Safet Sušić - Pape

soko
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la soko » 23 avg 2011, 16:46

Elegant je napisao/la:
soko je napisao/la:Sad je do Susica da stavi naj bolje igrace na teren a oni da se bore. Bjelorusija je dobar tim, mislim da smo mi bolji i da ko nas ih trebamo pobjediti a tamo nebi trebali izgubiti, znaci uz borbu i malo srece 6 bodova.
Ako uzmemo 4 ok, jer ni Francuzi ih nisu mogli uzeti tamo. A gdje smo mi gdje su Francuzi.
Ne mora znacit ako nisu Fracnuzi da necemo ni mi, stvari se daju promojenit preko noci.

Ako BOG da u ove dvije utakmice 6 bodova + 3 sigzrnih protiv Luxa, pa mi smo u Barazu.

Jos da je 1 bod uzeti u Francuskoj.

8-)
Nadajmo se na dobro :mrgreen:
Nego, sad Dzeko moze vuci dvojicu trojicu na sebe tako da do ostavlja prostora ovim iz sredine da ulete. Bjelorusi ce Dzeku sigurno morati par puta faulirati. E onda dolazi majstori poput Salihovica i Pjanica da rijese taj problem.
Bice ovo dobre tekme.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 24 avg 2011, 01:52

I
Dylan Dog je napisao/la:
soko je napisao/la:
Dylan Dog je napisao/la:Postoji jedna velika razlika.

Oni koji kritikuju rad Susica,u koje se manje-vise i ja ubrajam,ce u slucaju 6 bodova u 2 utakmice protiv Bjelorusa cestitati Susicu na ostvarenome rezultatu i priznati da je Susic itekako zasluzan za to.

Ovi pak sto ne daju na Susica,oni bi u slucaju neuspjeha poceli sa "reprezentativci nam griju klupe u klubovima","Dzeko i kafana dva su brata" pricicama.

U tome je razlika.
Ti covjece lupetas bez veze. Reprezentativci su nam grijali klupe, to svaka osoba koja je pratila nasu repku zna.
Pogotovo ovi glavni.
Dzeko bio skroz van forme, sad bolji nego ikad.
Spaha imao dvije, tri kazne nije igrao 10tak utakmica bas u tom vremenu.
Pjanic, Medo, Miske, Rahimic vecinom ili nonstop klupa.
Pjanic i Medo su sad u dobroj formi, Medo cak u odlicnoj.
Miske, jos uvijek grije klupu. Ali imamo tu Pjanica, Medu, Stilica.
Onda su se vratili Salihovic, Papac i Begovic. Sad je skroz druga prica.
Uredu,to znaci da sada nema izgovora,sada su manje-vise standardni,Susic ih mora odvesti do pobjede ili ipak se vec smislja novi izgovor ??
Opet lupas bezveze.Mora se samo umrijeti,ostalo je sve relativno.A usput ove opaske hinjski cinis samo sebi svojstveno.Doduse nakon tvog Hamsika,nista me ne moze iznenaditi.
P.S Susicevo je da ih pozove i sastavi taktiku kao i da napravi adekvatne zamjene ako bude i kad bude potrebe.Za ostalo odgovornost preuzimaju igraci,to je i budali jasno.Selektor nije klupski trener pa da im nabija kondiciju.Isto tako nije problem zamijeniti igraca dva ako su indisponirani.Ali ako je vecina ekipe taj dan ko klinac a ovi kobajagi najbolje sto imamo.Onda je jedino kriv selektor ako ih komplet ne iskandzija.
Sto bi rekao Ivica Osim igrace koje postavim u igru,moraju svojom glavom ramisljati sta ce i kako ce.To su formirani ljudi,a ne djeca iz vrtica.Nece ih trener valjda vuci za rukav po terenu.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 24 avg 2011, 02:03, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 24 avg 2011, 02:01

Shvatio sam.Ako izgubimo u Bjelorusiji,Susic ne snosi nikakvu krivicu.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 24 avg 2011, 02:12

Susic je kriv sto je uopste dolazio,da se yebe sa svakom sortom novinara,kriticara i priucenih selektora.
To je i Osim za sebe skontao.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 24 avg 2011, 03:17

harishp je napisao/la:Susic je kriv sto je uopste dolazio,da se yebe sa svakom sortom novinara,kriticara i priucenih selektora.
Upravo tako. Bas ono sto je Ivica rekao tipa MANITE SE CORAVA POSLA.
Kad su ovi levati novinara izmisljali koje kakve gluposti samo da unesu nemir u repku, kad im je Ivica to rekao, ja sam ovdje pisao da ce ti isti novirani umjesto da se opamete jos gore pisati. Jer jbg to je takva sorta ljudi, umjesto da malo razmisli mozgom on jos konta kako bi jos vise njesra napravio.. ono tis meni rec. I eto opet se dogodilo, a nasi odmah pljuj.
Susic, barem po meni radi odlican posao. Pozvao je sve najbolje sto imamo. Pokusava da uvede neki red, al kod nas to bas i ne ide.

amho
Kontakt:

Post Postao/la amho » 24 avg 2011, 07:11

soko je napisao/la:
harishp je napisao/la:Susic je kriv sto je uopste dolazio,da se yebe sa svakom sortom novinara,kriticara i priucenih selektora.
Upravo tako. Bas ono sto je Ivica rekao tipa MANITE SE CORAVA POSLA.
Kad su ovi levati novinara izmisljali koje kakve gluposti samo da unesu nemir u repku, kad im je Ivica to rekao, ja sam ovdje pisao da ce ti isti novirani umjesto da se opamete jos gore pisati. Jer jbg to je takva sorta ljudi, umjesto da malo razmisli mozgom on jos konta kako bi jos vise njesra napravio.. ono tis meni rec. I eto opet se dogodilo, a nasi odmah pljuj.
Susic, barem po meni radi odlican posao. Pozvao je sve najbolje sto imamo. Pokusava da uvede neki red, al kod nas to bas i ne ide.
tesko je novinarima razmisljat', jer da razmisljaju, nebi bili novinari... lijepo je to neko jednom rekao: 'novinari su univerzalne neznalice' i kao takve ih treba prihvatit'... nemaju oni svoje misljenje, pisu tuđe ili sto je najgore kombiniraju nekoliko tuđih misljenja sa svojim neznanjem... kao rezultat se dobije nakarada i od procjene i od komentara... nasi novinari prave osnovnu gresku (svjesno ili nesvjesno- ne zna se sta je gore): lazu... ako vec nisu strucni u oblasti o kojoj pisu, neka se bar drze cinjenica, medjutim ni to ne mogu, a kao posljedicu imamo svakodnevno izmisljenje intervjue, izjave uzete van konteksta, modificirane onako kako kome u datom trenutku pase,... medjutim ni to nije najgore... sve je to manje vise poznato kad su novinari u pitanju... najgore je to sto se 'kobajagi' navijaci loze na te kojekakve izmisljene intervjue, neutemeljene i nestručne procjene i komentare i na kraju imamo situaciju da javnost misli da smo u rangu brazila i njemacke, a da je jedini krivac za neuspjehe selektor...(bilo koji, pape je samo jedan u nizu... prethodnici su imali isti tretman)

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 24 avg 2011, 20:26

Pape jesi gled'o danas utakmicu.Jesi vidio dominaciju Torlaka,strasno.Jos onaj majstorski gol u raslje.
Majstor 8-)
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 24 avg 2011, 21:35

Megamon je napisao/la:Pape jesi gled'o danas utakmicu.Jesi vidio dominaciju Torlaka,strasno.Jos onaj majstorski gol u raslje.
Majstor 8-)
Torlak nista nije pokazao sto moze ga dovuc do reprezentacije, niti moze. Jedini koji u Sarajevu moze u skorijoj buducnosti igrat za reperzentaciju je mali Suljic.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 24 avg 2011, 21:37

BIHfan je napisao/la:Torlak nista nije pokazao sto moze ga dovuc do reprezentacije, niti moze. Jedini koji u Sarajevu moze u skorijoj buducnosti igrat za reperzentaciju je mali Suljic.
Slazem se, mali je veliki dragulj, samo je pitanje kako ce teci njegova karijera
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 24 avg 2011, 21:38

I opet mali Suljic nije dobio poziv u U21 a siguran sam da je bolji od 90% igraca koji igraju u repci.Sto neko rece izgleda da je jagodica bobica novi Tulic. :roll:
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 24 avg 2011, 21:40

Megamon je napisao/la:I opet mali Suljic nije dobio poziv u U21 a siguran sam da je bolji od 90% igraca koji igraju u repci.Sto neko rece izgleda da je jagodica bobica novi Tulic. :roll:
Samo nek on ovako nastavi i dobit ce poziv Papeta a ne Jagodica. Nadam se da ima volju i da u svoje slobodno vrijeme koristi u teretani i da se fizicki razvije jos jace, onda bi razvaljio al bas bukvalno razvaljivao u nasoj ligi.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

afa97
Kontakt:

Post Postao/la afa97 » 25 avg 2011, 02:53

E moj Pape, sve se nema, a crni Lexusi se vozaju
FK Sarajevo
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 25 avg 2011, 03:03

afa97 je napisao/la:E moj Pape, sve se nema, a crni Lexusi se vozaju
E sad da je bordo,ni rijeci nebi izrondao.Jelde.???
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 25 avg 2011, 03:06

Ko je rek'o da se nema.Ne kupujete mu vi i postedite nas tih "glupih" konstatacija.Covjek ne smije ni vozati auto koje sebi moze priustitit :roll:

@hare

Sta bi tek pric'o da je vidio Bolicevog Porschea,crni :shock:

Hase10
Kontakt:

Post Postao/la Hase10 » 25 avg 2011, 10:13

Megamon je napisao/la:
Ko je rek'o da se nema.Ne kupujete mu vi i postedite nas tih "glupih" konstatacija.Covjek ne smije ni vozati auto koje sebi moze priustitit :roll:

@hare

puste takve, nevrjedi sa njima raspravljati :-)
G BUSSA BUSS

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 25 avg 2011, 15:06

Megamon je napisao/la:

@hare

Pa ako takvo auto covjek njegovih godine u zapadnoj europi nemoze sebi kupiti onda ne znam sta je. U Americi to auto mozes uzeti za male pare(polovno, oko 4-5 godina staro). Hajde da vozi nekog S-class ili Range Rovera a ne Lexusic. :roll:

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 25 avg 2011, 16:28

Dosta o njegovom autu, pricajte malo o njemu :lol: :lol: :lol:
Sport je lijek za tijelo i duh.

Postman
Kontakt:

Post Postao/la Postman » 29 avg 2011, 20:49

slika :roll:

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 29 avg 2011, 20:53

Pape je realan skroz...

To mi se sviđa.
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 29 avg 2011, 21:02

Covjek je sredio sve oko tima sto se moglo srediti. Doveo nam je golmana za sledecih 10 godina , vratio nazad Papca, SPUSTIO NEKE ZVIJEZDE , obezbjedjuje sirinu repke, uven antinapucacki stil igre i na kraju ono najvaznije doveo ADNANA MRAVCA :D :D :lol: :lol:

Ovo zadnje sa velikim kezom :mrgreen: posto znam da se mnogi ospu na ime Adnan Mravac a meni pravo drag.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.