Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Bundesliga
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Bundesliga » 25 avg 2011, 19:23

Jos kad bi BVB kupila P.D. Cissea uh da oce :D :D on je voljan otici 10 mil cijena...
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 25 avg 2011, 19:26

@bega_afc: I ja mislim da to nije problem što će (M'Villa) nastupiti za Rennes u Ligi Europa.

Neka me isprave navijači L'poola, al' nije li Suarez igr'o LP sa Ajaxom, pa zatim na polusezoni preš'o u Liverpool,da bi sa njima kasnije igr'o Ligu Europa? Ili sam ja pomješ'o. :?
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 25 avg 2011, 19:28

Mislim da u Ligi Sampiona moze nastupiti igrac koji je ranije igrao Ligu Europe, ali samo jedan igrac. Nisam siguran. Ako se ne varam Real je prije par godina doveo Huntelara i Lassa koji su igrali Cup Uefa, ali su samo jednog mogli prijavit za Ligu Prvaka.
Zadnja izmjena: Donnie Darko, dana/u 25 avg 2011, 19:30, ukupno mijenjano 1 put.

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 25 avg 2011, 19:29

Arnelinho je napisao/la:@bega_afc: I ja mislim da to nije problem što će (M'Villa) nastupiti za Rennes u Ligi Europa.

Neka me isprave navijači L'poola, al' nije li Suarez igr'o LP sa Ajaxom, pa zatim na polusezoni preš'o u Liverpool,da bi sa njima kasnije igr'o Ligu Europa? Ili sam ja pomješ'o. :?
nadam se da je tako,al opet i da ne moze igrat mislim da bi ga vrijedilo kupit jer imamo songa za LP,a evo ako ko ima RTS ima tekma ren-crvena zvezda,zabio je gol iz penala i igra sasvim dobro,nadam se da i arsen gleda sad :D
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 25 avg 2011, 19:29

Arnelinho je napisao/la:@bega_afc: I ja mislim da to nije problem što će (M'Villa) nastupiti za Rennes u Ligi Europa.

Meni se cini da si ti nesto pomijeso jer i nama je Cassano presao na polusezoni u Milan ali nije mogao igrati u ligi prvaka jer je nastupao sa sampdoriom u europa ligi
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

suhakrpa
Kontakt:

Post Postao/la suhakrpa » 25 avg 2011, 19:30

Realno gledajuci, nebi trebali imati problema da prodjemo dalje. Marseille i Olympiakos su bar dvije klase ispod nas, dok ce zanimljivo biti sa Dortmundom. Oni, kao i mi, igraju lijep nogomet i zaistace biti uzitak gledati utakmicu ove dvije ekipe.

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 25 avg 2011, 19:33

suhakrpa je napisao/la:Realno gledajuci, nebi trebali imati problema da prodjemo dalje. Marseille i Olympiakos su bar dvije klase ispod nas, dok ce zanimljivo biti sa Dortmundom. Oni, kao i mi, igraju lijep nogomet i zaistace biti uzitak gledati utakmicu ove dvije ekipe.
http://www.arsenal.com/news/news-archiv ... -opponents
trebamo bit oprezni,jest da nisu neke ekipe skroz iz vrha al znaju kako je pobijedit arsenal,evo olimpijakos,izgubili smo prije 2 god u grckoj

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 25 avg 2011, 19:33

ja koliko vidim vi bi mogli imati jako puno posla oko prolaza dalje,,tj mozda budete favoriti europa lige,,BVB dominira a vi niste kao sto ste bili nekako ste se rasuli,,jako teska grupa za vas, mada ste u rangu sa svim ekipama,,,sretno ;)
VOLIM BAYERN

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 25 avg 2011, 19:34

suhakrpa je napisao/la:Realno gledajuci, nebi trebali imati problema da prodjemo dalje. Marseille i Olympiakos su bar dvije klase ispod nas, dok ce zanimljivo biti sa Dortmundom. Oni, kao i mi, igraju lijep nogomet i zaistace biti uzitak gledati utakmicu ove dvije ekipe.
Možda su nekad bili ali Arsenal više ne posjeduje onu kvalitetu koju je imao prošlih sezona francuzi i grci će biti veoma neugodni da i ne govorim o BvB.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

rogeRF
Kontakt:

Post Postao/la rogeRF » 25 avg 2011, 19:36

Ne znam, grupa nam nije nimalo lahka. Dobili smo najtezeg moguceg protivnika iz 4 skupine. Ali, ja ipak mislim da je Arsenal najmanje za klasu ispred svih ovih ekipa. GO Gunners!
Izdržati, to je temelj vrline!

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 25 avg 2011, 19:37

meho-medo je napisao/la:

Meni se cini da si ti nesto pomijeso jer i nama je Cassano presao na polusezoni u Milan ali nije mogao igrati u ligi prvaka jer je nastupao sa sampdoriom u europa ligi
Hm...men' se čini da je Milan kupio Cassana,Emanuelsona i Bomela, a da su mogli prijaviti samo jednog (ili dvojcu)?

Jel' ko još tada prešao, a da je nastupio?

Nisam posve siguran, al' mislim da je u Milanu tako ispalo.

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 25 avg 2011, 19:39

Arnelinho je napisao/la:
meho-medo je napisao/la:

Hm...men' se čini da je Milan kupio Cassana,Emanuelsona i Bomela, a da su mogli prijaviti samo jednog (ili dvojcu)?

Jel' ko još tada prešao, a da je nastupio?

Nisam posve siguran, al' mislim da je u Milanu tako ispalo.
As a rule, a player may not play in a UEFA club competition (i.e. UEFA
Champions League and UEFA Europa League, but not UEFA Super Cup) for
more than one club in the course of the same season. Exceptionally,
however, a player who has been fielded in the first, second or third qualifying
round of the UEFA Champions League or UEFA Europa League is entitled to
play in the UEFA Champions League or UEFA Europa League for another
club as from the group stage, provided that his former club did not qualify for
the group phase of either the UEFA Champions League or the UEFA Europa
League; moreover, as from the start of the round of 16 (round of 32 for UEFA
Europa League), a player can be registered in accordance with paragraphs
18.17 to 18.20 below.
Zadnja izmjena: bega_afc, dana/u 25 avg 2011, 19:44, ukupno mijenjano 1 put.

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 25 avg 2011, 19:43

btw. Dodjoh sa drugom namjerom, a zastadoh pričat o izvlačenju. :mrgreen:
Fabregas said: "I watched it and became a bit scared when they scored and got the penalty, but I think after we saved the penalty the game became more comfortable for us and I think we played very well.
8-)

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 25 avg 2011, 19:52

Arnelinho je napisao/la:btw. Dodjoh sa drugom namjerom, a zastadoh pričat o izvlačenju. :mrgreen:
Fabregas said: "I watched it and became a bit scared when they scored and got the penalty, but I think after we saved the penalty the game became more comfortable for us and I think we played very well.
8-)
Steta sto je bio ozljedzen pa nije mogao igrati... barem bi tako covjek presudio gledajuci ovu izjavu.

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 25 avg 2011, 20:22

Realno, mislim da Arsenal u ovoj grupi može uzeti sve pobjede, eventualno jedan ili dva remija (na Emiratima).Naravno, proći će bez poraza.

Razlozi?
1.Daleko više zvijezda
2.Svi protivnici igraju otvoreno, a protiv Arsenala samo Barcelona može igrati potpuno otvoreno
3.Iskustvo
4.Rejting i ugled
5.Širina u kadru
6.Ipak Wenger

Eto, to je onako na grubo ocjena.
Otprilike 'vako:
1.Arsenal
2.BvB/Marsej
3.-//-
4.Olimpijakos

Živi bili,pa vidjeli.

Postman
Kontakt:

Post Postao/la Postman » 25 avg 2011, 20:26

Arsenal opet sretan sa zrijebom :mrgreen:

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 25 avg 2011, 20:32

Arnelinho je napisao/la:btw. Dodjoh sa drugom namjerom, a zastadoh pričat o izvlačenju. :mrgreen:
8-)

Ko mi????

koliko znam on vise nije clan "nase" zajednice.Pisaj ga sad.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 25 avg 2011, 23:29

Izgleda da smo dogovorili Hazarda....spominju se lude cifre pa zato i ne vjerujem dok ne vidim na našoj stranici.

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 25 avg 2011, 23:41

Inače Hazard je Vermaelenov rođak. :D

Zamislite uz njega da dođe (ako ovaj uopšte dođe) Scott Parker i recimo jedan štoper. Bili bismo opet u utrci za top 4. Ovaj tim mi je daleko draži jer vidjeli ste sinoć protiv Udinesea, kakva borba, trud, zalaganje, bezglavo trčanje, toga nije bilo sa Cescom i Samirom.

Arsenalisation
Kontakt:

Post Postao/la Arsenalisation » 25 avg 2011, 23:48

Saurman je napisao/la:
Možda su nekad bili ali Arsenal više ne posjeduje onu kvalitetu koju je imao prošlih sezona francuzi i grci će biti veoma neugodni da i ne govorim o BvB.
Pa nismo mi Bayern da nas neki tamo Kehl,Kagawa i kompanija deru...: :mrgreen:
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.