FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Ponos Torina
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Niko nikog ne sabotira,oni svi kolektivno sebe i klub sabotiraju nebi li zaradili malo para....bruke jedne prodane svi bi se redom za 50 km j.ebali
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
-
- Kontakt:
podcjenili ste zrinjskog,mislili ste ako je olimpic dobio i vi cete,al nemaaaIker C je napisao/la:Igrači sabotiraju Osima, ja ne vidim drugi razlog katastrofe. Ako će već Amar podnijeti ostavku najbolje rješenje je Odović. Trebaju nam 2 stopera 2 beka 1 defanzivnai vezni i napadač.Dosta je love stiglo u klubu nadam se da sad neće nastati haos i da ti novci neće nestati. Ja bih lično otjerao većinu ugrala i ubacio juniore jer je sezona gotova.
ima li stream
Prvi u gradu i u drzavi!!!
UM ' 94
Zrinjski Mostar-Najtrofejniji mostarski klub
1905
UM ' 94
1905
Halo sta se desilo nakon Njukastla i dobijanja love.Losi rezultati i noga sir Amaru,sta se sad desava dosla lova Sehic,Visca,Dzeko losi rezultati sir Amar noga.Lova pojela maca.Dokle vise zajebancije sa nasim klubom lopovi.
Danas igrači i stručni štab bez Osima čitav dan šetali Ilidžom. Nešto se valja iza brda. 

FEDERER= KLOC
Nece OLIMPIC svasta........pacovi_tu_ima je napisao/la:ne bi se čudio da uskoro osim ode u olimpic

Horde Zla
Ove godine dosao red na druge timove da osvajaju titule. Znam da je SB za titulu ,samo nisam siguran jel Sarajevu namijenjen kup .Gledajte to lako i neke stvari ce vam odma biti jasnije i normalnije. Nije Amar tu kriv zehre. U medjuvremenu se ,tek onako, desavaju cudni rezultati i zaradjuje se pomalo love na kladionicama. Rezultati ce biti takvi kakvi ce biti al je pitanje sta se desava sa mladim igracima , hoce li ih treneri nauciti nesto za godinu dana ? Hoce li netko raditi kod vas kao sto Plisek radi sa Suljicem ? BTW , jel ono on bjese igrao kod vas mozda ???
P.S
Malo manje vrijedjanja po forumu i malo vise aktiviranja mozdanih celija !!!

P.S
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Hajde bracka moj nemoj odmah o teorijama zavjere molim te. Neki timovi odrade jutarnji trening pred tekmu a eto nasi otisli u setnju i sta sad??Iker C je napisao/la:Danas igrači i stručni štab bez Osima čitav dan šetali Ilidžom. Nešto se valja iza brda.
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
SRAMOTA!
Čuvajte se slobodnih dana. Nisu slobodni dani za svakog. Slobodan čovjek uvijek je u iskušenju da misli. Ako pet dana nije mislio, možete misliti šta taj može misliti kad jednom počne da misli.
Izgubljenja sezona... fatamo eventualno 5-6 mjesto na kraju svega. Sa tim sam se vec pomirio.
Amar isto ko' da je cicija i nije htio da kupi bolje igrace. Dosta love je leglo na racun od Zelje.. ne znam stvarno.
Amar isto ko' da je cicija i nije htio da kupi bolje igrace. Dosta love je leglo na racun od Zelje.. ne znam stvarno.

shandrlike-tandrlike
Eto vam Adilovic , yebo li mu Amar mamicu .....

Ja poze , ja stila

Ja poze , ja stila

Čelik do bagro
-
- Kontakt:
Kako vecini ne dosadi laprdanje ?
-
- Kontakt:
aje bola ti ne rise,cim zrinjski ili siroki uzmu na strani bod/ove namjesteno,de bola isto si djete kakvokimbo je napisao/la:Ove godine dosao red na druge timove da osvajaju titule. Znam da je SB za titulu ,samo nisam siguran jel Sarajevu namijenjen kup .Gledajte to lako i neke stvari ce vam odma biti jasnije i normalnije. Nije Amar tu kriv zehre. U medjuvremenu se ,tek onako, desavaju cudni rezultati i zaradjuje se pomalo love na kladionicama. Rezultati ce biti takvi kakvi ce biti al je pitanje sta se desava sa mladim igracima , hoce li ih treneri nauciti nesto za godinu dana ? Hoce li netko raditi kod vas kao sto Plisek radi sa Suljicem ? BTW , jel ono on bjese igrao kod vas mozda ???![]()
P.S
Prvi u gradu i u drzavi!!!
UM ' 94
1905
UM ' 94
1905
- pacovi_tu_ima
- Kontakt:
a kako to gospodin zna? fasciniran sam vašim informacijamakimbo je napisao/la:Ove godine dosao red na druge timove da osvajaju titule. Znam da je SB za titulu ,samo nisam siguran jel Sarajevu namijenjen kup

dok se plati ovo ono,plate igračima malo u klub,ako ima dugova? mogu kupit jedino šta iz Banovića -.-reptile je napisao/la:Izgubljenja sezona... fatamo eventualno 5-6 mjesto na kraju svega. Sa tim sam se vec pomirio.
Ako smo mi došli na red za titulu,zašto protiv nas sviraju penal u 90 u Tuzli,zašto nas je sudac uvelike oštetio protiv Borca???osvojit će je tko bude zaslužio,zasad pitari igraju najbolje ali Široki i Borac su tu negdje,Željo je već prokockao dosta bodova...kimbo je napisao/la:Ove godine dosao red na druge timove da osvajaju titule. Znam da je SB za titulu ,samo nisam siguran jel Sarajevu namijenjen kup .Gledajte to lako i neke stvari ce vam odma biti jasnije i normalnije. Nije Amar tu kriv zehre. U medjuvremenu se ,tek onako, desavaju cudni rezultati i zaradjuje se pomalo love na kladionicama. Rezultati ce biti takvi kakvi ce biti al je pitanje sta se desava sa mladim igracima , hoce li ih treneri nauciti nesto za godinu dana ? Hoce li netko raditi kod vas kao sto Plisek radi sa Suljicem ? BTW , jel ono on bjese igrao kod vas mozda ???![]()
P.S
Meni je bilo skroz čudno bilo jer su Cviko,Memić,Dino,i neki niski čovjek( čini mi se fizioterapeut) imali sastanak bez Osima. A trio fantactiko(Smajić,Zeba,Bešlija) su lagano sjedili i pili kafu na Ilidži.zeljocity je napisao/la:Hajde bracka moj nemoj odmah o teorijama zavjere molim te. Neki timovi odrade jutarnji trening pred tekmu a eto nasi otisli u setnju i sta sad??Iker C je napisao/la:Danas igrači i stručni štab bez Osima čitav dan šetali Ilidžom. Nešto se valja iza brda.
FEDERER= KLOC
- AzuR SlasH
- Kontakt:
Eh sad treba samo izgubiti od nekog drugoligaša u Kupu i možemo se poselamit sa svime

Sad s tekme...
Nezasluzeno smo uzeli i bod, Zrinjski je zasluzio pobjedu...
Nezasluzeno smo uzeli i bod, Zrinjski je zasluzio pobjedu...
daj boze i 5-6 mijesto sa ovakom igrom nepise nam se dobroPlivadon je napisao/la:dok se plati ovo ono,plate igračima malo u klub,ako ima dugova? mogu kupit jedino šta iz Banovića -.-reptile je napisao/la:Izgubljenja sezona... fatamo eventualno 5-6 mjesto na kraju svega. Sa tim sam se vec pomirio.

ma kakvi osim da kupi nesto iz nase lige samo igraci bez ugovora dolaze u obzir nije ni cudo sto smo u ovakvoj situaciji
Čuvajte se slobodnih dana. Nisu slobodni dani za svakog. Slobodan čovjek uvijek je u iskušenju da misli. Ako pet dana nije mislio, možete misliti šta taj može misliti kad jednom počne da misli.
Ni to ne rade,sto se vidi iz prilozenog.Plivadon je napisao/la:dok se plati ovo ono,plate igračima malo u klub,ako ima dugova? mogu kupit jedino šta iz Banovića -.-reptile je napisao/la:Izgubljenja sezona... fatamo eventualno 5-6 mjesto na kraju svega. Sa tim sam se vec pomirio.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Trenutno korisnika/ca: WeekendOffender i 4 gosta.