Samo trenira, dok ne nađe novi angažman. Ko zna, možda i potpiše, daj bože!jocker123 je napisao/la:Je li ovo istina da je supic u zelji?????
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
- lolo d pitar
- Kontakt:
i alaim je od tog bolji,alaima mi mogKnele je napisao/la:Samo trenira, dok ne nađe novi angažman. Ko zna, možda i potpiše, daj bože!jocker123 je napisao/la:Je li ovo istina da je supic u zelji?????
ajde sad,cim si vidjeo da bolji igrac dolazi u zelju odmah je alaim boljilolo d pitar je napisao/la:i alaim je od tog bolji,alaima mi mogKnele je napisao/la:Samo trenira, dok ne nađe novi angažman. Ko zna, možda i potpiše, daj bože!jocker123 je napisao/la:Je li ovo istina da je supic u zelji?????
ma bilo bi dobro kad bi se dogovorili makar na godinu dana...
btw: alaim je samo bolji od ovog mog malog rodjaka koji ima 10 godina
btw: alaim je samo bolji od ovog mog malog rodjaka koji ima 10 godina

ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
bez obzira sto je Sehic dijete Zelje i jako ga cijenim ali Supic bi bio idealno rjesenje na golu Zelje..sto jest jest.
Zeljo je sampion!!!!!!!!!!
E Boga mi mi je odmah,čim je Supić dobio otkaz, prošla misao kroz glavu da bi Supić mogao završiti u našoj ligi...Prvo sam pomislio na Sarajevo,ali kontam imaju onog Alaima,pa bi mogao u Želju...
A eto sada ko zna možda i potpiše...Uglavnom sretno Želji ove sezone i akoBogda neka završe barem među prvih 5...
A eto sada ko zna možda i potpiše...Uglavnom sretno Želji ove sezone i akoBogda neka završe barem među prvih 5...
malo van teme,ali zanima me zašto je Supić dobio nogu na kipru?? pa tek je došao tamo kad ono odmah noga nazad
to nisam upratio.

"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
@ drop
dobio je nogu zajedno sa trenerom jer je uprava Anarthosisa njih dvojcu okarakterisala za dva najveca krivca od ispadanja iz EL kvalifikacija od nekog CG kluba.
dobio je nogu zajedno sa trenerom jer je uprava Anarthosisa njih dvojcu okarakterisala za dva najveca krivca od ispadanja iz EL kvalifikacija od nekog CG kluba.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
aha...OK,hvala na informaciji.amerosm je napisao/la:@ drop
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
-
- Kontakt:
Eh.. kako bi bilo da Supic potpise... NIKO nam nista nebi mogao!
Nije to bolest rijetka nisu posljedice rata, al ja sam prvo reko ŽELJO pa sam onda reko tata nije toooooo.... nije toooooo....... CUVA BOG ŽELJU SVOG! VIVA ŽELJO VIVA MANIJACI (L)
drop je napisao/la:malo van teme,ali zanima me zašto je Supić dobio nogu na kipru?? pa tek je došao tamo kad ono odmah noga nazadto nisam upratio.
posvadjao se sa trenerom nesto u vezi ispadanja iz kupa uefa....i navodno terner mu rekao da vise ne racuna na njega i da moze otici, a moze i da ostane al ce biti na klupi uvijek!!!:D:D
nije se posvadjao s trenerom, nego je i nemanja i trener dobili nogu od uprave klubaneOX je napisao/la:drop je napisao/la:malo van teme,ali zanima me zašto je Supić dobio nogu na kipru?? pa tek je došao tamo kad ono odmah noga nazadto nisam upratio.
posvadjao se sa trenerom nesto u vezi ispadanja iz kupa uefa....i navodno terner mu rekao da vise ne racuna na njega i da moze otici, a moze i da ostane al ce biti na klupi uvijek!!!:D:D
evodrop je napisao/la:malo van teme,ali zanima me zašto je Supić dobio nogu na kipru?? pa tek je došao tamo kad ono odmah noga nazadto nisam upratio.
Supiću otkaz?
Prošlogodišnje iznenađenje Lige Prvaka kiparski Anorthosis Famagusta pronašao je krivce za neuspjeh u kvalifikacijama za Europsku ligu.
Otkaz je dobio šef stručnog štaba Ernst Middendorp, a kofere može pakovati i Nemanja Supić, golman naše reprezentacije.
Uprava kluba se ne može pomiriti sa preranim završetkom kvalifikacija u kojima su poraženi od crnogorskog predstavnika FK Petrovac.
Njemački stručnjak je na dužnosti šefa stručnog štaba naslijedio Temurija Ketsbaiu koji se povukao u maju ove godine.
Nemanja Supić je od ove sezone član Anorthosisa kojeg će po svemu sudeći morati prijevremeno napustiti…
Prodaja ulaznica nadmašila sva očekivanja!
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- bistrikboy
- Kontakt:
Sto se tice golamana Amar ima srece k'o vanago,u prvom mandatu izmisli Hasagica,pa ga skine sa gola s veremena na vrijeme kad procjeni da je Kruzik bolji,a ovaj k'o namjerno brani fenomenalno,ako ovaj potpise(u sto sumnjam)treba od Amara traziti da zapise pravi... 

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Ne mogu vam opisat kako se sad osjecam,upravo sam pogledao Zeljo tv i sjeban sam totalno,pa ljudi je li ovo ide nabolje....dajte ljudi kupujte te clanske,vrijedi.......samo da je srece da izvucemo bod ili pobjedu u Zenici,jer realno smo bolja ekipa,bolji igraci......onda abd na Grbavici 10.000 plavih navijaca.......VOLIM TE LJOŽE
Bod iz Zenice bi napunio Grbavicu protiv Širokog.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
znal ko koji je rezultat u hrasnici, i hocel se jos koji dan prodavat godisnje, more me zajeba!!!!
Bolje biti živ a kukavica nego mrtav a heroj
- eliminator
- Kontakt:
normalno da ce se prodavatAdebisi je napisao/la:znal ko koji je rezultat u hrasnici, i hocel se jos koji dan prodavat godisnje, more me zajeba!!!!

- rob do grob
- Kontakt:
NORMALNO DA U ZENICI NEMA TE STA TRAZITI
i dok spavam tebe sanjam celik ale ale celik ale ale
Trenutno korisnika/ca: antibot, Austinpowers, Blackwargreymon, Rahatlokum, ristagrad, Samba71 i 67 gostiju.