vi ste nepopravljivi i tu se nema sta pricati
misliti da ste trebali ili zasluziti proci, u mecevima gdje ste u prvom susretu u londonu imali nevjerovatnu srecu da messi i kompanija promase 5-6 cistih zicera, gdje je ponisten regularan gol, gdje nije sviran cist penal za barcu, pa onda u revansu gdje ste ste se osramotili prvo zato sto ste po prvi put u istoriji vengerovoj igrali bunker sramotni, pa ni to nije bilo dovoljno, pa onda sudija vam je opet i u toj utakmici pomogao zato sto tog nesretnog persija nije iskljucio jos u prvom poluvremnu, pa onda niste centra presli, pa dajete gol tako sretno da jedna frljoka ode u korner, pa igrac barce sam sebi daje gol, pa onda crveni dobija vas igrac koji je divljao od prve minute, pa onda jos dobijate dva komada i barca proomasuje jos 5-6 prilika
sve u svemu svako normalan vidio je da je barca u te dvije utakmice za tri klase bila bolja, da ste imali nevjerovatnu srecu i sudijsku pomoc, i vi se opet zalite, i tvrditi da je taj crveni nesto presudio, smijurija pa ajd
uvijek sam gotivio arsenal, al zbog ovog foruma i smijesnih strucnjaka ponekad mi je i drago kad pokazete slabosti
kako stvari stoje, u narednim godinama nece vam barca biti kriva za sve, raspravljat cete fino sa navijacima ziline, brage, palerma i takvih slicnih na temama uefa lige
NE DAJTE MI LAGAT' !!!