seven je napisao/la:lopta je napisao/la:seven objasnili smo ti aj molim te odleprsaj na temu zvijedza gradacac pa raspravljaj o svom klubu nemoj ti nama pricat ovde i zavađat oko amara !
nikog ne zavađam bolan, samo normalno diskutiram, šta vam je ljudi ba, čemu takva paranoja cccc, gdje god dođeš svi nešto nakostrešeni
PS: ovaj forum nije ničija babovina pa da određuje ko će gdje šta pisati, diskutiram na temi na kojoj ja hoću to nek bude jasno svima
ne znam kako ti kao neko ko nije navijac zelje moze traziti smjenu trenera u koga se mi kunemo
cuj sramoti zelju
simo se fino oblacio pa smo trenirali u farmerkama
demir vazda nosio PUMA DUKS sa grbom zelje

pa smo pucali od snage
znaci ti NEMAS pravo ovdje na taj nacin diskutovat jer to je provokacija nije diskusija
zna se stav pravih navijaca zelje a to je amar je u klubu dok on to hoce
da covjek ima gresaka al ko ih nema Wenger sa arsenalom nista nije osvojio 6 godina al niko nea muda ni da pomisli na to da ga promijeni jer svi znaju da nije do trenera
znaci amar je nama tito i alija i bog i kraj price
sutra utakmica sa zrinjskim, koji sastav se ocekuje, jedan ili dva spica, ko ce igrat u vezi, hocel igrat zeba, je li adilu klupa, vraca li se kvesic
ako se vrati kvesic po meni selimovic u napad a stanic na krilo ako zeba na bude igrao moze smajic na njegovo mjesto a umjesto smajica stanic i beslija od prve minute
Sta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!