FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

don_burza
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la don_burza » 23 avg 2011, 01:15

FRANK RIBERY je napisao/la:Heynckes träumt von Tevez"

http://www.bild.de/sport/fussball/jupp- ... .bild.html" onclick="window.open(this.href);return false;

haha pa on nebi nikad dobio lopte od robena :D

isto ko sto on neda dzeksonu
Thomas Müller - Fußballgott

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 23 avg 2011, 01:20

Cisse iz freiburga bi bio jedno dobro pojačanje, šta čovjek sve pogađa to je nevjerovatno.A pokazao je sa početkom ove sezone da ona prošla nije bila slučajnost nego da se zaista radi o kvalitetnom napadača. Zato ako bi nekog dovodili Cissea bi bilo onda najbolje dovest.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 23 avg 2011, 01:51

stvarno bi to bilo lijepo da nas uprava pocasti sa nekim pojacanjem u napadu,,ovo za Teveza mi lici na iluziju... :)
VOLIM BAYERN

Klare

Post Postao/la Klare » 23 avg 2011, 01:54

Tako je @effe, prošle godine me oduševio, a eto i ove nastavlja tamo gdje je stao. 8-) Sjećam se još njegove agilnosti protiv nas u Minhenu, jako pokretljiv, vrši pritisak na odbranu, a pritom i onaj pravi centrafor, pospremač lopti u mrežu. I ja sam mišljena da bi bio pravi potez, nekih 15 miliona, a ostali nabrojani sve talašika.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 23 avg 2011, 02:25

Tevez, predobro zvuci da bi bilo istinito.

Nakon danasnje izjave Heynckesa da ne zeli drugog napadaca kao i Nerlingera da Bayern vise nece kupovati, ova vijest kao i bilo koja druga dolazi sa velikom dozom rezerve.
Stoji da bi nama u ovom trenutku jos jedan igrac dobrodosao, evo odluka moze pasti na napadaca, jer smo Olu izgubili na dva mjeseca, ali postavlja se pitanje sta kada se Hrvat vrati?

Ostala je jos jedna sedmica za transfere, pa cemo vidjeti kakve planove imaju u Bayernu.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 23 avg 2011, 09:27

tevez jeste klasa, al je previše škrt, previše voli loptu, tako da se postavlja pitanje dal bi ribery, robben i tevez mogli funkcionisat skupa, sva trojica su zaljubljenici u loptu :)
pored cissea i berbatov bi bio dobra opcija, obojica se sigurno ne bi bunila da dođu u bayern, e sad je samo pitanje dal uprava želi dovest neko rješenje za jednu sezonu, eto tek da imaju još jednog napadača zbog oline povrede ili će usput odmah razmišljat i malo dalje
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 23 avg 2011, 10:34

Ja mislim da bi trebali kupiti nekog mladog napadaca, koji ce u buducnosti biti vazan za Bayern. Sada imamo Gomeza i Petersena i vjerovatno ce Heynckes uskoro poceti davati sansu i ovom drugom, jer on zeli da svi igraci u ekipi budu zastupljeni i da svi igraju. Olic i nije bas tako mlad pa da ga ne mozemo cekati dok se oporavlja. Vrijeme ne radi za njega i ako ovako nastavi sa povredama mogao bi vrlo brzo da se vrati u neki manji klub. Istina uradio je vrijedne stvari za Bayern, ali ovaj klub igra na visokom nivou i treba uvijek imati 3 ili 4 napadaca koji su zdravi i mogu solidno odigrati.

Druga opcija jeste da ne kupujemo igrace, vec da cekamo oporavak Olica, a da Muller uskoci na mjesto napadaca. Nezz koliko bi se Muller dobro snasao u ulozi klasicnog napadaca.

A ovo za Teveza :o :o Nezz samo kako bi se on uklopio u nas sistem igre. Mozda bi bilo zanimljivo gledati ga u Bundesligi, ali mislim da to nebi bilo dobro za Bayern. Kao sto je effe rekao, vec imamo Robbery koji dugo drzi loptu u toku jedne utakmice, jos Tevez. Ostali igraci bi imali po 2 kontakta sa loptom u toku utakmice :D
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

bavarac_33
Kontakt:

Post Postao/la bavarac_33 » 23 avg 2011, 12:34

Cisse bi bio izvanredno rjesenje,ali ljudi zaboravljate,on nije igrac za klupe,a mislim da bi pored Gomeza tesko se izborio za prvih 11..sto bi bio klupa Bayernu,kad je vec u vrhunskoj formi i zabija,taj potez bi bio los za njega...
'Dobar dan. Javljamo se iz Mostara. Ovdje je nedjelja.

hector
Kontakt:

Post Postao/la hector » 23 avg 2011, 13:55

izgleda da je bayern ponudio hsvu 10mil.€ za petrića.

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 23 avg 2011, 14:18

hector je napisao/la:izgleda da je bayern ponudio hsvu 10mil.€ za petrića.
To je prosto nemoguće.Čovjeku ističe ugovor za godinu dana, a njegova realna cijena je oko 8-9 mil eura.Uzmeli se u obzir da mu je ugovor pri kraju 3-4 max.Inače nigdje takvu informaciju nisam pronašao.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

hector
Kontakt:

Post Postao/la hector » 23 avg 2011, 14:27

imas na 4-4-2.com portalu. ;)

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 23 avg 2011, 14:31

hector je napisao/la:imas na 4-4-2.com portalu. ;)
Gdje njega nađe.To je portal koji lupa ko MAksim po diviziji.Sportsko žutilo.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

hector
Kontakt:

Post Postao/la hector » 23 avg 2011, 14:37

imaš i na tuttomercato. ;)

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 23 avg 2011, 16:19

hector je napisao/la:imaš i na tuttomercato. ;)
Općenito ova špekulacija nema veza sa istinom.Petrić nit je igrač za BAyern nit bi neka budala dala 10 mil eura za solidnog igrača kome ističe ugovor.Da ima ugovor na 5 godina ja ne bi dao 10 mil eura.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 23 avg 2011, 16:31

Kao prvo Bayern traži kvalitetnog napadača a ne solidnog za kojeg bi navodno trebao izdvojiti 10 mil što je nebuloza žabarskih medija , drugo Heynckes je sasvim jasno rekao: " ako treba, onda neka dovedu napadača svjetske klase.I gdje ga možeš sada naći? igrač poput Agüera može kod nas igrati.Ali on košta 40 miliona eura.Tevez košta 45 miliona eura.To su igrači koji bi nas sigurno pojačali.Nema onih igrača koje ja želim."Želim nešto novo probati.Nadam se, da će se to desiti prije 31.8!"
1974---1975---1976---2001---2013---2020

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 23 avg 2011, 16:53

Ima onaj mali Englez, Dale. Njega se isto moze u 1.tim prekomandovati pa na klupu staviti da sazrije u napadača :)
Ali, tu je negdje sa Olom po zdravstvenom stanju :)
Cisse izjavio da mu se ide. Ako bi nam došao, ja bi ga rado sa Gomezom u duetu vidio. Ipak sam ja uvijek favorizirao igru sa 2 klasična napadača. Zadnja takva koncepcija je bila sa Kloseom i Tonijem, ali teško da se to može u današnji Bayern ugurati...

FC Hollywood opet u modi. Imperija (Kahn) uzvraća udarac. Ponovo se na Schweinija okomio,jer se ponaša ko curica jer ne zna primiti kritiku ;)
Sent from my Philips Smart TV.

bordo
Kontakt:

Post Postao/la bordo » 23 avg 2011, 17:59

Oni pod hitno po meni moraju dovesti nekog,konkretnog!
Jer vise ovaj robben kao da je od stakla,veceras opet ne igra zbog problema sa ledima!
ja ne kontam kako oni kontaju pregurati ligu prvaka, a finale je u minhenu!
Dosta skrtarenja vise! nisam zato ni da se rasipa! ali nam pod hitno trebaju zamjene!

gorstak
Kontakt:

Post Postao/la gorstak » 23 avg 2011, 19:40

Zna li iko koji kanal prenosi tekmu?
Neki dobar link ako nema na tv?
Hvala!
24.04.1991.
Stern des südens

rase.king
Kontakt:

Post Postao/la rase.king » 23 avg 2011, 20:16

gorstak je napisao/la:Zna li iko koji kanal prenosi tekmu?
Neki dobar link ako nema na tv?
Hvala!
http://adf.ly/2QsVc

Sastav:
Neuer - Boateng, Lahm, van Buyten, Badstuber - Gustavo, Schweinsteiger - Muller, Ribery, Kroos - Gomez

kicked21
Kontakt:

Post Postao/la kicked21 » 23 avg 2011, 20:20

evo jos jedan link...
http://www.domacifilmovi.us" onclick="window.open(this.href);return false; i onda pritisnete Channel2

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 2 gosta.