KK Crvena Zvezda

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

Devil
Moderator
Kontakt:

Re: KK Crvena Zvezda Beograd

Post Postao/la Devil » 25 avg 2011, 01:36

Sta je ovo sa centrima,kol'ko ih to imamo.IZgleda da hocemo da nadoknadimo za sve prethodne godine sto ih nismo imali. :lol: :lol:
Golubovic,Askrabic(?),Ilic,Nikolic,sto bi jedan insajder rekao Milicic....
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 25 avg 2011, 01:50

Askrabic ima ugovor za iducu sezonu.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 25 avg 2011, 02:00

neno#4 je napisao/la:Askrabic ima ugovor za iducu sezonu.
Nista jos nije sigurno,"siguran izvor" kaze da je spustao cenu po kojoj bi igrao u Zvezdi,ali ako dodje bio bi rezervni pf jer dolazi Amer tu.

p.s. Citas li Zvezdin forum,ima mnogo "insajdera" tamo koji to lepo upakuju da stvarno izgleda ozbiljno.Jedan vec par dana ubedjuje ljude da su Rakocevic i Milicic vec potpisali ali da cekaju pravo vreme da se to objavi. :lol:

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 25 avg 2011, 02:34

Devil je napisao/la:
Nista jos nije sigurno,"siguran izvor" kaze da je spustao cenu po kojoj bi igrao u Zvezdi,ali ako dodje bio bi rezervni pf jer dolazi Amer tu.

p.s. Citas li Zvezdin forum,ima mnogo "insajdera" tamo koji to lepo upakuju da stvarno izgleda ozbiljno.Jedan vec par dana ubedjuje ljude da su Rakocevic i Milicic vec potpisali ali da cekaju pravo vreme da se to objavi. :lol:
Koji forum? Na B92 mislis. Ako je taj, citam solidno.

Zakleo bi se da sam negdje procitao da je blizu nekog kluba, cini mi se nekog italijanskog ili nesto tako. Mozda se varam.

A Askrabic je cak rodjen u Sarajevu. Sve sto valja kod nas je proslo.
Kari, Sasa Danilovic, i ostali :mrgreen: :mrgreen:

Ostalo je samo ime.....

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 25 avg 2011, 12:18

Evo sta pise na "Moja Crvena Zvezda"...

"Trener naših košarkaša Svetislav Pešić želi da u redovima crveno-belih vidi Aškrabića koji bi mnogo pomogao svojim iskustvom Savi Lešiću, Nikoli Markoviću i Bojanu Subotiću na poziciji „4″. Kako se saznaje pregovori su u završnoj fazi i narednih dana treba očekivati da se Aškrabićstavi pod komandnu palicu Karija Pešića.Pozitivna stvar je u tome što Aškrabić ne bi na pripreme došao nespreman, pošto je formu održavao u redovima španskog Bilbaa."
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 25 avg 2011, 12:29

neno#4 je napisao/la:
Devil je napisao/la:

Koji forum? Na B92 mislis. Ako je taj, citam solidno.

Zakleo bi se da sam negdje procitao da je blizu nekog kluba, cini mi se nekog italijanskog ili nesto tako. Mozda se varam.

A Askrabic je cak rodjen u Sarajevu. Sve sto valja kod nas je proslo.
Kari, Sasa Danilovic, i ostali :mrgreen: :mrgreen:
Koji B92,ne bi na to smece us'o nema sanse. ;)
Mislim na redstarbelgrade forum,evo ti link pa ako te zanima citaj,tek su pocele nove teme pa nema puno strana za iscitati,nadje se nekih odlicnih postova,ali bgm i nekih pravih indijanskih,mene je zaintrigirao taj lik sto pise o Rakocevicu i Milicicu,deluje kao istina kako je upakovao.
Evo ti link,ne bi trebalo da smeta adminu. ;)
[url]http://www.*******/[/url]

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 25 avg 2011, 16:08

Tako je Kolega tako je brate ;) 8-) Kakav B92 :?: :!: Tamo si dobrodosao ako o Zvezdi pises samo najgore,ne smes biti objektivan jer to nije u skladu sa pravilima tog foruma :!:

retro
Kontakt:

Post Postao/la retro » 26 avg 2011, 13:06

Nikola Vasic i Jeremy Richardson blizu Zvezde.
Genius, outrageous, the best ever! RF!

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 26 avg 2011, 13:57

Pa Vasic sa ekipom trenira vec 15ak dana. :?

retro
Kontakt:

Post Postao/la retro » 26 avg 2011, 14:03

Trenira, ali nije potpisao ugovor.
Na probnom radu je. :D
Genius, outrageous, the best ever! RF!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 27 avg 2011, 01:08

Otisao Radosavljevic,video da nema mesta i raskinuo ugovor,najverovatnije ce u Mornar iz Bara.

Dosao Golubovic izgleda i zvanicno.
Za pocetak bar "lici" na centra kakvog nismo imali jos od vremena Obine Ekezija,ali problem je u glavi,danas neki lik rece "Ovome karijera stagnira jos od kada je bio u juniorima". :lol:.Ostavicemo po strani sto je malo sa glavom u pogresnim odnosima,ali Kari od njega moze da napravi korisnog centra.S obzirom da su nam kriterij niski naviknuti na lose partije Zvezde u poslednjim godinama nece biti tesko probiti nasa ocekivanja. :lol: A Kari moze itekako od njega da napravi igraca korisnog igraca,ako nista bar u odbrani i skoku.

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 27 avg 2011, 19:53

Iskusni plejmejker Igor Rakočević će se priključiti treninzima ekipe Svetislava Pešića u pripremama za novu sezonu.Rakočević će trenirati sa Zvezdašima desetak dana, do 5. septembra, da bi do tog datuma doneo odluku o tome da li će ostati među crveno-belima, ili pojačati neku ekipu koja ima ambicije da osvoji Evroligu.U sučaju da takva ponuda ne stigne na adresu nekadašnjeg kapitena, on bi se tako priključio nekadašnjem saigraču Vuku Radivojeviću, i bio ubedljivo najveće pojačanje Crvene zvezde u prelaznom roku, ma ko da dođe posle njega.Igor je u karijeri nosio dres našeg kluba punih šest sezona, a veoma lako bi moglo da se desi da tom broju doda još nekoliko, samo je pitanje da li od ove, ili sledeće godine.

slika

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 27 avg 2011, 23:04

Tribalian je napisao/la:Iskusni plejmejker Igor Rakočević će se priključiti treninzima ekipe Svetislava Pešića u pripremama za novu sezonu.Rakočević će trenirati sa Zvezdašima desetak dana, do 5. septembra, da bi do tog datuma doneo odluku o tome da li će ostati među crveno-belima, ili pojačati neku ekipu koja ima ambicije da osvoji Evroligu.U sučaju da takva ponuda ne stigne na adresu nekadašnjeg kapitena, on bi se tako priključio nekadašnjem saigraču Vuku Radivojeviću, i bio ubedljivo najveće pojačanje Crvene zvezde u prelaznom roku, ma ko da dođe posle njega.Igor je u karijeri nosio dres našeg kluba punih šest sezona, a veoma lako bi moglo da se desi da tom broju doda još nekoliko, samo je pitanje da li od ove, ili sledeće godine.

slika
:o :o :o :o :o :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Novinar je ocigledno malo vise popio :lol: :lol: :lol:

Mene samo interesuje sta ce Covke da uradi sa svojim sinom.

Njegova buduca snaha ce biti atrakcija u Pioniru, ako "mali" bude igrao za Zvezdu :mrgreen: :mrgreen:

Ostalo je samo ime.....

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 27 avg 2011, 23:19

:lol: :lol: :lol: Nisam ni obratio paznju na "Iskusni plejmejker" :mrgreen: .text je sa "MCZ",ali ne znam iz kojih novina je pokupljen.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 27 avg 2011, 23:44

neno#4 je napisao/la:
Tribalian je napisao/la:Iskusni plejmejker Igor Rakočević će se priključiti treninzima ekipe Svetislava Pešića u pripremama za novu sezonu.Rakočević će trenirati sa Zvezdašima desetak dana, do 5. septembra, da bi do tog datuma doneo odluku o tome da li će ostati među crveno-belima, ili pojačati neku ekipu koja ima ambicije da osvoji Evroligu.U sučaju da takva ponuda ne stigne na adresu nekadašnjeg kapitena, on bi se tako priključio nekadašnjem saigraču Vuku Radivojeviću, i bio ubedljivo najveće pojačanje Crvene zvezde u prelaznom roku, ma ko da dođe posle njega.Igor je u karijeri nosio dres našeg kluba punih šest sezona, a veoma lako bi moglo da se desi da tom broju doda još nekoliko, samo je pitanje da li od ove, ili sledeće godine.

slika
:o :o :o :o :o :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Novinar je ocigledno malo vise popio :lol: :lol: :lol:

Mene samo interesuje sta ce Covke da uradi sa svojim sinom.

Njegova buduca snaha ce biti atrakcija u Pioniru, ako "mali" bude igrao za Zvezdu :mrgreen: :mrgreen:
Sanja,uhhh. 8-) :lol:

Ja mislim da ce Covic ostati,tacnije skoro 99% sam siguran da ce ostati,jer njega Kari itekako ceni,i poprilicno mu veruje,on i Cvetkovic ce biti tu,ne zelim da kazem i Rakocevic jer nisam siguran da ce ostati.
Nedovic ako bude ostao igrace na svojoj prirodnoj poziciji dvojci tako da on nece ometati Covica i Cveleta.

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 27 avg 2011, 23:51

Ne vjerujem ja da ce Kari da koristi Nedovica na dvojci. Suvise veliki je to luksuz. Nestabilan je suter Nemanja.
Ne kocka se Kari tako lako.

Ostalo je samo ime.....

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 28 avg 2011, 00:49

i dalje je bosna manje duzna, a kao sto sam znas cz se nebi nikada izvukla da nije covica
Jeste, samo sto su se oni privremeno izvukli. Ulaze im sponzori, vracaju se navijaci, ozbiljno se radi.
Dok kod nas je svakim danom sve dublja i dublja kriza.

Da smo mi kojim slucajem ne daj Boze igrali Eurocup svake druge godine dug bi bio oko 30 miliona KM.

Ostalo je samo ime.....

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 28 avg 2011, 05:00

http://www.adriaticbasket.com/club.php?id=18" onclick="window.open(this.href);return false;

vidi grb i trofeje :mrgreen:

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 28 avg 2011, 11:00

neno#4 je napisao/la:
i dalje je bosna manje duzna, a kao sto sam znas cz se nebi nikada izvukla da nije covica
Jeste, samo sto su se oni privremeno izvukli. Ulaze im sponzori, vracaju se navijaci, ozbiljno se radi.
Dok kod nas je svakim danom sve dublja i dublja kriza.

Da smo mi kojim slucajem ne daj Boze igrali Eurocup svake druge godine dug bi bio oko 30 miliona KM.
bosna sada placa politicku umjesanost njenog rukovodstva

i ponavljam da bi cz bila i u gorem polozaju da covic nije iskoristiti njeno ime i ono sto predstavlja u svijetu kosarke kako bi sam sebi dao bolji rejting i stavio u bolji izlog igrace iz fmp-a
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

mnogo_smo_jaki
Kontakt:

Post Postao/la mnogo_smo_jaki » 28 avg 2011, 12:28

sasagmp je napisao/la:http://www.adriaticbasket.com/club.php?id=18

vidi grb i trofeje :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KKCZVFMPBGD :lol: :lol: :lol:
GLUPOM ČOVJEKU NEMA SMISLA OBJAŠNJAVATI...

Odgovori

Natrag na “Evropska košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.