La Liga

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

bimbrlica
Kontakt:

Re: Primera Division (Liga BBVA)

Post Postao/la bimbrlica » 23 avg 2011, 18:27

Adi_Zepce je napisao/la:
bimbrlica je napisao/la:jesul se dogovorili?? kad starta primerA?
Nista izgleda od lige ni za ovaj vikend :cry:
Znaci ako pocne tamo one sedmice,igrati ce u "prvom kolu" Valencia protiv Atl.Madrida :roll: :mrgreen:
a znaci kad starta nece biti prvo kolo ono koje je rasporedom zakazano nego koje je na redu u tom trenutku ?
necu se prestati kladiti dok milione ne dobijem xD

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 23 avg 2011, 18:30

bimbrlica je napisao/la:
Adi_Zepce je napisao/la:
Znaci ako pocne tamo one sedmice,igrati ce u "prvom kolu" Valencia protiv Atl.Madrida :roll: :mrgreen:
a znaci kad starta nece biti prvo kolo ono koje je rasporedom zakazano nego koje je na redu u tom trenutku ?
Koliko sam ja sakupio informacija biti ce tako,jer se kolo koje je trebalo se igrati automastki odgađa za neka druga vremena,sto mi je malo glupo :D
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

bimbrlica
Kontakt:

Post Postao/la bimbrlica » 23 avg 2011, 18:33

i ja sam mislio da ide prvo kolo ono koje je rasporedon stavljeno za prvo :D al nije ni bitno koje je prvo da hoce poceti :D

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 23 avg 2011, 18:39

bimbrlica je napisao/la:i ja sam mislio da ide prvo kolo ono koje je rasporedon stavljeno za prvo :D al nije ni bitno koje je prvo da hoce poceti :D
Slazem se vala samo da pocne vec jednom :mrgreen: Ovako odgađajući Valenciji ce zapasti da u prvom kolu igra za Barcom :lol:
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

bimbrlica
Kontakt:

Post Postao/la bimbrlica » 23 avg 2011, 18:40

Adi_Zepce je napisao/la:
bimbrlica je napisao/la:i ja sam mislio da ide prvo kolo ono koje je rasporedon stavljeno za prvo :D al nije ni bitno koje je prvo da hoce poceti :D
Slazem se vala samo da pocne vec jednom :mrgreen: Ovako odgađajući Valenciji ce zapasti da u prvom kolu igra za Barcom :lol:
to bi vam mozda bilo i dobro ,da pobjedom dignete moral ekipe,pa onda da cak i na trofej jurisate :D

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 23 avg 2011, 18:45

bimbrlica je napisao/la:
Adi_Zepce je napisao/la:
to bi vam mozda bilo i dobro ,da pobjedom dignete moral ekipe,pa onda da cak i na trofej jurisate :D
Ma bolje je moral dizati pobjedom nad Osasunom,Racingom jer nitko garantovati ne moze bod Valenciji protiv Barce,a kamo li pobjedu koju cekamo skoro cetiri godine :cry: :D

www.valencia-balkan.net

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 23 avg 2011, 20:15

L_blancos je napisao/la:Rayo dovodi Pachecha iz Liverpula na posudbu..
Osasuna po mom misljenju glavni favorit za segundu,svi ostali su doveli iole dobra pojacanja,vjerovatno tu ce se nac Granada i :?: :?:
Dovela je Osasuna Raula Garciu :mrgreen: ako se sjetis on je prije par godina igrao za Osasunu sa velikim uspjehom , bio reprezentativac Spanije , ako se ne varam Atletico ga je platio 15 mil eura :lol: :roll: nije los igrac ali tu je Osasuna uradila posao decenije .Doveli su i Baldea iz Atletica ,jedan fin napadac za kojeg se pricalo da je novi Drogba. Po igracima Osasuna mozda i najslabija ali ne treba zaboraviti da Osasuna ima dosta vise iskustva od Granade ili Raya kada je u pitanju prvoligaski nogomet.
Ibrahim Balde ,ocekujem da bude otkrice sezone....jedan kompletan napadac.
[youtube][/youtube]

Granada je dovela Hassan Yebdu iz Napolia ,zadrzali su Dani Benoteza ,mislim najboljeg njihovog igraca ,Atletico se izmedju ostalih interesovao za njega .
Adi_Zepce je napisao/la:
Prvo pa musko 8-)
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 23 avg 2011, 21:46

Znači prema ovom primera će početi tek 10. , 11. i 12.septembra ( zbog utakmica kvalifikacija za EP )
Evo parova tog trećeg , a u ovom slučaju prvog kola :

Valencia - Atlético Madrid
Osasuna - Sporting Gijón
Real Sociedad - Barcelona
Villarreal - Sevilla
Málaga - Granada
Real Betis - Mallorca
Espanyol - Athletic Bilbao
Rayo Vallecano - Real Zaragoza
Real Madrid - Getafe
Racing Santander - Levante
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

Mesut Ozil 10
Kontakt:

Post Postao/la Mesut Ozil 10 » 23 avg 2011, 21:51

Auuuuh

Valencia - Atletico Madrid to ce biit derbi kola , sad ce njih Falcao raznijeti :D

Villareal- Sevilla isto dobra utakmica
Mi vs Produznica :D

Kako mi je zao sto necu moci ledati El Sevillano :(

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 23 avg 2011, 21:58

Malaga vs Granada , ako ih ne raznesu nema ništa od njih. :D
Espanyol vs Athletic - tu će biti jako zanimljivo ;)

2nd#Tripl3t

1992 2006 2009 2011 2015

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 23 avg 2011, 22:13

ma nista od raznosenja, bice to utakmica egal, vjerovatno ce Malaga uzeti, al trebaju se oni jos uigrati...pa imace sigurno 6-7 novih igraca u prvih 11...

a Bilbao je meni strasno dobra i draga ekipa...navijam da oni budu drugi, a mi prvi... :D
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 23 avg 2011, 22:17

Al' ne zaboravi da njih trenira Inžinjer , uklopiće on to ba, ne brini se :D

2nd#Tripl3t

1992 2006 2009 2011 2015

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 23 avg 2011, 22:19

ma naravno da ce ih uklopiti, al trebace vremena...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 23 avg 2011, 23:08

Mesut Ozil 10 je napisao/la:Auuuuh

Valencia - Atletico Madrid to ce biit derbi kola , sad ce njih Falcao raznijeti :D

Villareal- Sevilla isto dobra utakmica
Mi vs Produznica :D

Kako mi je zao sto necu moci ledati El Sevillano :(
Ma kakav ba Falcao nece se ni vidjeti ostati ce u sjeni "Šišmiša" :mrgreen:
juznjak> je napisao/la:
L_blancos je napisao/la:Rayo dovodi Pachecha iz Liverpula na posudbu..
Osasuna po mom misljenju glavni favorit za segundu,svi ostali su doveli iole dobra pojacanja,vjerovatno tu ce se nac Granada i :?: :?:
Dovela je Osasuna Raula Garciu :mrgreen: ako se sjetis on je prije par godina igrao za Osasunu sa velikim uspjehom , bio reprezentativac Spanije , ako se ne varam Atletico ga je platio 15 mil eura :lol: :roll: nije los igrac ali tu je Osasuna uradila posao decenije .Doveli su i Baldea iz Atletica ,jedan fin napadac za kojeg se pricalo da je novi Drogba. Po igracima Osasuna mozda i najslabija ali ne treba zaboraviti da Osasuna ima dosta vise iskustva od Granade ili Raya kada je u pitanju prvoligaski nogomet.
Ibrahim Balde ,ocekujem da bude otkrice sezone....jedan kompletan napadac.
[youtube][/youtube]

Granada je dovela Hassan Yebdu iz Napolia ,zadrzali su Dani Benoteza ,mislim najboljeg njihovog igraca ,Atletico se izmedju ostalih interesovao za njega .
Adi_Zepce je napisao/la:
Prvo pa musko 8-)
Bas prva pa musko,ova tekma ce pokazati pravu snagu Valencije ili Atletica :D Ja se nadam da ipak Madriđani neće nista posebno tada na Mestalli pokazati gdje inace nisu slavili dugih osam godina :mrgreen:

www.valencia-balkan.net

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 24 avg 2011, 12:59

Kako stoje stvari za sad,Zigic ce izgleda u Betis.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 24 avg 2011, 16:59

Zar ima 8 godina :oops: ako se ne varam dosta je nerijesenih rezultata bilo na Mestalli u tih 8 sezona?! Ipak tradicije su tu da se ruse pa tako ce i Atleti vjerujem to uraditi u tom treceom odnosno prvom kolu 8-) :P

Sjecas se ove strasne utakmice,Valencia povela da bi nekoliko miinuta kasnije Marchena dobio crveni .
Ostalo je poezija :mrgreen:
[youtube][/youtube]
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 24 avg 2011, 22:53

juznjak> je napisao/la:Zar ima 8 godina :oops: ako se ne varam dosta je nerijesenih rezultata bilo na Mestalli u tih 8 sezona?! Ipak tradicije su tu da se ruse pa tako ce i Atleti vjerujem to uraditi u tom treceom odnosno prvom kolu 8-) :P

Sjecas se ove strasne utakmice,Valencia povela da bi nekoliko miinuta kasnije Marchena dobio crveni .
Ostalo je poezija :mrgreen:
[youtube][/youtube]
Nerijesenih je bilo sila jedna,među njima i ona zadnja od 1:1 kada ste se jedva provukli na Mestalli :mrgreen:
Jaoo nemoj mi bgt ove tekme od 4:1 kak sam tada bio bijesan na tog sudca :evil: :evil:

www.valencia-balkan.net

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 25 avg 2011, 13:48

Strajk zavrsio slika

Liga pocinje ovog vikenda,od drugog kola.
Barcelona-Viljareal,fina :)
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 25 avg 2011, 13:52

Raul_64 je napisao/la:Strajk zavrsio slika

Liga pocinje ovog vikenda,od drugog kola.
Barcelona-Viljareal,fina :)
Prvo pa musko,
Kad Borja Messija glavom ,ala Zidane :lol: :lol:

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 25 avg 2011, 16:54

¡Adios huelga, hola futbol! 8-)

Adi Perez Burul je najgori sudija na svijetu ,u toj utakmici nije svirao cisti penal nad Reyesom ,Sevillu je ostetio protiv Barce,Osasunu protiv Reala i slicno .

Pogledaj obavezno ako nisi vec . Na toj tekmi nije svirao 2 penala za Osasunu i ne samo to ,Juanfrana je iskljucio zbog ''simuliranja '' :o
[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: juznjak>, dana/u 25 avg 2011, 17:11, ukupno mijenjano 1 put.

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.