Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Otac
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Otac » 29 jul 2009, 18:54

fera je napisao/la:
Otac je napisao/la:
Phill Jackson je napisao/la:Tebi stalno treba govorit dobro jutro :lol:

Ajd ti nama jos koji put napisi za Arbelou :mrgreen:
ne mogu covjece doci sebi, ako ga stave na mjesto lijevog beka nema sretnijeg od mene :mrgreen:

zasto mi ne dopustas da uzivam barem dok sezona ne pocne, pa kad nas onda pocnu tuci sa svih strana, sta cu onda :mrgreen:
dragop mi je da si sretan al neces jos dugo biti kad te arbeloa uvjeri u svoje igracke kvalitete
kao sto rekoh, pustite me da uzivam do pocetka sezone :D
There is white blood running through my veins, and my heart is made purely of passion!

I'm not Ronaldo, I'm Cristiano Ronaldo.. I like my name and I like wearing shirts written Ronaldo on my back.

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 29 jul 2009, 20:30

YNWA je napisao/la:
Otac je napisao/la:

ne mogu covjece doci sebi, ako ga stave na mjesto lijevog beka nema sretnijeg od mene :mrgreen:

zasto mi ne dopustas da uzivam barem dok sezona ne pocne, pa kad nas onda pocnu tuci sa svih strana, sta cu onda :mrgreen:
koliko cu samo ja uzivati kada ga vidim u dresu reala, jedan debil manje u liverpoolu ali evo citam uskoro bi i dossena trebao otici, sve bolje od boljeg
ne znam zasto je covjek debil...kad je igrao za L'pool ne sjecam se bas da je odigrao nesto lose uvjek je bio solidan ;)
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP

Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...

C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 29 jul 2009, 20:35

jel arbeloa otisao za 4.5 ili 3.4 miliona funti :?:
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

TheScouser
Kontakt:

Post Postao/la TheScouser » 29 jul 2009, 20:37

reds_forever je napisao/la:arbeloa otisao za 3.5 miliona funti
Navodno... ;)
This is where they stop! This is where they fall! Give them nothing but take from them everything!

Pridružite se LFC Balkan Supporters Union na Facebook-u!

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 29 jul 2009, 21:40

YNWA je napisao/la:
Otac je napisao/la:

koliko cu samo ja uzivati kada ga vidim u dresu reala, jedan debil manje u liverpoolu ali evo citam uskoro bi i dossena trebao otici, sve bolje od boljeg
Pročitah negdje da je Dossena već u Napoliju.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 29 jul 2009, 22:44

European giants Liverpool FC's defender Andrea Dossena's proposed £4million transfer back to Italy with Napoli has been delayed due to the player's wage demands.

Mozda cak i ostane,,znamo kako su skrti talijani kad su plate u pitanju :roll:
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 30 jul 2009, 13:55

After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

belafonte
Kontakt:

Post Postao/la belafonte » 30 jul 2009, 14:30

Ne kontam vas nikako, pa ja kao navijac Chelsea vise cijenim vase igrace nego vi :roll:
Arbeloa je po meni bolji igrac od Johnsona ili da kazem konstantniji u formi, a to je onaj parametar koji Liverpoolu treba kao suho zlato da bi osvojio titulu.
Dalo bi se moglo diskutovati oko napadackih vrijednosti njih dvojice, ali takticki i defanzivno Arbeloa je bolji sigurno + Johnson je sklon povredama.
I ona prica da ce Aquilani zamijenit Alonsa, sta vam je ljudi pa nije ovo Manager, i na Manageru prodaj Alonsa i kupi Aquilania pa ces vidjet ocjena.
Liverpool je sad sigurno slabiji nego prosle sezone, jedino ako se ne desi chudo pa Rafa iskesira kakve silne pare...

belafonte
Kontakt:

Post Postao/la belafonte » 30 jul 2009, 14:51

Ja kazem jeste bolji, ti kazes nije, sezona ispred nas ce pokazat ko je u pravu...
I jos nesto Arbelou vidim procjenjuju na 3.5 miliona funti a Johnson je kupljen za 17 miliona, koje tu lud samo mi reci ?
Po cemu je LFC slabiji nego prosle godine ?? Zbog prodaje Arbeloa
Jeste, kupljen je slabiji igrac od prodanog + vrijeme adaptacije kod Johnsona za razliku od Arbeloe da je ostao, jedno je igrat za Portsmouth, drugo za Liverpool i Rafinu rotaciju - Rafatation :lol:
Slabiji je i zbog najvjerovatnije prodaje Alonsa, evo Alonso reko 'Hala Madrid' :mrgreen:

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 30 jul 2009, 16:04

Vidi se kolko si puta gledo Johnsona,,sta ima Arbeloa bolji,,pa Johnson izabran u idealni tim premiershipa prosle sezone,da ne kazem da je standardan u reprezentaciji i uz maicona i danija alvesa i sagnu najbolji desni bek,,plus moze i na krilu igrat,ima bolju tehniku i dribling nego pola krila,,samo pogledaj njegove golove,,bas je njegov go proglasen za gol sezone,,mislis sto ga je onaj vas "special one"(citaj specijalac odnosno specijalna skola :mrgreen: ) bezveze prodo mornarima za mizernih 4 miliona odma nije dovoljno dobar za kluba velike cetvorke :roll:
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

LFCBiH
Kontakt:

Post Postao/la LFCBiH » 30 jul 2009, 20:04

MA neka prica ko sta hoce vazno je da smo mi solidno pojacali ekipu bas na mjestima gdje je skripalo i sto je jos vaznije konacno titula mora biti nasa ..

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 30 jul 2009, 20:06

Iskreno, malo sam ljubomoran sto je Livepool sebi doveo ovako sjajnog desnog beka. :mrgreen: To je nesto sto Unitedu fali jako dugo. Pricati da taj igrac nije nesto posebno dobar je u najmanju ruku smijesno. On je odlican izbor za bilo koju ekipu.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 30 jul 2009, 20:11

sad se i mascheranov brat uzigrao da ga odvuce u barcu ako daju dobru ponudu....dabogda jezik pregrizao :evil:

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 30 jul 2009, 20:16

Ma nek ide, pokupite pare, ako ostane Alonso, bez mascherana bi se moglo igrati, sa nekim velikim parama, mozete dovesti jos barem 2 pojacanja.... Kako bi L'poolu godio Silva ili Villa, ali da bi se doveo neki igrac mora se neko i prodati....
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 30 jul 2009, 20:18

omerbavarac je napisao/la:Ma nek ide, pokupite pare, ako ostane Alonso, bez mascherana bi se moglo igrati, sa nekim velikim parama, mozete dovesti jos barem 2 pojacanja.... Kako bi L'poolu godio Silva ili Villa, ali da bi se doveo neki igrac mora se neko i prodati....

e znas da ce ti xabi ostat :lol: samo je pitanje sata kad ce reci da je otisao kod ufuranih,za mene bi trenutno bio veci gubitak kad bi masch otisao neg xabi :roll: tjesi me cinjenica sto rafa sigurno ne bi volio izgubiti obojicu,to ne dolazi u obzir,a posto je xabiju vec rekao da moze ici,znaci da masch ostaje,samo sto me nerviraju sto mu ljudi oko njega sole pamet :evil: agent,hirovita krava od supruge,brat :evil:

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 30 jul 2009, 23:09

Gerrard je napisao/la:
belafonte je napisao/la:Ne kontam vas nikako, pa ja kao navijac Chelsea vise cijenim vase igrace nego vi :roll:
Arbeloa je po meni bolji igrac od Johnsona ili da kazem konstantniji u formi, a to je onaj parametar koji Liverpoolu treba kao suho zlato da bi osvojio titulu.
Dalo bi se moglo diskutovati oko napadackih vrijednosti njih dvojice, ali takticki i defanzivno Arbeloa je bolji sigurno + Johnson je sklon povredama.
I ona prica da ce Aquilani zamijenit Alonsa, sta vam je ljudi pa nije ovo Manager, i na Manageru prodaj Alonsa i kupi Aquilania pa ces vidjet ocjena.
Liverpool je sad sigurno slabiji nego prosle sezone, jedino ako se ne desi chudo pa Rafa iskesira kakve silne pare...
Ako je Arbeloa bolji od Johnsona ja sam crnac ... druga stvar za Akvilanija se slazem prosjecan igrac koji me ni po cemu nikada nije odusevio , Alonso je za njega vanzemaljac... Jos lik nije klasicni zadnji vezni igrac kao Alonso , u Romi su to Pizaro i De Rosi , ovaj prosjek se u Romi nije naigrao a kamoli da igra za Liverpool !

Po cemu je LFC slabiji nego prosle godine ?? Zbog prodaje Arbeloa :o
nisi ti dovoljno gledao aquilania vjeruj mi. ja pratim romu jako dugo i znam kakav je igrac decko jos od juniorskih dana pa sve do danas. od alonsa nije slabiji sigurno
You are someone else I am still right here

gerrard955
Kontakt:

Post Postao/la gerrard955 » 30 jul 2009, 23:33

sta se svadjate svii jell??? ako volite LIVERPOOL netreba se svadjati neg podrzati ga i dobro je sto su doveli jonhsona al i arbeloa je bio dobar a alonso je bolji od aquilania nebi djaba BENITEZ ostavio alonsa i nece ga prodati 100% :D

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 31 jul 2009, 08:51

gerrard955 je napisao/la:sta se svadjate svii jell??? ako volite LIVERPOOL netreba se svadjati neg podrzati ga i dobro je sto su doveli jonhsona al i arbeloa je bio dobar a alonso je bolji od aquilania nebi djaba BENITEZ ostavio alonsa i nece ga prodati 100% :D
E Bogami si previse siguran u to,jedina prepreka su finansije,ali pregovori jos traju i ocekuje se da se obje strane dogovore i kad se to desi pa - pa alonso,a ko se svadjao :?

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 31 jul 2009, 10:02

With Xabi Alonso’s move to Real Madrid edging ever closer, the Daily Mail claims this morning that Rafa Benitez will spend the money received from Los Blancos on two up and coming English players.

Liverpool have targeted Wigan central midfielder Lee Cattermole and Hull central defender Michael Turner as according to Chris Wheeler: "with FIFA planning to introduce a rule limiting clubs to five foreigners in their starting lineup, Benitez is believed to be concerned about the small number of English players in his squad."

Benitez is now expected to offer £12m for Cattermole who has already been the **** of much speculation this summer after an impressive season at Wigan followed by some fine displays for England at the Under-21 European Championship.
Lee Cattermole, 21, played 33 games for Wigan last season, scoring once and providing two assists. He also picked up ten yellow cards and was sent off twice.
The Merseyside giants will bid £5.5m for Michael Turner who is also being tracked by Tottenham, Everton and Fulham.

Michael Turner played every game Premier League game for Hull during 2008/2009, scoring four goals and claiming one assist. The 25-year-old also picked up three yellow cards.

:roll: :roll:

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 31 jul 2009, 10:14

Lee Cattermole, 21, played 33 games for Wigan last season, scoring once and providing two assists. He also picked up ten yellow cards and was sent off twice.
Pa znate kad sam ja rekao da od Alberta nema nista , da je to suplja ... I bas sam rekao da ce prije kupiti Lee-a i Silvu ;) ima ohohoho dana :?

Brzi ja nego internet haha :mrgreen: Cujem se ja sa Benitezom svaki dan :o
:D

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.