KK Crvena Zvezda

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

neno#4
Kontakt:

Re: KK Crvena Zvezda

Post Postao/la neno#4 » 23 avg 2011, 23:03

braoolyo je napisao/la:Pa i ja kazem da idu trofeji SD-u (tako je precizirano ugovorom), ali klub nije clan SD-a jer ne mogu biti i KKCZ i KKCZB. :D

Dobro je sto ce se od ove sezone racunati ucinak samo u tekucoj sezoni kod bodovanja, a ne poslednje 3 godine kao do sada. Dakle da budemo u NLB i domacem prvenstvu ispred groblja i da se oni ne plasiraju u top16. :lol:
Mislim da cete ipak to da uradite....
Sledece sezone :lol: :lol: :lol:

Danilovic kako je krenuo sastavit ce najbolji tim Partizana u posljednjih deset godina.
Sigurno je Tosi pros'o kvalitetan tiket.
Ovo se ni u snu nije moglo sanjati.

Ali ako sada Jovanovic dobije Pesica, tesko ce to Pirocanac moci podnijeti.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

braoolyo
Kontakt:

Re: KK Crvena Zvezda Beograd

Post Postao/la braoolyo » 23 avg 2011, 23:11

Ja bih to ipak opisao kao strah od nove i mocne Zvezde. :twisted:

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 23 avg 2011, 23:21

Od Zvezde koja im titulu nije uzela, cak ni oni sami ne znaju kada.
Dosta stvari se poklopilo. Lock - out je poceo, Marfin Banka je odblokirala racun, itd.

Najvise je kumovalo to sto su dobili grupu smrti, gdje su mahniti Turci i Italijani poceli da sipaju pare k'o ludi. Ne zna se vise ko je koga doveo.

Meni naprosto opet djeluje nemoguce da ce Kari i Covke da budu tandem i rade zajedno. Dok bude rezultata bice zajedno. Ne daj Boze ako ne bude rezultate, pljuvat ce vatru jedan na drugog.

Ostalo je samo ime.....

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 23 avg 2011, 23:36

Ne, nego od prosle Zvezde sa Vucurevicem, Opacicem i Pesicem koja je bila vrlo blizu da im uzme titulu sa dosta slabijom ekipom nego sto ce biti ova.
Ovaj projekat je mnogo, mnogo ozbiljniji i to su u Partizanu ocigledno prepoznali. :D

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 23 avg 2011, 23:47

braoolyo je napisao/la:Ne, nego od prosle Zvezde sa Vucurevicem, Opacicem i Pesicem koja je bila vrlo blizu da im uzme titulu sa dosta slabijom ekipom nego sto ce biti ova.
Ovaj projekat je mnogo, mnogo ozbiljniji i to su u Partizanu ocigledno prepoznali. :D
Zasto potcjenjujes tu ekipu sa Robertsom, Owensom, Bjelicom i ostalim. Nije to toliko lose izgledalo na parketu.
A te godine Partizan je odigrao kamaru utakmica i umor ih savladao na kraju.
Sjeti se sta je bilo u petoj utakmici kada je Rasic poludio i pomeo Zvezdu prakticno sam.

Bez obzira na sve, ja sam skeptican i dalje. Ko ce biti upravu vidjet cemo.
Nije Covke mahnit toliko, polahko. Trazi on sebe tu u svemu.

Ostalo je samo ime.....

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 24 avg 2011, 00:11

Ne potcjenjujem, vec mislim da ce ova biti mnogo jaca. Roberts te sezone skoro pa nije ni igrao, imao je velikih problema sa povredom koliko se sjecam, Bjelica je igrao sve pozicije od 1 do 4. :lol:
Igrace i ove sezone kamaru utakmica, ostace bez Pekovica a pogledaj im roster. Imaju hrpu igraca na vanjskim pozicijama a mnogi jos uvijek ne mogu pruziti sta je potrebno za vrhunske rezultate (Bogdanovic, Pesakovic, Miljenovic, Jaramaz,Djekic, Besovic, kad dodje Andjusic), vrijeme Kecmana i Bozica je proslo. Dobro, mozda Kecman moze pruziti jos ponesto, ali za Bozica cisto sumnjam.
Imace sigurno strasnu prvu petorku, za ostalo cemo vidjeti.

mnogo_smo_jaki
Kontakt:

Post Postao/la mnogo_smo_jaki » 24 avg 2011, 00:19

braoolyo je napisao/la:Ne potcjenjujem, vec mislim da ce ova biti mnogo jaca. Roberts te sezone skoro pa nije ni igrao, imao je velikih problema sa povredom koliko se sjecam, Bjelica je igrao sve pozicije od 1 do 4. :lol:
Igrace i ove sezone kamaru utakmica, ostace bez Pekovica a pogledaj im roster. Imaju hrpu igraca na vanjskim pozicijama a mnogi jos uvijek ne mogu pruziti sta je potrebno za vrhunske rezultate (Bogdanovic, Pesakovic, Miljenovic, Jaramaz,Djekic, Besovic, kad dodje Andjusic), vrijeme Kecmana i Bozica je proslo. Dobro, mozda Kecman moze pruziti jos ponesto, ali za Bozica cisto sumnjam.
Aj sad malo ozbiljno diskutuj,jel ti stvarno misliš da zvezda može uzeti primat Partizanu ove godine?
GLUPOM ČOVJEKU NEMA SMISLA OBJAŠNJAVATI...

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 24 avg 2011, 00:41

Ne, salio sam se.

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 24 avg 2011, 12:59

braoolyo je napisao/la:Ne potcjenjujem, vec mislim da ce ova biti mnogo jaca. Roberts te sezone skoro pa nije ni igrao, imao je velikih problema sa povredom koliko se sjecam, Bjelica je igrao sve pozicije od 1 do 4. :lol:
Ne sjecas se onda dobro. Lorens je te sezone propustio 4 - 5 utakmica u NLB ligi, to je maksimum maksimuma. Igrao je on vrlo dobro u Zvezdi, samo sto je onda u Partizanu bio bolji, pa ti se zbog toga cini. Da nije te sezone bilo, Bjelica nikada ne bi postao ono sto je sada. Ali, karijera mu je u downhill fazi, Ivanovic ga ne planira koristiti pretjerano ni ove godine.

Ostace bez Pekovica i ostaje im Lou, Kecman, Milosavljevic, Cakarevic, Cetvorka, Raduljica vjerovatno, Katic. Je li ti mislis da ovo nije dovoljno za titulu?
Nagomilali su mnogo igraca ove godine, ali poslije priprema otpast ce sigurno neko. Partizan se ove godine pripremao za uigravanje totalno novog tima, ali se desilo to sto se desilo.

Ako se nadje cetvorka sa odlicnim vanjskim sutem i dobrom odbranom, bice svima tesko da ih pobijede. A plus Lou je ozbiljan igrac, za razliku od Jerellsa, koji je igrao (ne)ozbiljnu kosarku.

Ostalo je samo ime.....

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 24 avg 2011, 13:02

Ako sam dobro razumeo neke vesti,Pesic je oprostio Zvezdi onaj dug od 200.000 evra :)
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 24 avg 2011, 13:47

neno#4 je napisao/la: Ostace bez Pekovica i ostaje im Lou, Kecman, Milosavljevic, Cakarevic, Cetvorka, Raduljica vjerovatno, Katic. Je li ti mislis da ovo nije dovoljno za titulu?
Vjerovatno jeste ali ja se nadam se da nije. :lol: Imace vjerovatno jaci tim od Zvezde, ali uzdam se u Pesica. Po mom nekom iskustvu i razumijevanju kosarke, trener je pola ekipe i zato vjerujem da se dominacija moze prekinuti vec ove godine (iako Kari kaze samo da mu je cilj igrati Evroligu).

vladedivac
Kontakt:

Post Postao/la vladedivac » 24 avg 2011, 15:04

Ostace bez Pekovica i ostaje im Lou, Kecman, Milosavljevic, Cakarevic, Cetvorka, Raduljica vjerovatno, Katic.[/quote]

Nekako mi se cini da svi zaboravljaju jednog igraca, koji bi sljedece sezone mogao eksplodirati. Radi se o Vladimiru Lucicu, koji je vec u prosloj sezoni nagovijestio velike stvari. Nedavno je bio prvi covjek univerzitetske reprezentacije Srbije, koja je odbranila zlato na Univerzijadi u Kini, i usudjujem se reci da bi mogao biti otkrice sezone. Ono sto ga moze sputati su dvije stvari: ako se Veseli vrati, Lucicu taj dio sezone ne gine opet mucenje na cetvorci, sto mu ne odgovara (pogotovo sto je tu i Cakarevic), a ako se Veseli i ne vrati, Partizan bi ionako mogao imati problema sa rezervnom cetvorkom, posto to Djekic sigurno nece moci odigrati kako treba (daj boze da se varam), pa ce Lucic svakako morati uskakati na cetvorku.

Izvinjavam se ako ovo nije za ovaj potforum, ali citat koji sam naveo jeste, pa sam samo htio da se nadovezem.

VanTheMan
Kontakt:

Post Postao/la VanTheMan » 24 avg 2011, 16:50

Kari Pesic veliki covjek, veliki trener. Ne nadam se nicem specijalnom ove godine, ali sledece, uz Igora i Karija, kad malo zazivi njegov sistem, trebali bi konacno nesto napravit.

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 24 avg 2011, 22:23

VanTheMan je napisao/la:Kari Pesic veliki covjek, veliki trener. Ne nadam se nicem specijalnom ove godine, ali sledece, uz Igora i Karija, kad malo zazivi njegov sistem, trebali bi konacno nesto napravit.
Kaj da ti velim.
Sve si rekao sa boldiranim dijelom :D :D :D

Ostalo je samo ime.....

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 24 avg 2011, 22:28

braoolyo je napisao/la:
neno#4 je napisao/la: Ostace bez Pekovica i ostaje im Lou, Kecman, Milosavljevic, Cakarevic, Cetvorka, Raduljica vjerovatno, Katic. Je li ti mislis da ovo nije dovoljno za titulu?
Vjerovatno jeste ali ja se nadam se da nije. :lol: Imace vjerovatno jaci tim od Zvezde, ali uzdam se u Pesica. Po mom nekom iskustvu i razumijevanju kosarke, trener je pola ekipe i zato vjerujem da se dominacija moze prekinuti vec ove godine (iako Kari kaze samo da mu je cilj igrati Evroligu).
Ne vjerovatno nego sigurno jaci tim. Trener jeste bitan faktor, ali moras da imas nesto i na parketu. Poslozit ce to Kari fino, vidjet cemo kako ce da izgleda na kraju.

Uglavnom ceka nas zanimljiva sezona u NLB, dosta je bilo vise derbija sa 20+.

Nemojte da padate, nemojte da padate, hoce stoka da nas bije trie's razlike :lol: :lol: :lol:

Ostalo je samo ime.....

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 24 avg 2011, 22:48

Bice nesto i na parketu. :) Informacija iz kluba da je "Golub sletio" :lol: Dosta dobro za pocetak. Sta mislis o njemu?

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 24 avg 2011, 22:58

braoolyo je napisao/la:Bice nesto i na parketu. :) Informacija iz kluba da je "Golub sletio" :lol: Dosta dobro za pocetak. Sta mislis o njemu?
Da ima u glavi kao u tijelu, pa cak i upola bio bi medju 10 u Euroligi. On fakticki hvata zadnji voz, ako sada ne odigra dobro on moze lagano opet po Turskoj, pa Izrael, pa onda Italija, i kao slag na tortu ide Ukrajina i slicne zemlje. U svakom slucaju bio je dobar materijal, onda se povezivao da ce i Dule da ga uzme, ali ne bi nista od toga.

Napokon Zvezda ima pravog centra. U smislu gradjom i visinom. Ovo ostalo je nesto sasvim drugo.
Zanimljivo je da se Kari za njega odlucio.

Ostalo je samo ime.....

mnogo_smo_jaki
Kontakt:

Post Postao/la mnogo_smo_jaki » 24 avg 2011, 23:41

Mili Ilić i Golubović ,za NLB respektabilna dvojica centara...mada u odnosu na Partizanov trio"Pekmen,Katić i najverovatnije Raduljica" je lošiji,ne mnogo..ali ipak jeste.
GLUPOM ČOVJEKU NEMA SMISLA OBJAŠNJAVATI...

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 24 avg 2011, 23:46

mnogo_smo_jaki je napisao/la:Mili Ilić i Golubović ,za NLB respektabilna dvojica centara...mada u odnosu na Partizanov trio"Pekmen,Katić i najverovatnije Raduljica" je lošiji,ne mnogo..ali ipak jeste.
Ceka se Darko. 8-)

VanTheMan
Kontakt:

Post Postao/la VanTheMan » 25 avg 2011, 00:41

Doci ce Di-Mil da pojede Pekmena

Odgovori

Natrag na “Evropska košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.