FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

seven
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la seven » 23 avg 2011, 12:41

lopta je napisao/la:kakvi komleksi, dosao je ovdje i predstavlja se kao nek navijac zelje da unese neku pometnju id tamo bodri svoju zvijezdu , imam postovanje prema tom gradu, klubu, navijacima al iradi takvih kao ti samo kvaris ugled !!..

nigdje nisam tvrdio da sam navijač Želje, ali to ne znači da ovdje ne mogu normalno i argumentirano diskutirati nikoga ne vrijeđajući, čak što više mogu sa neutralne strane bolje i objektivnije sagledati stvari

lopta
Kontakt:

Post Postao/la lopta » 23 avg 2011, 12:43

seven je napisao/la:
lopta je napisao/la:kakvi komleksi, dosao je ovdje i predstavlja se kao nek navijac zelje da unese neku pometnju id tamo bodri svoju zvijezdu , imam postovanje prema tom gradu, klubu, navijacima al iradi takvih kao ti samo kvaris ugled !!..

nigdje nisam tvrdio da sam navijač Želje, ali to ne znači da ovdje ne mogu normalno i argumentirano diskutirati nikoga ne vrijeđajući, čak što više mogu sa neutralne strane bolje i objektivnije sagledati stvari
pa nemas pravo pljuvati po nasem SIR AMARU OSIMU eto jel to jasno, pricaj o necemu drugom sutrasnjoj utakmici , navijacima, stadionu ali nam osima ne diraj, nemozemo se mi s tobom raspravljat kad ti nisi odavde ne pratis situaciju u nasem klubu nemas pojma nista ne znas sta se desavalo prije osima, oces da sotavi ekipu nekom drugom i ove pare a on je to sve obezbjedio i ekipu i odlicnu prodaju ... da ti ne objasnnjavam

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 23 avg 2011, 12:44

lopta je napisao/la:seven objasnili smo ti aj molim te odleprsaj na temu zvijedza gradacac pa raspravljaj o svom klubu nemoj ti nama pricat ovde i zavađat oko amara !

nikog ne zavađam bolan, samo normalno diskutiram, šta vam je ljudi ba, čemu takva paranoja cccc, gdje god dođeš svi nešto nakostrešeni

PS: ovaj forum nije ničija babovina pa da određuje ko će gdje šta pisati, diskutiram na temi na kojoj ja hoću to nek bude jasno svima

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 23 avg 2011, 12:44

Samo je jedan brkati majstor - Sir Amar Osim ! Oni ti ga puše Amare 8-)
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

lopta
Kontakt:

Post Postao/la lopta » 23 avg 2011, 12:45

seven je napisao/la:
lopta je napisao/la:seven objasnili smo ti aj molim te odleprsaj na temu zvijedza gradacac pa raspravljaj o svom klubu nemoj ti nama pricat ovde i zavađat oko amara !

nikog ne zavađam bolan, samo normalno diskutiram, šta vam je ljudi ba, čemu takva paranoja cccc, gdje god dođeš svi nešto nakostrešeni

PS: ovaj forum nije ničija babovina pa da određuje ko će gdje šta pisati, diskutiram na temi na kojoj ja hoću to nek bude jasno svima
evo ponovicu , niko ti ne zabranjuje da diskutujes ali nemas pravo pljuvati po nasem SIR AMARU OSIMU eto jel to jasno, pricaj o necemu drugom sutrasnjoj utakmici , navijacima, stadionu ali nam osima ne diraj, nemozemo se mi s tobom raspravljat kad ti nisi odavde ne pratis situaciju u nasem klubu nemas pojma nista ne znas sta se desavalo prije osima, oces da sotavi ekipu nekom drugom i ove pare a on je to sve obezbjedio i ekipu i odlicnu prodaju ... da ti ne objasnnjavam

legenda79
Kontakt:

Post Postao/la legenda79 » 23 avg 2011, 12:46

seven je napisao/la:
prije nego sto pucas po amaru, razmisli samo malo sta je on napravio od rasula kojeg je preuzeo 2001. i 2009.

tim svake godine uzme jedan trofej! nekad i dva! neki godinama ne znaju za trofej pa se kurce, a ti pljujes po covjeku koji je najuspjesniji bh trener poslije rata...

bravo! da su svi navijaci kao ti, mi bi sad zajedno sa goskom i kozarom borili oko opstanka u ligi...

ne budi smjesan... izadji malo i pusti amara da radi svoj posao...
prvo to rasulo su Amar i ekipa i prouzrokovali u prvom mandatu
drugo zašto se zadovoljavati po nekim trofejom, kada realno se sa ovom ekipom može uzeti sve živo u ovoj ligi, ne kažem da Amar ne treba Želji ali su njegove stručne sposobnosti kao trenera skromne i puno bi bolje bilo ovu ekipu dati u ruke nekome ko poznaje trenerski posao
Halo ba..razguli pojma nemas promijenilo se i prije amara prvi put i poslije amara drugi put 10 raznoraznih trenercina sto sa evropskim sto sa domacim iskustvom i sta se dogodilo,sta je bilo..jel nesto bolje,jesu li mozda nesto osvojili,zaradili,pokrenuli sta..???Previse kratko pratis zelju i poznajes prilike u njemu da bi mogao biti kompetentan davati bilo kakav sud i to je tvoj jedini problem u ovom svemu...Ne navodim da je najbolji trener na svijetu ali da je najbolji i najtrofejnij u Želji to nemozes pobiti isto tako ne navodim i da nije nezamjenjiv ali sve to nije tvoj problem i nisi nimalo relevantan da donosis bilo kakve zakljucke i iznosis bilo kakve stavove i misljenja..!!
Razguli kako sam ti vec rekao pises nebuloze i tvoj jedini cilj je da isprovociras nekoga i nista vise,nista pametno osim provokacija nisi napisao..da jesi nebi mi bilo krivo..!!

lopta
Kontakt:

Post Postao/la lopta » 23 avg 2011, 12:47

legenda79 je napisao/la:
seven je napisao/la:
prije nego sto pucas po amaru, razmisli samo malo sta je on napravio od rasula kojeg je preuzeo 2001. i 2009.

tim svake godine uzme jedan trofej! nekad i dva! neki godinama ne znaju za trofej pa se kurce, a ti pljujes po covjeku koji je najuspjesniji bh trener poslije rata...

bravo! da su svi navijaci kao ti, mi bi sad zajedno sa goskom i kozarom borili oko opstanka u ligi...

ne budi smjesan... izadji malo i pusti amara da radi svoj posao...
prvo to rasulo su Amar i ekipa i prouzrokovali u prvom mandatu
drugo zašto se zadovoljavati po nekim trofejom, kada realno se sa ovom ekipom može uzeti sve živo u ovoj ligi, ne kažem da Amar ne treba Želji ali su njegove stručne sposobnosti kao trenera skromne i puno bi bolje bilo ovu ekipu dati u ruke nekome ko poznaje trenerski posao
Halo ba..razguli pojma nemas promijenilo se i prije amara prvi put i poslije amara drugi put 10 raznoraznih trenercina sto sa evropskim sto sa domacim iskustvom i sta se dogodilo,sta je bilo..jel nesto bolje,jesu li mozda nesto osvojili,zaradili,pokrenuli sta..???Previse kratko pratis zelju i poznajes prilike u njemu da bi mogao biti kompetentan davati bilo kakav sud i to je tvoj jedini problem u ovom svemu...Ne navodim da je najbolji trener na svijetu ali da je najbolji i najtrofejnij u Želji to nemozes pobiti isto tako ne navodim i da nije nezamjenjiv ali sve to nije tvoj problem i nisi nimalo relevantan da donosis bilo kakve zakljucke i iznosis bilo kakve stavove i misljenja..!!
Razguli kako sam ti vec rekao pises nebuloze i tvoj jedini cilj je da isprovociras nekoga i nista vise,nista pametno osim provokacija nisi napisao..da jesi nebi mi bilo krivo..!!
evo ja mu to citavo vrijeme objasnjavam ali on se ansao uvrijeđenim.

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 23 avg 2011, 12:48

a nemas pravo pljuvati po nasem SIR AMARU OSIMU eto jel to jasno, pricaj o necemu drugom sutrasnjoj utakmici , navijacima, stadionu ali nam osima ne diraj, nemozemo se mi s tobom raspravljat kad ti nisi odavde ne pratis situaciju u nasem klubu nemas pojma nista ne znas sta se desavalo prije osima, oces da sotavi ekipu nekom drugom i ove pare a on je to sve obezbjedio i ekipu i odlicnu prodaju ... da ti ne objasnnjavamlopta

nikog ja ne pljujem samo kažem da ako izgubi treba mu dati otkaz i ne bi bio ni prvi ni posljedni,
ja jesam odavde i vrlo dobro pratim situaciju i itekako imam pojma šta se dešavalo i prije Osima i još prije,
pare neće niko nikome ostavljati jer su pare Željine a ne Amarove i treba da i ostanu Željine, a ne ko prošli put

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 23 avg 2011, 12:49

Halo ba Tuzlak, lagano ****, ako imaš šta reći dođi fino nama na Jug, mudonja mali.

lopta
Kontakt:

Post Postao/la lopta » 23 avg 2011, 12:51

seven je napisao/la:
a nemas pravo pljuvati po nasem SIR AMARU OSIMU eto jel to jasno, pricaj o necemu drugom sutrasnjoj utakmici , navijacima, stadionu ali nam osima ne diraj, nemozemo se mi s tobom raspravljat kad ti nisi odavde ne pratis situaciju u nasem klubu nemas pojma nista ne znas sta se desavalo prije osima, oces da sotavi ekipu nekom drugom i ove pare a on je to sve obezbjedio i ekipu i odlicnu prodaju ... da ti ne objasnnjavamlopta

nikog ja ne pljujem samo kažem da ako izgubi treba mu dati otkaz i ne bi bio ni prvi ni posljedni,
ja jesam odavde i vrlo dobro pratim situaciju i itekako imam pojma šta se dešavalo i prije Osima i još prije,
pare neće niko nikome ostavljati jer su pare Željine a ne Amarove i treba da i ostanu Željine, a ne ko prošli put
ali kako tebi objasniti, kako ces dati otkaz covijeku koji je sve ovo obezbjedio , ovu europu, uslove, osvojen kup,ligu i molim te vise nista ne komentarisi vidim kolko si ti pratio ztelju ja vidim da ti iams samo jednu namjeru !

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 23 avg 2011, 12:52

KB-TM87 je napisao/la:Halo ba Tuzlak, lagano ****, ako imaš šta reći dođi fino nama na Jug, mudonja mali.
kad sam na Grbavici obično budem na zapadu, da i za tvoju informaciju nisam Tuzlak, a što si ti tako nervozan i ratoboran, sav se nakostrešio

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 23 avg 2011, 12:54

lopto, ne treba mu dati otkaz samo ga imenovati onim što najbolje radi donosi lovu i prodaje igrače, a trener može biti neki stručnjak

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 23 avg 2011, 12:55

seven je napisao/la:
KB-TM87 je napisao/la:Halo ba Tuzlak, lagano ****, ako imaš šta reći dođi fino nama na Jug, mudonja mali.
kad sam na Grbavici obično budem na zapadu, da i za tvoju informaciju nisam Tuzlak, a što si ti tako nervozan i ratoboran, sav se nakostrešio
Stalno pišeš na temi Slobode i Zvijezde pa zato... A nije ti ni kod nas loše, samo bombe ubacuješ. Takav sam prema svakome ko želi nanijeti zlo Želji, kao i svaki pravi navijač koji voli svoj klub, zašto mijenjati nešto što je odlično. Veze ti nemaš o fudbalu.

zubanovic89
Kontakt:

Post Postao/la zubanovic89 » 23 avg 2011, 12:56

seven je napisao/la:

ne znam kako ti kao neko ko nije navijac zelje moze traziti smjenu trenera u koga se mi kunemo
cuj sramoti zelju :lol: :lol:
simo se fino oblacio pa smo trenirali u farmerkama
demir vazda nosio PUMA DUKS sa grbom zelje :? :? pa smo pucali od snage
znaci ti NEMAS pravo ovdje na taj nacin diskutovat jer to je provokacija nije diskusija
zna se stav pravih navijaca zelje a to je amar je u klubu dok on to hoce
da covjek ima gresaka al ko ih nema Wenger sa arsenalom nista nije osvojio 6 godina al niko nea muda ni da pomisli na to da ga promijeni jer svi znaju da nije do trenera
znaci amar je nama tito i alija i bog i kraj price

sutra utakmica sa zrinjskim, koji sastav se ocekuje, jedan ili dva spica, ko ce igrat u vezi, hocel igrat zeba, je li adilu klupa, vraca li se kvesic
ako se vrati kvesic po meni selimovic u napad a stanic na krilo ako zeba na bude igrao moze smajic na njegovo mjesto a umjesto smajica stanic i beslija od prve minute
Sta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 23 avg 2011, 12:58

Neki bi opet da skinu Amara!? :lol: :lol: :lol:

Znate ono u sve što je smješno je u suštini i žalosno, pa tako i ove njihove krtike na račun Osima.

Ne zna se jesu li smješniji ili žalosniji! :D
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

legenda79
Kontakt:

Post Postao/la legenda79 » 23 avg 2011, 12:58

seven je napisao/la:

Ma hiljadu ti puta govorim da nemas pravo,razumijes nemas pravo da kazes da mu treba dati otkaz i da izgubi sve utakmice do kraja prvenstva jer to nije tvoj problem,ne znam sta jel ti treba crtat neke stvari..to je tvoje misljenje a sebi nemogu da predocim kakav mozak trebas imati pa da sebi dozvolis da razmisljas o necemu s cim nemas apsolutno nikakvih dodirnih tacaka..i jos usput da takvo misljenje iznosis javno na forumima pa se jos i nadjes uvridjenim kad ti neko kaze da iz tebe izbija ljubomora,kompleks,zavist.Ja licno ne vidim nikakvo drugo tumacenje i objasnjenje tvog ponasanja i stanja u kojemu se trenutno nalazis.

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 23 avg 2011, 13:00

Neko je pitao kakav je magazin,ja sam kupio i jako,jako je dobar,dosta dobrih prica,slika intervjua,statistika,izvjestaja,zaista sve sto se do sada desavalo ima na tih 54 strane...
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

lopta
Kontakt:

Post Postao/la lopta » 23 avg 2011, 13:01

trebalo bi
karic
markovic bogicevic nyema kvesic

beslija savic stanceski smajic

adilovic selimovic

legenda79
Kontakt:

Post Postao/la legenda79 » 23 avg 2011, 13:02

Pitanje:
Da li ce se magazin moci kupiti na prodajnim mjestima koja su namjenjena za prodaju krata pred sutrasnju utakmicu ili moramo ici do klubskih prostorija..???

lopta
Kontakt:

Post Postao/la lopta » 23 avg 2011, 13:03

lopta je napisao/la:trebalo bi
karic
markovic bogicevic nyema kvesic

beslija savic stanceski smajic

adilovic selimovic
osim ako Zeba se ne oporavi ......

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Pact1921 i 31 gost.