Opusti se bolan.Sarajlijc@ je napisao/la:Bjezi ba legendo sto me podsjeti hebemu tuzlu i takmicenje
Kad smo kod doslja, u mom naselju ih ima najvise u citavoj Tuzli. Dylane Kamenicka kolonija.
PS: Znas gdje je Kamenica ?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Opusti se bolan.Sarajlijc@ je napisao/la:Bjezi ba legendo sto me podsjeti hebemu tuzlu i takmicenje
Bacanje kugle i hvatanje curica za dupeDylan Dog je napisao/la:Iz ceg je ovaj uopce bio na takmicenju
To si upravu, evo recimo od mojih 6-7 najboljih drugova, samo meni u rodnom listu pise mjesto rodjenja SarajevoSarajlijc@ je napisao/la:Bjezi ba legendo sto me podsjeti hebemu tuzlu i takmicenje
Bianconeri na ilidzi su vecinom doslje ko i kod mene ovamo
Pa šta vas dvojica serete ,kad ste i vi došljaci mali je iz Žepe ,a ti si iz Ustikoline takođe Istočna Bosna samo se to zavidlo ,a nema ništa gore kad se seljak zavidiPuma je napisao/la:To si upravu, evo recimo od mojih 6-7 najboljih drugova, samo meni u rodnom listu pise mjesto rodjenja SarajevoSarajlijc@ je napisao/la:Bjezi ba legendo sto me podsjeti hebemu tuzlu i takmicenje
Bianconeri na ilidzi su vecinom doslje ko i kod mene ovamo
to sve iz Istocne Bosne u pm, Foca, Zepa, Rogatica![]()
da budem iskren, i moja stara je ovdje dosla iz CG, ali prije skoro 30 godina
Dvogled, prozor i pivce.Bianconeri1988 je napisao/la:@sarajlijic@
Ma znam, kod mene u mahali sve sandžaklije, albanci ili fočaci, a ima dosta i bjelokapiča![]()
![]()
![]()
Mi prijeratni se možemo na prste prebrojati...
Moji roditelji kad su se uzeli su živjeli na Bistriku, stari radio u Energoinvestu i kad su ovi izgradili ovdje neke zgrade malo poslije Olimpijade mi ovdje doselimo...imao valjda neki popust na kupovinu stana:D
Sad imamo dosta turčina, ova drugarica me zeza i kaže sreća naša pa nam oni prosjek popravljaju...![]()
Auuu al' kakvi su 'ebači tek ovi Turčini, pa gori su od naših, mada i Turkinje nisu na odmet, djelim baštu sa njima, njih 5 u stanu...
I ja sam hvala Bogu rođeni SarajlijaSarajlijc@ je napisao/la:Meni ovdje 98% doslje :/ Al boli me **** ja sam Sarajlija doduse dedo i nana(mamina strana) su mi dosli iz CG prije 50 i nesto godina. Od starog roditelju su Sarajlije(centar grada), moji starci Sarajlije i moje djeca ce da budu SarajlijeJa sam do sad zivio na Grbavici,Mojmilu i evo sad u ovoj vukojebini
Pa da vidis detalje u HD.Bianconeri1988 je napisao/la:Kakav dvogled živ bio, djelimo baštu![]()
Perem ćilime s njima na proljeće, ali nema njih sad ovdje, za raspust u Turskoj![]()
![]()
Ne pijem ja, moja porodica pa i ja smo poprilično religiozni
Ma jok kakvo zabrdje to i nije SarajevoBianconeri1988 je napisao/la:I ja sam hvala Bogu rođeni SarajlijaSarajlijc@ je napisao/la:Meni ovdje 98% doslje :/ Al boli me **** ja sam Sarajlija doduse dedo i nana(mamina strana) su mi dosli iz CG prije 50 i nesto godina. Od starog roditelju su Sarajlije(centar grada), moji starci Sarajlije i moje djeca ce da budu SarajlijeJa sam do sad zivio na Grbavici,Mojmilu i evo sad u ovoj vukojebini
, znaš ti kako je to rodiš se u Sarajevu i navijaš za Želju
![]()
![]()
A gdje si sad? U Zabrđu?![]()
![]()
ma hebes to odakle si, kad si pakSu praviSarajlijc@ je napisao/la:Ja sam 100% Sarajlija i boli me kur.ac , mada sam dosljama okruzen
Možeš njima lagati meni ne možeš ,ja znama odakle si .Sarajlijc@ je napisao/la:Ma jok kakvo zabrdje to i nije SarajevoBianconeri1988 je napisao/la:I ja sam hvala Bogu rođeni SarajlijaSarajlijc@ je napisao/la:Meni ovdje 98% doslje :/ Al boli me **** ja sam Sarajlija doduse dedo i nana(mamina strana) su mi dosli iz CG prije 50 i nesto godina. Od starog roditelju su Sarajlije(centar grada), moji starci Sarajlije i moje djeca ce da budu SarajlijeJa sam do sad zivio na Grbavici,Mojmilu i evo sad u ovoj vukojebini
, znaš ti kako je to rodiš se u Sarajevu i navijaš za Želju
![]()
![]()
A gdje si sad? U Zabrđu?![]()
![]()
Brijesce brate
Mene zivot svuda nosio po Sarajevu valjda se ovdje necu zaustavit od Koseva,Mojmila,Grbavice.....
![]()
Znas kako ti je to rodis se u Sarajevu i navijas za Sarajevo , ima i onih sto navijaju za zelju hvala bogu ja nisam medju njima
E stvarno treba biti pametan za tokelner je napisao/la:Ima li ovdje neko pametan,imam 1000 kineskih yena,dje bi to mogao potrositi ili zamijeniti,i koliko to vrijedi???
HVALA PUNO,SRCE SIMonolog je napisao/la:1000 japanskih Yena = oko 9 Eura.![]()
U Kini je Yuan (ak' se ne varam). E ne'am pojma kolika je kupovna moć Yuana. Al' znam da je mnogo jači od Yena.
Ma u banku cu jarane,treba mi lova,samo neznaam jel Kineska,il je Japanska novcanica,nasao u MakarskojNoName je napisao/la:E stvarno treba biti pametan za tokelner je napisao/la:Ima li ovdje neko pametan,imam 1000 kineskih yena,dje bi to mogao potrositi ili zamijeniti,i koliko to vrijedi???![]()
1000 Juana = 108,06 Eur. A možeš ih razmjeniti u svakoj banci ili eventualno potrošiti kada budeš u KiniProbaj i u ovim kineskim prodavnicama, ko zna