Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Svima nam je jasno da će katalonac ostati vjerniji svom klubu od te životinjenidjo_barca je napisao/la:Ma Yaya zvijer,odlican i u defanzivi i ofanzivi,bas se uklapao u sistem,ali eto,neke stvari su dovele do toga da napusti klub.
Busquets je forsiran s razlogom(izmedju ostalog,i zato sto je skola Barce.)
Moramo priznati da je ovo ispalo fantasticno.Momak napreduje iz godine u godinu nevjerovatno.Kod njeg' nema komplikovanja,fascinira njegova smirenost na sredini,igra na prvu i postao je vazna karika u igri Barce.
Eto bi letio u svakom slucaju, i da Real nije i kad je doveo Ronalda...pa on je trebo letiti odma kad je Pep doso...druga stvar, u liku Ville dobili smo boljeg igraca od njega, tehnicki jaceg i covjeka koji moze igrati na krilnoj poziciji...OK, i Eto moze igrati na krilu, moze al u Interu, gdje dosta stvari uradi na brzinu i ono malo tehnike sto ima...Monolog je napisao/la:Da je Eto'o bio umjesto Ibrahimovića, Barca bi bila jedini klub koji je odbranio titulu CL. U to budite ubijeđeni. Samuel je jedan od najboljih napadača na svijetu. To neuklapanje u Barcin stil je smiješno (al' s obzirom da je to došlo iz tastature osobe koja je za Inzaghi-ja napisala hrpu gluposti, onda...). Eto'ovo kretanje bez lopte je savršeno. Koliko samo on prati igru i koliko se razumije sa veznjacima to je apsolutno nevjerovatno. Tja, pa nije nepokretna stožina da se ne može izvući na krilo i ubaciti iza leđa odbrane (dešavalo se to i u onoj Barci kada je Messi bio na krilu). Činjenica je da Eto'o može igrati na oba krila i kao centralni napadač, a to neuklapanje možeš samo objesiti mačku o rep. Da nije Real doveo Ronalda za onoliku svotu novca, sigurno se ni Zlatan ne bi vidio u Barcinom dresu. Ono je bilo više tipa:"Kad može Real dovesti nekog, zašto ne bismo mogli i mi". Eh, to im se obilo o glavu.
Ti nisi normalan!ZELJO DO GROBA je napisao/la:Eto bi letio u svakom slucaju, i da Real nije i kad je doveo Ronalda...pa on je trebo letiti odma kad je Pep doso...druga stvar, u liku Ville dobili smo boljeg igraca od njega, tehnicki jaceg i covjeka koji moze igrati na krilnoj poziciji...OK, i Eto moze igrati na krilu, moze al u Interu, gdje dosta stvari uradi na brzinu i ono malo tehnike sto ima...Monolog je napisao/la:Da je Eto'o bio umjesto Ibrahimovića, Barca bi bila jedini klub koji je odbranio titulu CL. U to budite ubijeđeni. Samuel je jedan od najboljih napadača na svijetu. To neuklapanje u Barcin stil je smiješno (al' s obzirom da je to došlo iz tastature osobe koja je za Inzaghi-ja napisala hrpu gluposti, onda...). Eto'ovo kretanje bez lopte je savršeno. Koliko samo on prati igru i koliko se razumije sa veznjacima to je apsolutno nevjerovatno. Tja, pa nije nepokretna stožina da se ne može izvući na krilo i ubaciti iza leđa odbrane (dešavalo se to i u onoj Barci kada je Messi bio na krilu). Činjenica je da Eto'o može igrati na oba krila i kao centralni napadač, a to neuklapanje možeš samo objesiti mačku o rep. Da nije Real doveo Ronalda za onoliku svotu novca, sigurno se ni Zlatan ne bi vidio u Barcinom dresu. Ono je bilo više tipa:"Kad može Real dovesti nekog, zašto ne bismo mogli i mi". Eh, to im se obilo o glavu.
i jos jedna stvar zbog koje se Pep rijesio je ta sto Etu moras servirati gol, dok Villa pruza lopte, razigrava, puno vise ucestvuje u igri...to se mislilo prvo da ce se desiti za Ibrom, pa nije i na kraju je doveden Villa, koji odlicno obavlja taj zadatak...
a ono u vezi Inzagia sam reko svoje misljenje i stojim iza njega, da je veliki kloc, i ne vidim potrebu da se omalovazava na ovoj temi, ako imas argumente, bujrum iznesi, a ako nemas nemoj omalovazavati zbog nekih drugih stvari, koje sam usput recenu upravu...
Dinamo braco, da ih mozemo gledat !!! blizu je zagrebmandraX je napisao/la:Marseille, Basel, Genk![]()
Ja zadovoljan.
Da je Eto ostao igra bi se i dalje na njemu zasnivala, a sada imamo Mesija. Eto je zbog toga morao ici. A da ne pricam o tome sto se igra Barce sad zasniva na "ravnom" napadu, tj. nema klasicnog spica... Eto je zvijer, ali je morao ici.Culé je napisao/la:Chygrynskiy, Keirrison, Caceres, Hleb, Henrique su sportski i financijski promašaji, dok se za Ibrahimovića može reći da je samo financijski promašaj, zašto prodavati Eto'oa s kojim je Barcelona ranije osvojila trostruku krunu? Glup i nepotreban potez, u Barcelonin sistem se bolje uklapa brzanac Eto'o nego sidrun Ibrahimović.
Al' kad se pogleda Zlatanov učinak u Barceloni: prvak Primere, polufinale Lige prvaka, španjolski Superkup i 22 gola na kontu - nije loše za debitantsku sezonu, da je Samu ostao i ja vjerujem da bi Barça prošla Inter i postala prvi klub koji je obranio naslov Lige prvaka, i to u srcu Madrida
Ne treba žaliti, k'o zna, da nije otišao Eto'o, ne bi došao Villa i možda onda Barcelona ne bi osvojila naslov na Wembleyu!? To su već ŠBBKBB teorije, Barcelona i ove sezone ima mogućnost postat prvi klub koji je obranio naslov Lige prvaka.
A što se tiče Yaya Tourea, jes' da je bio igračina, možda i najbolji DMF na svijetu, al' Barcelona nema za čim žaliti. Financijski je Barcelona s njim u debelom plusu (prodan za 20 milja € više neg' što je doveden), a njegova prodaja nije imala sportske posljedice, Barcelona je sezonu nakon njegovog odlaska (2010/11) osvojila dvostruku krunu.
Xavi i Messi mozda izgledaju kao temelj ekipe, al svaki igrac ima svoju ulogu u timu, koja nije nista manja i nista vise vaznija od njihove...jer kad jedan igrac igra lose, zaj.ebe ode sve u pm...fudbal je mnogo kompleksnija stvar nego sto ti sad pises...realan_coek je napisao/la:Ti nisi normalan!ZELJO DO GROBA je napisao/la:Eto bi letio u svakom slucaju, i da Real nije i kad je doveo Ronalda...pa on je trebo letiti odma kad je Pep doso...druga stvar, u liku Ville dobili smo boljeg igraca od njega, tehnicki jaceg i covjeka koji moze igrati na krilnoj poziciji...OK, i Eto moze igrati na krilu, moze al u Interu, gdje dosta stvari uradi na brzinu i ono malo tehnike sto ima...Monolog je napisao/la:Da je Eto'o bio umjesto Ibrahimovića, Barca bi bila jedini klub koji je odbranio titulu CL. U to budite ubijeđeni. Samuel je jedan od najboljih napadača na svijetu. To neuklapanje u Barcin stil je smiješno (al' s obzirom da je to došlo iz tastature osobe koja je za Inzaghi-ja napisala hrpu gluposti, onda...). Eto'ovo kretanje bez lopte je savršeno. Koliko samo on prati igru i koliko se razumije sa veznjacima to je apsolutno nevjerovatno. Tja, pa nije nepokretna stožina da se ne može izvući na krilo i ubaciti iza leđa odbrane (dešavalo se to i u onoj Barci kada je Messi bio na krilu). Činjenica je da Eto'o može igrati na oba krila i kao centralni napadač, a to neuklapanje možeš samo objesiti mačku o rep. Da nije Real doveo Ronalda za onoliku svotu novca, sigurno se ni Zlatan ne bi vidio u Barcinom dresu. Ono je bilo više tipa:"Kad može Real dovesti nekog, zašto ne bismo mogli i mi". Eh, to im se obilo o glavu.
i jos jedna stvar zbog koje se Pep rijesio je ta sto Etu moras servirati gol, dok Villa pruza lopte, razigrava, puno vise ucestvuje u igri...to se mislilo prvo da ce se desiti za Ibrom, pa nije i na kraju je doveden Villa, koji odlicno obavlja taj zadatak...
a ono u vezi Inzagia sam reko svoje misljenje i stojim iza njega, da je veliki kloc, i ne vidim potrebu da se omalovazava na ovoj temi, ako imas argumente, bujrum iznesi, a ako nemas nemoj omalovazavati zbog nekih drugih stvari, koje sam usput recenu upravu...
Eto slab tehnicki i jos mu moras servirat go hahahahahahahah
Eto je otisao zbog toga sto ga gvardiola nije htio u svlacionici i ni zbog cega drugog.
Ibra je otisao iz istog razloga.
Shvatite gvardiola ima temelj ekipe xaviestu i messia ostali su tu zato sto se odlicno uklapaju sa njima.
Gvardiola nije trener tipa anceloti murinjo hidink i ferguson da igrac mora i da nece mora radit sta se od njega trazi, on vise radi na dobrovoljnoj bazi sa "mirnijim" igracima
Upravo to je veoma bitno u današnjoj igri Barcelone, u jednoj akciji učestvuje 6-7-8 i više igrača (PiqueZELJO DO GROBA je napisao/la:jer kad jedan igrac igra lose, zaj.ebe ode sve u pm...
Daj mi navedi jedan dobar razlog zasto si povecao slova, tako da nas sve oci zabole dok procitamo sta si ustvari napisao?Mentalist je napisao/la:Izgleda da su španski klubovi došli do sporazuma sa Španskim nogometnim savezom o prekidu štrajka, tako da bi nova sezona i prve ligaške utakmice trebale započeti već u subotu.
17:45hblaugrana4ever je napisao/la:U kolko ba pocinje ovo izvlacenje grupa???
ZahvaljujemmandraX je napisao/la:17:45hblaugrana4ever je napisao/la:U kolko ba pocinje ovo izvlacenje grupa???
Donnie Darko je napisao/la:Daj mi navedi jedan dobar razlog zasto si povecao slova, tako da nas sve oci zabole dok procitamo sta si ustvari napisao?Mentalist je napisao/la:Izgleda da su španski klubovi došli do sporazuma sa Španskim nogometnim savezom o prekidu štrajka, tako da bi nova sezona i prve ligaške utakmice trebale započeti već u subotu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.