GNK Dinamo Zagreb

Tko je najbolji igrač Dinama

- Livakovic
3
8%
- Ademi
9
25%
- Ivanusec
4
11%
- Majer
0
Nema glasova.
- Orsic
15
42%
- Petkovic
5
14%

Ukupno glasova: 36

princx
Kontakt:

Re: Dinamo Zagreb

Post Postao/la princx » 24 avg 2011, 10:05

cestitke dinamu i sve naj,naj u LP.mada zivim u svedskoj i volio bih da je malmö prosao,samo da gledam LP uzivo,ali nisu prosli,jel dinamo je stvarno bolji tim.zato plavi sretno :D

gospodin Seljakovic
Kontakt:

Post Postao/la gospodin Seljakovic » 24 avg 2011, 11:29

kako je tek bilo prozivit meni zadnje minute gledajuci u drustvu prijatelja hajdukovaca koji su navijali za Malmo

lako je sad govorit da OVAJ Dinamo nema sanse u grupnoj fazi, isto tako ni ONAJ nakon Kopera nije imao sanse 
protiv Villareala pa je dobio 2-0...u grupnoj fazi mozda opet proigra ONAJ iz prve utakmice s Malmoom...
nakon sto su dobili prvu utakmicu 4-1 bilo je za ocekivat da ce igrat smireno i na nulu...a Malmo nas jest 
stjerao u sesnaesterac al nakon sto je Vrsaljko dobio crveni karton, do tad je bio egal...da on nije dobio 
karton ostala bi nula, vjerujem cak i da bi Dinamo dobio...u grupnoj fazi ce sve ovisit o protivniku, ja se nadam 
Bayernu, CSKA Moskvi i Baselu...u toj grupi imamo realne sanse za trece mjesto, uz malo srece mozda i drugo...
Dinamo je uvijek ispadao u ovim hororima, bilo je vrijeme da jednom prodjemo

Galion
Kontakt:

Post Postao/la Galion » 24 avg 2011, 12:21

Dinamo-Primiorje 4:0 pa 0:2, protiv Heartsa isto, protiv Kopera 5:1 pa 0:3 tako da ne treba ni malo čudit ovo jučer. Tko je i malo pratio Dinamo navikao je na ovo. Dinamo može odigrati vrhunski (na razini slabljih ekipa iz 2. pota LP i jačih iz 3. pota), a isto tako i grozno (na razini klubova iz naše premijer lige) i prema toma u LP ne očekujem ništa ni dobro ni loše, teško je prognozirat, samo se nadam da će zapasti sa Baselom.

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 24 avg 2011, 12:29

Galion je napisao/la:Dinamo-Primiorje 4:0 pa 0:2, protiv Heartsa isto, protiv Kopera 5:1 pa 0:3 tako da ne treba ni malo čudit ovo jučer. Tko je i malo pratio Dinamo navikao je na ovo. Dinamo može odigrati vrhunski (na razini slabljih ekipa iz 2. pota LP i jačih iz 3. pota), a isto tako i grozno (na razini klubova iz naše premijer lige) i prema toma u LP ne očekujem ništa ni dobro ni loše, teško je prognozirat, samo se nadam da će zapasti sa Baselom.
x

Zadnji put smo ih sabili, da se igralo samo 2 minute duze zabili bi gol...

Po meni je to bila najbolja tekma Luke Modrica u zivotu, mislim da cak i na jutubu ima klip duzi od 10-ak minuta samo njegovih briljantih poteza na toj tekmi.

[youtube][/youtube]
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 24 avg 2011, 13:01

ZDRAVKO MAMIĆ i Igor Bišćan posjetili su jutros studio Antene Zagreb kako bi Zagrepčanima poželjeli dobro jutro, i to prvo u Ligi prvaka nakon 12 godina.

Nakon šokantne sinoćnje utakmice izvršni predsjednik i kapetan Modrih prokomentirali su aktualnosti. Osim ulaska u elitno društvo, glavna tema je Josip Šimunić.

Mamić je otkrio kako je njegov brat Zoran iz Malmoa svratio u Berlin na sastanak s Josipom Šimunićem dodavši kako se očekuje njegov potpis za Dinamo.

"Sammira i Badelja ćemo pustiti ako netko ponudi 15 ili 20 milijuna eura"

Posljednjih dana sve se više priča o prodaji najboljih Dinamovih igrača, Sammira i Badelja: "Ne mogu ništa obećati! No ono što mogu obećati je da ćemo učiniti sve da bi Dinamo ojačao. To je u nogometu neminovnost. Klub gotovo 70 posto živi od transfera. Ako dođe ponuda od 10-11 milijuna eura Sammira i Badelja ne puštamo, ali ako dođe neka nemoralna ponuda od 15 ili 20 milijuna eura to nećemo dobiti, ali onda ćemo kupiti četiri druga. Malo je klubova koji to trenutno mogu ponuditi", priznaje Mamić.

Nema više ulaznica za kunu

Za ulazak u LP Dinamo je strahovao do posljednjeg trenutka, jer su se Šveđani razgoropadili nakon crvenog kartona Vrsaljka: "Plaćamo cijenu odrastanja i učenja. To je bio maksimalno žuti karton. Sudac je utakmicu koju je Dinamo potpuno kontrolirao pretvorio u pravi horor", rekao je Mamić.

Izvršni predsjednik dodao je da ulaznice za tri utakmice u skupini Lige prvaka više neće prodavati po jednoj i deset kuna, ali da će cijena ostati povoljna.
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 24 avg 2011, 13:47

Veoma lose izdanje Dinama sinoc da ne kazem neku drugu rec.Iskljucivi krivac za to je Juricic sa malim primesama igrama pojedinih igraca,pre svih mislim na Rukavinu i ono "zapinjanje" kod zicera,umesto da to elegantno resi.

Neko rece Dinamo odigrao odlicno prvo poluvreme. :lol: Ja tu nista odlicno nisam video,nepovezano,bezidejno,kao da im je Juricic samo u svlacionici rekao momci radite sta hocete samo nemojte da primimo gol,tako mi je izgledalo,prilika se stvorila ona Rukavine na neki ho-ruk i to je to.Odbranili su se ali bgm,da je neka druga ekipa bila,bilo bi....

Drugo poluvreme jos losije,uslovljeno izuzetno,ali izuzetno glupim potezom Vrsaljka,cist crveni karton,posto je direktan bojim se da ce dobiti dve utakmice kazne tako da ne samo da je sada ostavio drugove na cedilu nego i za pocetak grupne faze.Malmo je tada stisnuo,ali zaista moram reci da je Malmo presmesna ekipa,njihovi napadaci sve glupe neke igracine,Mehmeti,Durmaz,Hamad a ustvari oni osnovno kretanje u napadu nemaju i predaju lopte,bila bi katastrofa da je Dinamo ispao od njih.Oni su stvarali prilike nakon Dinamovih gresaka i umalo da ih iskoriste sve da nije bilo Kelave na golu u veoma bitnim momentima,iako je Kelava imao nekoliko losih intervencija tokom meca,bojao sam se kako ce izdrzati pritisak.
Takodje ja jos ne shvatam Juricica,da u trenucima kada se lomi mec uvodi Kovacica i Situma,alo bre 17 i 19 godina,da su ne znam kakvi talenti to se ne uvodi tada,a jos izvodi Sammira mozda i jedinog koji bi mogao zadrzati loptu bar 15-20 sekundi u posedu.Zaista nelogican potez.

Dinamo je zasluzeno prosao zbog prve utakmice koju su besprekorno odigrali,da su onu tamo malo losije odigrali,ovo bi bio itekako nezasluzen prolaz.Ovo mora biti opomena i igracima i Juricicu i celom strucnom stabu za ono sto sledi.Imali su srece sto su bili povlasteni i dobili Malmo jer da je neko jaci bio bojim se kakvim bi ishod bio u dva meca.Grupna faza je nesta sasvim drugo.Ne mozemo reci da je Dinamo autsajder,ali je svakako niza klasa elitnog drustva,pored srece u zrebu trebace mu i bolje partije nego ona na Maksimiru protiv Malma da bi mogli da se nadaju necemu.Sretno njima u evropskoj jeseni i da se sto bolje pokazu i osvoje poneki bod.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 24 avg 2011, 14:24

Jurčić: Dva lica Dinama? Nakon ovakvog uspjeha vi me to pitate?

Je li teško primati čestitke nakon ovakvog lica Dinama, upitao je Hrvoje Hrengek, HRT-ov reporter, Krunu Jurčića nakon drame na Swedbank Areni.

"Nakon kakve igre? Nakon kakve?", Jurčić je bio pod očitim stresom.

Praktički, u svom standardnom izdanju.

"Dinamo nije pokazao dva lica, već je maksimalno kontrolirao utakmicu. Bojali smo se samo upravo onoga što nam se dogodilo - da ostanemo bez igrača. Jedan je igrač izbacivao loptu, drugi je to iskoristio da nas unakazi. Uefa bi upravo u ovakvim utakmicama trebala propagirati fair play, no to ne čini", osvrnuo se Jurčić na ključni trenutak utakmice kada je Dinamo ostao s igračem manje na terenu.

Leko je ostao ležati, igrač Malmoa valjda je želio izbiti loptu u out, ona je došla do Figuereda kojeg je Vrsaljko pomeo zajedno s trenerom Malmoea na klupi. No, Jurčić je odustao od obračuna putem kamere.

"Nakon 12 godina Dinamo je u Ligi prvaka, a vi i vaše prvo pitanje.... Naša igra... Pa samo je Rukavina imao tri zicera. Ma, bolje ništa, sve u redu....", primiro se trener.

"Normalno da sam proživljavao strah, Malmo je nakon kartona dobio motiv više, s nabacivanjima i uz gužvu pred golom uspjeli su dva puta poentirati. Mi smo njihovu super-napadačku igru morali kazniti i uvesti utakmicu u mirnije vode".
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 24 avg 2011, 16:13

ULAZAK Dinama u Ligu prvaka donio je veliki pomak hrvatskoj nogometnoj ligi na europskim ljestvicama. Tako su hrvatski klubovi trenutno opet u samom vrhu po osvojenim bodovima u ovosezonskim europskim natjecanjima, preciznije drugi iza Cipra. Varaždin i Split, na čelu s Dinamom, osvojili su tako ove sezone u 16 europskih utakmica čak 15 bodova i tako digli koeficijent lige za 3.75.

Rezultati ponajprije Dinama, a onda i ostalih klubova, ove sezone u Europi rezultirali su sljedećim. Prije četiri godine svi hrvatski klubovi dobivali su godišnji koeficijent 0.8, makar i nisu nastupali u Europi. Taj koeficijent je u posljednje tri sezone narastao na čak 1.750.

Tako će Hajduk, iako je ove sezone izgubio obje europske utakmice, sljedeće godine vrlo vjerojatno biti nositelj u trećem pretkolu Europa lige, ukoliko ne osvoji nacionalno prvenstvo. Ovogodišnji koeficijent s 6.22 povećao se na čak 7.774.

Velika stvar je i ovogodišnji koeficijent Dinama. Naime, prema podacima Xs4all-a, Dinamo je s koeficijentom 4.750, poslije ciparskog APOEL-a drugi najuspješniji klub Europe. Već sada gotovo je sigurno da će s koeficijentom 24.774 u odnosu na ovosezonskih 20.224, Dinamo i sljedeće sezone biti nositelj u svim europskih kvalifikacijskim pretkolima, bilo u Ligi prvaka, bilo u Europa ligi.
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 25 avg 2011, 11:41

Mamić doveo Špehara i jako je blizu i Šimunić
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 25 avg 2011, 12:42

Spehar/Kovacic/Halilovic/Situm

Ajme sta ce to bit 8-)

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 25 avg 2011, 12:52

Ne znam da itko ima bolje mlade hrvatske igrace. Idiotizam je da se ne gura Kelavu, Vrsaljka, Tomecaka i ostatak vec pomalo i u repku za prijateljske za pocetak.
...Život za Široki...

UK_Gee
Kontakt:

Post Postao/la UK_Gee » 25 avg 2011, 14:46

Idealna skupina po meni. ;)
- FC Porto
- Valencia (nije to ista momčad kao prije, još otišao gl.igrač Mata)
- BATE
- Dinamo

Najteža moguća. :mrgreen:
- Barcelona
- Milan
- City
- Dinamo
"We have leaders in every position" ... "I don't know where information comes from" ... "Why you look at me?" - Le Maniac.

IN DELUSION WE TRUST.

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 25 avg 2011, 14:56

Idealna grupa za Dinamo:

Porto
CSKA
Basel
Dinamo

Grupa u kojoj Dinamo nema šanse:

Barcelona
Milan
Man. City
Dinamo

Realna grupa:

Bayern
Benfica
Olympiacos
Dinamo
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

TZ_BoY
Kontakt:

Post Postao/la TZ_BoY » 25 avg 2011, 15:38

Ja bih volio da Dinamo bude u grupi sa Barcom da idem na tekmu u ZG :D
Live for nothing or die for something

<3 FC Barcelona | mes que club <3
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 25 avg 2011, 15:44

Po meni bi ovo bi bilo najgore :lol: :

Porto
Shakhtar
Zenit St.Peterburg
GNK Dinamo

.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 25 avg 2011, 17:52

Za Dinamo bi bilo dobro da ima barem jednog atraktivnog protivnika u svojoj grupi (tu mislim na klubove poput Barcelone, Reala, Chelsea, Milana, Mančestera, Intera, Bayerna i ostalih koji pretenduju na tron CL). Ukoliko bude grupa "slaba", ali opet dovoljno jaka da je Dinamo ne prođe ili ne zaradi EL, Modri bi mogli marketinški, finansijski i rezultatski kratkih rukava. :mrgreen: Uglavnom, vjerujem da će žrijeb biti povoljan po Zagrepčane.

Što se tiče revanša protiv Malme-a, nisam zadovoljan izdanjem Croatia predstavnika. Onako opuštanje u drugom poluvremenu je neoprostivo i sigurno je da Dinamo s onakvim pristupom neće daleko dogurati u grupnoj fazi. Igračima je glava već bila u oblacima i Šveđani su to zamalo iskoristili (u Dinamo trebaju dići spomenik Kelavi, iako je i on bio koliko-toliko kriv za prvi gol (ipak je šuter pucao u bliži ugao), spasio je Dinamo na kraju susreta). Sada je najbitnije posložiti sve kockice u timu, sačuvati glavne igrače i dovesti još 1-2 provjerena pojačanja.

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 25 avg 2011, 18:46

A nista sad...morat cemo gledat uplakanog Ronalda na Maksimiru :D

Salu na stranu, grupa nije losa, kvalitetna imena, zajamcen spektakl itd itd.

Da je skinit skalp Ajaxu opet 8-)

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 25 avg 2011, 18:51

Žao mi Reala,Lyona i Ajaxa :lol: .

Malo šale nije na odmet.Dinamo danas slobodno se može reći nije imao sreće u žrijebu.Iako mislim da je svaka grupa jaka na neki način.Ipak kada se sagleda sve u svakoj grupi odprilike 2 "velikana" sa kojima se teško može izvući povoljan rezultat.
Realno gledajući sve 3 ekipe dosta bolje i kvalitetnije od Dinama.Dinamo može "skinuti skalp" jedino Ajaxu nekim remijem na 'Maksimiru',no i to će im teško poći za rukom.
Dobra stvar za sve navijače Reala iz Ex-Yu da će moći pogledati "svoj" klub u Zagrebu.Odlična prilika da se uživo uvjerimo u kvalitete Ronalda,Benzeme,Ozila,Xabija i ostatka ekipe.
Također dobra prilika da vidimo Pjanića na djelu.

Ako Dinamo želi da bar ne neki način parira ovim ekipama morat će zadržati Sammira i Badelja.Uz eventulano još 2 pojačanja,drugačije teško se može napraviti nešto više.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 25 avg 2011, 18:57

Odlična grupa, atraktivna. Stižu Pjanić i Lovren, i ovi manje poznati iz Madrida.
100% sportski i krajnje opušten potpis

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 25 avg 2011, 18:58

Ovi niskozemci su nam stare musterije :mrgreen:

Ajmo sad realno...
Jedino uz ogromnu srecu mozemo doc do kojeg boda, ja sam zelio onu grupu sa Arsenalom i Olympiakosom ali eto...

Sreca sta nismo upali u onu sa Portom, tu bi nas nakantalo i jos nisu atraktivni protivnici.

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.