Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
upravu si, navijajte braco pitari za nasu BIHGiallorossi je napisao/la:Ako ima iko od ovih djece vise od 18 godina hebo ja sebe
Ma kakvi ,tih preko 18 god ima na zapadnoj tribini a ti su jos gori... oni su ih sve ovo naucili .Giallorossi je napisao/la:Ako ima iko od ovih djece vise od 18 godina hebo ja sebe
ma bolan djabe ce dati slaviji 3 boda ako napustesilenT je napisao/la:pa zašto Sarajevo ne napusti teren ?????
nemogu vjerovat da će se ovo nastavit
Ja ,da sam na trenerovom mjestu nama bi napustio teren dok se stoka ne rastjera sa stadiona..E moj Jirzi sad vidis sa kakvim mi retosima igramo..silenT je napisao/la:pa zašto Sarajevo ne napusti teren ?????
nemogu vjerovat da će se ovo nastavit
ma šta bi bilo 3-0 za Slaviju... prekinula bi se liga ...twisttm87 je napisao/la:ma bolan djabe ce dati slaviji 3 boda ako napustesilenT je napisao/la:pa zašto Sarajevo ne napusti teren ?????
nemogu vjerovat da će se ovo nastavit![]()
joj ovih skandiranja,ma radi ovakvih se svi zajedno trebamo da drzimo!!!
ma takva je nasa vidis da nista nije normalno,a ovo iz minute u minute sve vise me nervira,kako ih samo nije stid :S vise nego ikad bih volio da Sarajevo dobije!!silenT je napisao/la:ma šta bi bilo 3-0 za Slaviju... prekinula bi se liga ...twisttm87 je napisao/la:ma bolan djabe ce dati slaviji 3 boda ako napustesilenT je napisao/la:pa zašto Sarajevo ne napusti teren ?????
nemogu vjerovat da će se ovo nastavit![]()
joj ovih skandiranja,ma radi ovakvih se svi zajedno trebamo da drzimo!!!
iako sam igrao keca na kladionici nadam se da će Sarajevo ovo pobjedit![]()
ajmoooooooooo
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bordobijelisampion, jurisicduska, Lavcina, napoleon72, Proximic, Rodman i 80 gostiju.