FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

ChWilla
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ChWilla » 23 avg 2011, 14:58

hajd' samo nek' mi ovi mudroseri kažu, ko to bolji od amara može realno doći u ovakav klub i ovakvu ligu kakvi jesu?

znači ne ko je bolji (takvih je jako mnogo), nego ko bolji može realno doći u želju i bih premijer ligu?

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 23 avg 2011, 15:09

ChWilla je napisao/la:hajd' samo nek' mi ovi mudroseri kažu, ko to bolji od amara može realno doći u ovakav klub i ovakvu ligu kakvi jesu?

znači ne ko je bolji (takvih je jako mnogo), nego ko bolji može realno doći u želju i bih premijer ligu?

prvo pročitaj sve postove koji govore o ovome pa onda pitaj

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 23 avg 2011, 15:16

De ljudi sabura malo, cekaj te jos ova dva kola pa cemo tek onda vidjeti dje smo sta smo, i ja sam srao prico, jes to da smo ko pizde igrali u travniku i jest da je Amar povuko kardinalne poteze al ralno mi u Travniku nismo pobjedili od kako je varupa i vojske dosao, al ako ova dva kola budemo ovako igrali (patili se) onda nesto bi trebalo mjenjati

Just do it.TM
Kontakt:

Post Postao/la Just do it.TM » 23 avg 2011, 15:27

Boze kako ste vi ludi, il' vam je ova vrucina u glavu udarila... :roll: citam malo ovo i ne mogu vjerovati sta se sve ne moze procitiati na ovoj temi.....tipa izjava "ne moze on voditi Zelju, sta sve prica na TV-u" i sl. Pa ovi koji su pratili Zelju prije samo par sezona, sjetit ce se trenera tipa S.Krunic ili recimo D.Hotic.... i njihovih izjava po TV-u :oops: Hotic je svojevremeno govorio " u fudbalu je bitna jedna stvar, a to su dvije stvari: rad, red i disciplina" i tada nikom nije smetalo to. Al' tada je bitno bilo da se ostane u ligi, o trofejima smo samo sanjali kao i pitari, pa nam nisu smetale izjave po TV-u .... SA AMAROM SMO DOBILI TROFEJE , a za izjave razne po TV-u j.bo to realno, pa i Mourinho svasta radi pa je jedan od najboljih trenera u svijetu, dzaba...... ;)

I za kraj, jedino Amar moze Zelju voditi.

Ne daj Boze da on ode!!!!!

AMAR, AMAR, OSIM, OSIM 8-)
:)

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 23 avg 2011, 15:29

bojim se ja da ne budemo mijenjali tamo gdje ne treba :roll:
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 23 avg 2011, 15:41

seven je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:hajd' samo nek' mi ovi mudroseri kažu, ko to bolji od amara može realno doći u ovakav klub i ovakvu ligu kakvi jesu?

prvo pročitaj sve postove koji govore o ovome pa onda pitaj
pročitao sam i bojim se da ću ograjisati i da će mi na san izaći :roll:

eto, ti bi amaru spucao otkaz ako ne d'o bog izgubimo sad. koga bi doveo ko je bolji a da ga realno MOŽEMO dovesti?

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 23 avg 2011, 15:43

jel li istina da željo pregovara sa vuletom trivunovićem ili je opet šuplja

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 23 avg 2011, 15:45

suplja
NO PYRO NO PARTY

babilonTM
Kontakt:

Post Postao/la babilonTM » 23 avg 2011, 16:03

U koliko je trening ?
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !

TM87visnjik
Kontakt:

Post Postao/la TM87visnjik » 23 avg 2011, 16:04

Dovoljno je sa Juga cuti kad zagrmi Amar Amar Osim Osim..za ove sto ga ne gotive 8-)

bubakar
Kontakt:

Post Postao/la bubakar » 23 avg 2011, 16:06

Amar se ne smije mjenjati, pustite one ljubomorne budale, nego mi moramo malo poceti cistiti u svojoj avliji ( mislim na sjevenu tribinu) koja stvara toliki pritisak igracima i pocinje da zviždi vec u drugom kolu.
AMAR AMAR OSIM OSIM

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 23 avg 2011, 16:19

bubakar je napisao/la:Amar se ne smije mjenjati, pustite one ljubomorne budale, nego mi moramo malo poceti cistiti u svojoj avliji ( mislim na sjevenu tribinu) koja stvara toliki pritisak igracima i pocinje da zviždi vec u drugom kolu.

Treba par momaka sa juga da preseli na sjever i da derace drzi pod kontrolom ;)
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

legenda79
Kontakt:

Post Postao/la legenda79 » 23 avg 2011, 16:22

Sve sam vise siguran da postoji jedna struja kojoj ne odgovara trenutno stanje u klubu ili koja je nezadovoljna svojim statusom u njemu i na sve nacine pokusava destabilizovati situaciju unjeti nemir,siriti dezinformacije podvaljivati postupke..ne cudi me da je medju njima i odredjeni broj ljudi,nedavno registrovanih korisnika kojii pisu na ovom najmasovnijem forumu i temi F.K Željeznicar gdje su prisutne sire mase citalaca i naravno svaki post je u negtivom kontekstu i usmjeren je iskljucivo protiv jedne osobe a to je Amar Osim.Naprosto ih nije tesko prepoznati jer se njihovi citati svode iskljucivo na omalovazavanju i podcjenjivanju lika i djela u navedene osobe u svakom pogledu,najgore od svega sto je njihov plan donekle i uspio jer i par standardnih forumasa podlegao njihovom utjecaju ali samo par vjerovatno maloljetnika koji jos uvijek nemaju izgradjene licnosti i izrazenu moc realnog rasudjivanja i sagledavanja stvarnog cinjenicnog stanja...Nadam se da su se u ovom postu pronasli svi oni koju su trebali..!!!
Zadnja izmjena: legenda79, dana/u 23 avg 2011, 18:58, ukupno mijenjano 1 put.

twisttm87
Kontakt:

Post Postao/la twisttm87 » 23 avg 2011, 16:31

jednom je otjeran drugi put bez extra dobrog razlog nece biti i zato ce se oni vjerni navijaci borit,jer ako ikom trebamo bit zahvalni onda je to Amaru,donio nam je mir i sve i sad kad treba da budemo malo strpljivi jer je ovo prva malo teza situacija od kad je Amar dosao odma svi se okrecu nesto,nema od toga nista Amar ostajem,kome se svidja svidja,kome se ne svidja bujrum ima olimpic i sarajevo pa navijajte :)

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 23 avg 2011, 16:37

Šta vam je ljudi? Svako je zamjenjiv, pa tako i Amar. Što se to trenutno ne radi je pitanje za sebe, a odgovor je potpuno jasan. U ovom trenutku ni Ferguson, ni Murinjo, a čujem ni Gvardiola nisu željni mijenjati trenutne adrese. Nažalost.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 23 avg 2011, 16:43

avlami97 je napisao/la:Šta vam je ljudi? Svako je zamjenjiv, pa tako i Amar. Što se to trenutno ne radi je pitanje za sebe, a odgovor je potpuno jasan. U ovom trenutku ni Ferguson, ni Murinjo, a čujem ni Gvardiola nisu željni mijenjati trenutne adrese. Nažalost.
Samo vi prizivaj te njegov odlazak, pa cemo se tek onda patit. Ajde realno ko bi ga zamjenio ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 23 avg 2011, 16:45

Sta je tacno Amar u Zeljeznicaru?
Cini mi se da je on puno vise od "sefa strucnog staba" :?
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Just do it.TM
Kontakt:

Post Postao/la Just do it.TM » 23 avg 2011, 16:48

Dylan Dog je napisao/la:Sta je tacno Amar u Zeljeznicaru?
Cini mi se da je on puno vise od "sefa strucnog staba" :?
Sve........ ;)
:)

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 23 avg 2011, 16:49

Elegant je napisao/la:
avlami97 je napisao/la:Šta vam je ljudi? Svako je zamjenjiv, pa tako i Amar. Što se to trenutno ne radi je pitanje za sebe, a odgovor je potpuno jasan. U ovom trenutku ni Ferguson, ni Murinjo, a čujem ni Gvardiola nisu željni mijenjati trenutne adrese. Nažalost.
Samo vi prizivaj te njegov odlazak, pa cemo se tek onda patit. Ajde realno ko bi ga zamjenio ?
Pa već sam ti odgovorio. Jedan od ove trojice, ali trenutno nisu zainteresirani. Ukoliko misliš drugačije, onda se nismo dobro razumjeli :D
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

diego_TM
Kontakt:

Post Postao/la diego_TM » 23 avg 2011, 16:50

babilonTM je napisao/la:U koliko je trening ?
1. Željo
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.