FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Elegant
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Elegant » 24 avg 2011, 22:48

Gdje su pare ?

Adilovic :oops:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 24 avg 2011, 22:49

Plivadon je napisao/la:
reptile je napisao/la:Izgubljenja sezona... fatamo eventualno 5-6 mjesto na kraju svega. Sa tim sam se vec pomirio.

Amar isto ko' da je cicija i nije htio da kupi bolje igrace. Dosta love je leglo na racun od Zelje.. ne znam stvarno. :?
dok se plati ovo ono,plate igračima malo u klub,ako ima dugova? mogu kupit jedino šta iz Banovića -.-
Nebi pogrjesili da su doveli neke igrace iz Banovica koje smo mi naprimjer
Bolje dovest Haskica iz Banovica koji ce grist na terenu da se dokaze nego Salcinovica iz Zrinjskog,za kojim Haskic ni kvalitetom nedostaje puno, koji ce igrati kako on hoce, tj preko kurca.

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 24 avg 2011, 22:49

Mi previse golova primamo u tome je boljka..
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

AzuR SlasH
Kontakt:

Post Postao/la AzuR SlasH » 24 avg 2011, 22:49

Treba im malo mamu spomenut sljedecu utakmicu kuci ;)

DdIiNnOo
Kontakt:

Post Postao/la DdIiNnOo » 24 avg 2011, 22:50

Elegant je napisao/la:Gdje su pare ?

Dobar je Adilovic (to ti je od onog Sekija mali) nemoj zayebavat :lol: :lol: :lol: :lol:
Čelik do bagro

anti_zli
Kontakt:

Post Postao/la anti_zli » 24 avg 2011, 22:50

Da imamo Vladavica i Bucana sad bi ima li min. 7 bod.

Plivadon
Kontakt:

Post Postao/la Plivadon » 24 avg 2011, 22:51

Elegant je napisao/la:Gdje su pare ?

jel Plivadon rek'o da je Adilović lopata...isto sam rek'o da će nas Karić koštat mnogo čega ;)
anti_zli je napisao/la:Da imamo Vladavica i Bucana sad bi ima li min. 7 bod.
baš tako! i da je doveo kakvog normalnog napadača ;) a ne lopatu! i golmana mujkića da valja momak!

ultrasmostar
Kontakt:

Post Postao/la ultrasmostar » 24 avg 2011, 22:52

YaSSaL je napisao/la:Sad s tekme...

Nezasluzeno smo uzeli i bod, Zrinjski je zasluzio pobjedu...
prvi koji je objektivan,svaka cast decko ;)
Prvi u gradu i u drzavi!!!
UM ' 94

Zrinjski Mostar-Najtrofejniji mostarski klub
1905

Борац Бања Лука 1926
Kontakt:

Post Postao/la Борац Бања Лука 1926 » 24 avg 2011, 22:53

anti_zli je napisao/la:Da imamo Vladavica i Bucana sad bi ima li min. 7 bod.
& ¥ ' " у ? " с $ ;)

' " ? ? $ - по " пут $ " $ ?,& $ ? :mrgreen:
"? ' & рано $,? ' " у / прође"

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 24 avg 2011, 22:54

E vako sad s utakmice ona kao ona odlicna prava ljepotica,a Željo...Mnogo se o tome ima pricat.Ovaj Željo ne moze meda s kasike bas me zanima kakv je karna onaj serif kad smo mi njih uzeli.Meni nikako nije jasno vodis 2-0 imas utakmicu u svojim rukama tri traljava suta koje bi seha kupio od sale budu go ono je smjesno.Pa onda izades na stranu meljas nesto loptu,Adilovic karna nad karnama,imas dva spica ne mozes farjer primiti loptu u trku.Ma uglavnom sve osim Zebe je Fuj pocev od nekih Amarovi odluka pa do izmjena i postavke igraca sta je ono na kraju bilo stanic igro zadnjeg veznog.Mozda para fali.Karic legne ko pasce i onda pobjegne s terena.Ma ne dat im plate ba dok ne pobijede jednostavno pa cemo vidjet kako ce igrat.

Što nas Brukate !!!

Od murije supacki ono nasilno tjeranje al **** sta je tu je.Zrinja ima muda i psihicku spremu fina sezona a nama ostaje...nista
svoj ti pos'o !

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 24 avg 2011, 22:55

ultrasmostar je napisao/la:
YaSSaL je napisao/la:Sad s tekme...

Nezasluzeno smo uzeli i bod, Zrinjski je zasluzio pobjedu...
prvi koji je objektivan,svaka cast decko ;)
A kako ti možeš znati da li je on objektivan kad ni ti nisi bio na utakmici? :roll:
Hayley <3

babilonTM
Kontakt:

Post Postao/la babilonTM » 24 avg 2011, 22:55

Pred nekih 15 000 gledalaca Željezničar izdominirao Zrinjskog !

Od samog ulaska na stadion vidio sam ozbiljnost naših igrača, ta odlučnost da odigraju utakmicu, kao da im je zadnja. Sve je počelo sjajno. U prvih 5 minuta isto toliko prilika, tresao se okvir gola, a navijači su bili prezadovoljni. Igrali smo kao švicarski sat, promjena rezultata je visila u zraku. Promjena je došla, koje li slučajnosti, iz prekida. Nakon toliko 100% šansi iz igre, mi smo iskoristili prekid. Nema veze, samo neka gazimo. BOGIČEVIĆ! Zrinjski se raspao i ostao bez navijača. Počelo je drugo poluvrijeme. a pritisak "Plavih" nije jenjavao, smjenjivale su se šanse...Zeba, Smajić, Adilović...poigravali smo se ! Čudne li koincidencije, povečanje vodstva opet iz prekida, opet BOGIČEVIĆ ! Prilike su se nastavile redati kao na traci, ali sasvim slučajno sam pogledao na semafor i vidio 2:3 za Zrinjski. Rekoh jaranu, ovo ide 5:3 za nas. Tako je počelo, dominacija se nastavila, a publika nije gubila živce. U jeku šansi, prodor u šesnesetrac, ko zna koji već...i mesarski start igrača Zrinjskog. Zebi ostao lakši dio zadatka koji je on rutinski izvršio. Ostalo nam je još 20 minuta, a igrač više nam nije ni trebao. Pritisak u zadnjih 20 minuta je bio neviđen na ovim prostorima. Zadnjih 20 minuta utakmice je naručio Mamić, da pokaže kako se igra svojim "Modrima". Genialne izmjene Amara Osima, su nas ostavile bez daha. Kvesić i Ramić su unijeli potrebnu svježinu, a Stanić je u sredini igrao maestralno. 3 prečke i 2 stative, ali promjene nije bilo. 15 000 ljudi je otišlo zadovoljno kući, a Željo ponovo nije razočarrao svoje navijače ! Večerašnja utakmica je novi pokazatelj da ćemo se prošetati ligom !
Zadnja izmjena: babilonTM, dana/u 24 avg 2011, 22:56, ukupno mijenjano 1 put.
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !

Moggiano
Kontakt:

Post Postao/la Moggiano » 24 avg 2011, 22:55

Ibrahim Šehić u Mersin za 425.000 eura u 5 rata koje ce biti isplacene do kraja sezone...

Višča u Istanbul BB za 352.000 funti,nisam siguran je li isplaceno direktno mada cisto sumnjam,vec ce i to biti do kraja sezone...

Ukupno manje ili više od milion eura/2 miliona maraka za 2 igraca i boli njega taki...

Doveo je igrace za koliko keša ? Za 0 maraka...

K'o da je Osim dosao u Zelju zbog ljubavi i to..? Vidio da moze zaraditi pare i uspio je zaraditi..Zašto je Osim 2 sezone gurao Lazu pored Bajre Spahica koji sada trese mreze u Velezu ? Pa zato sto je Lazo njegov igrac,ali ga nije uspio utaliti...

Eto vam Osim i ja sam ga volio kad je tek dosao u Zelju,a ovo sada...
Na gostovanje Željo kreće, zaustavit nas niko neće...

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 24 avg 2011, 22:57

Sramota :?
FKŽ !

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 24 avg 2011, 22:57

Moggiano je napisao/la:Ibrahim Šehić u Mersin za 425.000 eura u 5 rata koje ce biti isplacene do kraja sezone...

Višča u Istanbul BB za 352.000 funti,nisam siguran je li isplaceno direktno mada cisto sumnjam,vec ce i to biti do kraja sezone...

Ukupno manje ili više od milion eura/2 miliona maraka za 2 igraca i boli njega taki...

K'o da je Osim dosao u Zelju zbog ljubavi i to..? Vidio da moze zaraditi pare i uspio je zaraditi..Zašto je Osim 2 sezone gurao Lazu pored Bajre Spahica koji sada trese mreze u Velezu ? Pa zato sto je Lazo njegov igrac,ali ga nije uspio utaliti...

A pare od Dzeksona :roll:
nema potpisa

lottdogg
Kontakt:

Post Postao/la lottdogg » 24 avg 2011, 22:58

Moggiano je napisao/la:Ibrahim Šehić u Mersin za 425.000 eura u 5 rata koje ce biti isplacene do kraja sezone...

pa i adilovic trese mreze isto onoliko puta koliko i haubica u velezu :mrgreen:

silenT
Kontakt:

Post Postao/la silenT » 24 avg 2011, 22:58

zanima me jeli bio penal i crveni karton?
eto ko je bio na utakmici pa nek prokomentira ako nije problem, zanima me
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 24 avg 2011, 23:00

ultrasmostar je napisao/la:
babilonTM je napisao/la:Pred nekih 15 000 gledalaca Željezničar izdominirao Zrinjskog !

Od samog ulaska na stadion vidio sam ozbiljnost naših igrača, ta odlučnost da odigraju utakmicu, kao da im je zadnja. Sve je počelo sjajno. U prvih 5 minuta isto toliko prilika, tresao se okvir gola, a navijači su bili prezadovoljni. Igrali smo kao švicarski sat, promjena rezultata je visila u zraku. Promjena je došla, koje li slučajnosti, iz prekida. Nakon toliko 100% šansi iz igre, mi smo iskoristili prekid. Nema veze, samo neka gazimo. BOGIČEVIĆ! Zrinjski se raspao i ostao bez navijača. Počelo je drugo poluvrijeme. a pritisak "Plavih" nije jenjavao, smjenjivale su se šanse...Zeba, Smajić, Adilović...poigravali smo se ! Čudne li koincidencije, povečanje vodstva opet iz prekida, opet BOGIČEVIĆ ! Prilike su se nastavile redati kao na traci, ali sasvim slučajno sam pogledao na semafor i vidio 2:3 za Zrinjski. Rekoh jaranu, ovo ide 5:3 za nas. Tako je počelo, dominacija se nastavila, a publika nije gubila živce. U jeku šansi, prodor u šesnesetrac, ko zna koji već...i mesarski start igrača Zrinjskog. Zebi ostao lakši dio zadatka koji je on rutinski izvršio. Ostalo nam je još 20 minuta, a igrač više nam nije ni trebao. Pritisak u zadnjih 20 minuta je bio neviđen na ovim prostorima. Zadnjih 20 minuta utakmice je naručio Mamić, da pokaže kako se igra svojim "Modrima". Genialne izmjene Amara Osima, su nas ostavile bez daha. Kvesić i Ramić su unijeli potrebnu svježinu, a Stanić je u sredini igrao maestralno. 3 prečke i 2 stative, ali promjene nije bilo. 15 000 ljudi je otišlo zadovoljno kući, a Željo ponovo nije razočarrao svoje navijače ! Večerašnja utakmica je novi pokazatelj da ćemo se prošetati ligom !
:lol: :lol: 12000 kapacitet stadiona
na slikama se vidi dosta sjeverne prazno,ahahahah pa daj malo objektivan budi
Jao, pišam se :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: jao jao jao jao :lol:
FKŽ !

alcotm87
Kontakt:

Post Postao/la alcotm87 » 24 avg 2011, 23:00

znal neko kako ide pjesma sto se pjevala na kraju u travniku nesto "dobili ste plate "

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 24 avg 2011, 23:00

ja ne znam sta je ovo ljudi...gore u napadu i ne igraju lose ali odbrana katastrofa...patrik od pocetka sezone nije onaj ko skraja prosle, markovic katastrofa, stanic to smo davno utvrdili da ne zna igrat beka, o karicu necu da trosim rijeci, bogicevic jedina svjetla tacka ne radi golova nego sto je momak jedini odigro u odbrani kako treba...sto se tice veze zebi kapa dole, smajic pored brzine treba imati i mozga, svraka tijelom na utakmici dusom u valentinu, sto se tice napada i adilovica sve mi vise i vise lici na lazu...
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Lekqqq1921 i 32 gosta.