Newcastle United F.C.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Jeste li zadovoljni dosadasnjim transferima?

1. Da
21
72%
2. Ne
8
28%

Ukupno glasova: 29

Blue City
Kontakt:

Re: Newcastle United F.C.

Post Postao/la Blue City » 20 avg 2011, 21:01

Dobar početak prvenstva štoviše odličan ;)
Puno sreće u daljnjim utakmicama mada mislim da je ovo pobjeđivanje samo prolazno te da ćete početi gubiti bodove kad-tad ;)

__EmIr__
Kontakt:

Post Postao/la __EmIr__ » 20 avg 2011, 22:36

Blue City je napisao/la:Dobar početak prvenstva štoviše odličan ;)
Puno sreće u daljnjim utakmicama mada mislim da je ovo pobjeđivanje samo prolazno te da ćete početi gubiti bodove kad-tad ;)
Jest odlican start a svi ce gubiti bodove kad-tad druze to je sasvim normalno ;)
Od malih nogu veliki navijac Anzija, Malage i Man CIty-a

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 21 avg 2011, 00:48

opet ste me pozitivno iznenadili. danas ste odigrali na rezultat bas kako treba.
You are someone else I am still right here

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 21 avg 2011, 00:56

fera je napisao/la:opet ste me pozitivno iznenadili. danas ste odigrali na rezultat bas kako treba.
I to protiv Sunderlanda na kojem smo se mi okliznuli :D

Gledao sam highlighte pa mi nije jasno kako sudija nije vidio da je jedan igrač skinuo loptu s gol linije nakon šuta Bartona u Suarez stilu :mrgreen: Mislim da se ono moglo vidjeti i iz helikoptera.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

gloryhunter
Kontakt:

Post Postao/la gloryhunter » 21 avg 2011, 01:27

Carlo je napisao/la:
fera je napisao/la:opet ste me pozitivno iznenadili. danas ste odigrali na rezultat bas kako treba.

Gledao sam highlighte pa mi nije jasno kako sudija nije vidio da je jedan igrač skinuo loptu s gol linije nakon šuta Bartona u Suarez stilu :mrgreen: Mislim da se ono moglo vidjeti i iz helikoptera.
howard webb jel sad jasnije :mrgreen:

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 21 avg 2011, 01:30

gloryhunter je napisao/la:
Carlo je napisao/la:

howard webb jel sad jasnije :mrgreen:
Vidio sam da je on sudija, samo mi nije jasno šta ima protiv vas? Da nije drug sa Bruceom koji je nekada igrao za United? :mrgreen:
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 25 avg 2011, 09:51

Izgleda da će Barton završiti tamo gdje nije Routledge - u QPR-u. Naime, svi znamo da je on na transfer listi još od juna mjeseca, al' u više navrata je izjavio kako ne želi napustiti klub. Jučer je na twitteru objavio kako ide na ljekarski u QPR, al' da ipak ne želi napustiti St. James Park. Inače, on je na 60k sedmično, a nešto više bi dobijao u novom klubu. Koliko, nisam siguran. U svakom slučaju, vrlo je vjerovatno da ćemo se oprostiti od još jednog prošlosezonskog oslonca (Enrique, Barton, Nolan i Carroll). :mrgreen:

Također, Pardew je u 2-3 navrata izjavio da se mnogo radi kako bi se nadomjestili odlasci (prvenstveno Enriquea), te da se još uvijek traži taj napadač. Sada će se morati dovesti još jedan veznjak, jer svi znamo šta i koliko može ponuditi Barton.

Nadam se da će biti nešto u ovih 7 dana koliko je ostalo do kraja prelaznog roka, jer ova ekipa će se u protivnom boriti za goli život u Premiershipu. :(

Da ne zaboravim, danas je izvlačenje za CL, al' šta to nama vrijedi. :lol:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 25 avg 2011, 10:42

@monolog ja koliko sam upratio taj vas pardew je pravi lazov :D

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 25 avg 2011, 10:45

fera je napisao/la:@monolog ja koliko sam upratio taj vas pardew je pravi lazov :D
Mah, ne bih ja njega nazvao klasičnim lažovom (tipa Wenger :mrgreen: ). Pardonja igra isključivo onako kako mu Ashley i Llambias sviraju. Znaš i sam da moraš smiriti razjarenu masu, a kako gorenavedeni dvojac pravi cirkus od ekipe, a ne smiju stati pred medije i reći razloge, onda to mora učiniti Pardew. Prikrivanje njihovih sranya, kombinovano sa mogućnošću dobijanja otkaza = Pardew i njegovo ponašanje. :mrgreen:

Evo i Danny Situ, dvadesetogodišnji odbrambeni igrač, bi treb'o potpisati za Newcastle. Radi se o igraču koji je sa Abeidom igr'o za Lens, a obeštećenje će biti nešto više od 250k + raznorani bonusi koji će zavisiti od nastupa mlađahnog fudbalera.

@Gloryhunter je sigurno zadovoljan. Još jedan Francuz. :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 25 avg 2011, 11:07

Monolog je napisao/la:
fera je napisao/la:@monolog ja koliko sam upratio taj vas pardew je pravi lazov :D
Mah, ne bih ja njega nazvao klasičnim lažovom (tipa Wenger :mrgreen: ). Pardonja igra isključivo onako kako mu Ashley i Llambias sviraju. Znaš i sam da moraš smiriti razjarenu masu, a kako gorenavedeni dvojac pravi cirkus od ekipe, a ne smiju stati pred medije i reći razloge, onda to mora učiniti Pardew. Prikrivanje njihovih sranya, kombinovano sa mogućnošću dobijanja otkaza = Pardew i njegovo ponašanje. :mrgreen:

Evo i Danny Situ, dvadesetogodišnji odbrambeni igrač, bi treb'o potpisati za Newcastle. Radi se o igraču koji je sa Abeidom igr'o za Lens, a obeštećenje će biti nešto više od 250k + raznorani bonusi koji će zavisiti od nastupa mlađahnog fudbalera.

@Gloryhunter je sigurno zadovoljan. Još jedan Francuz. :mrgreen:
samo ne znam kako to da nije bio selektor BiH bas je nasem savezu trebao jedan takav :D

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 25 avg 2011, 11:10

fera je napisao/la:samo ne znam kako to da nije bio selektor BiH bas je nasem savezu trebao jedan takav
:mrgreen:

Pa s obzirom da dobro gura sa onom prosječnom ekipom Newcastlea (sudeći po prva 2 kola), onda za nas ne bi bilo zime kada bi Pardonja sjeo na kormilo bh. tima. :mrgreen: Posebno bi nam ležali Francuzi, jer ih je ovaj doktorir'o (Wenger je samo magistrir'o). :mrgreen:

gloryhunter
Kontakt:

Post Postao/la gloryhunter » 25 avg 2011, 14:55

pardew laže kad zine, barton će otić, neće doć njemu zamjena, niti napadač niti bek...POMIRITE SE S TIM...TO NAM JE KLUB...prodaj i ashleyu u dzep 40m

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 25 avg 2011, 20:30

Za dvadesetak minuta će početi meč Liga Kupa kontra Scunthorpea. Izgleda da se Pardew neće šaliti, ako je suditi po postavi koja bi trebala istrčati na teren.

Krul - Simpson, Raylor, Coloccini, Williamson - Marveaux, Cabaye, Gosling, Lovenkrads - Ba, Best.

Dakle, može se reći da je jaka postava (ne najjača, al' ipak mnogo jača negoli sam se nad'o da će istrčati), te pobjeda ne bi trebala doći u pitanje.

gloryhunter
Kontakt:

Post Postao/la gloryhunter » 25 avg 2011, 21:46

raylor pod hitno treba prestat igrat lijevog beka, jer je loš i na desnom a ne na suprotnoj strani...!!!

Mulder
Kontakt:

Post Postao/la Mulder » 26 avg 2011, 01:01

Kakva odbrana Krula kod 1:0... :shock:

[youtube][/youtube]
''I fell in love with football as I would later fall in love with women: suddenly, uncritically, giving no thought to the pain it would bring.''
- Nick Hornby

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 26 avg 2011, 08:31

Nisam gled'o tekmu, al' najbitnije je da je Newcastle prošao ovu prepreku. Pobjeda od 2:1 nakon produžetaka (Sammy Ameobi je zabio u 112. minuti) je sasvim dovoljna. Mada, moram priznati da sam očekiv'o nešto lakšu utakmicu i sigurniji prolaz.

Kako čitam, u 1. poluvremenu smo bili bezidejni te nismo ličili ni na šta. :( No u 2. poluvremenu se to promijenilo (haman je Pardonja psov'o sve po spisku u svlačionici). :mrgreen: U 1. poluvremenu je Scunthorpe zabio za 1:0, no Raylor je iz slobodnjaka izjednačio na 1:1 u 79. minuti (odličan gol, mora se priznati). Nakon toga su Svrake imale nekoliko prilika, no lopta nije htjela ući u gol.

Sammy Ameobi je zajedno sa Vučkićem unio preokret i nakon njihovog ulaska je ekipa počela izgledati bolje na terenu. Haman se Demba Ba nije vidio (pročitah da je izgled'o k'o Ameobi :( ), dok je Leon Best zapuc'o nekoliko dobrih prilika.

Btw, uz strijelce dvaju golova, bitno je istaći i briljantnog Krula koji je imao par fenomenalnih intervencija.

http://www.101greatgoals.com/videodispl ... -15323236/

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 26 avg 2011, 11:00

Idemo po Pietersa.
slika

Izgleda da će u naredna 2 dana biti sve gotovo sa dovođenjem lijevog beka PSV-a. Odšteta bi trebala iznositi nešto ispod 7 miliona funti (6.8 da budem precizan), a Erik bi potpisao petogodišnji ugovor. U tom slučaju, Raylor ne bi igr'o lijevog beka (da kucnem o drvo), a u potpunosti bi nadomjestili odlazak Jose Enriquea. Iskreno se nadam da će ovo biti riješeno u što bržem mogućem roku (negdje pročitah da je na medicinskom pregledu danas, al' ništa to još nije sigurno).

U svakom slučaju, opet ostaje rupa u napadu (Ba nije na optimalnoj razini, Ameobi i dalje izgleda nezainteresovano, Best i Lova nisu oni u koje bismo se trebali pouzdati), te u veznom redu (da nadomjesti odlazak Bartona).

Skak'o bih od sreće kada bi se za svaki odlazak našla dostojna zamjena (Enrique - Pieters, Barton - Barnetta i u napad bilo ko ko moRe zabiti). :mrgreen:

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 26 avg 2011, 12:17

Dobar je ovaj mali i PSV. Gled'o ga dva - tri puta i uvijek se potrefilo da je bio dobar. Dobar im i onaj Madzar sa zapetljanim imenom,.. Cudi me da njega neko ne dovede.

A Barneta vise ordinira po krilu, ne moze on igrati poziciju Bartona,..

Neka uzmu Pavlijucenka :mrgreen: .
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 26 avg 2011, 13:49

Pa Barton i igra to lažno desno krilo. U vezi bi bili Cabaye i Tiote, desno Barnetta, lijevo mogu i Marveaux i Guttierez, polušpic Ben Arfa i gore taj neko ko će zabiti 15 golova u sezoni. No, mislim da od tog nema ništa, al' barem mogu sanjati po ovoj vrućini. :mrgreen:

Pavlyuchenko je preskup i malo ga koče godine. :mrgreen:

Btw, @Valencia, taj je Balazs Dzudzsak i preš'o je na početku prelaznog roka u Anzhi. :mrgreen: On sad coolira sa Eto'om. :mrgreen:

gloryhunter
Kontakt:

Post Postao/la gloryhunter » 26 avg 2011, 17:49

Mozda dode Pieters i to samo mozda. Ovi ostali nabrojani sigurno nece.

Newcastle United can confirm that Joey Barton has today joined Queens Park Rangers on a four-year deal as a free transfer.
:cry:

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], LenyYoro15, nerkolfc, UnitedWA i 15 gostiju.