BogDylan Dog je napisao/la:Sta je tacno Amar u Zeljeznicaru?
Cini mi se da je on puno vise od "sefa strucnog staba"
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
svoj ti pos'o !
- Joint_Union
- Kontakt:
Ovo je bolje iz dana u dan
.Lik iz nekog sela pokraj Gradačca dodje ovdje na temu i priča o Amaru, šta bi trebao i kako bi trebao, što je gore djeca mu odgovaraju i ispišu 5 strana
.
Na koji god portal i forum udješ priča se o Velikom Amaru, jeste velikom jer da nije velik i gospodin nebi niko spomenuo ga....zato samo nastavite pičići znate šta vas čeka na kraju.
Zrinjski mora pasti.Ne sumnjam da će gospodin Brko
naći odgovarajuću taktiku.
Željezničar do groba ale!

Na koji god portal i forum udješ priča se o Velikom Amaru, jeste velikom jer da nije velik i gospodin nebi niko spomenuo ga....zato samo nastavite pičići znate šta vas čeka na kraju.
Zrinjski mora pasti.Ne sumnjam da će gospodin Brko

Željezničar do groba ale!
The Blues,La Squadra,Azzura,Blucerchiati,Plavi.Plava boja se voli iz ljubavi.Ne želimo nametnutu ljubav,već onu čistu Shakespeareovu.Da,u nju vjerujemo.A takva je ljubav prema plavoj boji.Ona se poklanja samo jednom i jedinom-fudbalskom klubu ŽELJEZNIČAR.
- SarajlijaTM
I BatinaGrbavica moj zivot je napisao/la:BogDylan Dog je napisao/la:Sta je tacno Amar u Zeljeznicaru?
Cini mi se da je on puno vise od "sefa strucnog staba"

AMAR OSIM = ŽELJEZNIČAR
p.s.-kad sutra zagrmi sa juga AMAR AMAR OSIM OSIM skontajte sami smije li ga ko otjerati

Potpis 100%peti novembar je napisao/la: One koji spominju rušenje Amara smatram, ili neupućenim neznalicama ili neprijateljima FK Željezničar.
Neznalice me ne brinu, njih treba naučiti i objasniti im neke stvari, a sa neprijateljima znamo i znaćemo kako treba...
Za ove neupućene neznalice samo da navedem neke činjenice:
1. Amar Osim je svojim prisustvom u FK Željezničar donio toliko trofeja kao ni jedan trener do sada (u svakoj sezoni kad je3 vodio klub donio trofej) i donijeće ih još mnogo, samo ga pustimo da radi.
2. Za vrijeme Amara Osima naš klub je prodao nekoliko igrača za velike pare ( Bekrić, Šehić, Višča, Cocalić), prije toga igrače smo prodavali za siću.
3. Za vrijeme Amara kasa kluba se podobro napunila a puni se i dalje....
4. Amar Osim je za mnoge trenere "filozof", takav mu je bio i otac. Znamo šta mu je "babo filozof" postigao sa Željom i svim drugim klubovima koje je trenirao.
5. Za vrijeme Amara naš klub ima pripreme po Sloveniji i igra sa renomiranim protivnicima za razliku od ranijih priprema te igra u evropskoj opremi.
6. ]Amar Osim nikad izdat Želju neće i jedino u tog čovijeka imam povjerenje.[/b] Danas se povjerenje mase, a posebno Željinih navijača, teško stiče.
7. Amar Osim je sin od Ivice Osima, to dovoljno govori.
8. Amar Osim ima viziju kako stvoriti, na ovim našim jadnim prostorima, velikog i modernog Željezničara.
9. Ako ćemo i to gledati, po meni Amar ima najbolji imidž u ligi, pravi boemski odnosno rokerski.
10. I na kraju, što mnogi ovdje pametnjakovići ne znaju, Amaru je Željo u krvi, Amar je kao dijete, na jugu sa zastavom u ruci navijao za Želju.
11. Amar Osim VOLI ŽELJU.
AMAR, AMAR, OSIM,OSIM !
-
- Kontakt:
Odlaskom Amara Željo bi pao u anarhiju .Niko nije dovoljno snažna ličnost da drži razne struje dalje od kluba kao Amar.Ali ovdije ima forumaša koji bi i Fergusona otjerali pa svaka rasprava sa njima vodi srozavanju vlastitog samopoštovanja.legenda79 je napisao/la:Sve sam vise siguran da postoji jedna struja kojoj ne odgovara trenutno stanje u klubu ili koja je nezadovoljna svojim statusom u njemu i na sve nacine pokusava destabilizovati situaciju unjeti nemir,siriti dezinformacije podvaljivati postupke..ne cudi me da je medju njima i odredjeni broj ljudi,nedavno registrovanih korisnika kojii pisu na ovom najmasovnijem forumu i temi F.K Željeznicar gdje su prisutne sire mase citalaca i naravno svaki post je u negtivom kontekstu u usmjeren je protiv jedne osobe a to je Amar Osim.Naprosto ih nije tesko prepoznati jer se njihovi citati svode iskljucivo na omalovazavanju i podcjenjivanju lika i djela u navedene osobe u svakom pogledu,najgore od svega sto je njihov plan donekle i uspio jer i par standardnih forumasa podlegao njihovom utjecaju ali samo par vjerovatno maloljetnika koji jos uvijek nemaju izgradjene licnosti i izrazenu moc realnog rasudjivanja i sagledavanja stvarnog cinjenicnog stanja...Nadam se da su se u ovom postu pronasli svi oni koju su trebali..!!!

“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
a sto ti komentarises njihovo stanje oni znaju najbolje o svom klubu da pisu i tu trebaju prestati sve price oko toga i obratno kod nas eto nama sad neko ko navija za zeljeznicar treba soliti pamet sta treba da uradimo pustiite ljude imaju malu krizu unutarnja previranja i neka sami diskutuju o tome
Gledaj ti ligu zemlje čiju si zastavu stavio na avatar .Patrioto BOSANSKA:England je napisao/la:Misliš da je Amar George Best ?peti novembar je napisao/la:One koji spominju rušenje Amara smatram, ili neupućenim neznalicama ili neprijateljima FK Željezničar.
Neznalice me ne brinu, njih treba naučiti i objasniti im neke stvari, a sa neprijateljima znamo i znaćemo kako treba...
1. Amar Osim je svojim prisustvom u FK Željezničar donio toliko trofeja kao ni jedan trener do sada (u svakoj sezoni kad je3 vodio klub donio trofej) i donijeće ih još mnogo, samo ga pustimo da radi.
2. Za vrijeme Amara Osima naš klub je prodao nekoliko igrača za velike pare ( Bekrić, Šehić, Višča, Cocalić), prije toga igrače smo prodavali za siću.
4. Amar Osim je za mnoge trenere "filozof", takav mu je bio i otac. Znamo šta mu je "babo filozof" postigao sa Željom i svim drugim klubovima koje je trenirao.
5. Za vrijeme Amara naš klub ima pripreme po Sloveniji i igra sa renomiranim protivnicima za razliku od ranijih priprema te igra u evropskoj opremi.
6. ]Amar Osim nikad izdat Želju neće i jedino u tog čovijeka imam povjerenje.[/b] Danas se povjerenje mase, a posebno Željinih navijača, teško stiče.
8. Amar Osim ima viziju kako stvoriti, na ovim našim jadnim prostorima, velikog i modernog Željezničara.
9. Ako ćemo i to gledati, po meni Amar ima najbolji imidž u ligi, pravi boemski odnosno rokerski.![]()
10. I na kraju, što mnogi ovdje pametnjakovići ne znaju, Amaru je Željo u krvi, Amar je kao dijete, na jugu sa zastavom u ruci navijao za Želju.
AMAR, AMAR, OSIM,OSIM !
Voli li Amar više Želju od tebe ?
Teške stvari ti navodiš, po tvome ne postoji druga opcija, to je u suvremenim društiva jedno jako loše stanje, kad ne postoji izbor, ispada da se Željeznicar svodi na Amara i njegov potez, a to nije istina ili stanje je takvo da u početku prvenstva Amar nije pokazao ništa, iste loše stvari i taktičke nedostatke ima i kao u drugom dijelu prošle sezone kad nisu odigrali ništa, totalna kriza igre, neuigranost, a možda i ambicija, možda je Amar prerasta Želju, ligu, možda je doslo do zasićenja na radnome mjestu, kao običan gledatelj gledam loš nogomet i to je činjenica, pa sigurno bi i Amar volio otići u Njemačku, Francusku , Italiju, a ne da igra na piroti, lukavici, trebinju...mora postojati opcija, za mene Amar ne bi bio normalan čovjek kad ne bi iskoristio priliku, kad je tako velik, slabo ima i on mogućnosti, koliko pratim, nema nekih ponuda, slabo ima zainteresiranih za njegov rad, a u jednoj od najlošijih liga u Europi, Amar je samo malo iznad prosjeka.

“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
Što te smeta moj avatar ?DRHAUSE je napisao/la:Gledaj ti ligu zemlje čiju si zastavu stavio na avatar .Patrioto BOSANSKA:England je napisao/la:Misliš da je Amar George Best ?peti novembar je napisao/la:One koji spominju rušenje Amara smatram, ili neupućenim neznalicama ili neprijateljima FK Željezničar.
9. Ako ćemo i to gledati, po meni Amar ima najbolji imidž u ligi, pravi boemski odnosno rokerski.![]()
AMAR, AMAR, OSIM,OSIM !
Voli li Amar više Želju od tebe ?
Teške stvari ti navodiš, po tvome ne postoji druga opcija, to je u suvremenim društiva jedno jako loše stanje, kad ne postoji izbor, ispada da se Željeznicar svodi na Amara i njegov potez, a to nije istina ili stanje je takvo da u početku prvenstva Amar nije pokazao ništa, iste loše stvari i taktičke nedostatke ima i kao u drugom dijelu prošle sezone kad nisu odigrali ništa, totalna kriza igre, neuigranost, a možda i ambicija, možda je Amar prerasta Želju, ligu, možda je doslo do zasićenja na radnome mjestu, kao običan gledatelj gledam loš nogomet i to je činjenica, pa sigurno bi i Amar volio otići u Njemačku, Francusku , Italiju, a ne da igra na piroti, lukavici, trebinju...mora postojati opcija, za mene Amar ne bi bio normalan čovjek kad ne bi iskoristio priliku, kad je tako velik, slabo ima i on mogućnosti, koliko pratim, nema nekih ponuda, slabo ima zainteresiranih za njegov rad, a u jednoj od najlošijih liga u Europi, Amar je samo malo iznad prosjeka.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
- spielführer_21
- Kontakt:
bold=istina!Teške stvari ti navodiš, po tvome ne postoji druga opcija, to je u suvremenim društiva jedno jako loše stanje, kad ne postoji izbor, ispada da se Željeznicar svodi na Amara i njegov potez, a to nije istina ili stanje je takvo da u početku prvenstva Amar nije pokazao ništa, iste loše stvari i taktičke nedostatke ima i kao u drugom dijelu prošle sezone kad nisu odigrali ništa, totalna kriza igre, neuigranost, a možda i ambicija, možda je Amar prerasta Želju, ligu, možda je doslo do zasićenja na radnome mjestu, kao običan gledatelj gledam loš nogomet i to je činjenica, pa sigurno bi i Amar volio otići u Njemačku, Francusku , Italiju, a ne da igra na piroti, lukavici, trebinju...mora postojati opcija, za mene Amar ne bi bio normalan čovjek kad ne bi iskoristio priliku, kad je tako velik, slabo ima i on mogućnosti, koliko pratim, nema nekih ponuda, slabo ima zainteresiranih za njegov rad, a u jednoj od najlošijih liga u Europi, Amar je samo malo iznad prosjeka.
ovo ostalo je možda tačno, možda netačno nije ni važno jer Željo ovisi o Amaru više nego što možete zamisliti.. ako vam se sviđa bujrum, ako ne- pustite nas da "svoju muku mučimo".. pozdrav..
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
- jug-onostalgicar
- Kontakt:
Što te smeta moj avatar ?[/quote]
amar ni u jednoj drugoj ligi na balkanu nebi klepio love koliko ce u nasoj i to sa najmanje muke
a tvoj avatar mi je jednostavno smijesan
to sto ti pokusavas unijeti razdor medju ovu stoku od forumskih navijaca koji su ko kakve mahalkuse pa na svaciju glupost reaguju i koji nakon dvije gostujuce vec hoce da spale amara je samo pokazatelj koliko si pao
imam 100% povjerenje u amara i za razliku od vas ovdje po forumu ja znam i zasto imam to povjerenje...
ajmo sad prestat fino ovdje panicarit ko kakve trebe i uzivat u tome da smo ove sezone kandidati za vrh
evo i da se pohvalim da sam procitao magazin željin i stvarno sam ugodno iznenadjen
magazin je informativan nepristrasan i lijepo uradjen
svaka cast marketingu na potezu
amar ni u jednoj drugoj ligi na balkanu nebi klepio love koliko ce u nasoj i to sa najmanje muke
a tvoj avatar mi je jednostavno smijesan
to sto ti pokusavas unijeti razdor medju ovu stoku od forumskih navijaca koji su ko kakve mahalkuse pa na svaciju glupost reaguju i koji nakon dvije gostujuce vec hoce da spale amara je samo pokazatelj koliko si pao
imam 100% povjerenje u amara i za razliku od vas ovdje po forumu ja znam i zasto imam to povjerenje...
ajmo sad prestat fino ovdje panicarit ko kakve trebe i uzivat u tome da smo ove sezone kandidati za vrh
evo i da se pohvalim da sam procitao magazin željin i stvarno sam ugodno iznenadjen
magazin je informativan nepristrasan i lijepo uradjen
svaka cast marketingu na potezu
Nemam ja nista protiv Osima, ali pišem o neposrednom zapažanju, teško mi se pomiriti sa činjenicom da trpi pojedince koji igraju toliko loše, kao npr.Marković(po mome nisu ga naučili trčati, jako loše trči , nema pojma gdje goni), Bogičević( nema igračku inteligencije i koordinacije, neprestano radi prekide u zoni-to je taktička greska, a taktika se ne radi na južnoj tribini), pa je Lazara forsirao(neozbiljno)meni to nije bilo zabavno, cijelu polusezonu je mogao afirmirati napadaca, to je po meni ogromna greska, dovodi Adilovića , koji je sve samo ne ono sto istinski navijač očekuje od napadača, on je nadopuna za Bajru, nije pojačanje. I nema igre u gostima, zar to nije dovoljno da se kaže, platim kartu za nista.
Da citiram kraći dio iz magazina :
... " Iako je današnji fudbal veliki biznis, nijedan klub ne može opstati ako nema armiju navijača iza sebe. A kada jedan klub iza sebe ima navijače kao što su Manijaci, uspjeh ne smije i ne može izostati. Željini navijači iz godine u godinu pokazuju zbog čega su najbolji " ...
OSTANIMO NAJBOLJI U SVAKOM TRENUTKU !
... " Iako je današnji fudbal veliki biznis, nijedan klub ne može opstati ako nema armiju navijača iza sebe. A kada jedan klub iza sebe ima navijače kao što su Manijaci, uspjeh ne smije i ne može izostati. Željini navijači iz godine u godinu pokazuju zbog čega su najbolji " ...
OSTANIMO NAJBOLJI U SVAKOM TRENUTKU !
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
- jug-onostalgicar
- Kontakt:
England je napisao/la:Nemam ja nista protiv Osima, ali pišem o neposrednom zapažanju, teško mi se pomiriti sa činjenicom da trpi pojedince koji igraju toliko loše, kao npr.Marković(po mome nisu ga naučili trčati, jako loše trči , nema pojma gdje goni), Bogičević( nema igračku inteligencije i koordinacije, neprestano radi prekide u zoni-to je taktička greska, a taktika se ne radi na južnoj tribini), pa je Lazara forsirao(neozbiljno)meni to nije bilo zabavno, cijelu polusezonu je mogao afirmirati napadaca, to je po meni ogromna greska, dovodi Adilovića , koji je sve samo ne ono sto istinski navijač očekuje od napadača, on je nadopuna za Bajru, nije pojačanje. I nema igre u gostima, zar to nije dovoljno da se kaže, platim kartu za nista.
nemamo skauting nemamo para... i sad ti ocekujes da se sljedeci zidan pojavi na vratima i kaze da je eto cuo za jednog želju i rece sam sebi da se oproba pa bi on ostao na 5 godina i za 2 milje iako realno moze ostat na 2 godine i 20 milja...
amar forsira sta ima jer zasad mi moramo trpit te poluigrace(cast pojedincima)
btw mozel mi ko reci kad je sljedeca akcija na jugu da se dodje radit svrbe me ruke

odigrali smo po meni bolje sad u travniku nego prije 2 godine kad smo bili prvaci kad smo odigrali 0-0 , ljudi su igrali bunker na svom stadionu , onaj prvi go nas je presjekao a slobodnjak dokusurio , isto tako protiv sirokog smo odigrali odlicno. nije do igre koliko je do pada koncentracije u nekim trenutcima i zbog toga budemo kaznjeni , cim to dodje na svoje ( a doci ce ) vratit cemo se na sami vrh tabele i to jako brzo , i onda ce se kriticari povuci u misije rupe 

England je napisao/la:Nemam ja nista protiv Osima, ali pišem o neposrednom zapažanju, teško mi se pomiriti sa činjenicom da trpi pojedince koji igraju toliko loše, kao npr.Marković(po mome nisu ga naučili trčati, jako loše trči , nema pojma gdje goni), Bogičević( nema igračku inteligencije i koordinacije, neprestano radi prekide u zoni-to je taktička greska, a taktika se ne radi na južnoj tribini), pa je Lazara forsirao(neozbiljno)meni to nije bilo zabavno, cijelu polusezonu je mogao afirmirati napadaca, to je po meni ogromna greska, dovodi Adilovića , koji je sve samo ne ono sto istinski navijač očekuje od napadača, on je nadopuna za Bajru, nije pojačanje. I nema igre u gostima, zar to nije dovoljno da se kaže, platim kartu za nista.
Tebi ko da neko zavrne ruku pred svaku utakmicu i natjera te platis kartu,ko te tjera da uopste dolazis ionako si prisutan samo u zadnju godinu dana tu ako si i toliko...jarane fakat pretjerujes aj sto pretjerujes vec si postao i naporan,mislio sam juce kad si se registrovao da stvarno imas sta da kazes da imas koju pametnu,da poznajes igru zvanu nogomet ali sam se definitivno uvjerio da si ovde samo iz cisto provokatorski razloga i s namjerom da trolujes temu i to na prefinjen i ugladjen nacin....neke si uspio isprovocirati neke nisi i recimo da ti je djelomicno uspio posao..nadam se da si zadovoljan i sad lagano razguli odakle si i dosao i shvati da nam tvoji velikoevropski savjeti i vidjenje nogometa zaista nisu ni najmanje potrebni a svaka rasprava s tobom je suvisna.
Ovo je nas klub f.k željeznicar za njega zivimo,disemo,umiremo,sanjamo,volimo,placemo,tugujemo i radujemo se,takav je kakav jeste za nas najbolji i jedini na svijetu,mi smo ti sljepci koji sljepo pratimo zelju i u dobru i u zlu i zato je Željo ono sto jeste i ono sto opstaje dugih niz godina i ne opstaje sigurno na temeljima takvih kao sto si ti,neklubovica ili viseklubovica koji se naginju onako kako vjetar puse...!!
Ti znas sve, pa i krivo procijeniti, tu si..nisi konstruktivan, ai sumnjam da si i kompentencija...iako su svi tvoji, u nogomet, da nisu suci ..?legenda79 je napisao/la:England je napisao/la:Nemam ja nista protiv Osima, ali pišem o neposrednom zapažanju, teško mi se pomiriti sa činjenicom da trpi pojedince koji igraju toliko loše, kao npr.Marković(po mome nisu ga naučili trčati, jako loše trči , nema pojma gdje goni), Bogičević( nema igračku inteligencije i koordinacije, neprestano radi prekide u zoni-to je taktička greska, a taktika se ne radi na južnoj tribini), pa je Lazara forsirao(neozbiljno)meni to nije bilo zabavno, cijelu polusezonu je mogao afirmirati napadaca, to je po meni ogromna greska, dovodi Adilovića , koji je sve samo ne ono sto istinski navijač očekuje od napadača, on je nadopuna za Bajru, nije pojačanje. I nema igre u gostima, zar to nije dovoljno da se kaže, platim kartu za nista.
Tebi ko da neko zavrne ruku pred svaku utakmicu i natjera te platis kartu,ko te tjera da uopste dolazis ionako si prisutan samo u zadnju godinu dana tu ako si i toliko...jarane fakat pretjerujes aj sto pretjerujes vec si postao i naporan,mislio sam juce kad si se registrovao da stvarno imas sta da kazes da imas koju pametnu,da poznajes igru zvanu nogomet ali sam se definitivno uvjerio da si ovde samo iz cisto provokatorski razloga i s namjerom da trolujes temu i to na prefinjen i ugladjen nacin....neke si uspio isprovocirati neke nisi i recimo da ti je djelomicno uspio posao..nadam se da si zadovoljan i sad lagano razguli odakle si i dosao i shvati da nam tvoji velikoevropski savjeti i vidjenje nogometa zaista nisu ni najmanje potrebni a svaka rasprava s tobom je suvisna.
Ovo je nas klub f.k željeznicar za njega zivimo,disemo,umiremo,sanjamo,volimo,placemo,tugujemo i radujemo se,takav je kakav jeste za nas najbolji i jedini na svijetu,mi smo ti sljepci koji sljepo pratimo zelju i u dobru i u zlu i zato je Željo ono sto jeste i ono sto opstaje dugih niz godina i ne opstaje sigurno na temeljima takvih kao sto si ti,neklubovica ili viseklubovica koji se naginju onako kako vjetar puse...!!
ni nama tvoj virtuelni verbalni proljev nije zanimljiv.
sve je na dobrovoljnoj bazi, kome se ne sviđa neka ne gleda i ne dolazi.
sve je na dobrovoljnoj bazi, kome se ne sviđa neka ne gleda i ne dolazi.
- jug-onostalgicar
- Kontakt:
ajmo moderatori trajni ban za ovog engleza
... dosta je ovog ba
... dosta je ovog ba
Da ovo nije onaj Wood famozni što je igro za našeg ljoŽeta prije par sezona

DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Joj jedva čekam sutra kraj utakmice pa da rasprava na ovoj temi krene u drugom smjeru...

Jeste Wood, ali u pravom smislu riječiHamo je napisao/la:Da ovo nije onaj Wood famozni što je igro za našeg ljoŽeta prije par sezona![]()

Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.