Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
ja ga svakako nemam na kablovskoj tako da...amerosm je napisao/la:Pa koliko se to treba platiti ? Ali u ovom clanku pise samo da su osigurali za teritoriju Srbije. Ako budu cijene slicne kao sto to radi Permiere nece biti skupo (godisnje izadje oko 200 km). Racunica jednostavna, svaki dan ostavljaj hebenu marku i imas Bundesligu, ali se bojim da ovo samo vazi za teritoriju Srbije, a da cemo mi dobiti onu stvar. Molim da javite odmah sta su odgovorili Vam ovi sa Eurosporta.
to će ti slabo znati ko odgovoriti, osim ovih iz eurosporta. sačekaj 7.august pa se uvjerideni_m1312 je napisao/la: Navodi se da će se utakmice Bundeslige emitirati na novoj, specijalnoj verziji Eurosporta 2 na kojem ćemo svaki tjedan moći gledati do četiri utakmice Bundeslige.
e sad hoce li se ta nova verzija morati posebno platiti il cu brate u pola 4 sjesti upaliti tv i gledati dzeku kao dere ko covjek....kad bi to bilo besplatno,bilo bi super za one koji ga imaju preko kablovske a za one sto nemaju opet ne valja
apsolutno se slazem pomozite nam da zajedno uzivamo u majstorijama nasih igracaNoName je napisao/la:Hajde sada SportSport, vrijeme je da se i vi uključite u sve ovo. Ipak ste vi najjači sportski portal u BiH, radite ono što Vam je posao.
Rz88, griješiš. Pročitaj prethodnu stranicu teme, neće biti prenosi na redovnom Eurosportu2 nego ide neki novi Eurosport2 bundesliga, tako da nećemo imati prilike gledati naše ljubimce ako se nešto ne promjeni.Rz88 je napisao/la:Imamo na eurosport, što će na FTV. Ionako su lopovi . Prenose je godinama i sada nešto s..., ko ih j....
amerosm je napisao/la:Ja neznam sta ste svi uzdigli. Platite pa gledajte, do ovoga su nas doveli Vasi sjani Englezi i Njemci vidjeli kako dovesti dobre igrace i imati 3 ekipe u polufinalu LP, pa i oni podigli cjenu i ko najvise plati taj dobije prijenos. Ovdje ne moze ni pomoci ni Edin Dzeko ni SS.ba ni Zeljko Komsic. Treba se obratiti DFL-u i pitati ih sto su prodali prava onome ko najvise nudi. Jer prodavati svake godine TV prava za sitnicu i biti ismijavan sto ti klubovi u Europskim takmicenjima ne igraju samu zavrsnicu, i ako je Bundesliga najkvalitetnija sto se tice marketinga i stadiona. Man. UTD dobije godisnje od TV prava 100 miliona funti, a Bayern dobije oko 17 miliona eura, sto npr. jedan Bayern ne moze dovesti jednog Ronalda, jednog Kaku itd., kad zna da ga samo moze finansirati od TV prava, jos plus ima budzet koji svake godine uprava kluba odobrava. Pa Real dobija oko milijardu eura na TV prava, a Bayern hebenih 17 miliona eura. Ja u potpunosti razumjem celnike DFL-a, ko zeli gledati nek plati, nije skupo godisnje bi trebalo da bude oko 200 km, pij jednom dnevno kafu, a ne tri puta i imas Bundesligu.
Trenutno korisnika/ca: adrenaline323, Amazon [Bot], Balorda, bhfanatic14, Bing [Bot], bordocrveni, Burberry46, CAGarfia, Edincapitano, galia95, General505, Hafiz00, hurem, inzomni, jasmin10, Kaunas, mexy_whites, Micron, napapijri1987, NazorUso, Proximic, sagitarius, signalidunapark, Taree, WeekendOffender i 123 gosta.