Vidi ovo buraz, u nasoj igri se vidi da nesto ne funkcionise, a to je da ne znamo dokrajciti protivnika, a to nije od jucer prica, vec od dvije god unazad. AKo se sjecas, prvo je bilo prosipanje bodova na Grbavici, pa poraz od Sarajeva, pa onda dode Tuzla i Travnik, (nesretni lazo), ove god Siroki, (sebicnost Visce), pa Travnik (nesretni Adilioic) i danas nam STOPER NAS DADNE GOLOVE , u PREVODU OLAKSA NAPADU A NAPAD OPET NIJE U STANJU DOKRAJCITI PROTIVNIKA. E sada ovako, pazljivo sam gledao davanje lopte od Savica i Svrake za Adilovica. Vjeruj mi da je samo jedna bila u prostor gdje je Adilovic najbolji , a ostale sve kao sto neko rece u Adila, ili ispred ili iza Adila. Nije da ga branim, ali fakat je bilo ovako. Znaci vezni red **** koncepciju igre. Jer Adil nije Lazo, da se gradi i bori, Adil je napadac kojem lopta i u prostor.Plivadon je napisao/la:brate stanić je mlad i zna da ga još zadugo neće tražit neki mersin il slično pa momak igra normalno srcem...a ostali se hoce prodat...i igraju dobro tekme u evropi i protiv Borca/sarajeva jer te tekme prate skauti!Capt_Billy je napisao/la:Meni momci nesto ne ide u glavu!!! KAKO JE MOGUCE DA ZELJO NEMA AUTORITETA NA SVOJOJ GRBAVICI!!!!! Ja to ne mogu nikako da svatim. Druga stvar, jedini se mali Stanic bori srcem, (znaci ne govorim o greskama vec o borbenosti), a ostali igraci kao picke najvece. Nase igrace kose kao kosilicom a mi nemamo muda udariti. Ovdje se vidi da fali Culum, da slomi protivnickog pa da se zna tko je gazda!!!! Treca stvar, ne mogu da svatim nase igrace u napad, a to je da oni dodu do sesnesterce i onda se pojavi problem sta sada?? Pa znate li opucati majku mu **** ili ne znate!!!! Samo neka dodavanja kao da hoce da udu u gol sa loptom!!!!
Primijetio sam da imamo deset puta zvucnija pojacanja od Sarajeva ali zato da nasa pojacanja ne daju rezultate kao ova pitarska. Njohiva pojacanja nitko nije zelio na kraju svega i opet bolji funkcionisu od nasih. **** ti Smajicevu brzinu ako to veza i bek ne zna iskoristiti. **** ti Adila ako ne znas kako on igra i kako se postavlja. Sto se tice Selimovica, fakat ne znam sta je sa covjekom, ali stvarno je smrsao pravo da ne smije u duel uci.