Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

Trasimaco
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la Trasimaco » 24 avg 2011, 01:10

Prejaka ekipa i zato sam ja vrlo samouvjeren ove sezone. Ali iako je United fino pokriven na svim pozicijama, vjerovatno najbolje od svih, njihov prvi tim nije najjaci u Evropi. A posto je u kup takmicenjima kakva je LP najcesce bitno upravo to, nisam samouvjeren po pitanju tog trofeja. Sirina tima vise dolazi do izrazaja u ligi.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

VanTheMan
Kontakt:

Post Postao/la VanTheMan » 24 avg 2011, 01:46

U toj Ligi Sampiona je puno vazan faktor srece, mi smo prosle godine dosli do finala, a da nismo imali pravog protivnika. Moglo se desit da Barcelona ima los dan i da osvojimo takmicenje, a da prakticno nismo odigrali prije finala nijednu jaku utakmicu (onakav Chelsea s kojim smo igrali u 1/4 finala nije bio ekipa ze pretjerani respect).

haxonja
Kontakt:

Post Postao/la haxonja » 24 avg 2011, 08:35

Trasimaco je napisao/la:
------------Lindegaard----------

Rafael - Vidic - Ferdinand - Fabio

Valencia - Giggs - Carrick - Park

-----Berbatov - Hernandez------
Ovo je zanimljivo. Igraci koji juce nisu igrali. :lol:
Zaista sastav od prosle sezone, samo Rooney i Evra fale. :D Nove Fergieve Bebe: De Gea, Fabio, Rafael, Smalling, Jones, Cleverley, Welback, Evans predovdjenje Rooneyem!
There is only one United!!!!

I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.

DARE_DEVIL_SA
Kontakt:

Post Postao/la DARE_DEVIL_SA » 24 avg 2011, 08:43

Ovo je interesantno

http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... -City.html" onclick="window.open(this.href);return false;

vise bi volio Nasri-a nego Sneijder-a!!!

VanTheMan
Kontakt:

Post Postao/la VanTheMan » 24 avg 2011, 12:04

Izgleda da ce Glazeri da prodaju naming rights Carrington centra

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 24 avg 2011, 14:15

VanTheMan je napisao/la:Izgleda da ce Glazeri da prodaju naming rights Carrington centra
To je dobar posao.Carrington je jedan od najboljih trening kampova na svetu,ako ne i najbolji i privuci ce paznju,a opet ne gubi neki identitet ako mu se "proda" ime.Ipak on ce kod svih navijaca i dalje ostati Carrington bez obzira na novo ime.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 24 avg 2011, 14:16

Jos samo fali da prodaju ime Old Trafford. Neka idu u vrazju mater vise.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 24 avg 2011, 14:29

Sta mislite o Prodaji Berbatova,istina je da je on jos veoma dobar igrac,ali koda je usao protiv Wba,djelovao je veoma nezainteresovano za igru,a jos chicharito je tu,rooney je tu,welbeck je tu,i mislim da oni svi imaju prednost ispred Berbe,jedino vidim Berbu ispred Owena i Machede,a iduce godine ce mu sigurno cijena dosta pasti,cuo sam da je PSG zainteresovan,ali nesto je Fergie govorio da od prodaje nema nista.
Btw novi sam ovdje i poz svima. :)

VanTheMan
Kontakt:

Post Postao/la VanTheMan » 24 avg 2011, 15:19

Dobrodosao, ziv bio, pa da se zajedno radujemo pobjedama Uniteda ;)

Dobro je imat' takvog igraca kao Berbatov, a da za njega ponekad nema mjesta ni u 18, to govori o nasoj sirini, ali ne vidim kakav doprinos Berba moze da da kao sub in igrac. Iako djeluje mrzovoljan, to mu je samo trip, on je igrac inspiracije i zbog toga tesko moze bit efikasan kad udje u recimo 80. minutu. Ako je istina da nude 20-ak miliona, ja bih ga prodao, ne isplati mu se davat novi ugovor.

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 24 avg 2011, 15:40

VanTheMan je napisao/la:Dobrodosao, ziv bio, pa da se zajedno radujemo pobjedama Uniteda ;)

Dobro je imat' takvog igraca kao Berbatov, a da za njega ponekad nema mjesta ni u 18, to govori o nasoj sirini, ali ne vidim kakav doprinos Berba moze da da kao sub in igrac. Iako djeluje mrzovoljan, to mu je samo trip, on je igrac inspiracije i zbog toga tesko moze bit efikasan kad udje u recimo 80. minutu. Ako je istina da nude 20-ak miliona, ja bih ga prodao, ne isplati mu se davat novi ugovor.
Hvala,i slazem se,sljedece godine ce mu cijena bit upola manja,ali eto,Fergie uvijek zna sta radi.
Jedva cekam Subotu,trebali bi dobiti Arsenal,zbog vise razloga,zato sto igramo kod kuce i zato sto se nalaze u situaciji u kakvoj se nalaze,imaju dosta povrijedzenih igraca,a dosta dobrih igraca im je otislo takodjer.
Jones je bio fenomenalan protiv Spursa,nadam se da ce opet igrati,iskreno i kad se Ferdinand vrati vise bih volio vidjeti Jonesa u prvoj postavi,sa Vidicem.
Interesuje me koga ce Fergie izabrati izmedju Younga,Valencia i Nania,jedan ce vjerovatno ostajati na klupi. :D

haxonja
Kontakt:

Post Postao/la haxonja » 24 avg 2011, 16:56

Narin dobrodosao!

Izgleda da Gibbson ode u Aston Villu za 3.5 miliona, sto se nadam da ce se desiti. Prodaja imena trening kampa nije nista, to je normala, @trasimaco ma kakava prodaja OT to nema sanse!

Vidim da su komsije dovele Nasria, pa se malo razgalamili neka to je dobro konkurencija je zdrava samo sto ce opet biti iza nas tu nema price i dileme. Kao i svake godine poslije odlaska Ronalda otpisuju nas pa 2 titule EPL i finale LP, ove sezone United je jos jaci, a samo kada pomislim ovu djecu za 1-2 godine strah i trepet. Mi ovo radimo godinama prva ekipa Fergieva bila je predovdjena sa Robsonom, onda druga dolazi Cantonom, treca Keane vodja, cetvrta Ronaldo, peta Rooney tako ja gledam sve te generacije.

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 24 avg 2011, 17:01

Hvala Haxonja! :)

red devil88
Kontakt:

Post Postao/la red devil88 » 24 avg 2011, 17:05

I od mene dobrodoslica Narin da sto vise postova napises i da joj vise pobjeda dozivimo zajedno :D
Glory Glory Man United !!! :D

OleGunnarSolskjær20
Kontakt:

Post Postao/la OleGunnarSolskjær20 » 24 avg 2011, 17:16

Narin dobrodosao brate :D
haxonja je napisao/la:Narin dobrodosao!

Izgleda da Gibbson ode u Aston Villu za 3.5 miliona, sto se nadam da ce se desiti. Prodaja imena trening kampa nije nista, to je normala, @trasimaco ma kakava prodaja OT to nema sanse!

Vidim da su komsije dovele Nasria, pa se malo razgalamili neka to je dobro konkurencija je zdrava samo sto ce opet biti iza nas tu nema price i dileme. Kao i svake godine poslije odlaska Ronalda otpisuju nas pa 2 titule EPL i finale LP, ove sezone United je jos jaci, a samo kada pomislim ovu djecu za 1-2 godine strah i trepet. Mi ovo radimo godinama prva ekipa Fergieva bila je predovdjena sa Robsonom, onda druga dolazi Cantonom, treca Keane vodja, cetvrta Ronaldo, peta Rooney tako ja gledam sve te generacije.
3.5 miliona su odlicne pare za njega i nadam se da ce otici.
Jel ima sta novo za Kuzschaka znam da se spominjao njegov odlazak u wba ali oni doveli Fostera i situacija oko poljaka se smirila nije zar da ga niko ne zeli jer on je dobar golman za manje klubove

haxonja
Kontakt:

Post Postao/la haxonja » 24 avg 2011, 17:20

Super novci! :D
Kusczak je proslu utakmicu branio za rezerve protiv Arsenala, nadam se da ce otici sto prije.
Prodalo se:
Brown
O'Shea
Obertan
Gibbson nadam se uskoro
Kusczak nadam se i on

OleGunnarSolskjær20
Kontakt:

Post Postao/la OleGunnarSolskjær20 » 24 avg 2011, 17:31

I ja se nadam da ce se uspijeti prodati i njh dvojica do kraja prelaznog roka jos bi tu dodao i Dioufa koji nije klasa za United i posudbu za Machedu ali iskljucivo u englesku.

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 24 avg 2011, 18:25

OleGunnarSolskjær20 je napisao/la:I ja se nadam da ce se uspijeti prodati i njh dvojica do kraja prelaznog roka jos bi tu dodao i Dioufa koji nije klasa za United i posudbu za Machedu ali iskljucivo u englesku.
ali onda treba nekog i dovesti :?
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

VanTheMan
Kontakt:

Post Postao/la VanTheMan » 24 avg 2011, 18:43

Jos 7 dana imamo da dovedemo jednog centralnog veznog igraca. Cleverley, Anderson i Fletcher, 3 normalna igraca u sredini imamo(Carrick je debil), tu su naravno i Giggs i Park, ali to je improvizacija. Moramo se pojacat jos, na tri fronta se takmicimo sa nikad jacim protivnicima. Machedu na pozajmicu, Doufa i Gibsona nekome uvalit. I naravno odlazak Michaela Carricka bi bio nase najvece pojacanje, ali ne vjerujem da ce otic.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 24 avg 2011, 18:55

VanTheMan je napisao/la:Jos 7 dana imamo da dovedemo jednog centralnog veznog igraca. Cleverley, Anderson i Fletcher, 3 normalna igraca u sredini imamo(Carrick je debil), tu su naravno i Giggs i Park, ali to je improvizacija. Moramo se pojacat jos, na tri fronta se takmicimo sa nikad jacim protivnicima. Machedu na pozajmicu, Doufa i Gibsona nekome uvalit. I naravno odlazak Michaela Carricka bi bio nase najvece pojacanje, ali ne vjerujem da ce otic.
ma ja bi pjanica :lol: :lol: :lol: bas me zanima da li bi onda ovi nasi navijaci shity-a poceli da navijaju i za united :lol: :lol: :lol:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

VanTheMan
Kontakt:

Post Postao/la VanTheMan » 24 avg 2011, 19:09

Bosniacum Lilium je napisao/la:
VanTheMan je napisao/la:Jos 7 dana imamo da dovedemo jednog centralnog veznog igraca. Cleverley, Anderson i Fletcher, 3 normalna igraca u sredini imamo(Carrick je debil), tu su naravno i Giggs i Park, ali to je improvizacija. Moramo se pojacat jos, na tri fronta se takmicimo sa nikad jacim protivnicima. Machedu na pozajmicu, Doufa i Gibsona nekome uvalit. I naravno odlazak Michaela Carricka bi bio nase najvece pojacanje, ali ne vjerujem da ce otic.
ma ja bi pjanica :lol: :lol: :lol: bas me zanima da li bi onda ovi nasi navijaci shity-a poceli da navijaju i za united :lol: :lol: :lol:
hahah, a napravio bi pometnju sigurno. Ja sam iz Crne Gore i znas kako mi je sad zanimljivo ovog glavonju Savica i njegov Shity da gledam u svakoj sportskoj emisiji jbm ga u glavu. :lol:

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.