hvala na informaciji,ja sve kontao da je njega firer ubio,i hvala ti sto si pomogao svedjanima,sad ce nasi ljudi gore ostati bez tih besplatnih karataMirza_Hordas je napisao/la:http://www.fksinfo.com/mediji_fks_slike ... az_vel.jpg
Koga je u Sarajevo ubio sprski nacionalista Gavrilo Principhehe kako oni samo dobijaju karte besplatno
da sam u ja u švedskoj ja bih sada uštedio pare za kartu
evo da pomognem šveđanima......Franc Ferdinand
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- lolo d pitar
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
-
aakiica_sa
- Kontakt:
kako ide ta njihova stranica????
-
ultra@rajvosa
- Kontakt:
Djaba sto ima ugovor sa celikom do zime,kad nezeli tamo ostati,zakacio se sa nekim iz kluba,bolje mu je igrati sa Sarajevom u evropskoj ligi pa se poslije negdje prodat,nego otici u neku lijevu ligu i propasti,al eto vidjet cemo sta ce biti od svega toga...Phill Jackson je napisao/la:Jackson je pod ugovorom s nama do zime,,,jest da nam je uprava glupa al da je tolko da ga dzaba puste u Sarajevo cisto sumnjam,,i njemu da je do nase lige osto bi kod nas,,99 % da u inostranstvo ide,,nije lud da ovdje vise za sicu igra kad je i sam vidio da su stoperi nase lige ko macija guza za njega,,on je Torres za nase uslove
Nemoze on igrati nikako Evropsku ligu sa Sarajevom,jer se spisak igraca unaprijed preda,jedino da udjemo u grupnu fazu a to je vec naucna fantastika i nerealno je o tome pricatiultra@rajvosa je napisao/la:Djaba sto ima ugovor sa celikom do zime,kad nezeli tamo ostati,zakacio se sa nekim iz kluba,bolje mu je igrati sa Sarajevom u evropskoj ligi pa se poslije negdje prodat,nego otici u neku lijevu ligu i propasti,al eto vidjet cemo sta ce biti od svega toga...Phill Jackson je napisao/la:Jackson je pod ugovorom s nama do zime,,,jest da nam je uprava glupa al da je tolko da ga dzaba puste u Sarajevo cisto sumnjam,,i njemu da je do nase lige osto bi kod nas,,99 % da u inostranstvo ide,,nije lud da ovdje vise za sicu igra kad je i sam vidio da su stoperi nase lige ko macija guza za njega,,on je Torres za nase uslove
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Trebaju samo igrat disciplinovano... to je ključ uspijeha klubova sa naših prostora. A to koji igrači igraju je najmanje bitno. Ako neko počne da dodaje petama ili da dribla u kaznenom prostoru, sve nade će pasti u vodu. Budite svjesni da je Ekipa Helsinborga veoma disciplinovana i da je to njihova najsnažnija osobina, a samim tim će iskoristiti svaku grešku protivničke ekipe... Upamtite to.
Ja se samo nadam da će igrači FK Sarajeva igrati pametno, a onda i ako izgube neće biti bruka.
U Svakom slučaju sretno Pitari...
Ja se samo nadam da će igrači FK Sarajeva igrati pametno, a onda i ako izgube neće biti bruka.
U Svakom slučaju sretno Pitari...
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
uvjek sam se pitao da li su ove stvari zbilja slucajnostVirtu4l je napisao/la:
(odnosi se na grb Sarajeva na ovoj slici)
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
-
DIREKTOR PITAR
- Kontakt:
Kakva bruka za jednu od takvih stranica 
- eliminator
- Kontakt:
koja bruka nisu nista pogrjesili samo su malo pogledali u historijuDIREKTOR PITAR je napisao/la:Kakva bruka za jednu od takvih stranica
ISPEHIRASE NAS MAMICU IM ........
- reds_forever
- Kontakt:
stranica koja svaki dan objavi 10000 lazi,kojima gerrard i lampard nisu medju 10 najboljih igraca svijeta,pa sta ocekivati od njih, ovako su objavili samo jos jednu laz uzrokovanu nezanjemDIREKTOR PITAR je napisao/la:Kakva bruka za jednu od takvih stranica
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
isto kod nas san...isti qrac....samo drugo pakovanje, žute novine...mene ovo ni u najmanju ruku ne čudi od neznalica...
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
zelim svu srecu igracima sarajeva da akbda prodju u grupnu fazu
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
- eliminator
- Kontakt:
i na temi o svom klubu pises o ŽeljiGerrard je napisao/la:Exluzivno sa NOVA tv:IGRACIMA fubalskog kluba ZELJENICAR iz SARAJEVA koji su na pripremama u MEĐUGORJU ,iznenada se ukazala EUROPA!!
Kako je tuzno biti navijac Zeljeznicara
Kako je moguce da grad Sarajevo dozvoli onim divljacima iz Istocnog Sarajeva,da onako divljaju uz onu ikonografiju na nasem proslavljenom stadionu u srcu Bosne,jedan veliki minus za Sarajevo,nije ba sve u parama

Bosanac u srcu,dusi i u gacama!!!
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
bruka i sramota za goal.com ali **** ih

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
Mislim da su malo pročačkali historiju i shvatili.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ja sumnjam da je vode virt4al nešto zakuvo, slao pismo protesta ili tako nešto dok nisu staviliDylan Dog je napisao/la:uvjek sam se pitao da li su ove stvari zbilja slucajnostVirtu4l je napisao/la:![]()
(odnosi se na grb Sarajeva na ovoj slici)
I ko se nad'o ale...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.