FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Amar zaslužuje nogu samo zbog svog nekulturnog ponašanja pred kamerama, ako nizbokčeg drugog, sramoti Želju
seven je napisao/la:bravo, zašto bi Amar bio zaštićena vrsta, niko nije iznad Želje2pride3 je napisao/la:ma realno ako se ne dobije zrinski,ja bi mu dao nogu
zvezdas produzi
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
koga je u tvojoj familiji amar je.bo pa si toliko ljut na njega...seven je napisao/la:Amar zaslužuje nogu samo zbog svog nekulturnog ponašanja pred kamerama, ako nizbokčeg drugog, sramoti Želju

7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
čemu nervoza, imaš li neke argumente za ostanak Amaranick je napisao/la:seven je napisao/la:bravo, zašto bi Amar bio zaštićena vrsta, niko nije iznad Želje2pride3 je napisao/la:ma realno ako se ne dobije zrinski,ja bi mu dao nogu
zvezdas produzi
ja bih sa amarom potpisao ugovor na 10 godina.Ferguson je 20 godina trener mančestera imao je i loših sezona pa ga nisu odmah tjerali.Mada ima stvarih koji bi amar trebao promijeniti npr.da je malo sredi imiđž ipak je on prvi čovjek želje ne ide da se na presu i utakmicama pojavljuje onako raščupan i neuredan.Možda malo griješi kod dovođenja pojačanja ali mislim da to radi iz dobrih namjera jer dovodi mlađe igrače bez obeštečenja sa ciljom da kasnije i željo može nešto zaraditi.Ješe i bućan bih nam sad valjali ali realno to su igrači u takvim godinama na kojim nema zarade od prodaje a za naše uslove puno traže.Mislim da nam trebaju dvije vezane pobjede da igrači vrate malo samopouzdanje i to će biti dobro.
DaBOGda ti dosao pameti,seven je napisao/la:Amar zaslužuje nogu samo zbog svog nekulturnog ponašanja pred kamerama, ako nizbokčeg drugog, sramoti Želju
A sad...
Amar je TITO, Film SVEMOGUCI AMAR, POVRATAK AMARA, DVA OSIMA, SEX i AMAR...
Svako ko napise nesto protiv Amara ja ga smatram debilnom i retardiranom osobom...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
tm84 je napisao/la:koga je u tvojoj familiji amar je.bo pa si toliko ljut na njega...seven je napisao/la:Amar zaslužuje nogu samo zbog svog nekulturnog ponašanja pred kamerama, ako nizbokčeg drugog, sramoti Želju
hahahaha, nivo 8-godišnjaka odgojenog od strane ulice
nidi je napisao/la:ja bih sa amarom potpisao ugovor na 10 godina.Ferguson je 20 godina trener mančestera imao je i loših sezona pa ga nisu odmah tjerali.Mada ima stvarih koji bi amar trebao promijeniti npr.da je malo sredi imiđž ipak je on prvi čovjek želje ne ide da se na presu i utakmicama pojavljuje onako raščupan i neuredan.Možda malo griješi kod dovođenja pojačanja ali mislim da to radi iz dobrih namjera jer dovodi mlađe igrače bez obeštečenja sa ciljom da kasnije i željo može nešto zaraditi.Ješe i bućan bih nam sad valjali ali realno to su igrači u takvim godinama na kojim nema zarade od prodaje a za naše uslove puno traže.Mislim da nam trebaju dvije vezane pobjede da igrači vrate malo samopouzdanje i to će biti dobro.
ima smisla, dobar je menadžer, ali kao trener, po meni, katastrofa, bolje bi bilo da obnaša funkciju u upravi (sportski direktor ili tako nešto), a struku da prepusti nekome drugom
dragi seven
pa ti sli glup samo tako cuj imali argumeata, jesi ti pratio zelju ikako prije ne bi reko, pa do amarovog dolaska mi smo se bukvalno raspadali , kad je covijek doso sve je krenulo nabolje u 2 godine 2 trofeja europa sd 3 pretkolo, to sto si ti nezadovoljan sto smo mi prosli "mali" sheriff" i ispali od "malog" makabija ja onda ne znam jesu tebi sve na broju drago dijete , amar leti na sve strane covijek se trudi i vi tako vracate, ako ovo gore navedeno nije dovoljno onda ne znam idi ga sipu hoticu ili krunicu !
pa ti sli glup samo tako cuj imali argumeata, jesi ti pratio zelju ikako prije ne bi reko, pa do amarovog dolaska mi smo se bukvalno raspadali , kad je covijek doso sve je krenulo nabolje u 2 godine 2 trofeja europa sd 3 pretkolo, to sto si ti nezadovoljan sto smo mi prosli "mali" sheriff" i ispali od "malog" makabija ja onda ne znam jesu tebi sve na broju drago dijete , amar leti na sve strane covijek se trudi i vi tako vracate, ako ovo gore navedeno nije dovoljno onda ne znam idi ga sipu hoticu ili krunicu !
Zadnja izmjena: lopta, dana/u 23 avg 2011, 12:31, ukupno mijenjano 1 put.
Arogantni je napisao/la:DaBOGda ti dosao pameti,seven je napisao/la:Amar zaslužuje nogu samo zbog svog nekulturnog ponašanja pred kamerama, ako nizbokčeg drugog, sramoti Želju
A sad...
Amar je TITO, Film SVEMOGUCI AMAR, POVRATAK AMARA, DVA OSIMA, SEX i AMAR...
Svako ko napise nesto protiv Amara ja ga smatram debilnom i retardiranom osobom...
ko guska u magli, ako razumiješ šta hoću da kažem, da se ne bi uvrijedio
- zubanovic89
- Kontakt:
@seven znam da je ramazan al jerane popij nesto mozda dodjes sebi
cuj otjerat amara
**** ti sebe jesil normalan?????
cuj otjerat amara

Sta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!
sad si me skontaoseven je napisao/la:tm84 je napisao/la:koga je u tvojoj familiji amar je.bo pa si toliko ljut na njega...seven je napisao/la:Amar zaslužuje nogu samo zbog svog nekulturnog ponašanja pred kamerama, ako nizbokčeg drugog, sramoti Želju
hahahaha, nivo 8-godišnjaka odgojenog od strane ulice

prije nego sto pucas po amaru, razmisli samo malo sta je on napravio od rasula kojeg je preuzeo 2001. i 2009.
tim svake godine uzme jedan trofej! nekad i dva! neki godinama ne znaju za trofej pa se kurce, a ti pljujes po covjeku koji je najuspjesniji bh trener poslije rata...
bravo! da su svi navijaci kao ti, mi bi sad zajedno sa goskom i kozarom borili oko opstanka u ligi...
ne budi smjesan... izadji malo i pusti amara da radi svoj posao...

7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
lopta je napisao/la:dragi seven
pa ti sli glup samo tako cuj imali argumeata, jesi ti pratio zelju ikako prije ne bi reko, pa do amarovog dolaska mi smo se bukvalno raspadali , kad je covijek doso sve je krenulo nabolje u 2 godine 2 trofeja europa sd 3 pretkolo, to sto si ti nezadovoljan sto smo mi prosli "mali" sheriff" i ispali od "malog" makabija ja onda ne znam jesu tebi sve na broju drago dijete !!!!
tako nećemo diskutovati
Mislim realno da amar nije nezamjenjiv, ali sto se mene tice sada da potpise da vodi zelju do krja zivota ja bi pristao, jer mnogi se nesjecaju ili to ne zele , ma ustvari oni nisu tada bili na tribinama kada su se dizale parole SAMO JE JOS IME OSTALO i slicno, kad nam je glavni spoztor na dresovima bila mesara Brajlovic i da ne nabrajam vise. JEDAN JE AMAR AMAR OSIM OSIM
NEMOGU ONI DA TE MRZE KOLIKO JA MOGU DA TE VOLIM. VOLIM TE ŽELJO
Nema nervoze a argumenti su u klubskim prostorijama u vidu trofeja kao i u klubskoj kasi u vidu novcani sredstava..seven je napisao/la:seven je napisao/la:bravo, zašto bi Amar bio zaštićena vrsta, niko nije iznad Želje2pride3 je napisao/la:ma realno ako se ne dobije zrinski,ja bi mu dao nogu
čemu nervoza, imaš li neke argumente za ostanak Amara
Pacenik izadji malo u svoja 2 m2 carsije pa tamo diskutuj o svom omalenom klubicu..ostavi nas na miru da trpimo ove nase neuspjehe..

aj seven produzi dalje nemam sta raspravljat s tobom vidim ja iz kojeg si ti razloga doso, idi ti bodri svoju zvijezdu !
Zadnji put prijavljen/a:
23 aug 2011, 12:31
Ukupno postova:
640 | Pronađi postove korisnika/ce
(0.06% od svih postova / 1.58 posta/ova dnevno)
Najaktivniji/a na forumu:
Premijer liga BiH
(541 post(ov)a / 84.53% od postova korisnika/ce)
Najaktivniji/a u temi:
NK Zvijezda Gradačac
(231 post(ov)a / 36.09% od postova korisnika/ce) ...
Zadnji put prijavljen/a:
23 aug 2011, 12:31
Ukupno postova:
640 | Pronađi postove korisnika/ce
(0.06% od svih postova / 1.58 posta/ova dnevno)
Najaktivniji/a na forumu:
Premijer liga BiH
(541 post(ov)a / 84.53% od postova korisnika/ce)
Najaktivniji/a u temi:
NK Zvijezda Gradačac
(231 post(ov)a / 36.09% od postova korisnika/ce) ...
kakvi komleksi, dosao je ovdje i predstavlja se kao nek navijac zelje da unese neku pometnju id tamo bodri svoju zvijezdu , imam postovanje prema tom gradu, klubu, navijacima al iradi takvih kao ti samo kvaris ugled !!..
amar je za dvije godine uzeo titulu i kup i pritom napravio tri dobra transfera(bekrić,šehić i višća)Mogao je od tih transfera dovesti 10 starijih igrača da se prošeta ligom ali razmišlja dugoročno,što će ti titula ako za dvije godine nečeš imati plate isplatiti.
prvo to rasulo su Amar i ekipa i prouzrokovali u prvom mandatuprije nego sto pucas po amaru, razmisli samo malo sta je on napravio od rasula kojeg je preuzeo 2001. i 2009.
tim svake godine uzme jedan trofej! nekad i dva! neki godinama ne znaju za trofej pa se kurce, a ti pljujes po covjeku koji je najuspjesniji bh trener poslije rata...
bravo! da su svi navijaci kao ti, mi bi sad zajedno sa goskom i kozarom borili oko opstanka u ligi...
ne budi smjesan... izadji malo i pusti amara da radi svoj posao...
drugo zašto se zadovoljavati po nekim trofejom, kada realno se sa ovom ekipom može uzeti sve živo u ovoj ligi, ne kažem da Amar ne treba Želji ali su njegove stručne sposobnosti kao trenera skromne i puno bi bolje bilo ovu ekipu dati u ruke nekome ko poznaje trenerski posao
seven objasnili smo ti aj molim te odleprsaj na temu zvijedza gradacac pa raspravljaj o svom klubu nemoj ti nama pricat ovde i zavađat oko amara !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.