Puno sreće u daljnjim utakmicama mada mislim da je ovo pobjeđivanje samo prolazno te da ćete početi gubiti bodove kad-tad

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Jest odlican start a svi ce gubiti bodove kad-tad druze to je sasvim normalnoBlue City je napisao/la:Dobar početak prvenstva štoviše odličan![]()
Puno sreće u daljnjim utakmicama mada mislim da je ovo pobjeđivanje samo prolazno te da ćete početi gubiti bodove kad-tad
I to protiv Sunderlanda na kojem smo se mi okliznulifera je napisao/la:opet ste me pozitivno iznenadili. danas ste odigrali na rezultat bas kako treba.
howard webb jel sad jasnijeCarlo je napisao/la:I to protiv Sunderlanda na kojem smo se mi okliznulifera je napisao/la:opet ste me pozitivno iznenadili. danas ste odigrali na rezultat bas kako treba.![]()
Gledao sam highlighte pa mi nije jasno kako sudija nije vidio da je jedan igrač skinuo loptu s gol linije nakon šuta Bartona u Suarez stiluMislim da se ono moglo vidjeti i iz helikoptera.
Vidio sam da je on sudija, samo mi nije jasno šta ima protiv vas? Da nije drug sa Bruceom koji je nekada igrao za United?gloryhunter je napisao/la:howard webb jel sad jasnijeCarlo je napisao/la:I to protiv Sunderlanda na kojem smo se mi okliznulifera je napisao/la:opet ste me pozitivno iznenadili. danas ste odigrali na rezultat bas kako treba.![]()
Gledao sam highlighte pa mi nije jasno kako sudija nije vidio da je jedan igrač skinuo loptu s gol linije nakon šuta Bartona u Suarez stiluMislim da se ono moglo vidjeti i iz helikoptera.
Mah, ne bih ja njega nazvao klasičnim lažovom (tipa Wengerfera je napisao/la:@monolog ja koliko sam upratio taj vas pardew je pravi lazov
samo ne znam kako to da nije bio selektor BiH bas je nasem savezu trebao jedan takavMonolog je napisao/la:Mah, ne bih ja njega nazvao klasičnim lažovom (tipa Wengerfera je napisao/la:@monolog ja koliko sam upratio taj vas pardew je pravi lazov). Pardonja igra isključivo onako kako mu Ashley i Llambias sviraju. Znaš i sam da moraš smiriti razjarenu masu, a kako gorenavedeni dvojac pravi cirkus od ekipe, a ne smiju stati pred medije i reći razloge, onda to mora učiniti Pardew. Prikrivanje njihovih sranya, kombinovano sa mogućnošću dobijanja otkaza = Pardew i njegovo ponašanje.
Evo i Danny Situ, dvadesetogodišnji odbrambeni igrač, bi treb'o potpisati za Newcastle. Radi se o igraču koji je sa Abeidom igr'o za Lens, a obeštećenje će biti nešto više od 250k + raznorani bonusi koji će zavisiti od nastupa mlađahnog fudbalera.
@Gloryhunter je sigurno zadovoljan. Još jedan Francuz.
fera je napisao/la:samo ne znam kako to da nije bio selektor BiH bas je nasem savezu trebao jedan takav
Trenutno korisnika/ca: gigglessmoke, Quartararo, soxx i 24 gosta.