a ti me emire najvise iznenadujesemir_dj je napisao/la:koji Gavarić... gdje je igrao prije
NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
jel bgt...astra1922 je napisao/la:a ti me emire najvise iznenadujesemir_dj je napisao/la:koji Gavarić... gdje je igrao prije![]()
neće danas biti neka tekma za oko, biće mučenje, nije ni zamjeriti po ovakoj vrelini i sparini
upravu si ja se evo nasikiro kako izdrzat na tribini a kako ce tek igracima bit na terenu .salim se emire malo sale
.znal neko kad ce gavaric imat pravo nastupa 
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
ajmo sad o prognozi rezultata na danasnoj tekmi.... ja ma koliko bio pesimista oko početka sezozone... mislim da ce mo dasna dobiti travniika i to rezultatom 2-0...
1:0 , nadam se a vjerovatnije 0:0
poluvrijeme 1-0 kraj 3-1.o.volio bi brzi gol onda bi bilo lakse al vidicemo sve zavisi i od travnika kako ce se postavit,porucuju nam da vise ne igraju bunker sad se oni nadigravaju
igraju momci za gol vise

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
pa imaju kamilu, a i teška artiljerija (Varupa) je tuastra1922 je napisao/la:poluvrijeme 1-0 kraj 3-1.o.volio bi brzi gol onda bi bilo lakse al vidicemo sve zavisi i od travnika kako ce se postavit,porucuju nam da vise ne igraju bunker sad se oni nadigravajuigraju momci za gol vise
![]()
varupa je pokazo kako se brane boje svog kluba.sjecam se kad smo igrali sa njima 0-0 kad nam je u 90. poigodio precku.dali ce nastupit danas pisali su da je povrijeden
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Mislim da Varupa stari ne igra,dal mladji ili stariji tako su najavljivali.Beslija bi mogao danas opet proraditi,treba njega čuvat dobro.
Sretno danas Zvijezdi i da pobijede Travnik, a sto se tice Gavarica jucer je vidjen u Tuzli kako nosa neke papiree , sad sta je bilo kasnije nezz, ali ako je tacno da ce kod vas doci i potpisati za Zvijezdu onda ce te dobit fino pojacanje, ne valja mu samo sto je grub igrac i brzo zaradi kartonee
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
joj dzehenema napolju ja sad malo izaso ima 40*teska nas utakmica ceka.ja jos nevjerujem ni za gavarica dok nevidim 
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Nadam se danas pobijedi, mada ce biti tesko po ovom vremenu. Ljudi javljajte rezultat za nas koji necemo biti u prilici da gledamo, da budemo upuceni sta se desava na terenu. Srecno igracima u nadi da ce ostaviti srce na terenu i pokazati da borbom, istrajnoscu i trudom rezultat nece izostati. 
Dal se može unositi flaširano piće u stadion.dehidrirat cemo.
pa unesi sebi u tetra paku zamisli kako je raji koja posti 
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Kada su znali odgadjati zbog snijega mogli su pomjeriti na 17.30,bar bi sunce manje pržilo u drugom dijelu a vidjelo bi se do kraja utakmice,vedro je.Ova temperatura je ravna vremenskoj nepogodi,teško igračima.
Po cemu sam ja dusman,a ti ljubitelj,pojasni slijepce,ugledan jesam,zalizan nisam,vidi se kakav ti je mentalitet,vecina voli Zvijezdu kao i ti,iz interesa,prodate se za pice i obecanje,mnogi je nece ni gledati ako ne mogu dzaba uci,eto ljubavi.astra1922 je napisao/la:ako je istina za gavarica onda aferim extra je to igrac pa tuzlaci ce da popizde ako se realizuje transfer.ovaj elvis je najveci dusman zvijezde a tako ugledan i zalizan
Zadnja izmjena: elvis j, dana/u 24 avg 2011, 15:48, ukupno mijenjano 1 put.
ne raspravljam s papcima kad napises lijep post sto se odnosi za zvijezdu javi se a sad razguli
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Niko stobom nije ni trazio raspravu papcino,nisi nivo moj za rasprave,he he
uhh bit ce pakleno danas.....sretno zvijezdo......
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.