FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

mma_hz
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la mma_hz » 25 avg 2011, 15:06

diego_TM je napisao/la:
AmanijakzO je napisao/la:Najbolje rjesenje:

slika
haj se otiđi umit pa ovo izbrisi :o :o

stanic da igra u napadu boze petra ali to se jos i da pokusat ali gdje je perica?
zeba lijevo tesko, karic ne na golu, za adilovica sam mislio da su ga svi vec otpisali i nyema na lijevom beku nemoze nikako!!!
Bgm mogao bi se i ti malo "prsnut" vodom...Stanic je citav zivot igrao napadaca ...u Sarajevu napadac ,u Slaviji isto tako...jedino kod Osima igra ono sto nigdje nebi igrao i sto momak ne moze i nezna igrati a to je lijevi bocni ...vidjelo se u Zenici u finalu Kupa kakav je igrac kad se stavi iiole na mjesto koje mu odg ...igrao je vise naprijed i odmah je to dalo rezultata...cak je dao i gol... ;) ;)
u svakom klubu trener je taj koji preuzima odg jer bira igrace i postavlja igru ..jedino0 izgleda u Zelji to nije slucaj...
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 25 avg 2011, 15:07

Omar500 je napisao/la:Pa kolika im je onda inace plata, 400 :roll:
Plata im je solidna za naše uslove, uglavnom, par milja maraka...zavisi kako kome[/quote]

Al je onda nidje veze da dobiju samo 200, mislim da je to cista shuplja prica. Mozda jedino da ih je kaznio sa 200KM manje plate :roll:
nema potpisa

Seahawks Boy
Kontakt:

Post Postao/la Seahawks Boy » 25 avg 2011, 15:07

TM87visnjik je napisao/la:manite se plata ,pitara i robijasa..HOCEMO POBJEDU,POBJEDU NA KOSEVU 8-)
Potpisujem :)
Arsenal FC <3
Željo 1921 <3

Victoria Concordia Crescit !

rossoner
Kontakt:

Post Postao/la rossoner » 25 avg 2011, 15:08

I jos jednom pitam ako neko zna kad je trening u subotu ?
Osim - drugo ime za Želju !

diego_TM
Kontakt:

Post Postao/la diego_TM » 25 avg 2011, 15:09

mma_hz je napisao/la:
diego_TM je napisao/la:
AmanijakzO je napisao/la:Najbolje rjesenje:

slika
haj se otiđi umit pa ovo izbrisi :o :o

stanic da igra u napadu boze petra ali to se jos i da pokusat ali gdje je perica?
zeba lijevo tesko, karic ne na golu, za adilovica sam mislio da su ga svi vec otpisali i nyema na lijevom beku nemoze nikako!!!
Bgm mogao bi se i ti malo "prsnut" vodom...Stanic je citav zivot igrao napadaca ...u Sarajevu napadac ,u Slaviji isto tako...jedino kod Osima igra ono sto nigdje nebi igrao i sto momak ne moze i nezna igrati a to je lijevi bocni ...vidjelo se u Zenici u finalu Kupa kakav je igrac kad se stavi iiole na mjesto koje mu odg ...igrao je vise naprijed i odmah je to dalo rezultata...cak je dao i gol... ;) ;)
u svakom klubu trener je taj koji preuzima odg jer bira igrace i postavlja igru ..jedino0 izgleda u Zelji to nije slucaj...
:? pa taj lopte nebi dao nikome kad bi se pro.kur.cio.
za nyemu sam rekao ovo jer malo previse ispada i ovako i vise se slazem sa ovim da igra zadnjeg veznog
a golmana boljeg od karica imamo. bukvic. pa momak odlicno brani novi seha!
1. Željo
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid

babilonTM
Kontakt:

Post Postao/la babilonTM » 25 avg 2011, 15:13

Igračima plate idu dole :arrow: Osimu plata ide dole...Sve ostalo je kontraefekat ! ;)
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 25 avg 2011, 15:18

Sinoć sam gledao utakmicu uživo na Grbavici. Potom sam istu utakmicu gledao na TV Vogošći, a isto sam učinio i danas na istoj TV stanici.
Kada si na stadionu ne možeš sve jasno vidjeti, ali možeš osjetiti atmosferu i igru. Nakon tri gledanja iste utakmice, pokušao sam je malo analizirati. Analizirati igru Želje i igru Zrinjskog. Zrinjski za nešto više od 97 minuta koliko je trajala ukupno utakmica nije na Željinoj polovini proveo više od 10 minuta, ali su nam uspjeli dati 3 neodbranjiva gola. To su uostalom bili i svi pokušaji prema našem golu. Prvi gol-neodbranjiv slobodnjak (nakon sumnjivog faul). Drugi gol Niyema poklanja čistu loptu igračima Zrinjskog na našoj polovini, a kod trećeg isti igrač asistira za lijep gol Mostaraca. Nikada u životu nisam gledao utakmicu da ekipa koja i ne pomišlja da napadne daje tri gola u gostima i bude nadomak pobjede. Ovo se jednostavno ne može objasniti.
Ovdje mnogi pričaju kako se igrači Želje nisu trudili, trčali, borili, sa čime se ne bih složio. Po meni su momci igrali maksimalno. Možda je bilo manje kreacije u igri, ali na borbenosti im niko ne može zamjeriti. Na učinjenim greškama tokom tekme itekako.
Ovdje mnogi prozivaju Amara zbog pogrešne postavke i taktike. Dali smo dva gola i imali i igru i rezultat. Igrači su i dalje napadali da daju treći, ali nisu. Šta je trebalo? Da igramo kao pitari protiv Veleža? Daš go u 4. minuti i zatvoriš utakmicu? Braniš se devedeset punih minuta i pokušavaš na kontre riješti utakmicu? Da budem iskren meni se takva taktika ne sviđa. Ko je želi neka ide na Koševo i gleda pitare.
Igrali smo neriješeno protiv Zrinjskog, pa šta? Ima li kakav problem? Igraćemo i ubuduće i gubićemo i nerve i utakmice, ali to mora biti samo motiv više, da mi kao navijači, damo punu podršku našem Želji. Ovdje mnogi govore o pljuvačima, psovkama i zvižducima, a ja to na tri gledanja utakmice i nisam tako osjetio il' vidio. Bilo je, al' pojedinačno, kao i na svakoj prvenstvenoj utakmici i uvijek će takvih pojedinaca biti u svakom klubu, a ne samo Želji.
Čitao sam mnoge komentare o ovoj utakmici i imam osjećaj da je mnogi koji je komentiraju nisu ni pogledali, nego svoj sud daju na osnovu sportskog pregleda ili subjektivnih komentara željomrzaca.
Ove godine očekujem duplu krunu. Naprijed Željo ljubavi moja.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

Seahawks Boy
Kontakt:

Post Postao/la Seahawks Boy » 25 avg 2011, 15:22

aleksandar_veliki je napisao/la:
rossoner je napisao/la:I jos jednom pitam ako neko zna kad je trening u subotu ?
Ne zna se jos, ali uglavnom je bilo da je tadnji trening u vrijeme utakmice, mada nije pravilo. Kad saznam javim vam
OK, kad saznaš ostavi Post u ovdje i da svi ga vie a i da možemo pravit iEvent na Fb :)
Arsenal FC <3
Željo 1921 <3

zeljeznicarleee
Kontakt:

Post Postao/la zeljeznicarleee » 25 avg 2011, 15:22

pa nek neko napravi grupu na fb, svi na trening itd.. tako ce se najbrze i 'rasirit' i dosta raje cut za to.. (kad saznate za vrijeme treninga)

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 25 avg 2011, 15:24

@diego ..po meni je onaj bukvic dobar golman...doduse jednom sam ga gledao protiv sarajeva na Kosevu.. i bio je odlican...sto setice karica ,taj ni u najboljim godinama nije mogao biti prvi golman Sarajeva .karic je tip golmana za Travnik,Leotar ,i tako te ekipe.. sad sto se tice nyeme vi ste se kleli u njega i govorili ste da torlak mora pojesti jos pure da bi ga dostigao nezz sta je sada problem...kvesic je izgubljen slucaj za njega je radovanovic majstor ..koliko ce trebati vremena da ljudi shvate da bilo koji igrac koji dodze u bosnu da igra bilo za (sarajevo.zelju,celik,borac itd ),dodze samo u krajnjem slucaju nuzde tj jer ga niko ama bas niko drugi nece...i da imao vrijedi ili valja nebi dolazio iz svicarske (nyema) ili hrvatske (kvesic)..a pgt smajic koliko ste se bili nafuralli na tog momka ..ma brate da je to onaj stari smajic koji valja i vrijedi nebi se on vracao iz popisanog lokerena...svi koji vrijede bjeze iz Bosne bilo gdje ...po koreji,kini cak tamo samo da odu ..kazahstan ,azerbejdzan..a ovi se lafo vracaju u bosnu ahahahhaha..to dovoljno govori o njihovom kvalitetu...
FK SARAJEVO.

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 25 avg 2011, 15:25

rossoner je napisao/la:I jos jednom pitam ako neko zna kad je trening u subotu ?
Ne zna se jos, ali uglavnom je bilo da je tadnji trening u vrijeme utakmice, mada nije pravilo. Kad saznam javim vam
ma kakvi treninzi kakvi bakraci... pustite ljude nek igraju i trenera da radi svoj poso... i da zavrsimo 5 sta fali? i da ne odemo u evropu sta fali? sve mogu samo ovih sto zive za zelju ne mogu nikako... tolika je to ljubav da poslije 2 poraza nece da idu na tekmu ili ce otic da psuju djecu nekom i majke, sestre itd i to sve zbog ljubavi...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

F.G.R
Kontakt:

Post Postao/la F.G.R » 25 avg 2011, 15:28

smiješan penal!

diego_TM
Kontakt:

Post Postao/la diego_TM » 25 avg 2011, 15:30

mma_hz je napisao/la:@diego ..po meni je onaj bukvic dobar golman...doduse jednom sam ga gledao protiv sarajeva na Kosevu.. i bio je odlican...sto setice karica ,taj ni u najboljim godinama nije mogao biti prvi golman Sarajeva .karic je tip golmana za Travnik,Leotar ,i tako te ekipe.. sad sto se tice nyeme vi ste se kleli u njega i govorili ste da torlak mora pojesti jos pure da bi ga dostigao nezz sta je sada problem...kvesic je izgubljen slucaj za njega je radovanovic majstor ..koliko ce trebati vremena da ljudi shvate da bilo koji igrac koji dodze u bosnu da igra bilo za (sarajevo.zelju,celik,borac itd ),dodze samo u krajnjem slucaju nuzde tj jer ga niko ama bas niko drugi nece...i da imao vrijedi ili valja nebi dolazio iz svicarske (nyema) ili hrvatske (kvesic)..a pgt smajic koliko ste se bili nafuralli na tog momka ..ma brate da je to onaj stari smajic koji valja i vrijedi nebi se on vracao iz popisanog lokerena...svi koji vrijede bjeze iz Bosne bilo gdje ...po koreji,kini cak tamo samo da odu ..kazahstan ,azerbejdzan..a ovi se lafo vracaju u bosnu ahahahhaha..to dovoljno govori o njihovom kvalitetu...
Sinoć sam ovo boldirano govorio na stadionu nakon primljenog gola poslije njegove greske međutim ja se još uvijek kunem u njega jer u Želji nema boljeg, samo kažem da nisam siguran kakav bi na toj poziciji bio zbog ostatka odbrane koja ga u slučaju greške nebi mogla pokrit.
Za Karića se slažem sve što si rekao.
Radovanović jeste puno bolji bio u odbrani od Kvesića ali Radovanović je u napadu 0 a Kvesić puno znači u napadu. U svakom slučaju na toj poziciji bolji od stanića.
1. Željo
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid

Seahawks Boy
Kontakt:

Post Postao/la Seahawks Boy » 25 avg 2011, 15:31

nick je napisao/la:
ma kakvi treninzi kakvi bakraci... pustite ljude nek igraju i trenera da radi svoj poso... i da zavrsimo 5 sta fali? i da ne odemo u evropu sta fali? sve mogu samo ovih sto zive za zelju ne mogu nikako... tolika je to ljubav da poslije 2 poraza nece da idu na tekmu ili ce otic da psuju djecu nekom i majke, sestre itd i to sve zbog ljubavi...
Nemoraš, ako tebi nije stalo do Želje, nama jeste :P
Arsenal FC <3
Željo 1921 <3

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 25 avg 2011, 15:33

Molim vas da uradimo nešto konkretno,to što pravimo formacije po forumu ne pije vode,ni to što naglabamo kolike su plate igračima.Sinoć sam ja prvi pisao gluposti po forumu dobro iznerviran poslije tekme,osječao sam se nekako prazno pa sam kontao šta amar može mijenjati u igri ali ništa ne pomaže.Mi ko navijači možemo pomoći tako da se skupimo u što većem broju na treningu da damo svoj doprinos našem voljenom klubu da iz ove krize izađemo što jači.Svima nam je jasno da adilović,karić i ostali nisu nešto posebno ali su jedni od nas zato svi u subotu da svojim navijanjem i podrškom probamo dići našu igru.I igrači su ljudi i svakom lijepa riječ podrške neće škoditi.Predlažem da neko na forumu postavi satnicu treninga u subotu ,da razglasimo ljudima kojima je stalo do našeg želje da pokažemo da smo najveći kad najviše treba.Još ništa nije gotovo mi smo kiksali protiv zrinjskog,široki protiv borca,sarajevo protiv veleža tek je 4.kolo rano da se predamo zar ne.

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 25 avg 2011, 15:36

e tebi je stalo...

joj samo da vam hoce pocet skola, da nas ne peglate ovdje
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 25 avg 2011, 15:37

diego_TM je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:@diego ..po meni je onaj bukvic dobar golman...doduse jednom sam ga gledao protiv sarajeva na Kosevu.. i bio je odlican...sto setice karica ,taj ni u najboljim godinama nije mogao biti prvi golman Sarajeva .karic je tip golmana za Travnik,Leotar ,i tako te ekipe.. sad sto se tice nyeme vi ste se kleli u njega i govorili ste da torlak mora pojesti jos pure da bi ga dostigao nezz sta je sada problem...kvesic je izgubljen slucaj za njega je radovanovic majstor ..koliko ce trebati vremena da ljudi shvate da bilo koji igrac koji dodze u bosnu da igra bilo za (sarajevo.zelju,celik,borac itd ),dodze samo u krajnjem slucaju nuzde tj jer ga niko ama bas niko drugi nece...i da imao vrijedi ili valja nebi dolazio iz svicarske (nyema) ili hrvatske (kvesic)..a pgt smajic koliko ste se bili nafuralli na tog momka ..ma brate da je to onaj stari smajic koji valja i vrijedi nebi se on vracao iz popisanog lokerena...svi koji vrijede bjeze iz Bosne bilo gdje ...po koreji,kini cak tamo samo da odu ..kazahstan ,azerbejdzan..a ovi se lafo vracaju u bosnu ahahahhaha..to dovoljno govori o njihovom kvalitetu...
Sinoć sam ovo boldirano govorio na stadionu nakon primljenog gola poslije njegove greske međutim ja se još uvijek kunem u njega jer u Želji nema boljeg, samo kažem da nisam siguran kakav bi na toj poziciji bio zbog ostatka odbrane koja ga u slučaju greške nebi mogla pokrit.
Za Karića se slažem sve što si rekao.
Radovanović jeste puno bolji bio u odbrani od Kvesića ali Radovanović je u napadu 0 a Kvesić puno znači u napadu. U svakom slučaju na toj poziciji bolji od stanića.
ma brate bocni je tu da prvenstveno zatvara svoju stranu u odbrani...pusti ti napad ima gore ko mora i treba da odradzuje napadacke zadatke...zadatak odbrambenog igraca da zastiti svog gol , a ako sta istrci dobro i jest hehehe....a nyema je po mom misljenju extra stoper al je previse izgleda sklon greskama koje izravno utjecu na rezultat...
FK SARAJEVO.

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 25 avg 2011, 15:37

nick je napisao/la:
e tebi je stalo...

joj samo da vam hoce pocet skola, da nas ne peglate ovdje
:mrgreen:
Za zivot cijeli!

ragazzidelsud1987
Kontakt:

Post Postao/la ragazzidelsud1987 » 25 avg 2011, 15:48

Amar kaznio igrace po 200 km za remi osim Zebe i Bogija
Zadnja izmjena: ragazzidelsud1987, dana/u 25 avg 2011, 15:54, ukupno mijenjano 1 put.
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !

Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !

mirsoalfakat
Kontakt:

Post Postao/la mirsoalfakat » 25 avg 2011, 15:51

Sinoc se osim Zebe trebalo skandirati i Bogičeviću jer je bio uz Zebu najbolji pojedinac na terenu plus uz to postigao je i dva gola !

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 32 gosta.