Pa koliko ja znam sackovali su Cutlera jednom!? OL jeste izgledala bolje. Barem ta cinjenica ohrabruje.SaltCityAttack je napisao/la:ebiga sad je ovo jako los rezultat, ali zaist anije ni izgledalo ovako hmm...SP tim je napravio te greske gdje smo rpimisli sigurno 2td zbog njih...Cutler dosta dobar 171 yard i nije bio obaran, sto znaci da je OL bila nesto bolja.... ovo u drugom poluvremenu lose skroz ova druga nasa ekipa
Ebiga dovoljan podatak da je Manning imao 8-16 za 78 yardi, a Cutler 12-21 za 171 i opet oni su napravili te poene nasim grskama...Cutler je zaista bacio par dobrih lopti, ali trebali smo naptaviti u prvom onaj TD, da se Hester nije okliznuo...znaci mogu biti zadovoljan tim tokom kako je islo,samo da nije SP zakazao...kod nas uvjek nesto fali, kad OL igra i Cutler onda odbrane nema, kad evo jedno i drugo bili su tu i tamo, ovi su zakazali
Covjek nam otrca 97 yardi na kraju za TD...haman pao dole i ne znam ni kako se izvuce i otrca i pokvari rezultat skroz
...ovo je malo previsoko, s obzirom da je nas prvi tim u OL i odbrnai i igrao dosta dobro.
Treba napomenuti da nisu ni jendom Cutlera oborili izuzev sto su mu presjekli jednu loptu...jest da je u par navrata morao bacati brzo i nije mogao cekati, ali opet moze se reci da je OL bila puno bolja nego ranije
Specijalni Timovi, su nas kostali ovako teskog poraza. Odavno nisam gledao losiju utakmicu nasih Specijalaca. Ali hajde sreca zato i jesu tu pripremne utakmice, da se vide greske i da se nauci na njima. Nesvidjaju mi se nasi startni WR nikako. Prvo neznam sto guraju Hestera da bude WR, kad on to jednostavno nije. Nema slifa za to. Williams pokazuje onu igru iz Dallasa, gdje mu vise lopti ispadne nego sto ih uhvati. Po mom misljenju, treba dati #1 Knoxu, a #2 Williamsu (nek mu stave ljepilo u rukavice). Cutler bi imao puno impresivnije brojke od 12-21, da je imao bolje WR. Ovi mu ispustili 5-6 lopti.
Sve u svemu gledao sam samo 1 i 2/4, onda sebi igricu upalio.