Nisam mislio da se miješam-al ovo je klasčni stav tinejdžera.Tako da nema smisla dalje raspravljati, jer šta god se kaže tvrdićeš da si u pravu.messilla je napisao/la:Što bih mijenjao mišljenje kad sam upravu , pogledajte malo situaciju ili idite kod očnogProfesor je napisao/la:Pa kad nisi spreman da promjenis misljenje, sto uopste dolazis na ovaj podforummessilla je napisao/la:Opšte je poznato da na ovom forumu teško neko nekom može promijeniti mišljenje i nezz šta ti je čudno oko ove situacije.Fino ti je covjek objasnio gdje je offside. A sad je na tebi dal ces to da prihvatis il ne, jer ovdje je ocito zaledje, al ko ti je kriv kad neumijes il neces da vidis
![]()
Lijepo je zaustavljeno u trenutku kad je lopta udarila drugi put od Pedra i išla prema Messiju i uopšte niko ne bi imao problema sa onim što vidi . Al što vi to navijački navlačite nije moj problem.

Takodje, AGB i ti mi odaješ utisak mladjahnog? Jer se pališ na sve živo.

Btw.Ta tekma je nebitna, nova sezona,novi izazov.
Sutra opet nema Jacka, a nadam se da će Miyaichi početi tekmu.

I usput,evo par Wengerovih objašnjenja:
"Samir je trenirao u utorak ujutro," rekao je Wenger."Ali ja sam već prije treninga znao da on napušta klub, ali on to nije znao.Odluka je donesena to jutro prije treninga tako da je jutros trenirao s nama.
"Ne dovodim i nisam nikad dovodio u pitanje Nasrijevu odanost i profesionalizam prema klubu, da sam mu kojim slučajem rekao da ide s nama u Udine i igra, on bi igrao baš kao što je igrao i u subotu protiv Liverpoola.
"Ali pravila fudbala su takva da igrač danas može da vrijedi mnogo novca,a za pola godine ne mora da vrijedi ništa ili vrlo malo, to nije baš logično ali smo na kraju donjeli odluku kakvu smo donjeli.Bili smo prisiljeni zbog psiholoških i finansijskih razloga."
“Ja sam realan i nemam nikakvih iluzija, sve je ovo dio modernog života jednog profesionalnog fudbalera Sigurno da nije slučajno što dosta igrača odlazi u Manchester City.
“Također nismo željeli prodati Fabregasa, ali dovedeni smo u takvu situaciju da smo morali. Kod Nasrija smo imali problem što on nije želio da produži ugovor pod uslovima koji smo smo mu nudili, jer mu je negdje drugo ponuđeno bolje. Zbog toga smo odlučili da ga prodamo jer ne želimo imati igrača na kratke staze koji ne planira svoju budućnost u klubu. Da li vi želite imati igrača koji se dugoročno ne vidi u klubu ? To je moje pitanje na koje vi morate odgovoriti."