RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

vm22
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la vm22 » 24 avg 2011, 14:56

i vi i vase podijele na red army i dedaru -.-

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 24 avg 2011, 15:14

Vidimo se na utakmici ekipica.

Forzaaaa do nova tri boda i liderske pozicije !
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 24 avg 2011, 15:17

Vidimo se iza gola momci

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 24 avg 2011, 15:19

KOZARA OSLABLJENA U MOSTARU

Fudbaleri Kozare nisu uspjeli da pobjede u protekla tri meča, a sad idu na teško gostovanje zahuktalom Veležu.

Vinko Marinović neće moći da računa na kapitena Nenada Studena i na Miodraga Gigovića, koji imaju žute kartone, a upitan je i nastup mladog Ognjen Gnjatića, koji je protiv GOŠK-a napustio igru prije vremena zbog povrede.

"Situacija je teška, ali bez obzira mi se nećemo unaprijed predati. Ne idemo u Mostar sa bijelom zastavom, već sa željom da nešto napravimo i da pokušamo doći bar do jednog boda", rekao je Marinović i dodao:

"Još uvijek ne znam da li će igrati Gnjatić, ali bez obzira na to svako od igrača ko izađe na teren morat će pružiti svoj maksimum, kako bi došlio bar do boda".

kroos
Kontakt:

Post Postao/la kroos » 24 avg 2011, 15:51

Red je napisao/la:
Analic je napisao/la:
ANTIFA ! je napisao/la: Ausa tamo ;) ;) Normalno da je Velez na prvom mjestu svima u Ra :) svim istinskim navijacima ..
Jake logike , cuj ako vise volite Ra nego velez ?
Vi se dobro zapitajte sta sam sve ja napisao i kakvi su vasi odgovori i argumenti na sve ovo i sve ce vam biti jasno.

Sta sad ti dao donaciju i ti trebas nekome solit pamet ? Dala je i vecina raje sa RA tribine, a eto frajeru hodaj ti malo po gostovanjima pa kad palicama, nozevima i boxerima krenu na tebe budi frajer. Jel ljepse dat donaciju il dobit frakturu i ubodnu ranu?
Ove 4500 su nista, koliko je para potroseno prosle sezone kad je u klubu na platnom spisku bilo 28 igraca ?? to niko nece ni da spomene, a tebi je to ok. Ovo je cist finansijski udar saveza na Velez, eto vidjecemo koliko i hoce li ikako biti kazne za upad ultrasa na utakmicu i prekid iste.
Vecina vas smatra stokom one iza gola sto navijaju, jos se hinjski smiju s druge tribine. Nabijem ja sve vas koji tako razmisljaju na **** !
Svaka cast red :D...... ali opet kazem bujrum vama koji kazete da ste navijaci i koji nam sole pamet kako da navijamo, bujrum iza gola i prosvjetlite nas, svi cemo vas pazljivo slusati :D
A sad dostaa o ovome nego hajmo na tekmu ljudii :D
SVII IZA GOLAA !!!!!!!!!!!...........Volim Velež i Red Army volim tebe Mostare !!!!!!!!!!!!
i tito je volio velež :D

kroos
Kontakt:

Post Postao/la kroos » 24 avg 2011, 15:55

Analic je napisao/la:
kroos je napisao/la:Eno sad svi donatori kluba :D ii svi digli glas protiv RA, onome bitnije pare od RA, pa dobro mozda covijeku odgovara klub tipa olimpic gdje bude 30 ljudi na stadionu ukljucujuci rodbinu :) mislim postujem ja tvoje care misljenje, aa i vi sto nam pricate o navijanju pa hajde revolucionari dodjite na tribinu i svi cemo vas lijepo poslusati kako to treba da se navija, bujurum :D..... nisam vise mislio pisati na ovo ali kad su ovome bitnije pare od navijaca, ne mogu a da ne odg....
Kako si neinteligentan. Opet tebi bacanje petardi i topovskih udara navijanje. Bitniji mi je Velez od RA iako sam dugo godina bio RA, ali u moje vrijeme je RA gurao Velez prvenstveno i gledao Velez, a ne sebe.

Znas li koliko truda i ganjanja sponzora treba da klub dobije tih 4.500 maraka. Klub od grada za 6 mjeseci dobije 5.000 maraka, a prema informacijama koje donatori dobijaju klub nema nikada marke na racunu nego se sve odma trosi na dugove i tekuce troskove.

Znate srat na uprave kada igraci ne dobiju plate i kada je situacija kriticna, a sada kada ljudi izganjaju i bore se za te pare za klub vas boli briga za pare odjednom. **** pare idi navijaj za Olimpik ako su pare u klubu bitne...BULLSHIT. Lagano je kada nisu tvoje pare u pitanju...boli tebe briga za klupsku kasu, a sere se kad je klub ocajan.

Problemi u klubu nastaju kada se nema para. Ako te/vas boli briga onda nemate pravo srati na klub kad je u isti u problemima.

I nismo svi odjednom Donatori. Nego se sad ocito javljamo jer ovo ide iz mog (tj. naseg) djepa koji svaki mjesec uplacujem za svoj klub da bi pomogao klubu. I sada sve to pada u vodu zbog necije gluposti.

I prestacu pljuvati kada priznate jednom krivicu i prestanete je prebacivati na druge. Jer topovski udari, petarde i gadjanje golmana nije navijanje i podrska klubu kao sto vi sebi to pripisujete, makar nije bilo u moje vrijeme.

BEZ SAMOKRITIKE NEMA NAPRETKA. Ako mislite da ste najjaci i najbolji onda cete samo stagnirati. Priznajte svoje greske, radite da se ne ponove i onda cete napredovati.

Ali vi od svakog ko nesto konstruktivno i tacno kaze pravite neprijatelja i onda se pitate sto su svi protiv vas jer ....pobogu..... vi nikad ne grijesite.
Analic koji si ti kloc svega mi, pa ti si taj koji je rekao da su ti u ovome momentu bitnije pare od RA...ccc covijece rascisti sam sa sobom prvo, pa se javi ..
i tito je volio velež :D

Analic
Kontakt:

Post Postao/la Analic » 24 avg 2011, 16:37

Djeco draga pitajte vi svoje roditelje koji poznaju Niksica i nemojte pricati gluposti. On je taj koji je preporodio Velez jer vec dvije do tri godine covjek ceka da se politicka situacija promijeni da bi pomogao Velezu i tek kad se politicka situacija promijenila on je dosao pomoci.

Ovo zna svako ko licno poznaje gospodina Niksica. Ovo nije nikakva tajna.

A ne vi mislite da ste sa bojkotom doveli Niksica i da ste vi preporodili Velez tako sto niste nista radili. I mislite da ste vi bogovi jer pobogu stojite iza gola. Adios. Lazovi koji lazete i sami sebe, a i druge. Da imate morala sad bi skupljali 4.500KM da pomognete klubu. Unistili ste u vise navrata buseve autoprevoza mostar i nikada marke platili niste. To je ta zlatna generacija koja pomaze klubu.

Moj zadnji komentar.

MoR
Kontakt:

Post Postao/la MoR » 24 avg 2011, 16:55

Ae debilčino briši.

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 24 avg 2011, 17:47

Pošto je Džemra u Mostaru, kakva je igra?

Maestro^^
Kontakt:

Post Postao/la Maestro^^ » 24 avg 2011, 17:49

AlemC85 je napisao/la:Pošto je Džemra u Mostaru, kakva je igra?
Velez dosta bolji izgleda , Kajtaz promasio penal , jos je bilo 4-5 sansi za Velez , dok Kozara napada iz kontri , ali jos nijednu pravu sansu nisu imali , to ti je ukratko :D
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 24 avg 2011, 17:50

Maestro^^ je napisao/la:
AlemC85 je napisao/la:Pošto je Džemra u Mostaru, kakva je igra?
Velez dosta bolji izgleda , Kajtaz promasio penal , jos je bilo 4-5 sansi za Velez , dok Kozara napada iz kontri , ali jos nijednu pravu sansu nisu imali , to ti je ukratko :D
Hvala braca puno, a Kajtaz, haj u penziju.. :lol:

Maestro^^
Kontakt:

Post Postao/la Maestro^^ » 24 avg 2011, 17:55

Aj valjda ce u drugom poluvremenu biti bolje :D
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !

KreKre
Kontakt:

Post Postao/la KreKre » 24 avg 2011, 17:59

Je l' ima sanse da ostane 0-0, onako realno, naravno ako sve bude posteno :D
www.fkkozara.net

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 24 avg 2011, 18:03

Pa ovako iskreno, Velež, pošto je čini mi se fizički dobro pripremljen, uvijek bolje, ali ne znam zašto, odigra drugo poluvrijeme, koliko ja pratim, tako je. e sad vidjet ćemo.. :D

Adin_BiH
Kontakt:

Post Postao/la Adin_BiH » 24 avg 2011, 18:05

Opet belaj sa realizacijom.

Forza do groba !
Rodjen u Mostaru,u najljepse doba , Mostar u srcu Velez do groba !

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 24 avg 2011, 18:08

Igra Cerić, a Demić igrao prvo poluvrijeme, a u drugom umjesto njega spahić ušao.

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 24 avg 2011, 18:27

Tek od 62. minute ulazi Duraković, nigdje veze, čudan izbor prvih 11. :lol:

Mrkva, ako ne možeš više, daj neka neko drugi igra...

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 24 avg 2011, 18:47

Analic je napisao/la:Djeco draga pitajte vi svoje roditelje koji poznaju Niksica i nemojte pricati gluposti. On je taj koji je preporodio Velez jer vec dvije do tri godine covjek ceka da se politicka situacija promijeni da bi pomogao Velezu i tek kad se politicka situacija promijenila on je dosao pomoci.

A ne vi mislite da ste sa bojkotom doveli Niksica i da ste vi preporodili Velez tako sto niste nista radili. I mislite da ste vi bogovi jer pobogu stojite iza gola. Adios. Lazovi koji lazete i sami sebe, a i druge. Da imate morala sad bi skupljali 4.500KM da pomognete klubu. Unistili ste u vise navrata buseve autoprevoza mostar i nikada marke platili niste. To je ta zlatna generacija koja pomaze klubu.

Moj zadnji komentar.
Jesi ti ona generacija što je 15 godina trpila lopovluk u Upravi i nisu smjeli progovoriti o tome ? Šta više, ta generacija je dosta plaćenika imala i pjevali ste šta su ti isti lopovi htjeli. Zauzvrat, koja para u džep, besplatno gostovanje i tako to. Ova generacija je vjerovatno iza vaše po mnogo čemu, ali je uspjela ono što vi nikad niste a to je da otjera lopove iz kluba i stvori pogodan teren za normalne ljude koji vole Velež. A to je, mislim, najbitnije od svega. ;)
Who dares, wins !

Adnel
Kontakt:

Post Postao/la Adnel » 24 avg 2011, 18:56

NeToBoLa je napisao/la:
Analic je napisao/la:Djeco draga pitajte vi svoje roditelje koji poznaju Niksica i nemojte pricati gluposti. On je taj koji je preporodio Velez jer vec dvije do tri godine covjek ceka da se politicka situacija promijeni da bi pomogao Velezu i tek kad se politicka situacija promijenila on je dosao pomoci.

Moj zadnji komentar.
Jesi ti ona generacija što je 15 godina trpila lopovluk u Upravi i nisu smjeli progovoriti o tome ? Šta više, ta generacija je dosta plaćenika imala i pjevali ste šta su ti isti lopovi htjeli. Zauzvrat, koja para u džep, besplatno gostovanje i tako to. Ova generacija je vjerovatno iza vaše po mnogo čemu, ali je uspjela ono što vi nikad niste a to je da otjera lopove iz kluba i stvori pogodan teren za normalne ljude koji vole Velež. A to je, mislim, najbitnije od svega. ;)
POTPIS BRATE "NETOBOLA"
Samo jedan klub Velež Mostar

Avalanche
Kontakt:

Post Postao/la Avalanche » 24 avg 2011, 18:58

Opaa mogli ste biti i kaznjeni za sve propusteno ali ja sam zadovoljan i sa bodom iz Mostara :D pozzz

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.