Vi se dobro zapitajte sta sam sve ja napisao i kakvi su vasi odgovori i argumenti na sve ovo i sve ce vam biti jasno.ANTIFA ! je napisao/la: Ausa tamo![]()
Normalno da je Velez na prvom mjestu svima u Ra
svim istinskim navijacima ..
Jake logike , cuj ako vise volite Ra nego velez ?
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
ma bitno je da za par topovskih kazne 4500 KM a za velicanje monstruma 3000 KM. Klub treba da se zaliAlemC85 je napisao/la:ČESTITKA IZ FSBiH
Rigorozna kazna za pirotehnička sredstva
Utorak, 23 August 2011 16:19
Na adresu Fudbalskog kluba Velež danas je stigla kazna iz Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine za događaje na utakmici protiv Čelika i Slavije. Naime, NS BiH je zbog upotrebe pirotehničkih sredstava, tzv. topovskih udara“, kaznio Velež sa 4.500 KM.
Sigurno da je kompletnu upravu izuzetno neugodno iznenadila rigorozna kazna, ali isto tako ostaje činjenica da su tzv. „topovske udare“ navijači koristili na ove dvije utakmice. Oni nisu bacani u teren, ali jesu unutar tribina. Sreća je pa nisu završili u terenu, jer bi kazna onda bila sigurno barem dvostruko veća.
Ovakav oblik podrške, koji pored što donosi izuzetno rigorozne finansijske kazne, izaziva opasnost na tribinama jer je poznato da ova vrsta pirotehničkih sredstava izaziva neugodan prasak koji može ostaviti posljedice. Sve ovo je nepotrebno i na ovaj način se ne pomaže klubu u povratku u vrh bh fudbala, već naprotiv direktno šteti finansijskoj stabilnosti kluba i može uticati na rezultate.
Upotreba bilo kakvih oblika pirotehničkih sredstava, od najmanjih petardi pa do baklji ili ubacivanja predmeta u teren nije dozvoljena propisima NS BiH i kao takva biće rigorozno kažnjavana od strane NS BiH. U Upravi Veleža se nadaju da će događaji iz prva dva kola biti stvar prošlosti i da se neće ponoviti u budućnosti, jer takvi postupci mogu samo unazaditi povratak Veleža u vrh bh fudbala, a obzirom na visinu kazni mogu i dovesti u pitanje sve takmičarske planove u ovoj sezoni.
NO PYRO NO PARTY
Analic je napisao/la:Vi se dobro zapitajte sta sam sve ja napisao i kakvi su vasi odgovori i argumenti na sve ovo i sve ce vam biti jasno.ANTIFA ! je napisao/la: Ausa tamo![]()
Bola boli me briga nemori

MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
Jeste dosadni sta se bola svadajmo medjusobno, hajmo svi na temu od komsinica da ih provociramo yebo ovo

ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
Nesvadjamo se jbt .. takav covjek voli pricat punoBliss je napisao/la:Jeste dosadni sta se bola svadajmo medjusobno, hajmo svi na temu od komsinica da ih provociramo yebo ovo![]()
![]()
Nemoj se sa njima svadjat bogati , pusti ih dosta im sebe

Analic je napisao/la:Vi se dobro zapitajte sta sam sve ja napisao i kakvi su vasi odgovori i argumenti na sve ovo i sve ce vam biti jasno.ANTIFA ! je napisao/la: Ausa tamo![]()
Sta sad ti dao donaciju i ti trebas nekome solit pamet ? Dala je i vecina raje sa RA tribine, a eto frajeru hodaj ti malo po gostovanjima pa kad palicama, nozevima i boxerima krenu na tebe budi frajer. Jel ljepse dat donaciju il dobit frakturu i ubodnu ranu?
Ove 4500 su nista, koliko je para potroseno prosle sezone kad je u klubu na platnom spisku bilo 28 igraca ?? to niko nece ni da spomene, a tebi je to ok. Ovo je cist finansijski udar saveza na Velez, eto vidjecemo koliko i hoce li ikako biti kazne za upad ultrasa na utakmicu i prekid iste.
Vecina vas smatra stokom one iza gola sto navijaju, jos se hinjski smiju s druge tribine. Nabijem ja sve vas koji tako razmisljaju na **** !
- Titova-Juga
- Kontakt:
Druze, ne treba se niskim usporedjivati i paralele povlaciti.
Cinjenica je vec dugi niz godina da smo kao klub sa stavom kakvi imamo mi koji ga volimo trn u oku ove lige,
i zbog toga ako se Zrinjski i ne kazni zbog onih ulijecanja u teren a sto sumnjam da hoce, ne trebamo se iznenaditi.
BUDIMO NORMALNI RADI SEBE, NE RADI DRUGIH !
Cinjenica je vec dugi niz godina da smo kao klub sa stavom kakvi imamo mi koji ga volimo trn u oku ove lige,
i zbog toga ako se Zrinjski i ne kazni zbog onih ulijecanja u teren a sto sumnjam da hoce, ne trebamo se iznenaditi.
BUDIMO NORMALNI RADI SEBE, NE RADI DRUGIH !
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
idemo sutra po pobijedu. J e b o kaznu, prosli smo i 5x gore stvari pa smo opstali...
Niko nije toliko mahnit da ide glavom kroz zid, ta i meni je kao i svima krivo sto nas mlate po usima sa ovim kaznama, drasticno za razliku kako to cine sa drugim klubovima, ali otom potom. I sto se tice topovskih, oni su out.
Nego, da li ima potrebe da se se.re na ovaj nacin :
Nego, da li ima potrebe da se se.re na ovaj nacin :
?vfcmostar je napisao/la:E sada lijepo drkadzije tzv. navijaci koji su bacali topovske udare neka skupe 4500KM i neka plate kaznu. Aha, dje si sta ima, hoce,hoce kako da ne. Treba stoki zabraniti ulazak na stadion godinu dana, a ako ponove dozivotno.
Umro stari pjesnik, umrla Emina
ostala je pusta bašća od jasmina
salomljen je ibrik, uvehlo je cvijeće
pjesma o Emini nikad umrijet' neće.
MUSVDG
MUSVDG
Bliss je napisao/la:

Umro stari pjesnik, umrla Emina
MUSVDG
MUSVDG
" onclick="window.open(this.href);return false;
Tvoj klub za koji kazes da volis se zali na tebe. Klub koji je konacno stao na noge i radi korektno. Evo ti link.Red je napisao/la: Sta sad ti dao donaciju i ti trebas nekome solit pamet ? Dala je i vecina raje sa RA tribine, a eto frajeru hodaj ti malo po gostovanjima pa kad palicama, nozevima i boxerima krenu na tebe budi frajer. Jel ljepse dat donaciju il dobit frakturu i ubodnu ranu?
Ove 4500 su nista, koliko je para potroseno prosle sezone kad je u klubu na platnom spisku bilo 28 igraca ?? to niko nece ni da spomene, a tebi je to ok. Ovo je cist finansijski udar saveza na Velez, eto vidjecemo koliko i hoce li ikako biti kazne za upad ultrasa na utakmicu i prekid iste.
Vecina vas smatra stokom one iza gola sto navijaju, jos se hinjski smiju s druge tribine. Nabijem ja sve vas koji tako razmisljaju na **** !
http://www.fkvelez.ba/index.php?option= ... Itemid=143" onclick="window.open(this.href);return false;
I nije jednokratna donacija nego ti svaki mjesec od plate odbija znacajan iznos. I nas ima dovoljno da se zalimo i imamo pravo na to.
A ti lazes da je i RA vecina dala. Sumnjam i da 10% ima uopste i clanske, a kamoli donatorske. Zaboravljas da donatori imaju uvid u spiskove i 95% ljudi je dalo da im se javno imena iznose. Clanske i Donatorske kartice i vecina te raje nije uopste ni u Mostaru.
Ja se ne zalim uopste na RA generalno, nego samo na rukovodstvo i one koji podrzavaju, pravdaju i dopustaju takvo ponasanje i ne prihvataju nikakvu odgovornost za svoja djela i koji se kriju iza RA kao Dodik iza RS-a i srpskog naroda.
Cuj hinjski dobacuje sa druge tribine. Pa gadjate golmana Celika petardama i topovima citavo vrijeme i cudite se sto vam sa druge tribine dobacuju da prestanete. A ne smeta vam kada vas se pohvali za navijanje. Paranoja je cudo kada vec imate stereotip za drugu tribinu, a treba da budemo svi zajedno. Vi ste ti koji se uvijek izolirate.
Spremni ste preuzeti sve pozitivno i sve pohvale za navijanje, ali necete da preuzmete ni trunak odgovornosti za negativne stvari. Fol nismo mi nista krivi sve je krivica saveza 100%. Jos jedan BULLSHIT.
Kakvi ubodi i frakute. Imao sam 100 gostovanja i 2-3 tuce i prvo ti je pravilo u vecini slucajeva ako ne trazis problem neces ga ni dobiti. Poslije rata sam sipatizerski bio u dresu kluba i u Sarajevu i u BanjaLuci i u Trebinju i u Travniku....itd. Ne idem stalno, ali sam bio svugdje i nikad problema nisam imao.
Ja vjerujem da vi ovdje na forumu niste bitni u RA toliko, ali ukoliko ima neko lijepo bi zamolio da se sa ovim prestane za dobrobit Veleža.
Analic je napisao/la:Tvoj klub za koji kazes da volis se zali na tebe. Klub koji je konacno stao na noge i radi korektno. Evo ti link.Red je napisao/la: Sta sad ti dao donaciju i ti trebas nekome solit pamet ? Dala je i vecina raje sa RA tribine, a eto frajeru hodaj ti malo po gostovanjima pa kad palicama, nozevima i boxerima krenu na tebe budi frajer. Jel ljepse dat donaciju il dobit frakturu i ubodnu ranu?
http://www.fkvelez.ba/index.php?option= ... Itemid=143" onclick="window.open(this.href);return false;
I nije jednokratna donacija nego ti svaki mjesec od plate odbija znacajan iznos. I nas ima dovoljno da se zalimo i imamo pravo na to.
A ti lazes da je i RA vecina dala. Sumnjam i da 10% ima uopste i clanske, a kamoli donatorske. Zaboravljas da donatori imaju uvid u spiskove i 95% ljudi je dalo da im se javno imena iznose. Clanske i Donatorske kartice i vecina te raje nije uopste ni u Mostaru.
Ja se ne zalim uopste na RA generalno, nego samo na rukovodstvo i one koji podrzavaju, pravdaju i dopustaju takvo ponasanje i ne prihvataju nikakvu odgovornost za svoja djela i koji se kriju iza RA kao Dodik iza RS-a i srpskog naroda.
Cuj hinjski dobacuje sa druge tribine. Pa gadjate golmana Celika petardama i topovima citavo vrijeme i cudite se sto vam sa druge tribine dobacuju da prestanete. A ne smeta vam kada vas se pohvali za navijanje. Paranoja je cudo kada vec imate stereotip za drugu tribinu, a treba da budemo svi zajedno. Vi ste ti koji se uvijek izolirate.
Spremni ste preuzeti sve pozitivno i sve pohvale za navijanje, ali necete da preuzmete ni trunak odgovornosti za negativne stvari. Fol nismo mi nista krivi sve je krivica saveza 100%. Jos jedan BULLSHIT.
Kakvi ubodi i frakute. Imao sam 100 gostovanja i 2-3 tuce i prvo ti je pravilo u vecini slucajeva ako ne trazis problem neces ga ni dobiti. Poslije rata sam sipatizerski bio u dresu kluba i u Sarajevu i u BanjaLuci i u Trebinju i u Travniku....itd. Ne idem stalno, ali sam bio svugdje i nikad problema nisam imao.
Ja vjerujem da vi ovdje na forumu niste bitni u RA toliko, ali ukoliko ima neko lijepo bi zamolio da se sa ovim prestane za dobrobit Veleža.
Sta vi imate sto ce Zrinjski dobit kaznu ? pa dodjite iza gola samo znate laprdat

medoje je napisao/la:

Opet retardiran odgovor. Vas su u zivotu naucili izgleda da covjek samo valja ako je iza golaANTIFA ! je napisao/la: Sta vi imate sto ce Zrinjski dobit kaznu ? pa dodjite iza gola samo znate laprdat

Ja sam na glavnoj tribini i ja sam svoje odnavijao. Imam vecu minutazu od vecine sto se po godinama ne mora ni pretpostavljat. Velez izgleda vole samo oni iza gola, a ako nisi to onda si ****. I meni o logici govorite.
Poznato je da savez kaznjava nepravedno, ali to ne skida krivicu sa vas koji ste bacali i koji pravdate bacanje **** djecjih igracaka. Haj da su baklje pa inekako.
Ja ti opet ponavljam bujrum na zamjenu, idi ti redovno na gostovanja koja ces sam placat i izaci ce te ko ta tvoja mjesecna donacija ako ne i vise, a jos mozes dobit bonus pa zavrsit u bolnici ili jos gore.Analic je napisao/la:Tvoj klub za koji kazes da volis se zali na tebe. Klub koji je konacno stao na noge i radi korektno. Evo ti link.Red je napisao/la: Sta sad ti dao donaciju i ti trebas nekome solit pamet ? Dala je i vecina raje sa RA tribine, a eto frajeru hodaj ti malo po gostovanjima pa kad palicama, nozevima i boxerima krenu na tebe budi frajer. Jel ljepse dat donaciju il dobit frakturu i ubodnu ranu?
Hinjski se podsmijavate kao vidi oni mazlumi sto pjevaju navijaju citavu tekmu a vi kao gospoda neka sjedite ne d'o bog preci na tribinu pa navijati, glavna vam prica imam ja zenu i djecu, pa se ti isti dovuku na derby i nesto glume i mazlumaju ne znaju 2 pjesme. Sta mi imamo od pohvala ? Nista, nismo mi tu da nas hvale takvi ko vi.
Mi izolirani ? jel tesko produzit 2-3 ulaza pa uci u navijacku i navijat, treba vas prozivat da navijate za svoj klub koji ste vi pacenici.
Ubodi i frakture na gostovanjima, a da zaboravio sam ti ne ides na gostovanja pa i nemas pojma o tome, evo samo za primjer ovu subotu u Sarajevu je momku slomljena kost na glavi, al tebe boli **** ti si kuci sjedio gledao preko tv-a. Mi jesmo bacali topovske i niko to nije negirao.
Ti si najbitniji tebi se odbija od svake plate, budi sretan pa radis, pola raje nema ni posla i jedva skuca pare i prevoz za domacu utakmicu a ne gostovanje.
Haj dosta te vise, star si i senilan nije ovo tvoje vrijeme.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.