RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

Rodeni
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la Rodeni » 24 avg 2011, 20:24

-------------------Ostrakovic(Dovesti jednog iskusnog i kvalitetnog golmana)

Kazazic------Ceric/Merzic--------Jazvin-------Ivetic

-----------Kodro---------R.Demic

Durakovic--------A.Zolj/Brkovic------------Okic

-------------------Rovcanin/Spahic
potpisati jos jednog playmakera i jednog jakog spic igraca
Bobic
Stokic
Lakicevic
Hasanovic
Zvonic
Velagic
Brkovic
Zadnja izmjena: Rodeni, dana/u 24 avg 2011, 20:27, ukupno mijenjano 1 put.

hordas'87
Kontakt:

Post Postao/la hordas'87 » 24 avg 2011, 20:26

kimbo je napisao/la:
Bit ce naprosto suprotno ima da nam Ivetica kupe sto si rekao fisek !!!

A za ove HZ sto se javljaju samo jedno, Mirza se ne pita oko ekipe ni 50% on je samo front figura. Toliko.
pa ko se pita reci nam slobodno da znamo

kroos
Kontakt:

Post Postao/la kroos » 24 avg 2011, 20:27

Jbg Izgubljena 2 boda, alii nema kukanja nego svi u trebinje jaci i boljee :D
aaaa naravno STABILIZACIJA je cilj pa vi vidite :D

AVANTII CRVENI 8-)
i tito je volio velež :D

-SiviSoko-
Kontakt:

Post Postao/la -SiviSoko- » 24 avg 2011, 20:28

Ne znam, eto, jeste li poceli uvidjati trenerske (ne)sposobnosti Mirze :o Usput zao mi je sto danas niste uzeli sva tri boda jer vi zasluzujete uvijek da budete u prve tri ekipe zajedno sa Zeljom i Sarajevom :)

konjkonjski
Kontakt:

Post Postao/la konjkonjski » 24 avg 2011, 20:29

hordas'87 je napisao/la:
kimbo je napisao/la:
Bit ce naprosto suprotno ima da nam Ivetica kupe sto si rekao fisek !!!

A za ove HZ sto se javljaju samo jedno, Mirza se ne pita oko ekipe ni 50% on je samo front figura. Toliko.
pa ko se pita reci nam slobodno da znamo
Sedin Tanović

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 24 avg 2011, 20:30

Je ko Sedin :lol:
Support Velez, It's logical! ★

hordas'87
Kontakt:

Post Postao/la hordas'87 » 24 avg 2011, 20:31

ali ne da mirza da mu se iko mjesa on je i otisao sa koseva jer to nije dozvolio da mu se iko mjesa i sastavlja ekipu

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 24 avg 2011, 20:31

Titova-Juga je napisao/la:

Svaki napad na isti kalup, počinje od tog maestralnog ljevog beka Kajte, koji traži dvaestgodišnjek Mrkvu, ovaj pokuša da spusti nekome, što u 90% slučajeva ne uspjeva i to je to.

FUJ !
Tacno tako smo i mi igrali,al fkt ne pakostim nista,ali igra se zasnivala na tome,predpostaljam da igrate samo sa jednim spicem? i dva kao krila sa strane,pa je Mirza govorio da to nije igra sa jednim spicem nego sa tri,satro Barcelona vidio tamo napadaju trojica pa ko biva i ja cu tako, i taj jedini vam je ovaj Velagic sto govorite da je za penzije?fol razbijac gore spusta lopte koje se nabijaju na njega itd...kod nas je isto bio takav igrac Avdic Alen,Mirza ga isto koristio ugl ko jedinog spica,ovi iz zadnje linije nabijali lopte na njega,isti komentari nasi bili ko vasi preslikani na tu igru :)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 24 avg 2011, 20:32

miky_hz je napisao/la:
Titova-Juga je napisao/la:

Svaki napad na isti kalup, počinje od tog maestralnog ljevog beka Kajte, koji traži dvaestgodišnjek Mrkvu, ovaj pokuša da spusti nekome, što u 90% slučajeva ne uspjeva i to je to.

FUJ !
Tacno tako smo i mi igrali,al fkt ne pakostim nista,ali igra se zasnivala na tome,predpostaljam da igrate samo sa jednim spicem? to vam je ovaj Velagic sto govorite da je za penzije?fol razbijac gore spusta lopte koje se nabijaju na njega itd...kod nas je isto bio takav igrac Avdic Alen,Mirza ga isto koristio ugl ko jedinog spica,ovi iz zadnje linije nabijali lopte na njega,isti komentari nasi bili ko vasi preslikani na tu igru :)

Da, da Velagic i Kajta koji kod svakog trenera igraju glavnu ulogu u Veleza.
Ovo koliko je god do Mirze toliko je i do STRUJA ONIH NEGATIVNIH koji ocito itekako jos kruze Velezom.
Sram da ih bude, da Kozaru koja ce sigurno u nizi rang ne mogu tri komada zabit, ma sta tri... jedan gol nismo dali ! FUJ!
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

kroos
Kontakt:

Post Postao/la kroos » 24 avg 2011, 20:33

-SiviSoko- je napisao/la:Ne znam, eto, jeste li poceli uvidjati trenerske (ne)sposobnosti Mirze :o Usput zao mi je sto danas niste uzeli sva tri boda jer vi zasluzujete uvijek da budete u prve tri ekipe zajedno sa Zeljom i Sarajevom :)
haloo vama hvala do neba sto brinete o velezu, ali molim vas nemojte vise da lijecite vasu mrznu prema mirzi, tako sto ga potkopavata na nasim temam....kazem jos jednom hvala vam ali mi znamo najbolje, ako ne bude valjaoo cuti ce on to sa tribine :) i vama puno srece :) pozzz
i tito je volio velež :D

Ra`81
Kontakt:

Post Postao/la Ra`81 » 24 avg 2011, 20:35

Ćuj Sedin :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 24 avg 2011, 20:37

Haj bola ne kakite vise svega vam eto..Mirza je trener dok god ima kakav-takav rezultat. Cim ne bude tako, bice mu selam alejkum, pomaze Bog ili sta vec, pa-pa..Protiv Celika je bilo ocajno, protiv Slavije odlicno, Sarajevo nije bilo nimalo lose sto se igre tice, danas je bilo najuzasnije, ali smo opet stvorili dosta sansi, samo eto nije htjela u gol i gotovo.

Ja cu u Trebinje, pa sta bude, a ti? :P
Support Velez, It's logical! ★

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 24 avg 2011, 20:39

hordas'87 je napisao/la:ali ne da mirza da mu se iko mjesa on je i otisao sa koseva jer to nije dozvolio da mu se iko mjesa i sastavlja ekipu
Druze Mirzu je Velez pokupio sa ulice bukvalno kada su sve ostale alernative propale pred sam pocetak prvenstva. Inace bi ostao nezaposlen covjek. Pa vidis mu face kada daje izjave i to kao da je na robiji ... vjeruj mi puknut ce mu fim ide i prije pauze . .ta ce kada mu Obad samo sjedi kraj njega i govori sta da radi ... nije sada da je Mirza neki strucnjak , boli me neka stvar za njim al treba biti realan ...
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

hordas'87
Kontakt:

Post Postao/la hordas'87 » 24 avg 2011, 20:43

davno smo se mi uvjerili u njegovu struku kada je uspio da nas izbaci iz sigurne evrope pa na dalje

konjkonjski
Kontakt:

Post Postao/la konjkonjski » 24 avg 2011, 20:44

Ra`81 je napisao/la:Ćuj Sedin :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ma jok bola,nena moja Zumra se pita

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 24 avg 2011, 20:47

**** ce te Mirzi mater do polusezone
cvrsto ga drzite mirzu mislim
Ne znam, eto, jeste li poceli uvidjati trenerske (ne)sposobnosti Mirze
davno smo se mi uvjerili u njegovu struku kada je uspio da nas izbaci iz sigurne evrope pa na dalje
Dajte vise okanite se covijeka ;) I meni ide na zivce sto forsira djuturume mrkvu i kajtu ali sta ces...

ultrasmostar
Kontakt:

Post Postao/la ultrasmostar » 24 avg 2011, 21:00

:lol: :lol: ima boga ima pravde,to ste zasluzili,jeste svi hakali na nasoj temi neki dan :lol: :lol:
vi ste kandidat za ispadanje
Prvi u gradu i u drzavi!!!
UM ' 94

Zrinjski Mostar-Najtrofejniji mostarski klub
1905

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 24 avg 2011, 21:02

ultrasmostar je napisao/la::lol: :lol: ima boga ima pravde,to ste zasluzili,jeste svi hakali na nasoj temi neki dan :lol: :lol:

Keep on dreaming
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 24 avg 2011, 21:03

ultrasmostar je napisao/la::lol: :lol: ima boga ima pravde,to ste zasluzili,jeste svi hakali na nasoj temi neki dan :lol: :lol:
Tesko da mozemo ispast, tu su gošk, klub iz međugorja i ovi sokolovi iz pregrađa sarajeva
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 24 avg 2011, 21:05

ovi ultrasi su mi najdrazi sto prave acc da bi nas zivcirali :roll:

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.