FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

JameS
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la JameS » 28 jul 2009, 16:45

Rz88 je napisao/la:mene bi bilo zaista sramotno ispasti od ekipe koja posuđuje od banke po 200 miliona da bi dovodila igrače. Žalosno je to, bolje i Olić i Pranjić čista obraza nego bankarske igrače ne Realove igrače. Banka im stavlja sastav hehehe.

Lako je posuditi tolike pare i dovesti najbolje igrače, sada ostaje da vidimo kakvi će oni biti, u pripremama su veoma loši do sada.
jbg znam da vam je krivo sto vi nikad necete imati tako jake bankarske garancije kao Perez pa ce te se morati zadovoljavati ovim igracima koji nisu ni do koljena Ronaldu,Kaki i Benzemi...a sto se tice priprema nema frke navikao sam da Real ne igra dobro pripremne utakmice,pa cak i onda kada smo uzlei La Ligu i bili 10 bodova ispred Barce vrlo dobro se sjecam kako smo ocajno igrali pripremne utakmice 8-)
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP

Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...

C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 28 jul 2009, 17:01

Što će meni to krivo biti, nemam ja ništa od toga bili oni 1 ili najgori. Oni zarađuju sve to nisam ja. Ali vjeruj mi prije ili kasnije Real će da doživi kolaps. Propasti će, ionako nisu ništa odavno uradili u Europi. Navikao si na loš Real u pripremnim sezonama okey to, ali onakav Ronaldo što sam ga gledao u pripremnim ne vrijedi ni 5 miliona a ne 86 miliona eura. Ostavimo to za sada. Čekat ćemo ako Bog da da počne nova sezona onda pčekuj dosta mojih postova na temi Reala o porazima od Almerie, Bilbao i takvih klubova.

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 28 jul 2009, 17:14

Rz88 je napisao/la:Što će meni to krivo biti, nemam ja ništa od toga bili oni 1 ili najgori. Oni zarađuju sve to nisam ja. Ali vjeruj mi prije ili kasnije Real će da doživi kolaps. Propasti će, ionako nisu ništa odavno uradili u Europi. Navikao si na loš Real u pripremnim sezonama okey to, ali onakav Ronaldo što sam ga gledao u pripremnim ne vrijedi ni 5 miliona a ne 86 miliona eura. Ostavimo to za sada. Čekat ćemo ako Bog da da počne nova sezona onda pčekuj dosta mojih postova na temi Reala o porazima od Almerie, Bilbao i takvih klubova.
ajd tako je najbolje pricekajmo novu sezonu pa onda svi cemo ljepo moci pricati,a do tada dovidjenja 8-)
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP

Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...

C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"

kenank7
Kontakt:

Post Postao/la kenank7 » 28 jul 2009, 21:50

Šta bude kad Bayern osvoji LP???
-Ugasim playstation. . .

toliko o veličini drugoligaša. .. ;)

kojeg vi dižete iznad evropskih veličina kakve su RMD ,Barca i companija. . .

Slažem se s tipom što reče da se bayern mora zadovljavati sa igračima koji su 5 klasa ispod Ronalda, Kake i Benzeme. . . . .

A gomez će biti među pet najboljih na svijetu(napadača) ,kada moj slobodnjak bude bolji od Beckhamovog i kada budem imao jači šut od Didiera Drogbe. . .
Dajte bavarci bolan oladite malo i gledajte kako se Evropa u plavo boji. . .
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name! :)

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 28 jul 2009, 22:03

Cuj ovog Barse,,za Barsu imaju puno pravo pricat jer su osvojili 4 puta LP,a Barsa 3,ne znam sto se oni tolko uzdizu kad su Ajax,Milan,Bayern i Liverpool ispred njih po titulama LP al eto,,i ti si im naso nesto pricat,navijac velkog Celskija :roll:
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

Papilon20
Kontakt:

Post Postao/la Papilon20 » 28 jul 2009, 22:44

Kenane ,moras shvatit da je Chelsea smjesan klub za Bayern .Ako to ne mozes shvatit onda nesto nije uredu sa tobom .Real je sa svim zvijezdama u zadnjih 10 tak i vise godina bio redovna musterija Bayerna ,tako da nije ne moguce da i ove godine to isto se desi .Naravno ako Real napokon prodje 1/8 :D.Mogu shvatit Realove navijace ,ali nikako ne mogu da shvatim navijace tipa Chelseija koji se kurce na osnovu 2 uspjesne Abramoviceve godine.Smjesno !

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 29 jul 2009, 00:29

Papilon počinješ mi zvučati kao navijači Liverpoola. Zašto se nebi **** na osnovu zadnjih pet godina? Ja ti garantujem da bi Chelsea u 10 susreta sa Bayernom imao minimalno 7 pobjeda, sada naravno.

Bayern je veliki klub, krema fudbala, ali proći će mnogo vremena dok se ne vrati na puteve stare slave. Njemci jednostavno ne žele da prate engleze i španjolce sa ulaganjima, a bez ulaganja rezultati više neće doći. Prošlo je vrijeme kada su Monaco, Porto, Levekusen, Valencia ili Grčka igrali velika finala. Sad je sve u novcima... Bojim se da će još dugo vremena Bayernov plafon biti Bundesliga i 1/4 finala LP.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 29 jul 2009, 00:40

Drug, haj ti meni onda reci koliko će Englezi moći još da ulažu ovoliko. Ekonomska kriza će biti još vidljivija nego što jeste. Zašto United prodaje najboljeg igrača, zašto ne ulažu mnogo novca ove sezone, a Liverpool nikad i ne ulaže, o Arsenalu i da ne pričam, Chelsea nije ove sezone nešto potrošio Romna malo štedi, City jeste jer imaju Šeika. Polako , davno je rekao Uli da će nakon par godina moći kupiti koga bude htio iz Engleske lige.

Samo polako vidjeti ćemo šta će biti ako Bog da u skorijoj budućnosti, kriza je. ;)

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 29 jul 2009, 00:47

Chelsea nije ništa ulagao već tri godine. Poznavajući engleze, siguran sam da mogu još dugo ovako. Veliki dio uloženog novca im se u glavnom vraća na razne načine, mašinerija je to.

Ti i ja znamo da npr. Bayern može kupiti svakog igrača kojeg poželi i da uvijek može više ponuditi od ostalih, ali to je taj njemački mentalitet, koji više ne prolazi. Provjeri negdje koliko su novca uložili Manchster i Liverpool u posljednjih nekoliko godina, što znači da itekako ulažu, a da im se ne vraća, vjeruj mi da ne bi ulagali. Ferguson je uvijek prodavao igrače na vrhuncu slave, Nistelrooya, Beckhama, C. Ronalda, ali prije toga su oni odradili svoje u Manchesteru.

Nema krize u fudbalu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 29 jul 2009, 00:59

Njemci kao Njemci, uvijek štednja, odeš tamo u prodavnicu vidiš kako babe čekaju kusur od 1 centa, immer wieder sparen.....Nekad to dosadi, ali sve ima svoje zašto. Ne znam, mislim da inače Bayern ima dobru ekipu ali samo im fali jedan dobar kreator i to bi bilo to, možda golman, desni bek i stoper hehe. Ja mislim da je Bayern ekipa koja žudi da zaradi više love a ne da ostanu zapisani u historiji. Uvijek su pri vodećim klubovima po zaradi, ali malo ulažu, svake 2 godine pomalo.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 29 jul 2009, 02:37

Evo danas navečer ako Bog da ima na ZDF-u direktan prenos Bayern-Milan. Onaj Van Gaal nije normalan ni sekunde, kako mjenja mišljenja, sada mu ko Anatoli na klupi....Iako je Milan onako slab mi ćemo opet izgubiti od ekipe koja nema veze. U stvari i mi nemamo veze sa ovakvim trenerom. Prvi mandat u Barci otjerao ROnalda, drugi otjerao Rivalda, šta li će kod nas raditi. Kad ćemo i mi bijele maramicama vrtjeti hehe.

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 29 jul 2009, 02:55

Kod vas ce u prvom mandatu otjerati Riberya. :mrgreen:
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 29 jul 2009, 03:02

Lucia je otjerao, da vidimo koga će sada.

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 29 jul 2009, 03:09

Ma 100% Ribery iduce sezone. Geronimo se bezveze tjesi da ce covjek ostati. Hala Madrid kao i svaki kojem je stalo samo do love. :mrgreen:

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 29 jul 2009, 03:24

Naravno da će ići. Ovako je sa Ronaldom bilo prošle godine pa je ove otišao, isto tako će nažalost biti sa RIbery-om, tako je i Franz rekao da je Bilal došao u Munchen samo da svoje ime eksplatiše. :mrgreen:

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 29 jul 2009, 12:33

Trasimaco je napisao/la:Ma 100% Ribery iduce sezone. Geronimo se bezveze tjesi da ce covjek ostati. Hala Madrid kao i svaki kojem je stalo samo do love. :mrgreen:
Do love, ali i o slave. U Realu ce igrati sa Ronaldom, Kakom, Raulom, Benzemom, Casillasom, a u Bayernu sa Olicem, Pranjicem, Lellom, Ottlom itd... :mrgreen:

Veceras koliko vidim igra se utakmica Bayern-Milan, ko prenosi ovu tekmu?
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 29 jul 2009, 13:01

Na SPORTKLUBu su obje utakmice od 18:30.

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 29 jul 2009, 13:51

Harrison je napisao/la:
Trasimaco je napisao/la:Ma 100% Ribery iduce sezone. Geronimo se bezveze tjesi da ce covjek ostati. Hala Madrid kao i svaki kojem je stalo samo do love. :mrgreen:
Do love, ali i o slave. U Realu ce igrati sa Ronaldom, Kakom, Raulom, Benzemom, Casillasom, a u Bayernu sa Olicem, Pranjicem, Lellom, Ottlom itd... :mrgreen:

Veceras koliko vidim igra se utakmica Bayern-Milan, ko prenosi ovu tekmu?
imas na ZDF-u tekmu Bayern-Milan
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 29 jul 2009, 14:08

Trasimaco je napisao/la:Na SPORTKLUBu su obje utakmice od 18:30.
Na livescore pise da utakmica pocinje u 20:45h, sta je tacno?
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 29 jul 2009, 14:12

Harrison je napisao/la:
Trasimaco je napisao/la:Na SPORTKLUBu su obje utakmice od 18:30.
Na livescore pise da utakmica pocinje u 20:45h, sta je tacno?
na ZDF-u pise 20:30
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.