Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

VolimTz
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la VolimTz » 24 avg 2011, 02:16

Sarajlijc@ je napisao/la:Bjezi ba legendo sto me podsjeti hebemu tuzlu i takmicenje :cry:
Opusti se bolan. :mrgreen:

Kad smo kod doslja, u mom naselju ih ima najvise u citavoj Tuzli. Dylane Kamenicka kolonija. :lol: :lol:

PS: Znas gdje je Kamenica ? :?
Zadnja izmjena: VolimTz, dana/u 24 avg 2011, 02:18, ukupno mijenjano 2 puta.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 24 avg 2011, 02:16

Iz ceg je ovaj uopce bio na takmicenju :mrgreen:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 24 avg 2011, 02:18

Dylan Dog je napisao/la:Iz ceg je ovaj uopce bio na takmicenju :mrgreen:
Bacanje kugle i hvatanje curica za dupe :mrgreen: .
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 24 avg 2011, 02:20

Sarajlijc@ je napisao/la:Bjezi ba legendo sto me podsjeti hebemu tuzlu i takmicenje :cry:

Bianconeri na ilidzi su vecinom doslje ko i kod mene ovamo :cry:
To si upravu, evo recimo od mojih 6-7 najboljih drugova, samo meni u rodnom listu pise mjesto rodjenja Sarajevo

to sve iz Istocne Bosne u pm, Foca, Zepa, Rogatica :mrgreen:

da budem iskren, i moja stara je ovdje dosla iz CG, ali prije skoro 30 godina ;)
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 24 avg 2011, 02:22

@sarajlijic@

Ma znam, kod mene u mahali sve sandžaklije, albanci ili fočaci, a ima dosta i bjelokapiča :mrgreen: :lol: :lol:

Mi prijeratni se možemo na prste prebrojati...

Moji roditelji kad su se uzeli su živjeli na Bistriku, stari radio u Energoinvestu i kad su ovi izgradili ovdje neke zgrade malo poslije Olimpijade mi ovdje doselimo...imao valjda neki popust na kupovinu stana:D

Sad imamo dosta turčina, ova drugarica me zeza i kaže sreća naša pa nam oni prosjek popravljaju... :D

Auuu al' kakvi su 'ebači tek ovi Turčini, pa gori su od naših, mada i Turkinje nisu na odmet, djelim baštu sa njima, njih 5 u stanu... 8-)
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 24 avg 2011, 02:23

Puma je napisao/la:

Bianconeri na ilidzi su vecinom doslje ko i kod mene ovamo :cry:
To si upravu, evo recimo od mojih 6-7 najboljih drugova, samo meni u rodnom listu pise mjesto rodjenja Sarajevo

to sve iz Istocne Bosne u pm, Foca, Zepa, Rogatica :mrgreen:

da budem iskren, i moja stara je ovdje dosla iz CG, ali prije skoro 30 godina ;)
Pa šta vas dvojica serete ,kad ste i vi došljaci mali je iz Žepe ,a ti si iz Ustikoline takođe Istočna Bosna samo se to zavidlo ,a nema ništa gore kad se seljak zavidi :P :P
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 24 avg 2011, 02:24

Bianconeri1988 je napisao/la:@sarajlijic@

Ma znam, kod mene u mahali sve sandžaklije, albanci ili fočaci, a ima dosta i bjelokapiča :mrgreen: :lol: :lol:

Mi prijeratni se možemo na prste prebrojati...

Moji roditelji kad su se uzeli su živjeli na Bistriku, stari radio u Energoinvestu i kad su ovi izgradili ovdje neke zgrade malo poslije Olimpijade mi ovdje doselimo...imao valjda neki popust na kupovinu stana:D

Sad imamo dosta turčina, ova drugarica me zeza i kaže sreća naša pa nam oni prosjek popravljaju... :D

Auuu al' kakvi su 'ebači tek ovi Turčini, pa gori su od naših, mada i Turkinje nisu na odmet, djelim baštu sa njima, njih 5 u stanu... 8-)
Dvogled, prozor i pivce. 8-) Osim ako nisu one umotane. :?
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 24 avg 2011, 02:28

Kakav dvogled živ bio, djelimo baštu :lol:

Perem ćilime s njima na proljeće, ali nema njih sad ovdje, za raspust u Turskoj :mrgreen: :lol:

Ne pijem ja, moja porodica pa i ja smo poprilično religiozni :D
Ž '21!

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 24 avg 2011, 02:30

Ja sam 100% Sarajlija i boli me kur.ac , mada sam dosljama okruzen :mrgreen:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 24 avg 2011, 02:32

Sarajlijc@ je napisao/la:Meni ovdje 98% doslje :/ Al boli me **** ja sam Sarajlija doduse dedo i nana(mamina strana) su mi dosli iz CG prije 50 i nesto godina. Od starog roditelju su Sarajlije(centar grada), moji starci Sarajlije i moje djeca ce da budu Sarajlije :mrgreen: Ja sam do sad zivio na Grbavici,Mojmilu i evo sad u ovoj vukojebini :mrgreen:
I ja sam hvala Bogu rođeni Sarajlija 8-) , znaš ti kako je to rodiš se u Sarajevu i navijaš za Želju :P :lol: :lol:

A gdje si sad? U Zabrđu? :mrgreen: :lol: :lol:
Ž '21!

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 24 avg 2011, 02:33

Bianconeri1988 je napisao/la:Kakav dvogled živ bio, djelimo baštu :lol:

Perem ćilime s njima na proljeće, ali nema njih sad ovdje, za raspust u Turskoj :mrgreen: :lol:

Ne pijem ja, moja porodica pa i ja smo poprilično religiozni :D
Pa da vidis detalje u HD. :lol:

Steta, sad je bas vrijeme za te neke bazene mogao si sa njima.

Ima sokić kakav. :D

Odoh i ja sutra je tekma valja se pripremit. Zdra'o svima !!! ;)

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 24 avg 2011, 02:35

Bianconeri1988 je napisao/la:
Sarajlijc@ je napisao/la:Meni ovdje 98% doslje :/ Al boli me **** ja sam Sarajlija doduse dedo i nana(mamina strana) su mi dosli iz CG prije 50 i nesto godina. Od starog roditelju su Sarajlije(centar grada), moji starci Sarajlije i moje djeca ce da budu Sarajlije :mrgreen: Ja sam do sad zivio na Grbavici,Mojmilu i evo sad u ovoj vukojebini :mrgreen:
I ja sam hvala Bogu rođeni Sarajlija 8-) , znaš ti kako je to rodiš se u Sarajevu i navijaš za Želju :P :lol: :lol:

Ma jok kakvo zabrdje to i nije Sarajevo :mrgreen: Brijesce brate :mrgreen: Mene zivot svuda nosio po Sarajevu valjda se ovdje necu zaustavit od Koseva,Mojmila,Grbavice..... :mrgreen: :lol:

Znas kako ti je to rodis se u Sarajevu i navijas za Sarajevo , ima i onih sto navijaju za zelju hvala bogu ja nisam medju njima :D
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 24 avg 2011, 02:47

Sarajlijc@ je napisao/la:Ja sam 100% Sarajlija i boli me kur.ac , mada sam dosljama okruzen :mrgreen:
ma hebes to odakle si, kad si pakSu pravi :lol: :lol: :lol: :lol: valjda znas ko je ? :mrgreen:

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 24 avg 2011, 02:51

Sarajlijc@ je napisao/la:
Bianconeri1988 je napisao/la:

Ma jok kakvo zabrdje to i nije Sarajevo :mrgreen: Brijesce brate :mrgreen: Mene zivot svuda nosio po Sarajevu valjda se ovdje necu zaustavit od Koseva,Mojmila,Grbavice..... :mrgreen: :lol:

Znas kako ti je to rodis se u Sarajevu i navijas za Sarajevo , ima i onih sto navijaju za zelju hvala bogu ja nisam medju njima :D
Možeš njima lagati meni ne možeš ,ja znama odakle si .
I ja sam rođen u Goraždu jedan od rijetkih prije rata bogami ,sve rođeno u Foči ,ja nisam ja sam ko i mali Sarajlijica autohton :lol: :lol:

Jasmine znam ja ko si i u pravu si ,jesi ti onaj Kebab Jasmin ;)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 24 avg 2011, 02:52

ko mene ne zna ba ? :mrgreen: :mrgreen: ja sam ti k`o macija guza :lol: :lol: :lol:

kelner
Kontakt:

Post Postao/la kelner » 24 avg 2011, 06:59

Ima li ovdje neko pametan,imam 1000 kineskih yena,dje bi to mogao potrositi ili zamijeniti,i koliko to vrijedi???
Svete, vidiš li šta Srbija ima?! Ima Novaka Đokovića, najboljeg svetskog tenisera. Pokori se Rogere, pokori se Rafaele, pokori se Andy! Srbija ima šampiona i zauvek će ga imati!

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 24 avg 2011, 08:58

1000 japanskih Yena = oko 9 Eura. :mrgreen:
U Kini je Yuan (ak' se ne varam). E ne'am pojma kolika je kupovna moć Yuana. Al' znam da je mnogo jači od Yena. :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 24 avg 2011, 09:09

kelner je napisao/la:Ima li ovdje neko pametan,imam 1000 kineskih yena,dje bi to mogao potrositi ili zamijeniti,i koliko to vrijedi???
E stvarno treba biti pametan za to :lol:

1000 Juana = 108,06 Eur. A možeš ih razmjeniti u svakoj banci ili eventualno potrošiti kada budeš u Kini :P Probaj i u ovim kineskim prodavnicama, ko zna 8-)
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

kelner
Kontakt:

Post Postao/la kelner » 24 avg 2011, 09:14

Monolog je napisao/la:1000 japanskih Yena = oko 9 Eura. :mrgreen:
U Kini je Yuan (ak' se ne varam). E ne'am pojma kolika je kupovna moć Yuana. Al' znam da je mnogo jači od Yena. :mrgreen:
HVALA PUNO,SRCE SI :P
NoName je napisao/la:
kelner je napisao/la:Ima li ovdje neko pametan,imam 1000 kineskih yena,dje bi to mogao potrositi ili zamijeniti,i koliko to vrijedi???
E stvarno treba biti pametan za to :lol:

1000 Juana = 108,06 Eur. A možeš ih razmjeniti u svakoj banci ili eventualno potrošiti kada budeš u Kini :P Probaj i u ovim kineskim prodavnicama, ko zna 8-)
Ma u banku cu jarane,treba mi lova,samo neznaam jel Kineska,il je Japanska novcanica,nasao u Makarskoj :mrgreen:
Svete, vidiš li šta Srbija ima?! Ima Novaka Đokovića, najboljeg svetskog tenisera. Pokori se Rogere, pokori se Rafaele, pokori se Andy! Srbija ima šampiona i zauvek će ga imati!

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 24 avg 2011, 11:11

Kakve ovo gluposti ba cujem, da je neki dan u Mostaru zabiljezena temperatura od 56 stepeni celzijusa? :lol:

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: lol89 i 114 gostiju.