Principatus je napisao/la:Kad sam zadnji put, to jest prosle godine, bio u Prijedoru svratio sam malo do stadiona, jer sam tu prije u blizini stanovao. Mogu reci da je stadion mali, ali lijepo uredjen, tribine cisto ofarbane, pravi dobar utisak. I btw Prijedor nije mozda metropola, ali sigurno nije selendra.
edit: Oh ovo je moj 4000 post.

Da se razumijemo,Banja Luka je veći grad,glavni grad RS,veoma lijep grad u svakom pogledu,ulaže se,gradi se..Nije metropola...Aj da budemo malo objektivni...šta su metripole na Balkanu..Atina,Beograd,Bukurešt,Sofija,Zagreb..i to je pitanje,ovo ostalo nisu metropole,već gradovi,manji ili veći,razvijeniji ili najrazvijeniji,zavisi od dosta faktora...Neću da sad budem ko Cigo u onoj pjesmi"Ciganin hvali svog konja"

,ali..ko god je dolazio u PD zadnje 2-3 godine vidio je svojim očima jedan lijep grad,dosta se uložilo i promjenilo,ajmo reći tamo od 2004,2005 godine..stalno se nešto gradi,glavna ulica je jedna od ljepših u BiH i slobodno mogu reći u ovakvom stanju ljepša od Gospodske,ko je vidio zna da ne lažem...Stvarno se uređuje i gradi zadnje vrijeme...pa opština Prijedor ima oko 120.000 stanovnika..sam grad ima oko 60 000-70 000 što za BiH i RS,uopšte nije malo.....I zato nije u redu da neko o Prijedoru priča ozmišljotine i laži,neka dođe,vidi,uvjeri se,pa neka priča

Svi su dobrodošli..

...Što se tiče stadiona,u odnosu na onaj kakav je bio do plasmana u PL,ovo ja Alianz Arena

...Uglavnom je uređen,sad će biti još ljepši nakon dogradnje,na atraktivnoj je lokaciji...u samom centru grada...300-400 metara od Trga Zorana karlice...malo koji grad ima stadion tako blizu Centra

GLUPOM ČOVJEKU NEMA SMISLA OBJAŠNJAVATI...