Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

AllGunsBlazing
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la AllGunsBlazing » 24 avg 2011, 01:01

Messilla jesi ti corav majke ti???? PA vidis daj e Pedro sutao, nas golman odbranio i onda se lopta ODBIJA od pedra, znaci zadnji dodir i tad je messi u ofsajdu, hajd sad pogledaj ponovo, kad pedro osuta to nije zadnji put da dirne loptu razumijes, vec poslije toga ga pogadja lopta i onda ide messiju..
Celik!3,2,2.

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 24 avg 2011, 01:24

Sta to limitirani flopilla zna o ofsajdu on eventualno moze nauciti da to napise pravilno umjesto opsajd i to je to, tu je kraj. Bilo bi lijepo kad bi Eden Hazard dosao, ali Lille pametno posluje ima visegodisnji ugovor trebalo bi se desiti cudo da ga puste.
Dio Arsenala

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 24 avg 2011, 01:38

I rest my case.
Samo bih još da dodam da je lijepo zaustavljeno u trenutku kad Pedra drugi put pogađa lopta i ide prema Messiju.
Paja ako imaš šta pametno da pišeš o ovoj situaciji napiši , nemoj mi brojat krvna zrnca, ovo je sportski forum.
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 24 avg 2011, 01:42

messilla je napisao/la:I rest my case.
Samo bih još da dodam da je lijepo zaustavljeno u trenutku kad Pedra drugi put pogađa lopta i ide prema Messiju.
Paja ako imaš šta pametno da pišeš o ovoj situaciji napiši , nemoj mi brojat krvna zrnca, ovo je sportski forum.
@AllGunsBlazing covjek ti fino obrazlozio a ti jos guras po svoje. Nije mi drago kad netko nekoga naziva raznim imenima, al ti si zasluzio, jer si stvarno nedokazan :mrgreen:

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 24 avg 2011, 01:44

Opšte je poznato da na ovom forumu teško neko nekom može promijeniti mišljenje i nezz šta ti je čudno oko ove situacije. :mrgreen:

2nd#Tripl3t

1992 2006 2009 2011 2015

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 24 avg 2011, 01:45

Profesor je napisao/la:
messilla je napisao/la:I rest my case.
@AllGunsBlazing covjek ti fino obrazlozio a ti jos guras po svoje. Nije mi drago kad netko nekoga naziva raznim imenima, al ti si zasluzio, jer si stvarno nedokazan :mrgreen:
On upravo o tome i govori, čitaj malo...znači upravo o tome što je @AllGunsBlazing rekao, kad lopta pogađa drugi put pedra, tj. kad se odbija od golmana, pogađa Pedra u nogu i TU je video zaustavljen...i u tom trenutku, o kojem vi zundate ovuda, Messi nije u ofsajdu (opsajdu, a Bogami ni zaleđu :mrgreen: )

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 24 avg 2011, 01:48

messilla je napisao/la:Opšte je poznato da na ovom forumu teško neko nekom može promijeniti mišljenje i nezz šta ti je čudno oko ove situacije. :mrgreen:
Pa kad nisi spreman da promjenis misljenje, sto uopste dolazis na ovaj podforum :?: Fino ti je covjek objasnio gdje je offside. A sad je na tebi dal ces to da prihvatis il ne, jer ovdje je ocito zaledje, al ko ti je kriv kad neumijes il neces da vidis ;)

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 24 avg 2011, 01:52

Profesor je napisao/la:
messilla je napisao/la:Opšte je poznato da na ovom forumu teško neko nekom može promijeniti mišljenje i nezz šta ti je čudno oko ove situacije. :mrgreen:
Pa kad nisi spreman da promjenis misljenje, sto uopste dolazis na ovaj podforum :?: Fino ti je covjek objasnio gdje je offside. A sad je na tebi dal ces to da prihvatis il ne, jer ovdje je ocito zaledje, al ko ti je kriv kad neumijes il neces da vidis ;)
Što bih mijenjao mišljenje kad sam upravu , pogledajte malo situaciju ili idite kod očnog :mrgreen:
Lijepo je zaustavljeno u trenutku kad je lopta udarila drugi put od Pedra i išla prema Messiju i uopšte niko ne bi imao problema sa onim što vidi . Al što vi to navijački navlačite nije moj problem. :mrgreen:

2nd#Tripl3t

1992 2006 2009 2011 2015

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 24 avg 2011, 01:53

AllGunsBlazing je napisao/la:Messilla jesi ti corav majke ti???? PA vidis daj e Pedro sutao, nas golman odbranio i onda se lopta ODBIJA od pedra, znaci zadnji dodir i tad je messi u ofsajdu, hajd sad pogledaj ponovo, kad pedro osuta to nije zadnji put da dirne loptu razumijes, vec poslije toga ga pogadja lopta i onda ide messiju..
slika

Eto, to ti je taj ZADNJI DODIR...gdje tu vidiš ofsajd?

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 24 avg 2011, 01:55

messilla je napisao/la: Što bih mijenjao mišljenje kad sam upravu , pogledajte malo situaciju ili idite kod očnog :mrgreen:
Lijepo je zaustavljeno u trenutku kad je lopta udarila drugi put od Pedra i išla prema Messiju i uopšte niko ne bi imao problema sa onim što vidi . Al što vi to navijački navlačite nije moj problem. :mrgreen:
Ja vidim zaledje a u sta ti gledas neam pojma!
Sve u svemu, nebitna rasprava. Bilo pa proslo. Nema smisla nastavljati...

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 24 avg 2011, 01:57

To nije zadnji dodir, jel ti shvatas da je osutao pedro odbranio golman i onda se lopta odbija od pedra, i u tom trenutku je ofsajd... Vidis da je na tvojoj slici jos uvijek lopta kod naseg golmana, i poslije toga se odbija od pedra, a messi vec utrcava..
Celik!3,2,2.

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 24 avg 2011, 01:57

mandraX je napisao/la:
AllGunsBlazing je napisao/la:Messilla jesi ti corav majke ti???? PA vidis daj e Pedro sutao, nas golman odbranio i onda se lopta ODBIJA od pedra, znaci zadnji dodir i tad je messi u ofsajdu, hajd sad pogledaj ponovo, kad pedro osuta to nije zadnji put da dirne loptu razumijes, vec poslije toga ga pogadja lopta i onda ide messiju..
slika

Eto, to ti je taj ZADNJI DODIR...gdje tu vidiš ofsajd?
ahahahahahahahahahahahahaha ne mogu da vjerujem hahahahahahaha prije nego sto pitas gdje on vidi ofsajd objasni ti nama gdje ti tu vidis loptu? :lol: :lol:
Dio Arsenala

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 24 avg 2011, 02:00

Zadnji dodir je kad je Pedro letio preko naseg golmana, e tad ga lopta pogadja i vec tad je Messi u ofsajdu slobodno pogledaj ponovljni snimak jer nema teorije da lopta prodje ako je golman odbranio sto je usporeno na ovom snimku, sam sut pedra, a ne dio kad se lopta odbija, pogledajte poslije kako se lopta odbija..
Celik!3,2,2.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 24 avg 2011, 02:00

@AllGunsBlazing, pa čovječe, to je taj 'ebeni trenutak, jesi ćorav? Pogledaj video opet, sačekao sam dok je ošutao Pedro, odbila se lopta do njegove noge opet, i tu je uslikano, tu sam uhvatio screenshot!

@Pajseru, e'o pitaj ovog' tvog, više tebe, gdje on vidi loptu pa kaže da je i dalje kod golmana?

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 24 avg 2011, 02:02

Sta mi sad trebamo dokazivati nesto o smradaloni a izuzev ovoga toliko je drugih primjera besramnih kradja njihovih protivnika u samo zadnjih par godina da ne bi sve moglo na jednu stranicu foruma stati.

Pa za razliku od tebe koji si hvatao screenshot svojim supervidom ja po polozaju golmana i tijela **** vidim da je on tek trebao da odbrani udarac jer ovaj u tom trenutku suta a kad se lopta odbija od golmana pa od Pedra hobit je vec u ofsajdu.
Zadnja izmjena: -Paja, dana/u 24 avg 2011, 02:03, ukupno mijenjano 1 put.
Dio Arsenala

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 24 avg 2011, 02:03

AllGunsBlazing je napisao/la:To nije zadnji dodir, jel ti shvatas da je osutao pedro odbranio golman i onda se lopta odbija od pedra, i u tom trenutku je ofsajd... Vidis da je na tvojoj slici jos uvijek lopta kod naseg golmana, i poslije toga se odbija od pedra, a messi vec utrcava..
:lol: :lol:
Ajd kontam ja što se izvlačite na sliku što ne vidite loptu , al ne kontam što se izvlačite na jbni video gdje je sve očigledno.
Messi je pri zadnjem dodiru Pedra sa loptom bio u liniji sa istim , to NIJE OFSAJD .
Ali vidim da ne vrijedi sa vama raspravljat.

2nd#Tripl3t

1992 2006 2009 2011 2015

amertiger
Kontakt:

Post Postao/la amertiger » 24 avg 2011, 02:04

Ajde ba Topnici nemojte se blamirati bezveze, ovo ni u jednom trenutku nije bio off kako god da uzemte da gledate ali Boze moj luzeri uvijek nadju neki razlog za poraz, a u zadnje vrijeme sudije su najpopularnije :D
Mes Que Un Club

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 24 avg 2011, 02:04

-Paja je napisao/la:Sta mi sad trebamo dokazivati nesto o smradaloni a izuzev ovoga toliko je drugih primjera besramnih kradja njihovih protivnika u samo zadnjih par godina da ne bi sve moglo na jednu stranicu foruma stati.
Ne bi se ja ni zadržavao na ovome toliko, nisam imao namjeru, al' vidim počela bila priča opet, pa sam se samo nadovezao, pokušaš lijepo - ne ide...jbg...'il zidu 'il vama - isto je ... pozdrav

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 24 avg 2011, 02:05

Pokazi nam taj zadnji dodir Ped era? Cuj ti njega on jasno vidi ono sto se uopste ne vidi :lol:
Zadnja izmjena: -Paja, dana/u 24 avg 2011, 02:06, ukupno mijenjano 1 put.
Dio Arsenala

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 24 avg 2011, 02:05

Uredu hajd bio je gol, i jos penal u drugoj utakmici, a Arsenal je ostecen za 4 crvena kartona, eto ko je vise ostecen???
Celik!3,2,2.

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.