FK Slavija

Rooney88
Kontakt:

Re: FK Slavija

Post Postao/la Rooney88 » 24 avg 2011, 17:59

Na tribinama se smirilo i sada konacno mozemo gledati fudbal.

Slavija je preslaba, ziasta vas odavno nisam slabije gledao. Odbrana suplja, puca po savovima kako god Kojasevic primi loptu, sreca pa ste Suljica oborili u par naleta inace bi opasno bilo. Mogli ste primiti jos 2-3 gola komotno. U drugom dijelu ocekujem bolju igru, vasu, ali do poravnanja, o pobjedi da ne pricam, vam treba drasticna razlika u igri, pristupu utakmici. Odbrana ne smije stajati onako visoko u navratima. Bekova kao da nemate. Vezni red? Muminovic? :? Nista od toga, niste smjeli Regoje-a pustiti tako lako. Napad odsjecen, nula. Onaj mali Todorovic je po strani imao par dobrih prodora ali bez rezultata i podrske od saigraca na kraju krajeva. Tesko da ovdje mozete i do boda stvarno.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 24 avg 2011, 18:07

Rooney88 je napisao/la:Nacionalizam nije problem. Navikli smo da "pljuste" morbidne izjave sa svih strana. za mene ste vi sto odgovarate na njih isti kao i oni. Isti mozak, drugo opredjeljenje. :x

Ovo je fudbal djeco, nosite mi vase morbidne mozgove sa terena i tribina. Imate livade pa se dovikujte. Svi!
gdje mi odgovaramo klocu? ole ole igraj bordo bijeli? hajd' poklopi se ;) navijas za utd sve uredu ali ovdje nisi upravu ;)
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 24 avg 2011, 18:09

mnogo_smo_jaki je napisao/la:Želim Slaviji da pobjedi danas i da "prizemlji" Pitare! 8-)
zlo se vratilo ba jarane :D

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 24 avg 2011, 18:12

Bosniacum Lilium je napisao/la:
Rooney88 je napisao/la:Nacionalizam nije problem. Navikli smo da "pljuste" morbidne izjave sa svih strana. za mene ste vi sto odgovarate na njih isti kao i oni. Isti mozak, drugo opredjeljenje. :x

Ovo je fudbal djeco, nosite mi vase morbidne mozgove sa terena i tribina. Imate livade pa se dovikujte. Svi!
gdje mi odgovaramo klocu? ole ole igraj bordo bijeli? hajd' poklopi se ;) navijas za utd sve uredu ali ovdje nisi upravu ;)
Hmmmm

Gdje pise da se ovaj moj post odnosi na navijace Sarajeva koji su na tribini?
Ovo je bilo opcenito za nacionaliste na sve strane i po forumima i po tribinama. Ne pozuruj sa zakljucCima prije nego sto shvatis o cemu ti sagovornik ustvari prica, ukljuci mozak prije nego sto nekoga nazoves "klocem". (Hvala ;) )

P.S: A sto to nisi u Lukavici? Nemoj mi samo reci da si preko mobitela usao, kad` si vec tolika pamet. :mrgreen:
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 24 avg 2011, 18:14

neutralan__ je napisao/la:Iz sveg srca se nadam da će vas najstrožije kazniti.Koji primitivizam i nacionalnost na jednoj fudbalskoj utakmici od strane domaćih tako da ih nazovemo "navijača".Kada su Partizanu "njihovi" suspendovali stadion,vjerujem da ćete vi dobiti još veću kaznu.
Ovim činom ste opali u očima svih "normalnih navijača" iz čitave države,sramota neka vas bude.
Partizan nije dobio suspenziju vec novcanu kaznu.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 24 avg 2011, 18:20

Rooney88 je napisao/la:
Bosniacum Lilium je napisao/la:

Hmmmm

Gdje pise da se ovaj moj post odnosi na navijace Sarajeva koji su na tribini?
Ovo je bilo opcenito za nacionaliste na sve strane i po forumima i po tribinama. Ne pozuruj sa zakljucCima prije nego sto shvatis o cemu ti sagovornik ustvari prica, ukljuci mozak prije nego sto nekoga nazoves "klocem". (Hvala ;) )

P.S: A sto to nisi u Lukavici? Nemoj mi samo reci da si preko mobitela usao, kad` si vec tolika pamet. :mrgreen:
necemo o politici, ali ako cemo o navijanju onda 100% sarajevo i zeljo nemaju nacioanlisticke pjesme, a ne ko ovi koji pjevaju sto pjevaju ;) mene strah i stid da kazem to ;) nisam se ukljucio s mobitela, postim jarane, sarajevo meni jeste vazno, ali u ovom slucaju vjera je prioritet ;)

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 24 avg 2011, 19:23

znaci bio je prenos i sve smo jasno culi, mikorofon je bio dovoljno blizu o sve se fino culo. Moze li meni neko ko se ovde predstavlja kao navijac Slavije iz Istocnog Sarajeva odgovoriti kako to da se za haman 100min utakmice samo nekih mozda 5min navija u vezi sa Slavijom, a ostalo navijanje se svodilo na sve osim Slavije, eto samo to :roll:
nema potpisa

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 24 avg 2011, 19:26

braoolyo je napisao/la:
neutralan__ je napisao/la:Iz sveg srca se nadam da će vas najstrožije kazniti.Koji primitivizam i nacionalnost na jednoj fudbalskoj utakmici od strane domaćih tako da ih nazovemo "navijača".Kada su Partizanu "njihovi" suspendovali stadion,vjerujem da ćete vi dobiti još veću kaznu.
Ovim činom ste opali u očima svih "normalnih navijača" iz čitave države,sramota neka vas bude.
Partizan nije dobio suspenziju vec novcanu kaznu.
Izgleda da nisi upućen:http://www.sportsport.ba/ino_fudbal/sus ... zana/62591
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 24 avg 2011, 19:28

mnogo_smo_jaki je napisao/la:Želim Slaviji da pobjedi danas i da "prizemlji" Pitare! 8-)
Jah zamalo,mLogo ste jaki,Ali iz nosa bacit.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Ton1
Kontakt:

Post Postao/la Ton1 » 24 avg 2011, 19:34

Očekujemo njihove forumaše sa mudrim postovima i analizom igre ...i da da uz obavezno "ja ono nisam pjevao"

soba 39
Kontakt:

Post Postao/la soba 39 » 24 avg 2011, 19:37

I ovi nisu cvjećke,prvo navuku sa onim "ljiljanima" a ovi jedva dočekaju... A sve ukupno nema 200 godina na obje tribine :(
"Indija,Pakistan..."

hordas'87
Kontakt:

Post Postao/la hordas'87 » 24 avg 2011, 19:39

soba 39 je napisao/la:I ovi nisu cvjećke,prvo navuku sa onim "ljiljanima" a ovi jedva dočekaju... A sve ukupno nema 200 godina na obje tribine :(
upravo kao sto kazes ko vas ne zna ....

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 24 avg 2011, 19:47

soba 39 je napisao/la:I ovi nisu cvjećke,prvo navuku sa onim "ljiljanima" a ovi jedva dočekaju... A sve ukupno nema 200 godina na obje tribine :(
Izgleda da ti je istorija bila slabiji dio.Oni ljiljani su tu na ovim prostorima vec stotinama godina.Sta je tu
navlacenje koji klinac.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 24 avg 2011, 19:49

moze li malo logicnije objasnjenje, kako su to navukli, ja koliko znam u medjunarodnim krugovima ova zastava nije okarakterisana kao nehsto zabranjeno, jedino stoji da nije zvanicna zastava drzave, a koliko samo zastava drugih republika bude na tribinama :roll:
nema potpisa

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 24 avg 2011, 19:50

Ovdje završavamo raspravu o zastavama.

jel iko gledao tekmu? 0:4 je rezultat.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 24 avg 2011, 19:52

Razlike izmedju gospode (nas) i svih ostalih navijaca u ligi je ocigledna ;)

Slavija i ove godine ce opstati mada to ne zasluzuju ;)

admine gledali smo na terenu je postojala samo jedan ekipa , 20 suteva naspram 6 sve govori 8-) Steta sto one dvije precke i 2-3 ciste prilike haskica nisu usle :cry:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 24 avg 2011, 19:57

znam i banovati ove što neće da prestanu o zastavama.

soba 39
Kontakt:

Post Postao/la soba 39 » 24 avg 2011, 19:58

Napisali smo postove u istom trenutku,nisam vidio upozorenje.
Izvinjenje
"Indija,Pakistan..."

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 24 avg 2011, 20:00

sve ok, bitno je da smo se razumjeli.

soba 39
Kontakt:

Post Postao/la soba 39 » 24 avg 2011, 20:10

Ova Slavija je za one lige gdje su Kalinovik,Trnovo,Rudo...
"Indija,Pakistan..."

Odgovori

Natrag na “Prva liga RS”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.