Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Dylan Dog
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la Dylan Dog » 23 avg 2011, 17:31

JuveSissoko je napisao/la:guru trac: igrac koji bi mogao doci u Juve, dolazi iz tima sa crveno bijelim dresovima, a svoj vrh je dosegnuo 2-3 godine ranije" jbo ja sebe ako to nije Arshavin :? :mrgreen:
slika
Solidan igrac rekao bih,mislim da jos moze mnogo ponuditi,mislim da je doveden prvenstveno da ga se oproba na poziciji lijevoga krila,ko zna,poliventan je igrac,svidja mi se ovaj transfer..
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 23 avg 2011, 17:33

Arshavin je propo ko zeton...nedo Bog...on hodat ne moze..ko je pratio Arsenal na pocetku sezone zna o cemu govorim... :roll:

Ako Arsahvin dodje ja vise ovo necu pratit :roll: ako nam ga uvale :roll:

Igracina je bio, ali ovaj Arshavin je katastrofa..
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 23 avg 2011, 17:35

sarajlija89 je napisao/la:Igra on sve..ali eto... :roll:

Ne moze Juve sa ovakvim igracima naprijed...jbt...pa dajemo Martineza kojeg smo platili 12 miliona i dodatna 3,5 mil. za ovoga...pa gdje to ima...nigdje.. :roll:
Mislim da je u pitanju posudba Martineza.

Upamtite da ćemo ovog kloca dogodine u isto vrijeme stavljati na ove liste igrača kojih se po svaku cijenu treba riješiti :evil:
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 23 avg 2011, 17:46

tek sad vidjoh da je Eboue otisao u Galatasaray, pa jbte sto ga mi ne kupismo kao zamjenu Lichtu, umjesto onog smote Motte da se smota po terenu.

p.s. najnoviji guru trac: Elia je taj kojeg kupujemo, crveno-crni dres ovo ono, 11.5 miliona
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

BigBen
Kontakt:

Post Postao/la BigBen » 23 avg 2011, 17:50

@Dylan Dog
Ako se ovo ostvari, pocet cu da simpatisem tvoj klub :D

Ruski nogometni klub Zenit priprema ponudu za igrača sredine terena iz redova torinskog Juventusa, Simonea Pepea.
Trener Zenita, Luciano Spaletti, nagovjestio je svojim poslodavcima da želi nogometaša Juventusa i, kako navode talijanski mediji, postoje velike šanse da će se transfer kompletirati prije isteka prijelaznog roka.

Iako je Stara Dama Pepea dovela prije samo godinu dana, bivši igrač Udinesea nije uspio da se nametne novom treneru i mogao bi, za odgovarajuću sumu, ovog ljeta da napusti klub iz Torina.
Mediji u italiji navode da je Zenit spreman da ponudi iznos od 10 miliona eura za potpis Juventusovog igrača.
Zenit je u ovom prijelaznom roku već kontaktirao sa Juventusom, ruski klub je poslao ponudu za Leonarda Bonuccija (8 miliona eura) koja je ipak odbijena.

Jos nam usput uzmite Amauria za 8 mil... :D

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 23 avg 2011, 18:12

Pepe je najbolje krilo Juventusa u ovoj situaciji...jedan od rijetkih koji zasluzuje ovaj dres i koji je olicenje onoga sto zovemo Stile Juve..hrabrost, srce, borba...vrlo zahvalan igrac i nisam za prodaju.
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 23 avg 2011, 18:17

BigBen je napisao/la:@Dylan Dog
Ako se ovo ostvari, pocet cu da simpatisem tvoj klub :D

Ruski nogometni klub Zenit priprema ponudu za igrača sredine terena iz redova torinskog Juventusa, Simonea Pepea.
Trener Zenita, Luciano Spaletti, nagovjestio je svojim poslodavcima da želi nogometaša Juventusa i, kako navode talijanski mediji, postoje velike šanse da će se transfer kompletirati prije isteka prijelaznog roka.

Iako je Stara Dama Pepea dovela prije samo godinu dana, bivši igrač Udinesea nije uspio da se nametne novom treneru i mogao bi, za odgovarajuću sumu, ovog ljeta da napusti klub iz Torina.
Mediji u italiji navode da je Zenit spreman da ponudi iznos od 10 miliona eura za potpis Juventusovog igrača.
Zenit je u ovom prijelaznom roku već kontaktirao sa Juventusom, ruski klub je poslao ponudu za Leonarda Bonuccija (8 miliona eura) koja je ipak odbijena.

Jos nam usput uzmite Amauria za 8 mil... :D
Ma kakav Pepe,novinarske gluposti,kazem ja,navalili ste makar jednog igraca uvalit Zenitu u ovom prelaznome roku :mrgreen:

Mada ima nekako logike da ga Spalleti trazi,po toj lijevoj strani uglavnom igra Lazovic koji je ipak napadac,ali Pepe mi se ne cini najsretnijim rjesenjem,ja u Zenitu ocekujem Mcgeadya ili Dzagoeva :D
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:

BigBen
Kontakt:

Post Postao/la BigBen » 23 avg 2011, 19:01

Pepe je najbolje krilo Juventusa u ovoj situaciji...jedan od rijetkih koji zasluzuje ovaj dres i koji je olicenje onoga sto zovemo Stile Juve..hrabrost, srce, borba...vrlo zahvalan igrac i nisam za prodaju.
Pepe je jako srcan i borben momak, slican Gattusu ali 10 mil. je velika cifra i ja bih prihvatio. Kasnije uloziti u nekog krilnog igraca...
Ma kakav Pepe,novinarske gluposti,kazem ja,navalili ste makar jednog igraca uvalit Zenitu u ovom prelaznome roku
Moze Amauri, mozda mu bude godila polarna klima, pa pocne da igra kao lud :D . Vi nama koji milioncic i mi zadovoljni...

4 3 3 formacija protiv Udina, pa ko zabije vise, bar ce biti lijepo za oci...
Mozda umijesto Alex nek' bude Lugano...

slika

Glupost
Kontakt:

Post Postao/la Glupost » 23 avg 2011, 19:22

Meni se ne svida ova formacija, mislim da ce opet biti dosta prostora na sredini ali vidjet cemo, zna li neko jesmo li igrali sa ovom formacijom bar jednu pripremnu tekmu ?
Noi Soli !!! Drughi Ultra Curva Sud

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 23 avg 2011, 20:09

Nismo....
Matri nece igrati, 15 dana van terena :roll: Jbem ti srecu vise i povrede...

Ni eventualno pristigla pojacanja nece igrat sigurno, tako da bi sasatav treba biti kao protiv Milana, mozda Pasquato da uskoci lijevo, sto je izvjesno.

Quagliarella nije spreman za 90. minuta....Tako da ce vjerovatno Vucinic i Del Piero biti u spicu.

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 23 avg 2011, 20:19

Sve vrijeme molim Boga da izbjegnemo povrede, a prvenstvo nije ni počelo neki već povrijeđeni...

Sad bi najbolje po nas bilo da se prvenstvo odgodi za 2 sedmice, tamam bi se uklopila pojačanja i ovi povrijeđeni vratili :mrgreen:

Ovi igrači što su na prodaju, ponudu odmah treba prihvatit i igraču u lice reći da nije više član Juventusa i da treba da ide...Ne može se više ovako...

I moje strpljenje je došlo kraju! 8-) :lol:
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!

arturovidal
Kontakt:

Post Postao/la arturovidal » 23 avg 2011, 21:11

zdravo juventisni,
kazu guru trac da elija potpisuje, a giaccherini dolazi kao zamjena pepeu koji ide u zenit.

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 23 avg 2011, 22:02

Ja sam pročitoa nešto još luđe :D

Pepe i Bonucci u Zenit, a Bruno Alves u Juventus. :D
Ž '21!

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 23 avg 2011, 22:03

18 miliona za Bonuccia i Pepea, na nacin Bruno Alves nama i pare, uzet to odmah, heheh

p.s. brzi si, i ja to procita :D
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 23 avg 2011, 22:42

JuveSissoko je napisao/la:18 miliona za Bonuccia i Pepea, na nacin Bruno Alves nama i pare, uzet to odmah, heheh

p.s. brzi si, i ja to procita :D

hmm nekako mij e zao Pepea, ipak je bio ok ove sezonei bilo bi dobro sa se ima takav igrac ana klupu koji igra srcem..
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 23 avg 2011, 23:03

Bianconeri1988 je napisao/la:Ja sam pročitoa nešto još luđe :D

Pepe i Bonucci u Zenit, a Bruno Alves u Juventus. :D
[youtube][/youtube]

Boateng_27
Kontakt:

Post Postao/la Boateng_27 » 23 avg 2011, 23:05

Matri van stroja 2 sedmice :roll:

http://www.calciobalkan.com/portal/novo ... delje.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Ricardo Quaresma coming to Bosnia & Herzegovina :)

Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 23 avg 2011, 23:11

@Dylan Dog

Dobro,ba, šta se pališ odmah!?

Zar ti misliš da mi želim 30 godišnjaka u ekipi koji košta preko 20 miliona!?

Iskuliraj, vidiš da se šalim! ;)
Ž '21!

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 23 avg 2011, 23:27

Bianconeri1988 je napisao/la:@Dylan Dog

Dobro,ba, šta se pališ odmah!?

Zar ti misliš da mi želim 30 godišnjaka u ekipi koji košta preko 20 miliona!?

Iskuliraj, vidiš da se šalim! ;)
Svakako,zasto bi ga zeljeli kad u ekipi imate 24-godisnjeg talenta Bonucia i Wolsburgovog flopa Barzaglia,ni meni to nije bilo jasno.

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 23 avg 2011, 23:30

Upravo, kad tako sve fino znaš i razumiješ se onda nema potrebe za onakvim repliciranjem...

Kažem ti samo iskuliraš...
Ž '21!

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 0 gostiju.