FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

ninho
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ninho » 25 avg 2011, 14:32

Daj te mi malo informacija kad je trening u koliko i to.........da mogu napravit DOGAĐAJ, STRANICu, GRUPu

ja sam
Kontakt:

Post Postao/la ja sam » 25 avg 2011, 14:34

pozdrav svima,

odavno se kao sinoć nisam iznervirao na tekmi... ne bih spominjao nikoga pojedinačno, nisu zaslužili. razumijem limitiranost pojedinih igrača, ne zna primiti, ne zna skočiti, ne zna misliti glavom, boji se lopte, i sve je to ok. da zna, nebi igrao ovdje, ali onakav pristup protivniku i igri mi je za pojakog hlađenja.

imaju pritisak? ja, i...??? imam ga i ja na poslu kad sam ispod plana, pa stisnem i grizem kako znam i umijem. za to sam plaćen. a i oni koliko znam, i to poprilično iznad prosjeka ove lige...

očigledno je stvar u glavama "igrača", a to je na Amaru da sredi. vjerujem da hoće
http://www.youtube.com/watch?v=4T0-ZELk6MU

''You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team.”

AmanijakzO
Kontakt:

Post Postao/la AmanijakzO » 25 avg 2011, 14:48

Najbolje rjesenje:

slika

diego_TM
Kontakt:

Post Postao/la diego_TM » 25 avg 2011, 14:52

AmanijakzO je napisao/la:Najbolje rjesenje:

slika
haj se otiđi umit pa ovo izbrisi :o :o

stanic da igra u napadu boze petra ali to se jos i da pokusat ali gdje je perica?
zeba lijevo tesko, karic ne na golu, za adilovica sam mislio da su ga svi vec otpisali i nyema na lijevom beku nemoze nikako!!!
1. Željo
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid

mrzim_ulizice
Kontakt:

Post Postao/la mrzim_ulizice » 25 avg 2011, 14:56

kaznil amar ikad sebe :lol:

TM87visnjik
Kontakt:

Post Postao/la TM87visnjik » 25 avg 2011, 14:56

Zeljo do groba ,zivota mi moga..AMAR AMAR OSIM OSIM 8-)

diego_TM
Kontakt:

Post Postao/la diego_TM » 25 avg 2011, 14:57

mrzim_ulizice je napisao/la:kaznil amar ikad sebe :lol:
ma kakvi on kaznjava čelik kad je isfrustriran :lol: :lol:
1. Željo
2. Liverpool

nookey
Kontakt:

Post Postao/la nookey » 25 avg 2011, 14:57

Nek ih je opalio po ušima svaka mu dala! To je to o čemu pričamo, ako nećeš ginuti nećeš ni dobiti platu, pa ćemo vidjeti, a na nama je da im damo podršku, ja imam osjećaj da će izginuti sad protiv Olimpica ;)
I KRV SVOJU ZA PLAVU BOJU!

Seahawks Boy
Kontakt:

Post Postao/la Seahawks Boy » 25 avg 2011, 14:58

http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/lo ... zadovoljni" onclick="window.open(this.href);return false;

Razlog više za odlazak na trening i da im pokažemo da naše nezadovoljstvo nije razlog za opadanje morala u Ekipi :)
Arsenal FC <3
Željo 1921 <3

Victoria Concordia Crescit !

lech
Kontakt:

Post Postao/la lech » 25 avg 2011, 14:59

ja bi za 5000KM cistio gov.na slonovima po cirkusu... a ovo sto oni rade i zaradjuju, to je uzitak.

soba 39
Kontakt:

Post Postao/la soba 39 » 25 avg 2011, 14:59

nookey je napisao/la:Nek ih je opalio po ušima svaka mu dala! To je to o čemu pričamo, ako nećeš ginuti nećeš ni dobiti platu, pa ćemo vidjeti, a na nama je da im damo podršku, ja imam osjećaj da će izginuti sad protiv Olimpica ;)
Štaš ginut protiv Olimpika kad ih je Sutjeska iz Foče nabila 5:0 :lol:
"Indija,Pakistan..."

ja sam
Kontakt:

Post Postao/la ja sam » 25 avg 2011, 15:00

aleksandar_veliki je napisao/la:
ja sam je napisao/la:pozdrav svima,

odavno se kao sinoć nisam iznervirao na tekmi... ne bih spominjao nikoga pojedinačno, nisu zaslužili. razumijem limitiranost pojedinih igrača, ne zna primiti, ne zna skočiti, ne zna misliti glavom, boji se lopte, i sve je to ok. da zna, nebi igrao ovdje, ali onakav pristup protivniku i igri mi je za pojakog hlađenja.

imaju pritisak? ja, i...??? imam ga i ja na poslu kad sam ispod plana, pa stisnem i grizem kako znam i umijem. za to sam plaćen. a i oni koliko znam, i to poprilično iznad prosjeka ove lige...

očigledno je stvar u glavama "igrača", a to je na Amaru da sredi. vjerujem da hoće
Ne znam bas da li su ovi vasi placeni nesto vise od onih u Banja Luci i Širokom, pa i u Olimpicu, odnosno znam da jedan u Olimpicu ima kao dvojica vasih najplacenijih zajedno. Nije to bas tako, stoji da imaju lijepu, redovnu paltu, ali malo se potcijenjuje rad drugih.
što je opet poprilično iznad prosjeka lige :) ako si me shvatio da podcjenjujem rad drugih, pogrešno si me shvatio
http://www.youtube.com/watch?v=4T0-ZELk6MU

''You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team.”

mrzim_ulizice
Kontakt:

Post Postao/la mrzim_ulizice » 25 avg 2011, 15:00

diego_TM je napisao/la:
mrzim_ulizice je napisao/la:kaznil amar ikad sebe :lol:
ma kakvi on kaznjava čelik kad je isfrustriran :lol: :lol:
ja fino pitam jer nekad je i trener kriv nisu samo igraci ;)

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 25 avg 2011, 15:02

Nisu igraci krivi , kriv je osim. ;) Komsije bez ljutnje al imam osjecaj da ce ovo izazvati kontraefekat i nista vise.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 25 avg 2011, 15:02

Pa kolika im je onda inace plata, 400 :roll:[/quote]
Plata im je solidna za naše uslove, uglavnom, par milja maraka...zavisi kako kome

diego_TM
Kontakt:

Post Postao/la diego_TM » 25 avg 2011, 15:03

Pa kolika im je onda inace plata, 400 :roll:[/quote]

po pricama sa foruma minimum 2 000 mjesecno sto ti dođe 500 po utakmici jer se mjesecno u prosjeku igraju 4 (nekad 3 nekad 5) kad uracunas bonuse to ti je puno vise od 500.
Zadnja izmjena: diego_TM, dana/u 25 avg 2011, 15:05, ukupno mijenjano 1 put.
1. Željo
2. Liverpool

AmanijakzO
Kontakt:

Post Postao/la AmanijakzO » 25 avg 2011, 15:04

diego_TM je napisao/la:
AmanijakzO je napisao/la:Najbolje rjesenje:

slika
haj se otiđi umit pa ovo izbrisi :o :o

stanic da igra u napadu boze petra ali to se jos i da pokusat ali gdje je perica?
zeba lijevo tesko, karic ne na golu, za adilovica sam mislio da su ga svi vec otpisali i nyema na lijevom beku nemoze nikako!!!
1. Probati sa Stanicem u napad
2. Nemamo boljeg golmana od Karica
4. Napisao sam Selimovic/Adilovic
5. Lijevi bek je prirodna pozicija Nyemi

TM87visnjik
Kontakt:

Post Postao/la TM87visnjik » 25 avg 2011, 15:04

manite se plata ,pitara i robijasa..HOCEMO POBJEDU,POBJEDU NA KOSEVU 8-)

Alfa_Muzijak
Kontakt:

Post Postao/la Alfa_Muzijak » 25 avg 2011, 15:05

Ja im savjetujem da tih 200KM u Coloseumu obrnu na crno il crveno jer se svejedno ne mogu najesti od tih para. ;)
NEW YORK - PARIS - PECKHAM

rossoner
Kontakt:

Post Postao/la rossoner » 25 avg 2011, 15:06

diego_TM je napisao/la:
Admir_Sa je napisao/la:
droba je napisao/la:Osim kaznio igrače Želje - Za remi će dobiti samo po 200 KM!
Hoće li Osimove represivne mjere imati učinka, vidjet ćemo nakon nedjeljnog susreta 5. kola Premijer lige BIH u kojem će Željo na Koševu gostovati kod gradskog rivala Olimpica
Igrače Želje skupo će koštati remi sa Zrinjskim
I rezervistima prijete sankcije

Amar Osim, trener FK Željezničar nije imao previše milosti prema svojim izabranicima koji su sinoć na Grbavici remizirali protiv Zrinjskog (3:3). Menadžer Plavih nakon utakmice poduže se zadržao u svlačionici, gdje je očitao bukvicu svojim igračima, razbijajući pri tom sve što mu se našlo na putu.

Pored toga, sinoćnji akteri će biti i novčano kažnjeni za izgubljena dva boda. Tako je Osim odlučio da oni koji su „učestvovali“ u blamaži dobiju umanjenu platu. Tačnije, svi osim Zajka Zebe i Jadranka Bogičevića (koji će dobiti cijelu platu) dobit će platu u iznosu od 200 KM! Ovo nam je potvrdio jedan od prvotimaca Želje, koji, jasno, nije želio da mu pomenemo ime, bojeći se dodatnih sankcija...
po pricama sa foruma 2 000 mjesecno a u mjesecu ti se odigraju po 4 utakmice to ti je 500 po utakmici otprilike. ali kad uracunas bonuse puno je vise od 500 odnosno 2 000.

Na uduru bi mogli biti i rezervisti, koji od 17 sati u Hrasnici igraju prijateljsku utakmicu protiv federalnog prvoligaša Famos-SAŠK Napretka. Naime, ukoliko ne ostvare pobjedu u današnjem duelu, svi oni igrači koji budu u kadru za ovaj meč neće uopšte dobiti platu!

Hoće li Osimove represivne mjere imati učinka, vidjet ćemo nakon nedjeljnog susreta 5. kola Premijer lige BIH u kojem će Željo na Koševu gostovati kod gradskog rivala Olimpica.
Pa kolika im je onda inace plata, 400 :roll:

Koji ste vrag brisali moj post što sam citirao ovaj navedeni tekst kad to i drugi rade ?
Osim - drugo ime za Želju !

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Cwirek, Ideneide, kulinban1189 i 27 gostiju.