ko pati, i koga je to bundesliga stiglaBundesliga je napisao/la:Pate jos sto ih je Bundesliga stigla a i jest kvalitetnija liga svaki normalni forumas ce to reci
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Re: Arsenal
http://www.--- SPAM ---/like/clanak/kaos-su ... 67215.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;QUARESMA 18<<< je napisao/la:[youtube][/youtube]
Fail quaresma, fail.
[youtube][/youtube]
Bravo prosječni Šezni.
-
- Kontakt:
Eh to care bas isto se desilo u Bundesligi, lik je doso i govori kakva je ovo liga koja mafija a lafo zna kako se tamo igra na vise golova i nesto pametuje zavidnost je najgora btw kad bude farsopoli na na nasim temama tad nek pise nesto Premiership je naj 1000%Arnelinho je napisao/la:Talijanska liga sigurno nije 50 godina u kontinuitetu bila najbolja, tako da te priče pričaj maloj djeci.
Pričaš nešto o strancima a navešću samo da je danas za Udineze u startnih II bilo tek 2 Italijana.
Govoriš o tudjim parama u EPL, a zaboravljaš da je Italijanska mafija (uz eventualno rusku i američku) što se tiče tih visokih pozicija najzafrkanija mafija na svijetu.![]()
Činjenica je takodje, da od kada fudbal postoji, nije bilo konkurentnije lige od Premiershipa.
Mani se ćorava posla, nego gledaj u budućnost, lahko je bilo dominirati Italijom i Europom u tako skučenim okvirima, danas u svijetu liberalizma im ,očigledno, nešto ne uspijeva.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Joj kako bih uletio ovde ,k'o kamikaza.QUARESMA 18<<< je napisao/la:[youtube][/youtube]

Al' bukvalno.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
-
- Kontakt:
Ccc lezbeArnelinho je napisao/la:Joj kako bih uletio ovde ,k'o kamikaza.QUARESMA 18<<< je napisao/la:[youtube][/youtube]
![]()
Al' bukvalno.

http://www.youtube.com/watch?v=UNhF-ziRkLk
moro sam,koja je ovo pick. od covjeka ja ne mogu da vjerujem,ja sam htio tu doc od pocetka,ja ovo,ja ono,ja mancester,puu cigane,navijaci su divni,arsenalovi navijaci nisu strastveni???
moro sam,koja je ovo pick. od covjeka ja ne mogu da vjerujem,ja sam htio tu doc od pocetka,ja ovo,ja ono,ja mancester,puu cigane,navijaci su divni,arsenalovi navijaci nisu strastveni???
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Trenutno se oni ne mogu poredit sa Bundeskom, trenutno, kroz historiju možda. Stvarno ne znam kako neko može pričati nešto protiv Bundesliga, to je finansijski najzdravija liga na svijetu i Njemi su je odlično dotjerali, zato imaju i jaku reprezentaciju. Pored svega toga tamo se igra atraktivan fudbal o kakvom se u Italiji može samo sanjati, definitivno nakon Premiershipa bundesliga je najbolja liga ( po kvalitetu NE, ali po svim ostalim parametrima DA ) Ja je lično obožavam i puno cijenim.
-
- Kontakt:
Pare Jaro nista drugo ma de ko ga ima i drugih igraca ha yabega_afc je napisao/la:http://www.youtube.com/watch?v=UNhF-ziRkLk

Pa sta se tice atmosfere na stadionu bas i nije neka! *ebes ti to kad tudji navijaci nadglase domace u navijanjubega_afc je napisao/la:http://www.youtube.com/watch?v=UNhF-ziRkLk

Jedino se mi ta stvar nesvidja otkad smo presli na Emirates.
I onda kaze da Arsenalovi navijaci nemaju postovanja. Pa kako ce imat, kad igrac koji igra za njihov klub, je mislima vec u drugom klubu. Pu, da Bog da se povrijedio, pa ni marke ne uzeo u tom Cityubega_afc je napisao/la:http://www.youtube.com/watch?v=UNhF-ziRkLk
Pogledajte ovog prosječnog Šeznija, kako je to lud lik, koja faca čovječe. Ipak šteta što je samo prosjek.

Arogantni je napisao/la: Pa skontaj samo ciji timovi imaju najvise osvojenih LP i najvise odigranih finala iste pa ce ti sve biti jasno koja je Liga bila najjaca, ali na zalost sad nije i tu sva prica zavrsava...
A za onog lektora...
Mahanje...
Ako ćemo o tome španski timovi imaju najviše osvojenih LP.
Real Madrid 9 , Barcelona 4.
Milan 7 , Inter 3 , Juve 2.

Valjda znaš računati

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015

ZIPA PROSJECNOG SZCZESNYA

Al ima i ovaj drugi dio... gdje su moji Zabari neprikosnoveni...messilla je napisao/la:Arogantni je napisao/la: Pa skontaj samo ciji timovi imaju najvise osvojenih LP i najvise odigranih finala iste pa ce ti sve biti jasno koja je Liga bila najjaca, ali na zalost sad nije i tu sva prica zavrsava...
A za onog lektora...
Mahanje...
Ako ćemo o tome španski timovi imaju najviše osvojenih LP.
Real Madrid 9 , Barcelona 4.
Milan 7 , Inter 3 , Juve 2.![]()
Valjda znaš računati
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Nemoj ga toliko hvaliti sad,znas kako to vec ide,bas zbog toga ce ga neki poceti podcjenjivati i cekati svaki kiks da podjebavaju 

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
-
- Kontakt:
Hvala jaro Ma ne mozes to reci njima oni ce uvijek govoriti da je Seria-A liga sa drugog svijeta za Buli,ma neka ih malo vidim kakvi su im klubovi stadioni sto kazes stari nema navijaca a igra je Boze sacuvaj zaspat uz njihove tekme...Bosco je napisao/la:Trenutno se oni ne mogu poredit sa Bundeskom, trenutno, kroz historiju možda. Stvarno ne znam kako neko može pričati nešto protiv Bundesliga, to je finansijski najzdravija liga na svijetu i Njemi su je odlično dotjerali, zato imaju i jaku reprezentaciju. Pored svega toga tamo se igra atraktivan fudbal o kakvom se u Italiji može samo sanjati, definitivno nakon Premiershipa bundesliga je najbolja liga ( po kvalitetu NE, ali po svim ostalim parametrima DA ) Ja je lično obožavam i puno cijenim.

Što se tiče drugog djela u to ne ulazim , ali samo zahvaljujući Juveu to je takoArogantni je napisao/la:
Al ima i ovaj drugi dio... gdje su moji Zabari neprikosnoveni...

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Nek podcjenjuju slobodno, a što se tiče kikseva nek maximalno iskoriste svaki put kada kiks napravi za podjebavanje jer neće imat puno prilika za to.Dylan Dog je napisao/la:Nemoj ga toliko hvaliti sad,znas kako to vec ide,bas zbog toga ce ga neki poceti podcjenjivati i cekati svaki kiks da podjebavaju
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Svaki ce golman kiksati, ali on je veceras pokazao da nije prosjek, i jos uz sve to je mlad moze jos napredovati..Dylan Dog je napisao/la:Nemoj ga toliko hvaliti sad,znas kako to vec ide,bas zbog toga ce ga neki poceti podcjenjivati i cekati svaki kiks da podjebavaju
Nije LP mjerilo jacine klubova, znaci ispade da je 2004 Portugalska liga bila najjaca ili 1991 Jugoslovenska???

Celik!3,2,2.
Ti što si iskompleksiran, to nije niko na ovom forumu.AllGunsBlazing je napisao/la:Btw jel i dalje Downing bolji od Gervinha ili???![]()
![]()
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.