Imas prenos na SAT1, a ak nemas taj kanal navrati ovdje malo prije pocetka utakmice. Bit ce tonu linkova.gorstak je napisao/la:Zna li iko koji kanal prenosi tekmu?
Neki dobar link ako nema na tv?
Hvala!
Veceras idemo ovjerit prolaz u LP.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Imas prenos na SAT1, a ak nemas taj kanal navrati ovdje malo prije pocetka utakmice. Bit ce tonu linkova.gorstak je napisao/la:Zna li iko koji kanal prenosi tekmu?
Neki dobar link ako nema na tv?
Hvala!
nece ni meni, greska nekagorstak je napisao/la:Hvala rase, hvala kicked.
Ovaj tvoj Rase je dobar, samo mi nešto neće full screen
Gomez je MORAO bolje reagovati, dobio je u peterac loptu, idealnu, ne previse visoku, na dobrom mjestu, pa ne znam sta mu vise treba da zabije... Da ne govorim da bi Dzeko ovo mlatno i kafu popioSaurman je napisao/la:Sigurna igra u prvom poluvremenu iz praktički jedine prave šanse zabili smo gol , Gomez je mogao bolje reagovati kod šuta glavom u 45' ipak je bio neometan , Boateng na beku Rafinha na klupi JH rotira tim u gotov svakoj utakmici nadam se da će u drugom zaigrati Petersen
Robben je veceras bio spreman,ali nije igrao cisto zbog predostroznostibordo je napisao/la: Jer vise ovaj robben kao da je od stakla,veceras opet ne igra zbog problema sa ledima!
a 6 cemo sigurno odigrat,tako da nismo dalekodon_burza je napisao/la:jos 12 utakmica do finala na areni
Primljeno ka znanju i sprovedeno u djelo.schweinsteiger je napisao/la: @Omer,pisi cetvrtu bez primljenog gola
E ako ih stvarno pisesOmerbavarac je napisao/la:Primljeno ka znanju i sprovedeno u djelo.schweinsteiger je napisao/la: @Omer,pisi cetvrtu bez primljenog gola
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.