a znaci kad starta nece biti prvo kolo ono koje je rasporedom zakazano nego koje je na redu u tom trenutku ?Adi_Zepce je napisao/la:Nista izgleda od lige ni za ovaj vikendbimbrlica je napisao/la:jesul se dogovorili?? kad starta primerA?![]()
Znaci ako pocne tamo one sedmice,igrati ce u "prvom kolu" Valencia protiv Atl.Madrida![]()
La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Primera Division (Liga BBVA)
necu se prestati kladiti dok milione ne dobijem xD
Koliko sam ja sakupio informacija biti ce tako,jer se kolo koje je trebalo se igrati automastki odgađa za neka druga vremena,sto mi je malo glupobimbrlica je napisao/la:a znaci kad starta nece biti prvo kolo ono koje je rasporedom zakazano nego koje je na redu u tom trenutku ?Adi_Zepce je napisao/la:Nista izgleda od lige ni za ovaj vikendbimbrlica je napisao/la:jesul se dogovorili?? kad starta primerA?![]()
Znaci ako pocne tamo one sedmice,igrati ce u "prvom kolu" Valencia protiv Atl.Madrida![]()

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
i ja sam mislio da ide prvo kolo ono koje je rasporedon stavljeno za prvo
al nije ni bitno koje je prvo da hoce poceti 

Slazem se vala samo da pocne vec jednombimbrlica je napisao/la:i ja sam mislio da ide prvo kolo ono koje je rasporedon stavljeno za prvoal nije ni bitno koje je prvo da hoce poceti

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
to bi vam mozda bilo i dobro ,da pobjedom dignete moral ekipe,pa onda da cak i na trofej jurisateAdi_Zepce je napisao/la:Slazem se vala samo da pocne vec jednombimbrlica je napisao/la:i ja sam mislio da ide prvo kolo ono koje je rasporedon stavljeno za prvoal nije ni bitno koje je prvo da hoce poceti
Ovako odgađajući Valenciji ce zapasti da u prvom kolu igra za Barcom

Ma bolje je moral dizati pobjedom nad Osasunom,Racingom jer nitko garantovati ne moze bod Valenciji protiv Barce,a kamo li pobjedu koju cekamo skoro cetiri godinebimbrlica je napisao/la:to bi vam mozda bilo i dobro ,da pobjedom dignete moral ekipe,pa onda da cak i na trofej jurisateAdi_Zepce je napisao/la:Slazem se vala samo da pocne vec jednombimbrlica je napisao/la:i ja sam mislio da ide prvo kolo ono koje je rasporedon stavljeno za prvoal nije ni bitno koje je prvo da hoce poceti
Ovako odgađajući Valenciji ce zapasti da u prvom kolu igra za Barcom

www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Dovela je Osasuna Raula GarciuL_blancos je napisao/la:Rayo dovodi Pachecha iz Liverpula na posudbu..
Osasuna po mom misljenju glavni favorit za segundu,svi ostali su doveli iole dobra pojacanja,vjerovatno tu ce se nac Granada i![]()

Ibrahim Balde ,ocekujem da bude otkrice sezone....jedan kompletan napadac.
[youtube][/youtube]
Granada je dovela Hassan Yebdu iz Napolia ,zadrzali su Dani Benoteza ,mislim najboljeg njihovog igraca ,Atletico se izmedju ostalih interesovao za njega .
Prvo pa muskoAdi_Zepce je napisao/la:Nista izgleda od lige ni za ovaj vikendbimbrlica je napisao/la:jesul se dogovorili?? kad starta primerA?![]()
![]()

El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Znači prema ovom primera će početi tek 10. , 11. i 12.septembra ( zbog utakmica kvalifikacija za EP )
Evo parova tog trećeg , a u ovom slučaju prvog kola :
Valencia - Atlético Madrid
Osasuna - Sporting Gijón
Real Sociedad - Barcelona
Villarreal - Sevilla
Málaga - Granada
Real Betis - Mallorca
Espanyol - Athletic Bilbao
Rayo Vallecano - Real Zaragoza
Real Madrid - Getafe
Racing Santander - Levante
Evo parova tog trećeg , a u ovom slučaju prvog kola :
Valencia - Atlético Madrid
Osasuna - Sporting Gijón
Real Sociedad - Barcelona
Villarreal - Sevilla
Málaga - Granada
Real Betis - Mallorca
Espanyol - Athletic Bilbao
Rayo Vallecano - Real Zaragoza
Real Madrid - Getafe
Racing Santander - Levante
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
- Mesut Ozil 10
- Kontakt:
Auuuuh
Valencia - Atletico Madrid to ce biit derbi kola , sad ce njih Falcao raznijeti
Villareal- Sevilla isto dobra utakmica
Mi vs Produznica
Kako mi je zao sto necu moci ledati El Sevillano

Mi vs Produznica

Malaga vs Granada , ako ih ne raznesu nema ništa od njih.
Espanyol vs Athletic - tu će biti jako zanimljivo

Espanyol vs Athletic - tu će biti jako zanimljivo

2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
ma nista od raznosenja, bice to utakmica egal, vjerovatno ce Malaga uzeti, al trebaju se oni jos uigrati...pa imace sigurno 6-7 novih igraca u prvih 11...
a Bilbao je meni strasno dobra i draga ekipa...navijam da oni budu drugi, a mi prvi...
a Bilbao je meni strasno dobra i draga ekipa...navijam da oni budu drugi, a mi prvi...

"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Al' ne zaboravi da njih trenira Inžinjer , uklopiće on to ba, ne brini se 

2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
ma naravno da ce ih uklopiti, al trebace vremena...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Ma kakav ba Falcao nece se ni vidjeti ostati ce u sjeni "Šišmiša"Mesut Ozil 10 je napisao/la:Auuuuh
Mi vs Produznica

Bas prva pa musko,ova tekma ce pokazati pravu snagu Valencije ili Atleticajuznjak> je napisao/la:Dovela je Osasuna Raula GarciuL_blancos je napisao/la:Rayo dovodi Pachecha iz Liverpula na posudbu..
Osasuna po mom misljenju glavni favorit za segundu,svi ostali su doveli iole dobra pojacanja,vjerovatno tu ce se nac Granada i![]()
ako se sjetis on je prije par godina igrao za Osasunu sa velikim uspjehom , bio reprezentativac Spanije , ako se ne varam Atletico ga je platio 15 mil eura
![]()
nije los igrac ali tu je Osasuna uradila posao decenije .Doveli su i Baldea iz Atletica ,jedan fin napadac za kojeg se pricalo da je novi Drogba. Po igracima Osasuna mozda i najslabija ali ne treba zaboraviti da Osasuna ima dosta vise iskustva od Granade ili Raya kada je u pitanju prvoligaski nogomet.
Ibrahim Balde ,ocekujem da bude otkrice sezone....jedan kompletan napadac.
[youtube][/youtube]
Granada je dovela Hassan Yebdu iz Napolia ,zadrzali su Dani Benoteza ,mislim najboljeg njihovog igraca ,Atletico se izmedju ostalih interesovao za njega .Prvo pa muskoAdi_Zepce je napisao/la:Nista izgleda od lige ni za ovaj vikendbimbrlica je napisao/la:jesul se dogovorili?? kad starta primerA?![]()
![]()

www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Kako stoje stvari za sad,Zigic ce izgleda u Betis.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Zar ima 8 godina
ako se ne varam dosta je nerijesenih rezultata bilo na Mestalli u tih 8 sezona?! Ipak tradicije su tu da se ruse pa tako ce i Atleti vjerujem to uraditi u tom treceom odnosno prvom kolu

Sjecas se ove strasne utakmice,Valencia povela da bi nekoliko miinuta kasnije Marchena dobio crveni .
Ostalo je poezija
[youtube][/youtube]

Sjecas se ove strasne utakmice,Valencia povela da bi nekoliko miinuta kasnije Marchena dobio crveni .
Ostalo je poezija

[youtube][/youtube]
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Nerijesenih je bilo sila jedna,među njima i ona zadnja od 1:1 kada ste se jedva provukli na Mestallijuznjak> je napisao/la:Zar ima 8 godinaako se ne varam dosta je nerijesenih rezultata bilo na Mestalli u tih 8 sezona?! Ipak tradicije su tu da se ruse pa tako ce i Atleti vjerujem to uraditi u tom treceom odnosno prvom kolu
![]()
Ostalo je poezija![]()
[youtube][/youtube]

Jaoo nemoj mi bgt ove tekme od 4:1 kak sam tada bio bijesan na tog sudca

www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Strajk zavrsio 
Liga pocinje ovog vikenda,od drugog kola.
Barcelona-Viljareal,fina

Barcelona-Viljareal,fina

Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Prvo pa musko,Raul_64 je napisao/la:Strajk zavrsio
Barcelona-Viljareal,fina
Kad Borja Messija glavom ,ala Zidane

¡Adios huelga, hola futbol!
Adi Perez Burul je najgori sudija na svijetu ,u toj utakmici nije svirao cisti penal nad Reyesom ,Sevillu je ostetio protiv Barce,Osasunu protiv Reala i slicno .
Pogledaj obavezno ako nisi vec . Na toj tekmi nije svirao 2 penala za Osasunu i ne samo to ,Juanfrana je iskljucio zbog ''simuliranja ''
[youtube][/youtube]

Adi Perez Burul je najgori sudija na svijetu ,u toj utakmici nije svirao cisti penal nad Reyesom ,Sevillu je ostetio protiv Barce,Osasunu protiv Reala i slicno .
Pogledaj obavezno ako nisi vec . Na toj tekmi nije svirao 2 penala za Osasunu i ne samo to ,Juanfrana je iskljucio zbog ''simuliranja ''

[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: juznjak>, dana/u 25 avg 2011, 17:11, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.