Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
nadam se da je tako,al opet i da ne moze igrat mislim da bi ga vrijedilo kupit jer imamo songa za LP,a evo ako ko ima RTS ima tekma ren-crvena zvezda,zabio je gol iz penala i igra sasvim dobro,nadam se da i arsen gleda sadArnelinho je napisao/la:@bega_afc: I ja mislim da to nije problem što će (M'Villa) nastupiti za Rennes u Ligi Europa.
Neka me isprave navijači L'poola, al' nije li Suarez igr'o LP sa Ajaxom, pa zatim na polusezoni preš'o u Liverpool,da bi sa njima kasnije igr'o Ligu Europa? Ili sam ja pomješ'o.
Meni se cini da si ti nesto pomijeso jer i nama je Cassano presao na polusezoni u Milan ali nije mogao igrati u ligi prvaka jer je nastupao sa sampdoriom u europa ligiArnelinho je napisao/la:@bega_afc: I ja mislim da to nije problem što će (M'Villa) nastupiti za Rennes u Ligi Europa.
Neka me isprave navijači L'poola, al' nije li Suarez igr'o LP sa Ajaxom, pa zatim na polusezoni preš'o u Liverpool,da bi sa njima kasnije igr'o Ligu Europa? Ili sam ja pomješ'o.
http://www.arsenal.com/news/news-archiv ... -opponentssuhakrpa je napisao/la:Realno gledajuci, nebi trebali imati problema da prodjemo dalje. Marseille i Olympiakos su bar dvije klase ispod nas, dok ce zanimljivo biti sa Dortmundom. Oni, kao i mi, igraju lijep nogomet i zaistace biti uzitak gledati utakmicu ove dvije ekipe.
Možda su nekad bili ali Arsenal više ne posjeduje onu kvalitetu koju je imao prošlih sezona francuzi i grci će biti veoma neugodni da i ne govorim o BvB.suhakrpa je napisao/la:Realno gledajuci, nebi trebali imati problema da prodjemo dalje. Marseille i Olympiakos su bar dvije klase ispod nas, dok ce zanimljivo biti sa Dortmundom. Oni, kao i mi, igraju lijep nogomet i zaistace biti uzitak gledati utakmicu ove dvije ekipe.
Hm...men' se čini da je Milan kupio Cassana,Emanuelsona i Bomela, a da su mogli prijaviti samo jednog (ili dvojcu)?meho-medo je napisao/la:Meni se cini da si ti nesto pomijeso jer i nama je Cassano presao na polusezoni u Milan ali nije mogao igrati u ligi prvaka jer je nastupao sa sampdoriom u europa ligiArnelinho je napisao/la:@bega_afc: I ja mislim da to nije problem što će (M'Villa) nastupiti za Rennes u Ligi Europa.
As a rule, a player may not play in a UEFA club competition (i.e. UEFAArnelinho je napisao/la:Hm...men' se čini da je Milan kupio Cassana,Emanuelsona i Bomela, a da su mogli prijaviti samo jednog (ili dvojcu)?meho-medo je napisao/la:Meni se cini da si ti nesto pomijeso jer i nama je Cassano presao na polusezoni u Milan ali nije mogao igrati u ligi prvaka jer je nastupao sa sampdoriom u europa ligiArnelinho je napisao/la:@bega_afc: I ja mislim da to nije problem što će (M'Villa) nastupiti za Rennes u Ligi Europa.
Jel' ko još tada prešao, a da je nastupio?
Nisam posve siguran, al' mislim da je u Milanu tako ispalo.
Fabregas said: "I watched it and became a bit scared when they scored and got the penalty, but I think after we saved the penalty the game became more comfortable for us and I think we played very well.
Steta sto je bio ozljedzen pa nije mogao igrati... barem bi tako covjek presudio gledajuci ovu izjavu.Arnelinho je napisao/la:btw. Dodjoh sa drugom namjerom, a zastadoh pričat o izvlačenju.![]()
Fabregas said: "I watched it and became a bit scared when they scored and got the penalty, but I think after we saved the penalty the game became more comfortable for us and I think we played very well.
Arnelinho je napisao/la:btw. Dodjoh sa drugom namjerom, a zastadoh pričat o izvlačenju.![]()
Pa nismo mi Bayern da nas neki tamo Kehl,Kagawa i kompanija deru...:Saurman je napisao/la:Možda su nekad bili ali Arsenal više ne posjeduje onu kvalitetu koju je imao prošlih sezona francuzi i grci će biti veoma neugodni da i ne govorim o BvB.suhakrpa je napisao/la:Realno gledajuci, nebi trebali imati problema da prodjemo dalje. Marseille i Olympiakos su bar dvije klase ispod nas, dok ce zanimljivo biti sa Dortmundom. Oni, kao i mi, igraju lijep nogomet i zaistace biti uzitak gledati utakmicu ove dvije ekipe.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.