treba vladu ba poslati da pregleda te mahalske igrace,ovo dok je na pauzi,svakako nema sta raditizlatandr je napisao/la:potpis, treba raji dat priliku a ne tamo dovodit neke polovne igrace i na njih trosit ogromne sume novcadino-92 je napisao/la:ne treba tu nikakav reality show, samo treba neki camp organizovat, pozvat tu "skautovanu" djecu, i ko ima kvalitet ide u kk bosna-skolu, ili napravit nesto kao dan otvorenih vrata, reklamirat po gradu, i ko misli da ima imalo talenta, nek dodje.zlatandr je napisao/la:Oko tog PG ja ne znam sto malo ovi skauti KK Bosne ne pogledaju ovu raju sto igraju po mahalskim igralistima ima 100 puta vecih talenata od nekih Pasalica, znam da to nije isto al ima momaka strahovito talentovanih pa sto da ne organizovat neku probu za tih 10tak ulicnih igraca (znam da ce mi izbrisat ovaj post al ne mogu da ovo napisem), ja licno dajem bubreg ako ne bi unistioo Pasalica 1 na 1 u basketu a od mene ima duplo boljih igraca protiv kojih sam ja igrao, jest neozbiljno da ovo pisem al sto da ne pruzit ljudima priliku -ko realty show KK Bosna trazi kosarkasa hahaha
KK Bosna
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
Re: KK Bosna
nisam ti ja bezvezepljuvac je napisao/la:dzesi razbijac,unistavac,sta li si licnozlatandr je napisao/la:Oko tog PG ja ne znam sto malo ovi skauti KK Bosne ne pogledaju ovu raju sto igraju po mahalskim igralistima ima 100 puta vecih talenata od nekih Pasalica, znam da to nije isto al ima momaka strahovito talentovanih pa sto da ne organizovat neku probu za tih 10tak ulicnih igraca (znam da ce mi izbrisat ovaj post al ne mogu da ovo napisem), ja licno dajem bubreg ako ne bi unistioo Pasalica 1 na 1 u basketu a od mene ima duplo boljih igraca protiv kojih sam ja igrao, jest neozbiljno da ovo pisem al sto da ne pruzit ljudima priliku -ko realty show KK Bosna trazi kosarkasa hahaha

Volim te Zeljo!!!
kako si samo dopustio da se to desi..hehe...e posto sad znamo da si pitar mozes se komotno vratiti na nick samo lolo..lolo d pitar je napisao/la:promjenili mi nik

I feel devotion!!
haluciniraš ba 

glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
lolo d pitar je napisao/la:joj izvniTe,mogu li i ja umjesto lolo,da pise lolo d pitar![]()

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
evo u ovim sparnim danima kada se nista ne desava i direktor i uprava mirno sute,odnosno provode godisnji odmor vrijeme bi bilo da napisem jedan dugometrazni post,da malo prekratim vrijeme,nekom ce biti dosadno da ga procita,a nekom nece,unaprijed se izvinjavam.....evo pocet cemo od nasih omladinaca:buze i alija,jednostavno momci su sjajno odigrali prvo zavrsnicu prvenstva,a sada igraju odlicno i na EP,u svakom slucaju treba im cestitati jos jednom na odlicnom nastupu....samo kada smo vec kod omladinaca,ako se neko sjeca izjave bukve od prije par dana kada je rekao da je jedan od nasih mladih igraca bio odbio poziv da igra za repku, a oni ga uslovili,ostavljam vama da prosudite o kome se radi..sigurno ova dvojica mladica obecavaju,a i neso koji je bio najbolji igrac zavrsnice da je tu,sigurno bi i on pokazao da se radi o odlicnom igracu i onda bi se lagano prosetali po ovom turniru...rasid mahalbasic,decko koji me prijatno iznenadio i kada je bukva rekao da je vv insistirao na njegovom dovodjenju mislio sam da je to samo otrcana fraza,momak se pokazao kao odlican igrac i kao najbolji igrac turnira,ostaje nam da vidimo kako ce to sve izgledati kada bude kod seniora,ja bi bio prezadovoljan kada bi imao neki prosjek od 6-7 poena i 2-3 skoka....nasi proslogodisnji juniori:camdzic,klinac jednostavno ove godine moraju dobiti sansu,moraju....znaci van trebaju da lete muha i suljagic,jednostavno ne vidim razlog da ih vise drzis pod rosterom,placas,a na kraju nikada nece postati nosioci....ja bi volio jos jednog playa,ali ako se malo bolje pogleda situacija ne treba nam,ako hocemo da andjelicu i camdzicu damo sansu(andjelic je ove godine uz hota cesto znao odigrati i pleya).....znaci imamo visak igraca pod kosem,uz sigurne seju,ivana,zimu,bajica,vjerovatno mahalbasica,ja mislim da bi trebali napraviti mjesta i za klinca,jer se popravio pravo i mislim da bi ovo trebala biti ne njegova sezona,nego sezona u kojoj bi mogao igrati po 4-5 minuta,a vec dogodine 15-tak minuta po mecu....nesto sam skeptican i mislim da cak ni muhu,a kamoli suljagica nece otpustiti.....zaboravih tu i majstorica,kome je sejo pomjerio slezenu u bloku
i koji od tada jednostavno stagnira.....znaci ovako:
1.Zlaja,Camdzic,
2.Sehovic,,Andjelic,Ceskovic
3.Vucko,Djurasovic
4.Ivan,Sejo
5.Mahalbasic,Bajic,Zimic,Klinac
solidna ekipa,s tim sto moze Matija nekada preuzeti i ulogu organizatora igre,jer je on 1/2,a Mahalbasic moze i da igra krilnog centra i centra odnosno 4/5.....jesmo najtanji na poziciji 3,ali malo je pravih igraca na tri,ako stane vucka tu ulazis odmah u belaj,ali ne vidim razloga da se eventualno jos neko dovodi na 2 ili 3.....jos jedino mozda taj jedan play,ali ja bih ovako igrao bez tog jos jednog playa,jer bi dao sansu i andjelicu i camdzicu,ne mislim tu sada da igraju 10-15 minuta,ali da uvijek dobiju po nekih 6-7 minuta......ostali se jos ne pojacavaju,ali bice jaki,partizan standardno jak - ove godine ce sigurno biti slabiji u to sam ubijeden mada je opet kazem duletu ne vjerujem,zvezda tu i tamo,ne znaju ni oni sta bi,na forumu B92 ih grobari zovu KK SS(Kosarkaski klub Sledeca sezona,stalno govore slijedeca je nasa),Cibona ce biti jaka u rangu kakva je bila prosle godine,mada ih ja ocekujem jos jace i cak im dajem prednost i kazem da ce biti prvi favoriti...zadar kako vidim oslonit ce se na mlade,ali jos cekaju na pozicijama 3 i 5 ino pojacanja,hemofarm uvijek jak,bice i ove godine jaki sa todorom i sutalom,ali bez nese,dzoa,badera(cini mi se da je i on otisao),buducnost,bas imam neku zelju da ih vidim kako ce izgledati slijedece sezone,bez micova,vjerovatno bez vlade,cabarkape,ali sa marasem,cedom,nemanjom,bez nikole,mislim da ce sejo dobiti dosta minuta jer je briljirao na U-20 na Rodosu.....FMp lagano stagnira,bice i ove godine takvi,otisao je i labovic(bilo je vrijeme prerastao je i nlb i FMp),olimpija nista specijalno,bice u rangu prosle godine cak ako ne i losiji....siroki moze bit nagazna mina,ali ostaje da se vidi kako ce grgat reagovati na ovaj zestok tempo tekmi kada se zna da nema adekvatne zamjene,vjerovatno ce planinic biti prva alterantiva...ostala je okosnica ekipe iz prosle godine,to je tih nekih 9-10 ekipa koje ce biti tako i plasirane sada kojim redoslijedom ostaje da se vidi....cedeviti ne dajem neke velike sanse,ekipa placenika,nema od toga niste vidjet cete.......malo smo otisli off topica ali moramo se malo brinuti i o rivalima.....mislim da mi imamo solidan tim i da se bogdo igrala i liga 13 jer bi razigrali ove nase mlade,bozu,andjelica,camdzica,klinca,mahalbasica,majstorica na kojeg ja vise ne racunam jer kako znam i rijetko trenira,jedno vrijeme se nije nikome ni javljao.....ostaje nam da vidimo sta ce vlada sa buzom i demicem,ja bi ih licno volio vidjeti u slaviji na kaljenju jedno sezonu,sezonu i pol,plus amin hot i ernad mujic.....
nece bosna imati nista slabiju ekipu jer je vv trener koji forsira timsku igru,ali mozemo mi individualno igrati zapazenu rolu...ova je suadova sezona,dobro ce se odmorit,nece biti nikako umoran,i treba da postane jedan od pet najboljih bekova nlb - a.....zlaja ce ja se nadam da bude pravo osvjezenje za nlb - ligu i samo potvrdjenje njegove kvalitete...mozda jos jedan taj malo visociji play da igra odbranu na visocijim od zlaje...ali moja zelja je da ovi nasi mladi konacno dobiju pravu sansu....ja mislim kada bi nihad odlucio da se vrati na posudbu da bi mu ovo odlicno doslo,igrao bi nlb,bio glavni igrac,a igrao bi solidnu ligu,cak stavise dobru ligu,ali su to samo puste zelje...ja sam za to se sansa da golobradim mladicima....
P.S Unaprijed se izvinjavam na pravopisnim greskama,i ako sam bio dosadan jos jednom upucujem izvinjenje....pozdrav svima........

1.Zlaja,Camdzic,
3.Vucko,Djurasovic
4.Ivan,Sejo
solidna ekipa,s tim sto moze Matija nekada preuzeti i ulogu organizatora igre,jer je on 1/2,a Mahalbasic moze i da igra krilnog centra i centra odnosno 4/5.....jesmo najtanji na poziciji 3,ali malo je pravih igraca na tri,ako stane vucka tu ulazis odmah u belaj,ali ne vidim razloga da se eventualno jos neko dovodi na 2 ili 3.....jos jedino mozda taj jedan play,ali ja bih ovako igrao bez tog jos jednog playa,jer bi dao sansu i andjelicu i camdzicu,ne mislim tu sada da igraju 10-15 minuta,ali da uvijek dobiju po nekih 6-7 minuta......ostali se jos ne pojacavaju,ali bice jaki,partizan standardno jak - ove godine ce sigurno biti slabiji u to sam ubijeden mada je opet kazem duletu ne vjerujem,zvezda tu i tamo,ne znaju ni oni sta bi,na forumu B92 ih grobari zovu KK SS(Kosarkaski klub Sledeca sezona,stalno govore slijedeca je nasa),Cibona ce biti jaka u rangu kakva je bila prosle godine,mada ih ja ocekujem jos jace i cak im dajem prednost i kazem da ce biti prvi favoriti...zadar kako vidim oslonit ce se na mlade,ali jos cekaju na pozicijama 3 i 5 ino pojacanja,hemofarm uvijek jak,bice i ove godine jaki sa todorom i sutalom,ali bez nese,dzoa,badera(cini mi se da je i on otisao),buducnost,bas imam neku zelju da ih vidim kako ce izgledati slijedece sezone,bez micova,vjerovatno bez vlade,cabarkape,ali sa marasem,cedom,nemanjom,bez nikole,mislim da ce sejo dobiti dosta minuta jer je briljirao na U-20 na Rodosu.....FMp lagano stagnira,bice i ove godine takvi,otisao je i labovic(bilo je vrijeme prerastao je i nlb i FMp),olimpija nista specijalno,bice u rangu prosle godine cak ako ne i losiji....siroki moze bit nagazna mina,ali ostaje da se vidi kako ce grgat reagovati na ovaj zestok tempo tekmi kada se zna da nema adekvatne zamjene,vjerovatno ce planinic biti prva alterantiva...ostala je okosnica ekipe iz prosle godine,to je tih nekih 9-10 ekipa koje ce biti tako i plasirane sada kojim redoslijedom ostaje da se vidi....cedeviti ne dajem neke velike sanse,ekipa placenika,nema od toga niste vidjet cete.......malo smo otisli off topica ali moramo se malo brinuti i o rivalima.....mislim da mi imamo solidan tim i da se bogdo igrala i liga 13 jer bi razigrali ove nase mlade,bozu,andjelica,camdzica,klinca,mahalbasica,majstorica na kojeg ja vise ne racunam jer kako znam i rijetko trenira,jedno vrijeme se nije nikome ni javljao.....ostaje nam da vidimo sta ce vlada sa buzom i demicem,ja bi ih licno volio vidjeti u slaviji na kaljenju jedno sezonu,sezonu i pol,plus amin hot i ernad mujic.....
nece bosna imati nista slabiju ekipu jer je vv trener koji forsira timsku igru,ali mozemo mi individualno igrati zapazenu rolu...ova je suadova sezona,dobro ce se odmorit,nece biti nikako umoran,i treba da postane jedan od pet najboljih bekova nlb - a.....zlaja ce ja se nadam da bude pravo osvjezenje za nlb - ligu i samo potvrdjenje njegove kvalitete...mozda jos jedan taj malo visociji play da igra odbranu na visocijim od zlaje...ali moja zelja je da ovi nasi mladi konacno dobiju pravu sansu....ja mislim kada bi nihad odlucio da se vrati na posudbu da bi mu ovo odlicno doslo,igrao bi nlb,bio glavni igrac,a igrao bi solidnu ligu,cak stavise dobru ligu,ali su to samo puste zelje...ja sam za to se sansa da golobradim mladicima....
P.S Unaprijed se izvinjavam na pravopisnim greskama,i ako sam bio dosadan jos jednom upucujem izvinjenje....pozdrav svima........
Zadnja izmjena: neno#4, dana/u 28 jul 2009, 14:47, ukupno mijenjano 1 put.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Mahalbasic Earns MVP // 28 July 2009
Rasid Mahalbasic of Austria was named MVP of the 2009 U20 European Championship Men, Division B.
Mahalbasic averaged 19.4 points and 10 rebounds in leading his team to a fifth place finish at the event.
The Austrian power forward was joined on the All Tournament Team by David Jelinek of the Czech Republic, Ivica Dimcevski of FYR of Macedonia, Piotr Pamula of Poland and Heironymus Van Der List of Netherlands.
Van Der List helped lead his team to the gold medal and, along with the Czech Republic, promotion to Division A in 2010.
Jelineka je kupio Juventud, a mi MVP-a Rasheeda:-)
Rasid Mahalbasic of Austria was named MVP of the 2009 U20 European Championship Men, Division B.
Mahalbasic averaged 19.4 points and 10 rebounds in leading his team to a fifth place finish at the event.
The Austrian power forward was joined on the All Tournament Team by David Jelinek of the Czech Republic, Ivica Dimcevski of FYR of Macedonia, Piotr Pamula of Poland and Heironymus Van Der List of Netherlands.
Van Der List helped lead his team to the gold medal and, along with the Czech Republic, promotion to Division A in 2010.
Jelineka je kupio Juventud, a mi MVP-a Rasheeda:-)
-
- Kontakt:
@neno#4
Prica se da ce Pasalic, Suljagic zajedno sa trojicom juniora (Demic, Buza, Andjelic) zavrsiti u Slaviji na posudbi....
A postoji mogucnost da i Camdzic i Klinac dodju na posudbu... (sve zavisi sta Bosna odluci koga treba, a koga ne...)
Prica se da ce Pasalic, Suljagic zajedno sa trojicom juniora (Demic, Buza, Andjelic) zavrsiti u Slaviji na posudbi....
A postoji mogucnost da i Camdzic i Klinac dodju na posudbu... (sve zavisi sta Bosna odluci koga treba, a koga ne...)
- storm_raider
- Kontakt:
Dobar post neno, otprilike to je to...
Inace se ocekuje jos barem jedno ime do pocetka priprema, mada kao sto sam prije rekao ni dva nece biti iznenadjenje.
Takodjer mislim i da bi Cedevita mogla biti ta tzv. "nagazna mina".
Mladi ce ove sezone sigurno dobiti svoju priliku.
Takodjer ocekujem od Suada da nastavi gdje je stao u sezoni iza nas.. i ocekujem od Hajrica i Vucurevica da pokazu svoju igru (bez povreda, nadam se).
Inace se ocekuje jos barem jedno ime do pocetka priprema, mada kao sto sam prije rekao ni dva nece biti iznenadjenje.
Takodjer mislim i da bi Cedevita mogla biti ta tzv. "nagazna mina".
Mladi ce ove sezone sigurno dobiti svoju priliku.
Takodjer ocekujem od Suada da nastavi gdje je stao u sezoni iza nas.. i ocekujem od Hajrica i Vucurevica da pokazu svoju igru (bez povreda, nadam se).
Sport je lijek za tijelo i duh.
oprosteno ti je ovaj putneno#4 je napisao/la:evo u ovim sparnim danima kada se nista ne desava i direktor i uprava mirno sute,odnosno provode godisnji odmor vrijeme bi bilo da napisem jedan dugometrazni post,da malo prekratim vrijeme,nekom ce biti dosadno da ga procita,a nekom nece,unaprijed se izvinjavam.....evo pocet cemo od nasih omladinaca:buze i alija,jednostavno momci su sjajno odigrali prvo zavrsnicu prvenstva,a sada igraju odlicno i na EP,u svakom slucaju treba im cestitati jos jednom na odlicnom nastupu....samo kada smo vec kod omladinaca,ako se neko sjeca izjave bukve od prije par dana kada je rekao da je jedan od nasih mladih igraca bio odbio poziv da igra za repku, a oni ga uslovili,ostavljam vama da prosudite o kome se radi..sigurno ova dvojica mladica obecavaju,a i neso koji je bio najbolji igrac zavrsnice da je tu,sigurno bi i on pokazao da se radi o odlicnom igracu i onda bi se lagano prosetali po ovom turniru...rasid mahalbasic,decko koji me prijatno iznenadio i kada je bukva rekao da je vv insistirao na njegovom dovodjenju mislio sam da je to samo otrcana fraza,momak se pokazao kao odlican igrac i kao najbolji igrac turnira,ostaje nam da vidimo kako ce to sve izgledati kada bude kod seniora,ja bi bio prezadovoljan kada bi imao neki prosjek od 6-7 poena i 2-3 skoka....nasi proslogodisnji juniori:camdzic,klinac jednostavno ove godine moraju dobiti sansu,moraju....znaci van trebaju da lete muha i suljagic,jednostavno ne vidim razlog da ih vise drzis pod rosterom,placas,a na kraju nikada nece postati nosioci....ja bi volio jos jednog playa,ali ako se malo bolje pogleda situacija ne treba nam,ako hocemo da andjelicu i camdzicu damo sansu(andjelic je ove godine uz hota cesto znao odigrati i pleya).....znaci imamo visak igraca pod kosem,uz sigurne seju,ivana,zimu,bajica,vjerovatno mahalbasica,ja mislim da bi trebali napraviti mjesta i za klinca,jer se popravio pravo i mislim da bi ovo trebala biti ne njegova sezona,nego sezona u kojoj bi mogao igrati po 4-5 minuta,a vec dogodine 15-tak minuta po mecu....nesto sam skeptican i mislim da cak ni muhu,a kamoli suljagica nece otpustiti.....zaboravih tu i majstorica,kome je sejo pomjerio slezenu u bloku![]()
1.Zlaja,Camdzic,
3.Vucko,Djurasovic
4.Ivan,Sejo

I feel devotion!!
Baš bih volio znati ko se nije htio odazvati pozivu da igra ze repku?Je li Anđelić stvarno povrijeđen ili...?neno#4 je napisao/la:evo u ovim sparnim danima kada se nista ne desava i direktor i uprava mirno sute,odnosno provode godisnji odmor vrijeme bi bilo da napisem jedan dugometrazni post,da malo prekratim vrijeme,nekom ce biti dosadno da ga procita,a nekom nece,unaprijed se izvinjavam.....evo pocet cemo od nasih omladinaca:buze i alija,jednostavno momci su sjajno odigrali prvo zavrsnicu prvenstva,a sada igraju odlicno i na EP,u svakom slucaju treba im cestitati jos jednom na odlicnom nastupu....samo kada smo vec kod omladinaca,ako se neko sjeca izjave bukve od prije par dana kada je rekao da je jedan od nasih mladih igraca bio odbio poziv da igra za repku, a oni ga uslovili,ostavljam vama da prosudite o kome se radi..sigurno ova dvojica mladica obecavaju,a i neso koji je bio najbolji igrac zavrsnice da je tu,sigurno bi i on pokazao da se radi o odlicnom igracu i onda bi se lagano prosetali po ovom turniru...rasid mahalbasic,decko koji me prijatno iznenadio i kada je bukva rekao da je vv insistirao na njegovom dovodjenju mislio sam da je to samo otrcana fraza,momak se pokazao kao odlican igrac i kao najbolji igrac turnira,ostaje nam da vidimo kako ce to sve izgledati kada bude kod seniora,ja bi bio prezadovoljan kada bi imao neki prosjek od 6-7 poena i 2-3 skoka....nasi proslogodisnji juniori:camdzic,klinac jednostavno ove godine moraju dobiti sansu,moraju....znaci van trebaju da lete muha i suljagic,jednostavno ne vidim razlog da ih vise drzis pod rosterom,placas,a na kraju nikada nece postati nosioci....ja bi volio jos jednog playa,ali ako se malo bolje pogleda situacija ne treba nam,ako hocemo da andjelicu i camdzicu damo sansu(andjelic je ove godine uz hota cesto znao odigrati i pleya).....znaci imamo visak igraca pod kosem,uz sigurne seju,ivana,zimu,bajica,vjerovatno mahalbasica,ja mislim da bi trebali napraviti mjesta i za klinca,jer se popravio pravo i mislim da bi ovo trebala biti ne njegova sezona,nego sezona u kojoj bi mogao igrati po 4-5 minuta,a vec dogodine 15-tak minuta po mecu....nesto sam skeptican i mislim da cak ni muhu,a kamoli suljagica nece otpustiti.....zaboravih tu i majstorica,kome je sejo pomjerio slezenu u bloku![]()
1.Zlaja,Camdzic,
3.Vucko,Djurasovic
4.Ivan,Sejo
To ce se tek znati kada dodje vv i uvidi u kakvom su stanju igraci poput:andjelica,buze,demica,camdzica,majstorica,klinca,suljagica,pasalica,avdic itdKK Slavija je napisao/la:@neno#4
Moje misljenje da nijedan od pomenutih nema kvalitet za bosnu ALI na vv je da uvidi i presudi gdje bi ko vise napredovao i ko bi nam vise koristio.
Po mom misljenju suljagic(4/5),klinac(5),buza(3/4),avdic(4) su igraci koji igraju na pozicijama 4/5 pretezno a tu smo poprilicno popunjeni:4.ivanovic(najbolji igrac),hajric
5.bajic,rasid,zimic
Kad bih se ja pitao ovo bi igralo veliku ulogu pa bih suljagica,klinca,buzu i avdica poslao na posudbu,avdica bih mozda na pola godine jer je nesto iskusniji i bolji i moze vise posluzit.
Mislim da bih ove godine uzeo majstorica i camdzica jer su iskusniji od demica i andjelica po godinu a ovu dvojicu na posudbu.
Slavija je dobra destinacija za posudbu jer je dvorana jako blizu i mogu svi stanovat kao i da idu u skenderiju + sto je slavija relativno stabilniji prvoligas i uz par iskusnijih tipa mladenovic,sindis demic,onaj celavi i jos koji iskusniji i 5-6 ovih talentovanih mladjih iz bosne bi bio pun pogodak.
Sto se tice bosne ako se ne sale moraju pod hitno dovest kvalitetno rjesenje na bekovskim pozicijama(1/2) jer kada izadju iz igre sehovic i zlaja bojim se da ce biti rasulo.
Nadam se konacno da su se hajric,zimic,majstoric,ivanovic oporavili od povreda i da ce nas ove sezone mimoici silni pehovi.
Sta ste svi vec prezalili Pasalica,pa nije taj momak toliko los a i jos je mlad .. Pa sjetite se jedne od najvecih pobjeda Bosne u poslijeratnom periodu protiv Albe Berlin,Pasalic je postigao 11 poena bez promasaja u utakmici ..
P.S. nisam ni Muhamed Pasalic niti clan njegove rodbine

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Ni mene nije jasno, zasto svi Muhu tjeraju.Ove sezone je znao odigrati odlicno po par minuta, doduse znao je i odigrati katastrofalnoDylan Dog je napisao/la:Sta ste svi vec prezalili Pasalica,pa nije taj momak toliko los a i jos je mlad .. Pa sjetite se jedne od najvecih pobjeda Bosne u poslijeratnom periodu protiv Albe Berlin,Pasalic je postigao 11 poena bez promasaja u utakmici ..

Neno,
Zlaja bez poena u drugoj utakmici protiv C.Gore.Da li je uopšte igrao ,da nije možda povrijeđen?
Pašalić je odigrao prošlu sezonu uglavnom ispod prosjeka,nije se vidio napredak u njegovoj igri i treba ići na posudbu u Slaviju .Ako se tamo pokaže nije ga problem vratiti.
Zlaja bez poena u drugoj utakmici protiv C.Gore.Da li je uopšte igrao ,da nije možda povrijeđen?
Pašalić je odigrao prošlu sezonu uglavnom ispod prosjeka,nije se vidio napredak u njegovoj igri i treba ići na posudbu u Slaviju .Ako se tamo pokaže nije ga problem vratiti.
prva tekma: 16:31 minuta, 9 poena (3/3 za dva, 1/2 za tri), 1 asistencija, 1 izgubljena, 3 faula, 1 faul pretrpljen, index 6deniso je napisao/la:Neno,
druga tekma: 16 minuta, 0 poena (0/1 za dva, 0/2 za tri), 2 izgubljene, 2 faula, index -7
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
Zlaja se nije baš proslavio.Hvala na iscrpnom infu.KK_Bosna je napisao/la:prva tekma: 16:31 minuta, 9 poena (3/3 za dva, 1/2 za tri), 1 asistencija, 1 izgubljena, 3 faula, 1 faul pretrpljen, index 6deniso je napisao/la:Neno,
druga tekma: 16 minuta, 0 poena (0/1 za dva, 0/2 za tri), 2 izgubljene, 2 faula, index -7
nije bas puno ni igro......deniso je napisao/la:Zlaja se nije baš proslavio.Hvala na iscrpnom infu.KK_Bosna je napisao/la:prva tekma: 16:31 minuta, 9 poena (3/3 za dva, 1/2 za tri), 1 asistencija, 1 izgubljena, 3 faula, 1 faul pretrpljen, index 6deniso je napisao/la:Neno,

>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing
Prije svega pozdrav svima, back on the road againDylan Dog je napisao/la:Sta ste svi vec prezalili Pasalica,pa nije taj momak toliko los a i jos je mlad .. Pa sjetite se jedne od najvecih pobjeda Bosne u poslijeratnom periodu protiv Albe Berlin,Pasalic je postigao 11 poena bez promasaja u utakmici ..

A sto se tice gornjeg posta mene cudi da postoji jos neko ko spominje Muhu kao opciju za prvi tim kkbosne.
S Nenom#4 se u principu uvijek slazem i vidi se da je dobro iskoristio ljetni raspust

..Ima'l gdje Arsa? Necemo valjda u sezonu bez njega.
It's not about the shoes, it's about what you do in them!
i mahalbasic moze igrati 4. sto se toga tice dobro smo pokriveni na visokim pozicijama.mahalac je napisao/la: jedino mislim da smo na Ivanovom/Hajricevoj poziciji najtanji trenutno s obzirom na njihove ceste povrede a i pad u igri Hajrica.
..Ima'l gdje Arsa? Necemo valjda u sezonu bez njega.
4-ivanovic/hajric/mahalbasic
5-bajic/zimic/mahalbasic/klinac
a neki su najavili da ce doci jos koje pojacanje.