NFL

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Re: NFL

Post Postao/la kad_kako » 23 avg 2011, 20:50

SaltCityAttack je napisao/la:ebiga sad je ovo jako los rezultat, ali zaist anije ni izgledalo ovako hmm...SP tim je napravio te greske gdje smo rpimisli sigurno 2td zbog njih...Cutler dosta dobar 171 yard i nije bio obaran, sto znaci da je OL bila nesto bolja.... ovo u drugom poluvremenu lose skroz ova druga nasa ekipa

Ebiga dovoljan podatak da je Manning imao 8-16 za 78 yardi, a Cutler 12-21 za 171 i opet oni su napravili te poene nasim grskama...Cutler je zaista bacio par dobrih lopti, ali trebali smo naptaviti u prvom onaj TD, da se Hester nije okliznuo...znaci mogu biti zadovoljan tim tokom kako je islo,samo da nije SP zakazao...kod nas uvjek nesto fali, kad OL igra i Cutler onda odbrane nema, kad evo jedno i drugo bili su tu i tamo, ovi su zakazali :)

Covjek nam otrca 97 yardi na kraju za TD :)...haman pao dole i ne znam ni kako se izvuce i otrca i pokvari rezultat skroz :)...ovo je malo previsoko, s obzirom da je nas prvi tim u OL i odbrnai i igrao dosta dobro.

Treba napomenuti da nisu ni jendom Cutlera oborili izuzev sto su mu presjekli jednu loptu...jest da je u par navrata morao bacati brzo i nije mogao cekati, ali opet moze se reci da je OL bila puno bolja nego ranije
Pa koliko ja znam sackovali su Cutlera jednom!? OL jeste izgledala bolje. Barem ta cinjenica ohrabruje.
Specijalni Timovi, su nas kostali ovako teskog poraza. Odavno nisam gledao losiju utakmicu nasih Specijalaca. Ali hajde sreca zato i jesu tu pripremne utakmice, da se vide greske i da se nauci na njima. Nesvidjaju mi se nasi startni WR nikako. Prvo neznam sto guraju Hestera da bude WR, kad on to jednostavno nije. Nema slifa za to. Williams pokazuje onu igru iz Dallasa, gdje mu vise lopti ispadne nego sto ih uhvati. Po mom misljenju, treba dati #1 Knoxu, a #2 Williamsu (nek mu stave ljepilo u rukavice). Cutler bi imao puno impresivnije brojke od 12-21, da je imao bolje WR. Ovi mu ispustili 5-6 lopti.

Sve u svemu gledao sam samo 1 i 2/4, onda sebi igricu upalio. :D
Postovanje treba zaraditi.

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 23 avg 2011, 20:54

randy_moss je napisao/la:
kad_kako je napisao/la:Ja sam "Bears_fan_Bosnia". Ovaj nick koristim od 2007 na Yahoo pickem.

Randy, sto nisi stavio spread koji treba pokrit u ligi, a ne samo da treba izabrati pobjednika? ... nekako mi je tako bolje, interesantnije, kad moras gledati spread ...

moj je eto prijedlog da promjenis da ima spread. mislim da ti kao admin to mozes.
hahahahahah, jest mi neobicno kad me neko nazove adminom. kad vas pocnem kickati iz grupe... :lol:

Spread uveden.
Oooodlicno za spread!

nemoj da ti vlast udari u glavu. :D

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 23 avg 2011, 21:03

Zaboravi reci da je najvaznije oko utakmice da nam se niko nije povrijedio, sto nije slucaj sa Giantsima.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 24 avg 2011, 04:58

kad_kako je napisao/la:Zaboravi reci da je najvaznije oko utakmice da nam se niko nije povrijedio, sto nije slucaj sa Giantsima.

ebiga sinoc nam trojica startera u odbrni nisu bila, ali dobro je :)..jedva cekam tekmu sa Atlantom ludilo :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

CLS
Kontakt:

Post Postao/la CLS » 24 avg 2011, 08:19

nama 4 CB povrijedjeno i DT valjda se uspijemo vratit nako ovakog udarca....skupo smo platiti pobjedu protiv Bersa
Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 24 avg 2011, 19:24

CLS je napisao/la:nama 4 CB povrijedjeno i DT valjda se uspijemo vratit nako ovakog udarca....skupo smo platiti pobjedu protiv Bersa
Stvarno vam se nije isplatila ova pobjeda.

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 24 avg 2011, 19:50

Vec nas je 5rica na Pic'em. Fino, fino. Hajmo i ostali sto se nisu prijavili, sta cekate? :D

Evo stavit cu ja ovdje post Moss-a, da uvijek bude na trenutnoj zadnjoj stranici, da se uvijek moze vidjeti:
randy_moss je napisao/la:
Napravio sam na yahoo.com grupu sportsport.ba na kojoj cemo prognozirati (bar se nadam) rezultate svih utakmica.
Ako niste nikada do sada igrali, da pojasnim:
Predictor - jednostavna igra, 16 sedmica, prognozirate pobjednika svih utakmica. Rezultati se sabiraju i nakon play offa dobivamo konacnog pobjednika. Namjestio sam da se najlosiji rezultat iz sezone brise.
Group ID je 31441.

http://football.fantasysports.yahoo.com/pickem" onclick="window.open(this.href);return false;

Druga igra je survival, koja se razlikuje od Predictora u tome sto svake sedmice birate pobjednika jedne utakmice, i prolazite dalje. Ukoliko izabrana ekipa izgubi, ispadate trajno.
Group ID je 12461.

http://football.fantasysports.yahoo.com/survival" onclick="window.open(this.href);return false;

Prilikom registracije u polje "Your Pick Set" (ili nesto tako) upisite svoj nick na ovom forumu kako bi znali o kome se to radi.

Za ulazak u grupu ce vam trebati Group ID koje sam napisao gore, i password. (password za predictor se razlikuje od passworda za survival).

Kako ne bi bilo nekih padobranaca koji ce odigrati 2 kola i nestati, zahtjev za password uputite ili preko PP ili javno, a ja cu vam poslati passworde preko PP.

Eto, nadam se da je sve bilo jasno, sto nije pitajte. :D

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 24 avg 2011, 20:12

Prijavite se i na survival, to izgleda puno zanimljivije :mrgreen:
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 24 avg 2011, 20:17

Edin TM87 je napisao/la:Prijavite se i na survival, to izgleda puno zanimljivije :mrgreen:
Osjecam da cu tamo brzo ispasti, pa nisam neki entuzijasta. :D

CLS
Kontakt:

Post Postao/la CLS » 24 avg 2011, 23:35

kad_kako je napisao/la:
CLS je napisao/la:nama 4 CB povrijedjeno i DT valjda se uspijemo vratit nako ovakog udarca....skupo smo platiti pobjedu protiv Bersa
Stvarno vam se nije isplatila ova pobjeda.
gdje nije...4cb out....ko ce braniti pass igru sada :D
Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata

edina
Kontakt:

Post Postao/la edina » 25 avg 2011, 02:12

Jao, šta ste stranica ispisali otkad sam čitala ovu temu zadnji put. :D Nisam pratila previše šta se dešavalo u off seasonu, nije mi se dalo i zbog ovog lock outa i svega, pa ako neko ima vremena i želje da napiše u kratkim crtama koji su se bitni transferi desili bila bih zahvalna. Kolega @Salty, hvala što si me ipak uvrstio u Packers fanse :). Ne vjerujem da ću navijati za Vikingse pošto Bretta nema tu, ali i dalje imaju neke dobre igrače pa ću ih pratiti. Žao mi je što su izgubili Ricea, on je po meni trenutno jedan od najboljih receivera u ligi i nadam se da ga ozljede ove sezone neće spriječiti da se etablira kao jedan od tih. Biće zanimljiva sezona, mnogi stariji veliki igrači su možda na zalasku karijere, dolaze neke nove zvijezde, timovi koji zadnjih godina nisu puno postigli su možda u usponu dok timovi koji su harali ligom zadnju deceniju, kao npr. Coltsi, imaju dosta problema u rosteru, tako da očekujem dosta iznenađenja i uzbuđenja ove godine. :geek:
Definitions belong to the definers, not the defined

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 25 avg 2011, 03:08

Edin TM87 je napisao/la:Prijavite se i na survival, to izgleda puno zanimljivije :mrgreen:

ma prijavite se na obadva sta vam fali :).... ja sam se prijavio i preko FB sam kontaktirao Takticara , tako da i njega ocekujemo da nam se prikljuci uskoro :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 25 avg 2011, 04:25

edina je napisao/la:Jao, šta ste stranica ispisali otkad sam čitala ovu temu zadnji put. :D Nisam pratila previše šta se dešavalo u off seasonu, nije mi se dalo i zbog ovog lock outa i svega, pa ako neko ima vremena i želje da napiše u kratkim crtama koji su se bitni transferi desili bila bih zahvalna. Kolega @Salty, hvala što si me ipak uvrstio u Packers fanse :). Ne vjerujem da ću navijati za Vikingse pošto Bretta nema tu, ali i dalje imaju neke dobre igrače pa ću ih pratiti. Žao mi je što su izgubili Ricea, on je po meni trenutno jedan od najboljih receivera u ligi i nadam se da ga ozljede ove sezone neće spriječiti da se etablira kao jedan od tih. Biće zanimljiva sezona, mnogi stariji veliki igrači su možda na zalasku karijere, dolaze neke nove zvijezde, timovi koji zadnjih godina nisu puno postigli su možda u usponu dok timovi koji su harali ligom zadnju deceniju, kao npr. Coltsi, imaju dosta problema u rosteru, tako da očekujem dosta iznenađenja i uzbuđenja ove godine. :geek:
U kratkim crtama, na slobodnom trzistu sto je bilo a da valja, pokupovali su Eagles i Patriots. Eagles ti vec zovu dream team. To bi bilo to.

bdw. nice to meet ya, Edina! :)

randy_moss
Kontakt:

Post Postao/la randy_moss » 25 avg 2011, 10:23

edina je napisao/la:Jao, šta ste stranica ispisali otkad sam čitala ovu temu zadnji put. :D Nisam pratila previše šta se dešavalo u off seasonu, nije mi se dalo i zbog ovog lock outa i svega, pa ako neko ima vremena i želje da napiše u kratkim crtama koji su se bitni transferi desili bila bih zahvalna. Kolega @Salty, hvala što si me ipak uvrstio u Packers fanse :). Ne vjerujem da ću navijati za Vikingse pošto Bretta nema tu, ali i dalje imaju neke dobre igrače pa ću ih pratiti. Žao mi je što su izgubili Ricea, on je po meni trenutno jedan od najboljih receivera u ligi i nadam se da ga ozljede ove sezone neće spriječiti da se etablira kao jedan od tih. Biće zanimljiva sezona, mnogi stariji veliki igrači su možda na zalasku karijere, dolaze neke nove zvijezde, timovi koji zadnjih godina nisu puno postigli su možda u usponu dok timovi koji su harali ligom zadnju deceniju, kao npr. Coltsi, imaju dosta problema u rosteru, tako da očekujem dosta iznenađenja i uzbuđenja ove godine. :geek:
Ja ne znam pisati u kratkim crtama, ja pisem samo u dugim. :lol:
Kevin Kolb u Arizoni, Larry Fitzgerald 120 mil. $ - 8 godina (Arizona)
Cullen Jenkins, Dominique Rodgers-Cromartie, Jason Babin, Nnamdi Asomugha, Vince Young, Steve Smith (NYG) - Eagles
Albert Haynesworth, Shaun Ellis, Andre Carter, Chad Ochocinco - Patriots

P.S. Ukljuci se u Pro Football Pick'em da provjerimo kakve su tvoje kladionicarske sposobnosti. :lol:
SuperBowl Champions 2001, 2003, 2004, 2014

EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."

Posljednji put kada je Indianapolis pobijedio New England: 15. Novembar 2009.

Seahawks Boy
Kontakt:

Post Postao/la Seahawks Boy » 25 avg 2011, 15:26

Ako večeras Philadelphjia večeras ne pobijedi, onda ne bih rekao da imaju neke velike šanse u Regularnoj sezoni :S
Arsenal FC <3
Željo 1921 <3

Victoria Concordia Crescit !

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 25 avg 2011, 22:11

Seahawks Boy je napisao/la:Ako večeras Philadelphjia večeras ne pobijedi, onda ne bih rekao da imaju neke velike šanse u Regularnoj sezoni :S
Pripremne utakmice nemaju nikakav odrazaj na regularnu sez (osim povreda naravno). Bearsi su ti proslu pred sez. izgubili sve 4ri utakmice, pa su opet stigli do 1/2.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 26 avg 2011, 03:42

Seahawks Boy je napisao/la:Ako večeras Philadelphjia večeras ne pobijedi, onda ne bih rekao da imaju neke velike šanse u Regularnoj sezoni :S

pripreme su to :)... Bearsi su 2006 imali 0-4 pripremne i na kraju dominirali u sezoni do super bowla .. i prosle godine smo mi lose igrlai pripreme, a nakraju u finalu NFC ...sve su to pripreme i to nema veze nikakve...slabo ko igra onako ko Giantsi pa izgube 4 igraca :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 26 avg 2011, 11:31

Mi svake sezone imamo 0:4 :lol: :lol: :lol: :lol:

Veceras pada GB 8-)
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 28 avg 2011, 02:10

Ebiga dobro krenusmo Cutler za Williamsa, aliv ec slijedeci napad Williams nije uhvatio loptu Cutleru ...ovo je Williamsova greska, a ne Cutlerova, jer bacio mu je odlicno

Odbraa u prvom napadu dobra cornerbeckovi su pratili dosta dobro recivere sto me raduje :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 28 avg 2011, 02:16

Ljudi OL me ova raduje pravo :)....Cutler odlicno baca nema sta i ako je ova bila out za Knoxa ...vidjet cemo dali ce nam priznati ovo hvatanje Knoxa :)...samo mogu reci da OL je sve bolja i bolja i Cutler ima puno vise mogucnosti da baca... samo da reciveri hvataju ovo :)

Edit:

Ipak nije priznato hvatanje Knoxa, ali jest Benneta :).... kako je ovaj Bennet dobar u pm...OL ljudi perfektna malo je reci perfektna, vec jednostanvo nisma ih ovako gledao do sada :).....Cutler ima slobode dosta da baca loptu :)

Forte TD 7:0 :)

Culter pokazuje kvalitet u trenutcima kad OL mu daje priliku da baca... jos smao da se reciveri malo priberu i da Williams nije ispustio onu loptu mu bilo bi perfektno.... ja sam prezadovoljan gledajuci ovu OL i pravo me ohrabrilo :)... jest da je pripremna tekma, ali ljudi ne desava se uvjek da Culter ima priliku napokon sansu da baca :)

Odbrana nam odlicna i CB pokrivaju odlicno...sve je ovo dobro dok igra prva ekipa, bilo je dobro i protiv Giantsa ...podatak da su Titansi u svoja dva napada imali 2 penala po 5 yardi i pored toga nisu jos uvjek uzeli 1st down :)... poslije ovi klocevi ce me smorit dok ih budem gledao :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.