FK Budućnost Banovići

Moderator/ica: GracanicaAA

neutralan__
Kontakt:

Re: FK Budućnost Banovići

Post Postao/la neutralan__ » 21 avg 2011, 20:23

Da to.I ja mislim da je Mujića komotno jučer mogao ostaviti na klupi,a da Muminhodžić počne utakmicu od prve minute.Ovako sada svi govore loš je on,a momak je dobio svega nekoliko minuta.
Trebao je i Hasanovića ubaciti da vidimo o kakvom igraču je riječ.Mene je začudilo kada sam vidio da je Salibašić u prvoj,mislio sam da će ili Kavazović ili Pirić igrati umjesto njega.Vidi se da forsiraju našu djecu i drago mi je zbog toga,ali treba i ovim igračima što su došli u Budućnost pružiti priliku da pokažu šta znaju.

Pozdrav.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 21 avg 2011, 23:01

Evo najnovije slike travnjaka koji je dosta bolji nego prošle sezone :

slika
slika
slika

deset
Kontakt:

Post Postao/la deset » 22 avg 2011, 11:52

Lijepe slike.Samo me zanima jeste li šta radili na zamjeni stolica.Stvarno su bile katastrofa.Jednostavno se nema gdje sjesti.Kad se samo sjetim kakav je to stadion bio na otvaranju,i nije mi nikad jasno da ste mogli tako dozvoliti da jednostavno sve propadne.Naše stolice su daleko,daleko starije ali još uvijek u dobrom stanju.

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 22 avg 2011, 18:58

deset je napisao/la:Lijepe slike.Samo me zanima jeste li šta radili na zamjeni stolica.Stvarno su bile katastrofa.Jednostavno se nema gdje sjesti.Kad se samo sjetim kakav je to stadion bio na otvaranju,i nije mi nikad jasno da ste mogli tako dozvoliti da jednostavno sve propadne.Naše stolice su daleko,daleko starije ali još uvijek u dobrom stanju.
Ne znam na koju tribinu misliš ?

Na ovoj pokrivenoj su sada sve nove stolice sa naslonjačima.Prošle godine je postavljeno preko pola,a ove godine su sve postavili.Evo kako sada ta tribina sa novim stolicama izgleda :
slika
slika

Dok na istočnoj tribini su i dalje stolice koje su postavljene prije 10 godina.One su već stare i dotrajale.Kao što ti reče ne može se sjesti kako treba.
Evo kako ona sada izgleda:
slika
slika

Valjda sam ti odgovorio kako treba.A on je propao isljučivo zbog toga što smo 5 godina proveli u Prvoj ligi pa nije bilo potrebe za revoniranjem.

LFCBiH
Kontakt:

Post Postao/la LFCBiH » 22 avg 2011, 20:51

Bio sam na vasem stadionu doduse jos ste bili u PL ali sam bio u prolazu pa svratio ali stadion vam je fin istina fali tu jos dosta ulaganja ali za standarde i vecinu nasih stadiona vas stadion je super sredjen ..

I cisto me zanima jedan vas mladi igrac Osmanović sta je s njim imali ga u planovima itd...

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 22 avg 2011, 20:53

LFCBiH je napisao/la:Bio sam na vasem stadionu doduse jos ste bili u PL ali sam bio u prolazu pa svratio ali stadion vam je fin istina fali tu jos dosta ulaganja ali za standarde i vecinu nasih stadiona vas stadion je super sredjen ..

I cisto me zanima jedan vas mladi igrac Osmanović sta je s njim imali ga u planovima itd...
Izudin Osmanović je u prvom timu.

LFCBiH
Kontakt:

Post Postao/la LFCBiH » 22 avg 2011, 21:51

neutralan__ je napisao/la:
LFCBiH je napisao/la:Bio sam na vasem stadionu doduse jos ste bili u PL ali sam bio u prolazu pa svratio ali stadion vam je fin istina fali tu jos dosta ulaganja ali za standarde i vecinu nasih stadiona vas stadion je super sredjen ..

Znam da je u prvom timu ali ono sto me zanima je dali dobija prilike za igru i kakav je igrac ...

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 22 avg 2011, 21:53

LFCBiH je napisao/la:

Znam da je u prvom timu ali ono sto me zanima je dali dobija prilike za igru i kakav je igrac ...
Prošle sezone nije nikako dobijao priliku u prvom timu,ove će biti vjerovatno isto tako.Igrao je u prijateljskim utakmicama ove sezone,a prošle sezone u kupu samo.
Dobar je on igrač,samo što je konkurencija prejaka,a i mlad je on ima još vremena za njega.

LFCBiH
Kontakt:

Post Postao/la LFCBiH » 22 avg 2011, 22:02

Hvala na informacijama nadam se da ce kizo ove sezone dobijati vise prilike za igru !

Rodeni
Kontakt:

Post Postao/la Rodeni » 22 avg 2011, 22:15

Dilver Zrnanovic je jedan od najboljih stopera u ligi ima snagu i brzinu ima kvalitet da igra i u A repki samo kad je spreman ima sigurnost, stabilnost na terenu jako igrac, tehniku i smirenost sto me je odusevilo kad sam gledo utakmicu Siroki -Buducnost prosle godine po ovome sto sam ja vidio meni je bolji igrac od Sedina Torlaka jedino sto je malo nizi od Torlaka ja mislim 185 cm visok samo on je ekstra igrac za nase premijer lige u klasi sa As.Skaljicem, Torlakom, Bogicevicem, Sunjicem,

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 22 avg 2011, 22:28

Rodeni je napisao/la:Dilver Zrnanovic je jedan od najboljih stopera u ligi ima snagu i brzinu ima kvalitet da igra i u A repki samo kad je spreman ima sigurnost, stabilnost na terenu jako igrac, tehniku i smirenost sto me je odusevilo kad sam gledo utakmicu Siroki -Buducnost prosle godine po ovome sto sam ja vidio meni je bolji igrac od Sedina Torlaka jedino sto je malo nizi od Torlaka ja mislim 185 cm visok samo on je ekstra igrac za nase premijer lige u klasi sa As.Skaljicem, Torlakom, Bogicevicem, Sunjicem,
Malo si preuveličao sada.Ali nije on puno daleko za Torlakom,Bogičevićem,Šunjićem itd.No ipak potrebno je još rada da ih stigne.Vjerujem da će u Sarajevu to i postići samo ako bude radio kao u Budućnosti.

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 22 avg 2011, 23:22

neutralan__ je napisao/la: slika
Mala mi nekako ova tribina, kol'ko ima stolica ovdje??
#samoRudar #zauvijek

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 22 avg 2011, 23:23

L' Imperator je napisao/la:
Prebroji :mrgreen: .

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 22 avg 2011, 23:28

L' Imperator je napisao/la:
Prebroji :mrgreen: .
Otprilike, 1000 max :mrgreen: ?
#samoRudar #zauvijek

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 22 avg 2011, 23:30

Tačno koliko ne znam.Mada mislim da ima više.Ima još dole pri kraju 3-4 reda na koja nisu postavljene stolice.A što nisu postavljene ne znam,jer je bilo stolica i za to.

Buducnost
Kontakt:

Post Postao/la Buducnost » 23 avg 2011, 00:01

Natkrivena tribina, sa starim stolicama, ima tacno 1530 sjedecih mjesta dok nenatkrivena ima 3660, sada ima jedno 50 komada manje posto su pitari prije 5-6 sezona pocupali nam :)

To znam jer sam licno brojao a na nenatkrivenoj i pomagao postavljati :D

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 23 avg 2011, 00:04

Buducnost je napisao/la:Natkrivena tribina, sa starim stolicama, ima tacno 1530 sjedecih mjesta dok nenatkrivena ima 3660, sada ima jedno 50 komada manje posto su pitari prije 5-6 sezona pocupali nam :)

To znam jer sam licno brojao a na nenatkrivenoj i pomagao postavljati :D
Mi i Jedinstvo imamo više stolica nego svi ostali zajedno :lol: .

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 23 avg 2011, 08:41

Otprilike 5.200-5.300 kad bi se brojalo gdje NEMA stolica sada, ta 3-4 reda duž cijele tribine
1947!

ameXX
Kontakt:

Post Postao/la ameXX » 23 avg 2011, 09:31

Banovićani dolazite li u Orahovicu na Kup utakmicu u srijedu

AboveTheLaw
Kontakt:

Post Postao/la AboveTheLaw » 23 avg 2011, 11:37

Orahovica, KUP utakmica, 17:00 h

Orahovica 74 - Buducnost Banovici

Ekipa Orahovice 74 ce u srijedu na domacem terenu ugostiti sastav Buducnosti iz Banovica u okviru Kup takmicenja FBiH. Susret se igra na stadionu u Orahovici sa pocetkom u 17:00 sati.
Ekipa Orahovice 74 je kao finalista Kupa Tuzlanskog kantona (izgubili od Mramora), stekla pravo nastupa u okviru Kupa FBiH.

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.