Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

legenda reala
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la legenda reala » 25 avg 2011, 10:17

Oj košarkaša ,sjećam se i ja Rašida Rajta ,nije samo vi i Darena Fena ,ma bio je onaj još jedan crnac u Bosni ali nije mogo ništa pogoditi ,Nick Wiliams je samo bio atrakcija za publiku nikakav košarkaš .

Dobra je bila ona generacija iz Uleb cupa , Brayan Baili ,Hill,Lance i co .padali su redom ALba ,Siaulia ,oni Englezi ,Turk Telekom i Juventud su bili prejaki ,malo je falilo i da Gran Canaria padne ,ali više sreće drugi put.

O kojoj pobjedi nad Partizanom pričate ,jel onda kad je pred kraj 2-3 minute bilo minus deset i onda neka luda serija i pobjeda ,u kojem transu su ljudi tada bili
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 25 avg 2011, 10:18

HAHAHAHAHAHAHAHAHAH! I onda me pitaju što te gotivim. :mrgreen: Pa kako i ne bi, *ebemu miša. :mrgreen: Pazi, moram ih malo opomenuti da ima i gorih od mene ( :lol: ), jer su se previše uhvatili moje malenkosti. Vidiš da si polako zaboravljen na forumu te ih ja moram napomenuti i ispričati im onu o Bezimenoj Legendi. :oops:

Bračne dužnosti? To kuhanje, peglanje i čišćenje bezbeli. :mrgreen:

Budi mi pozdravljen, dobri čovječe. Nemoj gaMaLiti na svog jaru, znaš da sam osjećajan. :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 25 avg 2011, 10:34

Monolog je napisao/la:HAHAHAHAHAHAHAHAHAH! I onda me pitaju što te gotivim. :mrgreen: Pa kako i ne bi, *ebemu miša. :mrgreen: Pazi, moram ih malo opomenuti da ima i gorih od mene ( :lol: ), jer su se previše uhvatili moje malenkosti. Vidiš da si polako zaboravljen na forumu te ih ja moram napomenuti i ispričati im onu o Bezimenoj Legendi. :oops:

Bračne dužnosti? To kuhanje, peglanje i čišćenje bezbeli. :mrgreen:

Budi mi pozdravljen, dobri čovječe. Nemoj gaMaLiti na svog jaru, znaš da sam osjećajan. :mrgreen:
Uglavnom peglanje :lol: Jer kako drugačije nazvati 110 na 60? Kg mislim :D
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 25 avg 2011, 10:48

Što ste se ženili ,ko vam je kriv :P
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 25 avg 2011, 13:42

aj ljepote kad sestra kaze "ojj sad ce skola" a ja se vise ne moram preznojavat za to :mrgreen: ljepota :mrgreen:
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 25 avg 2011, 13:56

Papastathopoulos je napisao/la:aj ljepote kad sestra kaze "ojj sad ce skola" a ja se vise ne moram preznojavat za to :mrgreen: ljepota :mrgreen:
:lol: :lol: :lol:
Sad' je samo zezaj, nista ti drugo ne preostaje... :D
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 25 avg 2011, 13:58

Papastathopoulos je napisao/la:aj ljepote kad sestra kaze "ojj sad ce skola" a ja se vise ne moram preznojavat za to :mrgreen: ljepota :mrgreen:
Hoces ici na fax ili ces se zahebavati?Valja se osamostaliti i skolovati se.Nece zauvijek biti roditelja da dotiraju kad zatreba...
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 25 avg 2011, 14:03

kobe24 je napisao/la:
haha...zezam ja, al se ona pravi da joj nije mrsko u skolu, pa mi to pada u vodu :lol:

@hairlija ici cu na fax aBd iduce god...kontam informatiku u mostaru upisat...al se moram odmorit jednu god od skole...kad bi odma krenuo na fax, umro bi...samo mi nemojte sad prdit da cu izgubit volju ako odmarao i da nema od tog nista :lol: :lol: toga mi je dosta :lol:

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 25 avg 2011, 14:05

Sta ces raditi ovu godinu,ho's se gdje zaposliti.Punoljetan si a ne skolujes se i nekako je glupo uzimati lovu od roditelja u takvoj situaciji,barem meni...

Necu ti nista pricati al' vidjet ces nakon godinu da ces izgubiti svu zelju za faxom i da ce to ostati mrtvo slovo na papiru.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 25 avg 2011, 14:10

Nek si to uradio.Sad lagano trazi posao kakav god,bilo konobar,kuhar,sta god i zaradjuj sebi lovu.I onda ko gospodin na fax :D :D
Volim te Celik ! ! !

"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 25 avg 2011, 15:02

Govori se nešto da su nam raspust produžili do 5. septembra u Zenici pa ako neko ima zvaničnu potvrdu neka postavi ako može....

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 25 avg 2011, 15:03

Unica_Liverpool_ je napisao/la:Govori se nešto da su nam raspust produžili do 5. septembra u Zenici pa ako neko ima zvaničnu potvrdu neka postavi ako može....
neam pojma..meni je raspust jos mjesec dana 8-)
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 25 avg 2011, 15:04

eee kad je tekma protiv Belgije ??
ZZ

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 25 avg 2011, 16:12

Može li mi neko naći preko piratebaya novi film x-man first class.
Ja pokušavam ali mi ne ide. Ili neki drugi link da skinem isti film?
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...

What do you call 2 men getting married? Man United!

rogeRF
Kontakt:

Post Postao/la rogeRF » 25 avg 2011, 16:20

Jimmy from the hood je napisao/la:Može li mi neko naći preko piratebaya novi film x-man first class.
Ja pokušavam ali mi ne ide. Ili neki drugi link da skinem isti film?
http://thepiratebay.org/torrent/6525047" onclick="window.open(this.href);return false; evo ti, samo je od oko 2gb... nema ih manjih
Izdržati, to je temelj vrline!

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 25 avg 2011, 16:24

Tucete li se vi kad :mrgreen:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 25 avg 2011, 16:24

Hvala, je li neko gledao film?? :mrgreen:
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...

What do you call 2 men getting married? Man United!

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 25 avg 2011, 16:36

legenda reala je napisao/la:Oj košarkaša ,sjećam se i ja Rašida Rajta ,nije samo vi i Darena Fena ,ma bio je onaj još jedan crnac u Bosni ali nije mogo ništa pogoditi ,Nick Wiliams je samo bio atrakcija za publiku nikakav košarkaš .

Dobra je bila ona generacija iz Uleb cupa , Brayan Baili ,Hill,Lance i co .padali su redom ALba ,Siaulia ,oni Englezi ,Turk Telekom i Juventud su bili prejaki ,malo je falilo i da Gran Canaria padne ,ali više sreće drugi put.

O kojoj pobjedi nad Partizanom pričate ,jel onda kad je pred kraj 2-3 minute bilo minus deset i onda neka luda serija i pobjeda ,u kojem transu su ljudi tada bili
Rasim Rajt, ne Rasid :D :D :D
Ma imao je Nik strasnih partija u Pioniru je pogodio maltene sve, doveo nas vrlo blizu pobjede te godine. Koji da nije mogao da pogodi nista. Umjesto Nika u zavrsnici prvenstva je igrao Casib Pauel, poslije Bremera, najbolji Amer u Bosni. A poslije toga bio je Lloreda, ali samo kratko. To je bio jedan od rijetkih pravih centara. Ali kratko je trajao.

A u ULEB sezoni se izmijenjalo cak 7 Amera. 5 ih je igralo u ULEB - u, a poslije jos dvojica. Quemont Greer, Bailey, Lance, Hill, Veal, i Jackson i Jefferson. Jackson dosao kao najbolji strijelac kineske lige :D :D
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 25 avg 2011, 20:14

Papastathopoulos je napisao/la:
kobe24 je napisao/la:
haha...zezam ja, al se ona pravi da joj nije mrsko u skolu, pa mi to pada u vodu :lol:

@hairlija ici cu na fax aBd iduce god...kontam informatiku u mostaru upisat...al se moram odmorit jednu god od skole...kad bi odma krenuo na fax, umro bi...samo mi nemojte sad prdit da cu izgubit volju ako odmarao i da nema od tog nista :lol: :lol: toga mi je dosta :lol:
Pa radi za to vrijeme zaradi koju marku za fax vidjećeš kako će da se isplati

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 25 avg 2011, 20:37

Megamon je napisao/la:Sta ces raditi ovu godinu,ho's se gdje zaposliti.Punoljetan si a ne skolujes se i nekako je glupo uzimati lovu od roditelja u takvoj situaciji,barem meni...

Necu ti nista pricati al' vidjet ces nakon godinu da ces izgubiti svu zelju za faxom i da ce to ostati mrtvo slovo na papiru.
ma aBd, kontam nedje nac posao, da ne lezim dzaba kuci....a ja zelju necu izgubit, kad se sjetim kakih treba dole ima na faksu, za to se ne brini xD

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: alemsa, delko, Goalgetter, Hrasno15, RacioEmocionalan, StevieG8 i 51 gost.