Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Monolog
Moderator
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Monolog » 23 avg 2011, 18:00

Ne, Song, Szesny i Koscielny su vrhunski igrači. U pravu si. :mrgreen: :mrgreen: Jbt, što se pretjeruje, to je za ne povjerovati.

Verminator je odličan stoper, jedan od najboljih u Premiershipu, Sagna je dobar bek (to niko ne može osporiti) al' gore navedeni igrači i jesu prosjek. Odudarali bi u slabijim timovima, al' u Arsenalu nikako. A tek kad po kvaliteti odudaraš u jakom timu, onda možeš dobiti epitet odličan, vrhunski, najbolji na svijetu.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 23 avg 2011, 18:18

:D naravno da svi cijene sta je wenger postigao sa arsenalom ali ako one odustane od svoje transfer politike
najbolje rjesenje ce biti da ga otpuste
arsenal je klub sa najvecim budzetom neracunajuci vlasnike kluba tako da moraju placati velike svote za igrace

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 23 avg 2011, 18:24

Faraon iz Visokog je napisao/la:
Claus je napisao/la:
AllGunsBlazing je napisao/la:Vermaelen prosjek :roll: :roll: Sagna prosjek :roll: :roll: Song prosjek :roll: :roll: Szczesny prosjek :roll: :roll: pa cak i Koscielny prosjek :shock: :shock:
U usporedbi s igračima koje na tim pozicijama imaju Junajted, Chelsea, City; pa usudio bih se reći i Liverpool - ovi su dosta slabiji od onih koje navedeni posjeduju (da ne bude zabune, ne kažem ja ni da su Arsenalovci koje si nabrojao loši, daleko od toga, al' da nisu pretjerano kvalitetni - nisu). No vrijeme će sve pokazati, ovaj tim ima talent i perspektivnost, ali će mu trebati par godina da se uigra).;)
kako su to dosta slabiji od junajtedovih,celzijevih,citijevih pa i iverpoolovih ovi navedeni :roll:
Pa fino Vermalen se može porediti sa štoperima Mančestera i Chelsea ali je slabiji od Vidića,Terya i Ferdinada sa Cityovim je tu bara bara ni loši ni bolji ,Sagna je tu negdje sa svima ni lošiji ni bolji .
Scezny je prosjek Reina ,Cech,Hart,pa i De Gea su svi bolji od njega kao i neki golmani iz ovih slabiji timova EPL npr.Given,Jaskelainen,Begović ni u jednom parametru on nije bolji od ovih golmana ,jedino što je još mlad pa kako bude stario biće i bolji vjerovatno .
Koscielny je još mlad i nerealno ga je porediti sa ovim ostalima štoperima a nije on još njihov nivo .
Song je tu negdje sa ostalima ,loši je od Esiena ostali nisu bolji od nejga ali nisu ni lošiji toliko
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

losmi
Kontakt:

Post Postao/la losmi » 23 avg 2011, 18:25

http://sport.blic.rs/Fudbal/Evropski-fu ... ter-sitiju" onclick="window.open(this.href);return false;
MVP - Messi-Villa-Pedro

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 23 avg 2011, 18:27

Monolog je napisao/la:Ne, Song, Szesny i Koscielny su vrhunski igrači. U pravu si. :mrgreen: :mrgreen: Jbt, što se pretjeruje, to je za ne povjerovati.

Verminator je odličan stoper, jedan od najboljih u Premiershipu, Sagna je dobar bek (to niko ne može osporiti) al' gore navedeni igrači i jesu prosjek. Odudarali bi u slabijim timovima, al' u Arsenalu nikako. A tek kad po kvaliteti odudaraš u jakom timu, onda možeš dobiti epitet odličan, vrhunski, najbolji na svijetu.
+1 :mrgreen: - Poštedio si me bespotrebnog pisanja, iako sam u prethodnom objasio svoju konstataciju. :roll:

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 23 avg 2011, 18:36

Jeste vi gledali Seznog??????? Cuj prosjek covjek imao debi protiv Manchestera(u ligi) i Barcelone u LP, uz to primio samo 2 gola na te dvije utakmice :lol: :lol: :lol: Ali eto kad vi kazete da je prosjek onda mora biti... Shvatate vi sta pricate u jednom Arsenalu koji je zavrsio 4. NI KOSCIELNY NI SONG nisu prosjek, razumijete li vi sta znaci ta rijec???? Jel ih ovdje ko dize kao najbolje igrace na svijetu??? NE, ali prosjek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Uostalom pustite mene koji pratim Arsenal da kazem ko je prosjek a ko ne, taj isti Koscielny je sa Djurom u prvoj utakmici odlicno odigrao protiv Barcelone, i naravno mi pretjerujemo :lol: :lol: :lol: :lol:
edit : Onda je Arsenal prosle godine imao 6-7 dobrih igraca, Wenger mora da je madjionicar..
Celik!3,2,2.

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 23 avg 2011, 18:51

Claus je napisao/la:
Monolog je napisao/la:Ne, Song, Szesny i Koscielny su vrhunski igrači. U pravu si. :mrgreen: :mrgreen: Jbt, što se pretjeruje, to je za ne povjerovati.

+1 :mrgreen: - Poštedio si me bespotrebnog pisanja, iako sam u prethodnom objasio svoju konstataciju. :roll:
Ja jedino Koscijenlog vidim kao dosta slabijeg od Vidica,Terrya,Ferdinanda,ostali su tu negdje a ne "dosta slabiju"kao sto si ti rekao
Rođen s tobom da budem

Edin.-
Kontakt:

Post Postao/la Edin.- » 23 avg 2011, 19:17

In Wenger we don't trust !

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 23 avg 2011, 19:47

Sczcecny je za flopa De Geu druga dimenzija. Cuj ti De Gea, Begovic, Jaskalainen :lol: :lol:
Dio Arsenala

armin arsenalovac
Kontakt:

Post Postao/la armin arsenalovac » 23 avg 2011, 20:00

Kaka',Hazard,Cahill,Bejns !!! Ovo ili ispadamo !!!

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 23 avg 2011, 20:07

armin arsenalovac je napisao/la:Kaka',Hazard,Cahill,Bejns !!! Ovo ili ispadamo !!!
Kaka preselio na ahiret prije dvije godine, to je ono kada mu je Nemanja Supić i Emir Sphaić bili na Mevludu i tewhidu u Blagaju.
Hazzard je sam izjavio da neće napuštati Lille ovu sezonu, jer zna gdje god da ode biće na klupi. Sa Lillom igra LP, a sa Arsenalom još nije siguran :mrgreen:
Cahill i Baines su englezi, a samim tim i skupi. Neće njih Wenger nikad dovesti, jer mu je žao para ko ljudima kada daju zekatul fir i zekat. Wenger mora shvatiti da ovo nije sergija pa 40 % ide njemu 40 % vlasniku a 20 % za izgradnju Reisovog kabineta. Sve što potroši ide 100% za dobrobit Arsenala.

Ali jarane, sve da i ne dovedete nijednog od njih, opet nećete ispasti. A naravno da nećete dovesti nijednog od njih, prema tome, realno je negdje između 5 i 7 pozicije.
There got to be something for Liverpool big number nine ...

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 23 avg 2011, 20:08

ja mislim da bi Hazard trebao u Liverpool tamo mu je LP zagarantovana :lol:
Dio Arsenala

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 23 avg 2011, 20:15

-Paja je napisao/la:ja mislim da bi Hazard trebao u Liverpool tamo mu je LP zagarantovana :lol:
O Paja brate, King je odlučio da Hazzarda prvo kupi Arsenal pa ćemo ga onda dovesti džabe iz Arsenala :lol: Mora prvo na posudbu u male engleske ekipice, jer ne bih da imamo debi sa njim ko vi sa Koščelnim ili Žervinjom :P
There got to be something for Liverpool big number nine ...

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 23 avg 2011, 20:46

Rizah je napisao/la:
-Paja je napisao/la:ja mislim da bi Hazard trebao u Liverpool tamo mu je LP zagarantovana :lol:
O Paja brate, King je odlučio da Hazzarda prvo kupi Arsenal pa ćemo ga onda dovesti džabe iz Arsenala :lol: Mora prvo na posudbu u male engleske ekipice, jer ne bih da imamo debi sa njim ko vi sa Koščelnim ili Žervinjom :P
Inace vi ste sa Joe Colom imali uspjesan debi.Daleko da je stanje u Arsenalu bajno al' kad vidim da nesto kao provociraju navijaci Liverpoola onda mi dodje da placem od smijeha.Znaci niste osvojili englesku ligu od kako je osnovana barclays premier liga.Sto se toga tice trofejniji je jedan Blackburn,sad ne igrate evropu i vi bi nesto prigovarali.

Sto se kaze Rugao se lonac loncu a oba su suplja.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 23 avg 2011, 20:58

sad mi je nekako i zao arsenala, kako stvari stoje otisli ste u prosjecnost

sta je uzrok tome sad je to pitanje, neki krive vengera, dal je kriv on ili uprava i vlasnici kluba, ili svi zajedno, to je tesko znati, uglavnom, arsenal u zadnje vrijeme pokazuje kako nije u onom krugu od nekoliko top svjetskih klubova, ovako dodje samo kao dobar rasadnik za prodaju dobrih igraca, do sada ste se opet i nekako kaskali za najjacim, sad je men se cini neminovnost odlazak u prosjecnost
jbg, i vi navijaci a i venger ste se kurchili da se tako izrazim, glumeci velicinu koja niste, nekad ste to bili, al raspodom one slavne generacije anri, pires, bergkamp, viera, cole i ostali, venger je krenuo u projekat s tim mladjim igracima koji je zaista i izgledao lijepo i obecavajuce, sve je to ok bilo samo da nije konstantno iz godine u godinu prodavao igrace i da se nije konstantno mislilo da se zaradi samo. taj princip prodaj izgradjenog igraca a u vatru bacaj neke nove klince koji ce brzo izrasti u igracine nekad moze i uspjeti, al ako se to godinama radi onda se desi jednostavno odron kvaliteta, malo-pomalo nabere se to, kad u roku od 3-4 godine pokusas tako prodati 7-8 igraca, dobijes 2-3 svjetske klase, al ne mozes nikad dobiti opet 7-8 svjetskih klasa

po meni tesku gresku ste napravili s fabregasom, o tome sam vam nekoliko puta govorio, al vi ste se pravili pametni, velicajuci velikog vodju i velicinu arsenala. kardinalnu gresku napravili ste proslog ljeta, dok je laporta bio predsjednik barce mogli ste dobiti i 45-50 miliona za njega, sad ste dobili samo tridesetak miliona, on je ostao godinu dana i to vam nije donijelo nista narocito. da ga je venger tada prodao, i kao sto smo govorili da je doveo recimo za te pare 2-3 igraca svjetske klase, a tada se to moglo, ozil jedan kostao je desetak miliona tek, bilo je i sjajnih stopera i napadaca, da je sve to dovedeno umjesto fabregasa bili bi ste dosta jaci, a klisi i nasri bi sigurno ostali tu i dalje, arsenal bio beton ekipa

gresku ste napravili i ovog ljeta, otezuci s tom prodajom fabregasa, da ga je vodja odmah prodao i za ovih tridesetak miliona, imao bi vremena uvjeriti nasrija da ostane i opet dovesti kvalitetnih igraca, a ovako totalno nerezonski se sve odigralo, nesto se otezalo a opet je fabregas otisao za malo para, sto je i gore jos ode i nasri i klisi, sad se nema ni vremena za nove igrace, klase su razgrabili drugi, i ono sto je ostalo sad ovi manji klubovi lupetaju astronomske cifre aguero 45 miliona, pastore 40, falcao 40, sad arseanalu treba 100 miliona nekih brzinskih ulaganja, a to se naravno nece desiti, uci cete u sezonu ovakvi kakvi jeste i to je meni onako zalosno

al jbg, tako je to kad se neko okurazi, kad se ne misli itd, umjesto arsenala sad ce u tom nekom vrhu engleskom i evropskom biti city i mozda liverpool, tako je to, dok se jednom ne smrkne, drugom ne svane jbg
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 23 avg 2011, 21:04

Wenger - I intend to strengthen my midfield
http://www.arsenal.com/news/news-archiv ... y-midfield" onclick="window.open(this.href);return false;

zivi bili pa vidjeli...

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 23 avg 2011, 21:05

DA te pitam @Romario kako to komentarises, Arsenal nije medju top klubovima, ali je trebao izbaciti klub koji igra najbolji fudbal na planeti??? Sreca ili???
Celik!3,2,2.

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 23 avg 2011, 21:11

AllGunsBlazing je napisao/la:DA te pitam @Romario kako to komentarises, Arsenal nije medju top klubovima, ali je trebao izbaciti klub koji igra najbolji fudbal na planeti??? Sreca ili???
to je ovo sto pricam kako ste i vi navijaci i vasa uprava skloni kurchenju i nerealnom gledanju na stvari

kako ti komentarises da je arsenal kao top klub nije uspio uputiti ni jedan sut prema ni pored gola

kako komentarise da u statistici po imena arsenal stoji sutevi na gol 0, sutevi pored gola 0

vi i dalje mislite da ste trebali izbaciti najjacu ekipu koja je ikada igrala fudbal, a ne da ste bili slabiji nego ste se i osramotili, i niste mogli u najbitnijim trenucima dobiti birmingem, sunderland i druge, a i sad brijete da ste trebali izbaciti barcu heh

to je taj problem
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 23 avg 2011, 21:19

Cekaj kakve veze imaju sutevi???? Zasto bjezis sa teme?? JEdini klub koji se kurci i koji je bezobrazan je Barcelona, jer npr. dok Wenger ne zeli govoriti o imenima igraca koje hoce kupiti jer nece da unosi nemir ovi namjerno spominju i sve zive igrace i navijace pa cak i nekakve gradonacelnike angazuju na toj propagandi.. Drugo Arsenal je u 55. minuti imao prolaz, znaci bez suta, bez icega IMAO JE PROLAZ i jedino se to racuna, ali onda na scenu stupa staro dobro i provjereno oruzje Blau grane, SUDIJE.. De mi reci evo bez ikakvih provokacija kakav je osjecaj slaviti titulE koje vam sudija donese??? Ne zaboravi finale protiv Arsenala i ofsajd Eto'o-a koji nije sviran i naravno Barca je dala gol, ne zaboravi Cska i ne zaboravi proslu godinu i Arsenal i Real, kako je to sve slaviti i uzdizati se kao najveci tim svih vremena nezasluzeno?? Btw ti mislis da nas opisujes kako se dizemo da smo najveci, a ne znas uopste kakvi smo, to ste samo vi, evo pitaj koga god hoces na forumu ko se najvise dize ovdje, uostalom slogan kluba ''mes que un club'' :lol: :lol: :lol: :lol: kako sam razumio to je postavljeno radi dobrotvornog rada Barcelone u zajednici, ali fazon u svemu tome sto svi veci klubovi to rade, znaci svaki klub bi treba biti ''more than a club'' ali nisu svi tako arogantni kao vec spomenuti..
Celik!3,2,2.

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 23 avg 2011, 21:25

@AllGunzBlazing Nemamo se više šta žaliti, sudija pa sudija, ali ako išta, pokazali smo da smo bili dovoljno jaki da i najbolje pobjedimo. Barca jeste najbolji tim, ali šta sada? Na Wengeru je da pokaže kakav je trener, a drugo, nema potrebe da se raspravljamo o svemu tome. Bilo prošlo, nova je era za Arsenal, nadam se, ona bolja.

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.