Ljudi moji dragi vrijeme je da shvatimo da mi zivimo u Bosni i Hercegovini, mi nismo Srbi mi smo Bosanski Srbi...To je velika razlika! Mislis da se ljudi u Srbiji brinu sto je kod nas kriza nevidjena i sto svako treci nema sta da jede? Ma brinu se ku**c, **** se njima za nama...A mi se nabrijavamo nesto Djokovic bla bla...**** se i njemu za nama, bitno da on ima milione...Mi od toga nemamo nista. Treba nam biti draze da npr u fudbalu repka BiH ostvari nesto dobro da bi i nasoj ligi bilo bolje, treba gledati da uspije BiH kao drzava pa da i nasoj djeci bude bolje, ne samo sportski vec i zivotno...Mozda sam napravio i najrealniji post od svih ovih 170 stranica koliko ih ima :ugeek:Vastecija_GSE je napisao/la:Ma nisam mislio samo na tebe...cast izuzetku ali mi nije jasno da ja kao "dijete" nisam vas prozivao nisam pjevao nikad "Zeljo sampion" kao neki i nisam bacao kamenje na vas , ali da mozete i vi tj vecina vas stalno nas ponizavati pricati kako mi mrzimo Borac , kako nismo Srbi , seljaci ovo ono...ne mrzimo mi Borac a ni BL nego samo neke koji prozivaju nas Rudar i sve ostalo vezano za to a predstavljaju se kao veliki Srbi ponosni Banjalucani! Prvi sam napisao "Svaka cast" na vasoj temi...ali je izbrisano , sto nez i vise me boli...veteran 1987 je napisao/la: Hajd me citiraj pa da vidim gdje sam ja vas nazvao seljacima itd. ono sto si napisao to vjerovatno ti mislis o sebi e to su vec kompleksi meni prijedor nije selo niti su prijedorcani seljaci. Ako ti tako mislis onda ok tvoj problem i kompleks. Dijete drago vidim da si dijete jer kad nemas argumente onda ide psovka, ja sam bio `95 u pd na onoj prvoj utakmici finala kupa rs. Dosao sam jos u uniformi vrs jer rat tek sto je stao zeljan fudbala, nakon utakmice ulazimo u buseve i pocinje letjeti kamenje i cigle nicim izazvane.Od 7 ili 9 autobusa nesjecam se vise, koliko ih je doslo svi su porazbijani a onaj u kom sam ja bio je dosao u bl bez i jedne sajbe. Ili prosle godine vracam se kuci poslije utakmice u pd i vidim grupu klinaca kako bacaju kamenje na voz sa navijacima iz bl. I sad se vi cudite kad vam se to vrati.Trebalo bi prestati sa tim vrijeme jer nebi valjalo da neko strada, a svakako trebate voljeti svoj klub i grad i navijati za njega a ne svoje postojanje zasnivati na mrznji drugog kluba i grada. Kad to bude mozda to i bude derbi ovako nije.
FK Rudar Prijedor
Re: FK Rudar Prijedor
? &
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
Rudar-Sloboda na BHT1 subota 17.00 ...
Jbg, bilo je i vrijeme da se prenosi jedna utakmica iz Prijedora, da i ovaj siromasni klub zaradi malo na reklamamanime_tm87 je napisao/la:Rudar-Sloboda na BHT1 subota 17.00 ...

? &
-
- Kontakt:
Cek zar nije u nedelju?nime_tm87 je napisao/la:Rudar-Sloboda na BHT1 subota 17.00 ...
jeste nedelja je ,my bad.Vastecija_GSE je napisao/la:Cek zar nije u nedelju?nime_tm87 je napisao/la:Rudar-Sloboda na BHT1 subota 17.00 ...

-
- Kontakt:
Pa sad...nek njih boli sta god oni hoce , ali ja sam Srbin i ponosan sam na to....Prijedor je napisao/la:
Ljudi moji dragi vrijeme je da shvatimo da mi zivimo u Bosni i Hercegovini, mi nismo Srbi mi smo Bosanski Srbi...To je velika razlika! Mislis da se ljudi u Srbiji brinu sto je kod nas kriza nevidjena i sto svako treci nema sta da jede? Ma brinu se ku**c, **** se njima za nama...A mi se nabrijavamo nesto Djokovic bla bla...**** se i njemu za nama, bitno da on ima milione...Mi od toga nemamo nista. Treba nam biti draze da npr u fudbalu repka BiH ostvari nesto dobro da bi i nasoj ligi bilo bolje, treba gledati da uspije BiH kao drzava pa da i nasoj djeci bude bolje, ne samo sportski vec i zivotno...Mozda sam napravio i najrealniji post od svih ovih 170 stranica koliko ih ima :ugeek:
Koji je ovaj jel s vama u kopuPrijedor je napisao/la:Ljudi moji dragi vrijeme je da shvatimo da mi zivimo u Bosni i Hercegovini, mi nismo Srbi mi smo Bosanski Srbi...To je velika razlika! Mislis da se ljudi u Srbiji brinu sto je kod nas kriza nevidjena i sto svako treci nema sta da jede? Ma brinu se ku**c, **** se njima za nama...A mi se nabrijavamo nesto Djokovic bla bla...**** se i njemu za nama, bitno da on ima milione...Mi od toga nemamo nista. Treba nam biti draze da npr u fudbalu repka BiH ostvari nesto dobro da bi i nasoj ligi bilo bolje, treba gledati da uspije BiH kao drzava pa da i nasoj djeci bude bolje, ne samo sportski vec i zivotno...Mozda sam napravio i najrealniji post od svih ovih 170 stranica koliko ih ima :ugeek:Vastecija_GSE je napisao/la:Ma nisam mislio samo na tebe...cast izuzetku ali mi nije jasno da ja kao "dijete" nisam vas prozivao nisam pjevao nikad "Zeljo sampion" kao neki i nisam bacao kamenje na vas , ali da mozete i vi tj vecina vas stalno nas ponizavati pricati kako mi mrzimo Borac , kako nismo Srbi , seljaci ovo ono...ne mrzimo mi Borac a ni BL nego samo neke koji prozivaju nas Rudar i sve ostalo vezano za to a predstavljaju se kao veliki Srbi ponosni Banjalucani! Prvi sam napisao "Svaka cast" na vasoj temi...ali je izbrisano , sto nez i vise me boli...veteran 1987 je napisao/la: Hajd me citiraj pa da vidim gdje sam ja vas nazvao seljacima itd. ono sto si napisao to vjerovatno ti mislis o sebi e to su vec kompleksi meni prijedor nije selo niti su prijedorcani seljaci. Ako ti tako mislis onda ok tvoj problem i kompleks. Dijete drago vidim da si dijete jer kad nemas argumente onda ide psovka, ja sam bio `95 u pd na onoj prvoj utakmici finala kupa rs. Dosao sam jos u uniformi vrs jer rat tek sto je stao zeljan fudbala, nakon utakmice ulazimo u buseve i pocinje letjeti kamenje i cigle nicim izazvane.Od 7 ili 9 autobusa nesjecam se vise, koliko ih je doslo svi su porazbijani a onaj u kom sam ja bio je dosao u bl bez i jedne sajbe. Ili prosle godine vracam se kuci poslije utakmice u pd i vidim grupu klinaca kako bacaju kamenje na voz sa navijacima iz bl. I sad se vi cudite kad vam se to vrati.Trebalo bi prestati sa tim vrijeme jer nebi valjalo da neko strada, a svakako trebate voljeti svoj klub i grad i navijati za njega a ne svoje postojanje zasnivati na mrznji drugog kluba i grada. Kad to bude mozda to i bude derbi ovako nije.

- Principatus
- Kontakt:
Jeste stvarno lijepo izgradjena.mnogo_smo_jaki je napisao/la:dosta se uložilo i promjenilo,ajmo reći tamo od 2004,2005 godine..stalno se nešto gradi,glavna ulica je jedna od ljepših u BiH i slobodno mogu reći u ovakvom stanju ljepša od Gospodske,ko je vidio zna da ne lažem
Jos samo Patriju tamo urediti i to je to.
Bilo je nekako cudno to sve vidjeti poslije nekih 17 godina, kao da covjek proputuje kroz vrijeme.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
wtf........nime_tm87 je napisao/la:Rudar-Sloboda na BHT1 subota 17.00 ...

I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili.
-
- Kontakt:
Vidi ovako te jeseni `95 je pusten duh iz boce koji je jos vani i radi to sto radi.Bojim se da ovo nece stati dok neko ne nastrada a tad ce biti kasno. Ko ce napraviti prvi korak najmanje je vazno. A i vi ste sami dosta krivi sto ovi drugi imaju o vama takvu sliku kakva je. Evo slozili smo se da je pd lijep grad opjevajte ga u svojim pjesmama, pjevajte o svom klubu, o svojim igracima itd borite se da uvaljate onaj teren da vam igraci primaju plate a ne da bjeze kao bez glave itd. navijajte za svoj klub u svakoj utakmici a ne samo kad igra sa borcem idite i na druga gostovanja osim bl. Ostavite bl, borac i borik navijacima borca. i mislim da mi jos dodjes izvinjenjeVastecija_GSE je napisao/la:Ma nisam mislio samo na tebe...cast izuzetku ali mi nije jasno da ja kao "dijete" nisam vas prozivao nisam pjevao nikad "Zeljo sampion" kao neki i nisam bacao kamenje na vas , ali da mozete i vi tj vecina vas stalno nas ponizavati pricati kako mi mrzimo Borac , kako nismo Srbi , seljaci ovo ono...ne mrzimo mi Borac a ni BL nego samo neke koji prozivaju nas Rudar i sve ostalo vezano za to a predstavljaju se kao veliki Srbi ponosni Banjalucani! Prvi sam napisao "Svaka cast" na vasoj temi...ali je izbrisano , sto nez i vise me boli...veteran 1987 je napisao/la: Hajd me citiraj pa da vidim gdje sam ja vas nazvao seljacima itd. ono sto si napisao to vjerovatno ti mislis o sebi e to su vec kompleksi meni prijedor nije selo niti su prijedorcani seljaci. Ako ti tako mislis onda ok tvoj problem i kompleks. Dijete drago vidim da si dijete jer kad nemas argumente onda ide psovka, ja sam bio `95 u pd na onoj prvoj utakmici finala kupa rs. Dosao sam jos u uniformi vrs jer rat tek sto je stao zeljan fudbala, nakon utakmice ulazimo u buseve i pocinje letjeti kamenje i cigle nicim izazvane.Od 7 ili 9 autobusa nesjecam se vise, koliko ih je doslo svi su porazbijani a onaj u kom sam ja bio je dosao u bl bez i jedne sajbe. Ili prosle godine vracam se kuci poslije utakmice u pd i vidim grupu klinaca kako bacaju kamenje na voz sa navijacima iz bl. I sad se vi cudite kad vam se to vrati.Trebalo bi prestati sa tim vrijeme jer nebi valjalo da neko strada, a svakako trebate voljeti svoj klub i grad i navijati za njega a ne svoje postojanje zasnivati na mrznji drugog kluba i grada. Kad to bude mozda to i bude derbi ovako nije.
"JOŠ OD 1926"
-
- Kontakt:
Prijedor je napisao/la:Ljudi moji dragi vrijeme je da shvatimo da mi zivimo u Bosni i Hercegovini, mi nismo Srbi mi smo Bosanski Srbi...To je velika razlika! Mislis da se ljudi u Srbiji brinu sto je kod nas kriza nevidjena i sto svako treci nema sta da jede? Ma brinu se ku**c, **** se njima za nama...A mi se nabrijavamo nesto Djokovic bla bla...**** se i njemu za nama, bitno da on ima milione...Mi od toga nemamo nista. Treba nam biti draze da npr u fudbalu repka BiH ostvari nesto dobro da bi i nasoj ligi bilo bolje, treba gledati da uspije BiH kao drzava pa da i nasoj djeci bude bolje, ne samo sportski vec i zivotno...Mozda sam napravio i najrealniji post od svih ovih 170 stranica koliko ih ima :ugeek:Vastecija_GSE je napisao/la:Ma nisam mislio samo na tebe...cast izuzetku ali mi nije jasno da ja kao "dijete" nisam vas prozivao nisam pjevao nikad "Zeljo sampion" kao neki i nisam bacao kamenje na vas , ali da mozete i vi tj vecina vas stalno nas ponizavati pricati kako mi mrzimo Borac , kako nismo Srbi , seljaci ovo ono...ne mrzimo mi Borac a ni BL nego samo neke koji prozivaju nas Rudar i sve ostalo vezano za to a predstavljaju se kao veliki Srbi ponosni Banjalucani! Prvi sam napisao "Svaka cast" na vasoj temi...ali je izbrisano , sto nez i vise me boli...veteran 1987 je napisao/la: Hajd me citiraj pa da vidim gdje sam ja vas nazvao seljacima itd. ono sto si napisao to vjerovatno ti mislis o sebi e to su vec kompleksi meni prijedor nije selo niti su prijedorcani seljaci. Ako ti tako mislis onda ok tvoj problem i kompleks. Dijete drago vidim da si dijete jer kad nemas argumente onda ide psovka, ja sam bio `95 u pd na onoj prvoj utakmici finala kupa rs. Dosao sam jos u uniformi vrs jer rat tek sto je stao zeljan fudbala, nakon utakmice ulazimo u buseve i pocinje letjeti kamenje i cigle nicim izazvane.Od 7 ili 9 autobusa nesjecam se vise, koliko ih je doslo svi su porazbijani a onaj u kom sam ja bio je dosao u bl bez i jedne sajbe. Ili prosle godine vracam se kuci poslije utakmice u pd i vidim grupu klinaca kako bacaju kamenje na voz sa navijacima iz bl. I sad se vi cudite kad vam se to vrati.Trebalo bi prestati sa tim vrijeme jer nebi valjalo da neko strada, a svakako trebate voljeti svoj klub i grad i navijati za njega a ne svoje postojanje zasnivati na mrznji drugog kluba i grada. Kad to bude mozda to i bude derbi ovako nije.
Pa nismo mi "Lužički Srbi"...pa da se razlikujemo od Srba u srbiji,Hrvatskoj,SAD,Njemačkoj,Austriji...Navijaj ti za koga hoćeš to je tvoje pravo,a nama ostalima pusti da mi sami skontamo šta smo i ko smo(a znamo dobro),nije nam potreban mentor poput tebe..Shvatam ja da živim u BiH,nisi me ti prosvjetlio što si to rekao,odavno ja imam i ličnu i vozačku i pasoš znam šta piše,ali isto znam da živim i u Međunarodno priznatom entitetu RS i da sam Srbin,kao i moji rođaci u Beogradu,Novom sadu,Bačkoj palanci...i tu nema razlike,i ta veza će biti dok je nas...Isto važi i za Hrvate koji žive ovde,pa za Bošnjake koji žive u Srbiji(sandžaku),CG,Njemačkoj,Švedskoj...
Zadnja izmjena: mnogo_smo_jaki, dana/u 25 avg 2011, 18:31, ukupno mijenjano 1 put.
GLUPOM ČOVJEKU NEMA SMISLA OBJAŠNJAVATI...
Ma ladno ih iskulirati. To su ti veliki građani i urbani likovi. Cijelo potkozarje se spustilo u BL... Glamoč, Livno, Duvno, Drvar, Petrovac - gdje su vam te podgrupe?mnogo_smo_jaki je napisao/la:Kulirajte ovu "Gospodu i Patriote" iz BL....Pustite ih neka pričaju i pišu,njihova djela govore više od svega.
Eto doće i oni u našu "Selendru"...![]()
Nego baš me obradovalo to za kapacitet,znači 2350 mjesta na istoku..fino...baš..2350+1500 zapada+onih 200(ilegalno može i 400) za gostujuće navijače,imaćemo kapacitet od 4000 mjesta,mada će se moći i do 4200,300 nagurati po potrebi.Lijepo,trenutno nam je to optimalno,ne treba veće...doće bolji dani,igraće se bolji fudbal,pa će se ako bude potrebe nešto i dograditi
...do tada je ovo super,jer mnogo ljepše izgleda 2500-3000 ljudi na stadionu kapaciteta 4000 ,nego 2500-3000 na kapacitetu 10 000,20 000,30 000

Kompletna Republika Srpska ima oko 1,5 miliona stanovnika, tj. kao jedna ispodprosječna londonska četvrt, onda je valjda jasno koliko deplasirano i jadno zvuči priča o "seljacima" i "urbanim likovima".
Čuj Velikan!

Samo njega volem, jer sam seljak golem! FKRP 1928
-
- Kontakt:
Velikan

Mi smo iz Prijedora,iz grada ludaka
pijemo pivo ispred dragstora,
bodrimo naseg Rudara, Za njega pijemo,za njega bijemo
jer on je nama uvijek najbolji, Rudare moja ljubavi...ooooooo
Ciao seljazzi. 

-
- Kontakt:
LJudi citavo drugo poluvrijeme pjevaju pjesme protiv Rudara i Prijedora i onda nama pocnu neke price prosipati...jubitubi je napisao/la:Ciao seljazzi.

Do sljedece puta bar jednu novu pjesmu napisite

Skijaši sa Manjače...rudarprijedor je napisao/la:LJudi citavo drugo poluvrijeme pjevaju pjesme protiv Rudara i Prijedora i onda nama pocnu neke price prosipati...jubitubi je napisao/la:Ciao seljazzi.![]()
![]()
Evo jos jedan dokaz, na Manjaci se inace pricaju strani jezici ,nisam znao ???
![]()
![]()

Ne treba nam, ova baš grmi.Tetrijeb je napisao/la:Mi smo iz Prijedora,iz grada ludaka
jer on je nama uvijek najbolji, Rudare moja ljubavi...ooooooo![]()
![]()
![]()

Samo njega volem, jer sam seljak golem! FKRP 1928
-
- Kontakt:
Ето $ " $," се """ " ",$ - се ? " $ $ " са & на / $ - " опет " 300 а " ? 30 ? % - "
Plavo oko plakalo je mnogo snova nestalo je samo suze kapi kise i nista vise
Nista niste uradili ako ne dodje jos bar 10 ljudi i napise nesto slicno kao ti.
-
- Kontakt:
Znaci, grupa koja na tribini ima u prosjeku 300 ljudi i koja od ukupnog broja pjesama ima 99%-100% na tudju melodiju (prepjevane), je mjerodavna da kaze za neku drugu grupu da li je dobra ili losa? O
Zeleni Zub, nije grub. Zeleni zub nema brata, Zeleni zub je kao stub,Zeleni zub jeste tata.