GNK Dinamo Zagreb

Tko je najbolji igrač Dinama

- Livakovic
3
8%
- Ademi
9
25%
- Ivanusec
4
11%
- Majer
0
Nema glasova.
- Orsic
15
42%
- Petkovic
5
14%

Ukupno glasova: 36

dubrava
Moderator
Kontakt:

Re: Dinamo Zagreb

Post Postao/la dubrava » 20 avg 2011, 21:07

Wild Boy je napisao/la:Tek je poluvrijeme a već 0-4 za nas sa drugim sastavom :lol: preslba ova liga za nas ;)
Nije baš drugi sastav jer je kompletna prva obrana tu + Badelj i Beqiraj, ali je ovo strašno šta rade. I to sve praktički dječaci; Šitum, Kovačić (dobro upamtite njegovo ime, to sam već i prije rekao, pa šta čovjek radi na terenu, kako ih voza amo tamo, a 17 godina), Tomečak!! Što god šutnu uđe u gol. Trebalo je 5:0 biti na poluvremenu jer je i Beqiraj promašio zicera kad je izašao 1 na 1 s golmanom.

Muko moja(Hajdukova), pređi na drugoga (Dinamo) :mrgreen: :mrgreen:
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

Wild Boy
Kontakt:

Post Postao/la Wild Boy » 20 avg 2011, 21:22

Hajduk se muči sa ovakvim protivnicima a mi sa pola snage to rješavamo možeme odma završiti prvenstvo jer zanmo tko će biti prvak davno je bila dominacija Hajduka ;)
FORZA JUVE!

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 20 avg 2011, 22:28

Kakvo razbijanje u sred Osijeka. A kako su se samo Slavonci bahatili pred susret i najavljivali 3 boda. Svaka čast mladim momcima na odličnoj igri, samo tako nastavite
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 20 avg 2011, 22:30

5 utakmica, 5 pobjeda, gol razlika 15:0!

Pa bem im lebac suvi.
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

Wild Boy
Kontakt:

Post Postao/la Wild Boy » 20 avg 2011, 22:38

Dominacija :!: 8-)
FORZA JUVE!

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

gospodin Seljakovic
Kontakt:

Post Postao/la gospodin Seljakovic » 21 avg 2011, 13:14

imamo prvenstvo prije pocetka skolske godine :D

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 21 avg 2011, 13:22

gospodin Seljakovic je napisao/la:imamo prvenstvo prije pocetka skolske godine :D

ma strasni ste al fakat ...rekao sam jednom u postu ...hajduk ako dodje na - 5 od dinama moze komotno slaviti kao titulu

Culé
Kontakt:

Post Postao/la Culé » 21 avg 2011, 13:42

Šta vam je? Hajduk se ove sezone uigrava za sljedeću sezonu :mrgreen: :cry:

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 21 avg 2011, 15:59

Kakvo razbijanje sinoc, opet nemamo straha kad svakodnevno nove igrace izbacujemo iz juniorskog pogona.

Moga bi Situm do kraja bit najstrijelac :D

Tek je 5 kolo on ima vec 3 gola :mrgreen:

Inace vidim da Domagoj Antolic je trenutno prvi strijelac lige, mozda je vrijeme da ga vratimo.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 22 avg 2011, 12:38

EKSKLUZIVNO: Dinamo odbio Malaginih 16 milijuna eura za Sammira!

ZAGREB - Ovog ljeta se na svjetskoj nogometnoj tržnici najviše pompe dizalo oko Cesca Fabregasa, Kuna Aguera, Luke Modrića, Falcaa i još nekih nogometaša, a što se tiče igrača iz ovih nešto manje razvikanijih liga ponajviše pompe je dizala priča o mogućoj prodaji Dinamova Brazilca Sammira, koji će po svemu sudeći uskoro odjenuti i dres "vatrenih".

Posebno mu je cijena skočila nakon sjajne Dinamove predstave u susretu Play-offa Lige prvaka sa švedskim Malmoeom i pobjede 4:1 kada je Sammir zabio dva, a jedan gol namjestio i zapravo odigrao utakmicu za čistu desetku. Među brojnim skautima najpoznatijih europskih klubova na Maksimiru su tom prilikom bili i ljudi iz španjolske Malage, kojima je Sammir već ranije zapeo za oko.

Kako doznaje naš izvor blizak samom igraču Malaga je ponudila i prvu konkretnu ponudu koja glasi nevjerojatnih 16 milijuna eura, međutim u samom Dinamu sve to sad zasad negiraju!

I Sammirov menadžer, Širokobriježanin Bože Slišković, ističe kako je njegovom igraču u ovom trenutku neka realna cijena oko 15 milijuna eura, pa ponuda bogatih čelnika Malage onda i ne treba čuditi.

Od istog izvora doznajemo kako je Zdravko Mamić za ovaj novac spreman pustiti Sammira, međutim sam Slišković ističe kako ne treba žuriti, jer on vjeruje kako brazilskom fantazistu cijena može porasti i do vrtoglavih 25 milijuna eura kao igraču Dinama ukoliko bi ovaj u 3-4 utakmice Lige prvaka ponovio onakvu izvedbu kao što je bio slučaj u srijedu sa Šveđanima.

Naš nam izvor nadalje tvrdi kako su za Sammira silno zainteresirani i u jednom od vodećih ruskih klubova, te su navodno spremni za utrku s Malagom i drugim potencijalnim kupcima, jer nema sumnje da je za Sammira sve veće i veće zanimanje, odnosno da mu je cijena u konstantnom porastu.

Brazilac je već pet godina u Dinamu, izrazio je ovih dana želju za odlaskom u neki veći klub, premda opet sam ističe da bi mu bilo žao ukoliko ne bi za Dinamo odigrao koju utakmicu u Ligi prvaka. I u hrvatskom prvaku su u dvojbi što učiniti, jer su vrlo dobro svjesni kako ova cijena njihovom igraču može i padati kao što trenutno raste, a opet s druge strane, svaka čast čitavoj momčadi na čelu s trenerom Jurčićem, međutim svi su dobro svjesni da ovaj Dinamo nije isti sa Sammirom i bez njega.

Bilo kako bilo nastavak ove nogometne bajke oko Sammira se nastavlja i svakako s nestrpljenjem očekujemo sljedeće poteze Dinamovih čelnika, samog igrača i njegovog menadžera.

JAVNO.ba
http://www.javno.ba/samo-na-javnoba/eks ... mmira.html
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 22 avg 2011, 17:22

Navodno Maminjo odbio 16 mil € od Malage za Sammira ali isto je rekao da ako uđemo u LP da dolaza jedna "bomba"

Ja vjerujem da bi to trebao biti Pranjic ili cak Kranjcar. Maminjo iznenadi nas opet 8-) (samo da nije Boletop) :D

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

gospodin Seljakovic
Kontakt:

Post Postao/la gospodin Seljakovic » 23 avg 2011, 11:21

danas je dan <3 d <3

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 23 avg 2011, 12:25

Tritolone je napisao/la:Navodno Maminjo odbio 16 mil € od Malage za Sammira ali isto je rekao da ako uđemo u LP da dolaza jedna "bomba"

Ja vjerujem da bi to trebao biti Pranjic ili cak Kranjcar. Maminjo iznenadi nas opet 8-) (samo da nije Boletop) :D
To bi bilo veliko pojačanje za Dinamo, bilo ko od njih dvojice.Nešto sam načuo odnosno pročitao da bi mogao Šimunić doći ?

Sretno večeras,ovo rutinski privesti kraju.Je l' se sprema neka fešta u Zagrebu,ipak je to veliki uspjeh za naše uslove ?
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

soba 39
Kontakt:

Post Postao/la soba 39 » 23 avg 2011, 12:35

Tritolone je napisao/la:Navodno Maminjo odbio 16 mil € od Malage za Sammira ali isto je rekao da ako uđemo u LP da dolaza jedna "bomba"

Ako je ta informacija tačna mislim da je pogriješio.Obezbjedio je ligu šampiona to je nekih otprilike 7-8 miliona evra + od Sammira :roll: Jeste dobar igrač ali ne za tolike pare.
Mada,dokazalo se Maminjo zna najbolje.Dok je njega biće i ovako jakog Dinama.Nažalost
"Indija,Pakistan..."

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 23 avg 2011, 13:34

neutralan__ je napisao/la:

To bi bilo veliko pojačanje za Dinamo, bilo ko od njih dvojice.Nešto sam načuo odnosno pročitao da bi mogao Šimunić doći ?

Sretno večeras,ovo rutinski privesti kraju.Je l' se sprema neka fešta u Zagrebu,ipak je to veliki uspjeh za naše uslove ?
Jesi smijesan ko da slavi oni placenici sto dolaze na stadion za 1 kunu ? Ili onih 500 iz domaceg prvenstva?
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 23 avg 2011, 14:16

Sarajlijc@ je napisao/la: Jesi smijesan ko da slavi oni placenici sto dolaze na stadion za 1 kunu ? Ili onih 500 iz domaceg prvenstva?
Nemoj se petljat u ono o cemu nemas pojma :idea:

Jos ti imas pure jesti da skuzis par stvari.

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

gospodin Seljakovic
Kontakt:

Post Postao/la gospodin Seljakovic » 23 avg 2011, 14:19

Sarajlijc@ je napisao/la: Jesi smijesan ko da slavi oni placenici sto dolaze na stadion za 1 kunu ? Ili onih 500 iz domaceg prvenstva?
Boysi bojkotuju utakmice, nisu se odrekli Dinama ;)
http://www.youtube.com/watch?v=vST0pj_e3-E
to je bilo u vrijeme bojkota, nadam se da je sad sve jasno

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 23 avg 2011, 14:23

Znam da se nisu odrekli Dinama ali opet... Vidjecemo koliko ce biti ljudi na festi i da li ce to biti boysi ili neko drugi.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 23 avg 2011, 14:52

Sarajlijc@ je napisao/la:
neutralan__ je napisao/la:

Jesi smijesan ko da slavi oni placenici sto dolaze na stadion za 1 kunu ? Ili onih 500 iz domaceg prvenstva?
Samo sam pitao hoće li biti šta povodom ulaska u grupnu fazu Lige Prvaka,nisam rekao da će biti.Ipak je to veliki uspjeh,nakon toliko godina su došli do cilja, glupo i ružno bi bilo da prođe bez nekog slavlja.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 23 avg 2011, 16:42

Nema euforije u gradu, pa nije je bilo ni na dan utakmice (samo na i neposredno oko stadiona). Ja ni ne osjećam da Dinamo igra danas. Eto, to nije ni bila tema razgovora na današnjem piću s prijateljima. A dal će se neka fešta spremati, nemam pojma. Čisto sumnjam. Moguće je tek nešto simbolično na aerodromu ili u nekoj omanjoj svečanosti čelnika kluba i igrača i uskog kruga ljudi. A da će nešto više biti na ulicama ili trgovima, ma kakvi :D
Poneka petarda i truba na autu, možda da, a za nešto više, ne vjerujem. BBB-ovci će gledati u svom prostoru, kao i dosad (mislim da je to u nekom kinu), ali sumnjam da će se preseliti veselje na ulice. Nebitno jesu li za il protiv Mamića.
Imaju ljudi u ZG i pametnijeg posla. A osim toga, nije ovo Split i Dalmacija, u Zagrebu je drugačija klima, nešto hladnija i trezvenija.
Zadnja fešta sa navijačima baš na ulicama i glavnom trgu je bila one godine kad je Dinamo osvojio prvenstvo s Modrićem, da Silvom, Ćorlukom itd..A bilo je to prije 3-4 god, tako nekako...Pa nije se feštalo ni kad je Dinamo ulazio u Ligu europe. Tek uzak krug ljudi je nešto priredio, kao za rođendan, manje više :D

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.