Ne moze biti gori, ali mislim da ne moze biti ni puno bolji.BigBen je napisao/la:Martinez je imao sansu da se pokaze a vidjeli smo kako. Giaccherini nikako ne moze biti gori od Martineza,pa ako ga imamo u planu, dobrodosao...
Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.
Naravno da ne mozemo kada mi dovodimo igrace koji su kvalitete ekipa tipa Chievo Verone, Bologne, Cesene itd u nasoj ekipi ima par igraca koji su dostojni da igraju a ostali su vise za ovih sto se bore za sredinu tabele. Tako ce biti i nasi rezultati dok se ne dovedu oni koji su zeljni uspjeha.
Noi Soli !!! Drughi Ultra Curva Sud
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- SoloJuve26
- Kontakt:
Vidim nikakve promjene danas osim samo spekulacije, al svidja mi se ovo da bi mogli dovesti Alexa i Lugano..
Chiellini-Lugano-Alex-Lichesteiner
Ne izgleda lose i s malo srece moglo bi do 1-2
Chiellini-Lugano-Alex-Lichesteiner
Ne izgleda lose i s malo srece moglo bi do 1-2

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- F.G.R. HARMANI
- Kontakt:
Berlusconi kup nije nikakav pokazatelj, osim toga sto smo mogli vidjeti da Conte nema igrace za taktiku 4-2-4. Mozda bi se i moglo tako igrati, ali ono sto se ponavlja vec godinama, a sto svi vidimo,a niko nece da prizna je to da je Marchisio najozbiljnija rupa u sredini terena. Puno se ukivao u zvijezde ali on je po svim parametrima nesto oko prosjeka. Taj se ne bi snasao da ima pored sebe jos Xavija i Iniestu, a tek da igra samo sa Pirlom. Ovo je moje misljenje ma kome se ne svidjalo!!!
Druga stvar je sto se svi nabrijavate oko Vargasa, Elie, Perotija, i generalno oko tog lijevog krila. Mi smo napravili velike greske sa Giovincom i Crisscitom i dovesti sada krilo pored zivog Pasquata je cin ravan samoubistvu.
I konacno, onaj najveci problem je KARDINALANA ODBRANA! Hitno dovesti Alexa ili nekog jakog stopera, ako treba uloziti i zadnji novac! Serija A se ne igra bez jake odbrane, za scudeto sene bori bez jake odbrane, a za ligu prvaka da i ne govorim.
Ovo je mije misljenje, a vi ga ne morate uvazavati.
pozz svim navijacima Juventusa!!!
Druga stvar je sto se svi nabrijavate oko Vargasa, Elie, Perotija, i generalno oko tog lijevog krila. Mi smo napravili velike greske sa Giovincom i Crisscitom i dovesti sada krilo pored zivog Pasquata je cin ravan samoubistvu.
I konacno, onaj najveci problem je KARDINALANA ODBRANA! Hitno dovesti Alexa ili nekog jakog stopera, ako treba uloziti i zadnji novac! Serija A se ne igra bez jake odbrane, za scudeto sene bori bez jake odbrane, a za ligu prvaka da i ne govorim.
Ovo je mije misljenje, a vi ga ne morate uvazavati.
pozz svim navijacima Juventusa!!!
MENI MOJE, A VAMA VASE
Napadačeva budućnost bi mogla biti u Njemačkoj budući da je Wolfsburg pokazao snažan interes za njegovo dovođenje.
Wolfsburg je kontaktirao Juventus u vezi Amauria i dogovor bi mogao biti lako sklopljen.
Naime, SKY Sport navodi kako će biti ključna želja igrača.
Amauriev agent sutra putuje u Torino da porazgovara sa čelnicima Juventusa i nakon tog sastanka će se znati mnogo više.
Opet ovaj wolfsburg zagrizao za naseg superstara
. Ponovilo se kao sa Diegom pa se pridruzio švabama...
Wolfsburg je kontaktirao Juventus u vezi Amauria i dogovor bi mogao biti lako sklopljen.
Naime, SKY Sport navodi kako će biti ključna želja igrača.
Amauriev agent sutra putuje u Torino da porazgovara sa čelnicima Juventusa i nakon tog sastanka će se znati mnogo više.
Opet ovaj wolfsburg zagrizao za naseg superstara

- JuveSissoko
- Kontakt:
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
- JuveSissoko
- Kontakt:
citam po prvi put Juventus ce formirat Under 8 team, ono kepeci i to , igraju fuce u Juventus football academy
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
- senad_flamin
- Kontakt:
Ljepota pogledati novi stadion u nasoj ligi ! Pod hitno moraju i ostali poceti renovirati jer su ostali katastrofalni,mislim da je San Siro i nekako medju ljepsim,ali i on nije bog zna sta ... Volio bi da u Italiji bude neko Evropsko ili SP prvenstvo onda bi morali sve renovirati 
Najvise mi se svidja to sto su tribine blizu terena,valjda ce te imati srece na ovom stadionu,i vratiti Juve tamo gdje je i mjesto, ali kakvu god vi ekipu imali Real je za vas igracka
dosta ste im nesretni

Najvise mi se svidja to sto su tribine blizu terena,valjda ce te imati srece na ovom stadionu,i vratiti Juve tamo gdje je i mjesto, ali kakvu god vi ekipu imali Real je za vas igracka

-RIVALDO-
- JuveSissoko
- Kontakt:
vec nekoliko "manjih" klubova poput Palerma i Siene imaju planove za pravljenje stadiona, cini mi se da samo cekaju dozvole lokalnih vlasti, ma Italiji treba jedno veliko takmicenje poput SP ,pa da izgradi i modernizuje stadione , tada se to isplati, nesto slicno je Njemacka uradila.senad_flamin je napisao/la:Ljepota pogledati novi stadion u nasoj ligi ! Pod hitno moraju i ostali poceti renovirati jer su ostali katastrofalni,mislim da je San Siro i nekako medju ljepsim,ali i on nije bog zna sta ... Volio bi da u Italiji bude neko Evropsko ili SP prvenstvo onda bi morali sve renovirati
Najvise mi se svidja to sto su tribine blizu terena,valjda ce te imati srece na ovom stadionu,i vratiti Juve tamo gdje je i mjesto, ali kakvu god vi ekipu imali Real je za vas igrackadosta ste im nesretni
- SoloJuve26
- Kontakt:
SKY - Wolfsburg želi Amauria
hajmo vise idii
Ma stadion je ljep samo tako, jedva cekam da zaigramo tu.

hajmo vise idii
Ma stadion je ljep samo tako, jedva cekam da zaigramo tu.
- JuveSissoko
- Kontakt:
- SoloJuve26
- Kontakt:
- JuveSissoko
- Kontakt:
mozda, samo sa Camoranesiem,kako se ja sjecam, znalo se kako ce bit, jer u utakmici Verona-Juve radio nam svasta, a ovaj lik u utakmici Cesena-Juve profulao je prazan gol

- SoloJuve26
- Kontakt:
a moguce da je to namjerno profulo da bi nam doso
..gledo sam ja njega prosle god par puta, nije on los al eto velka je to razlika igrati u Ceseni i u Juve.. Nama je da mu pozelimo sve najbolje i da nam donese puno radosti..
Eh pitanje je kad ce ovi stoperi doci...

Zadnja izmjena: SoloJuve26, dana/u 23 avg 2011, 11:19, ukupno mijenjano 1 put.
- JuveSissoko
- Kontakt:
stoperi ce doci na kraju, jos se vagaju neke stvari a da ce doci , naravno da hoce, jos nekoliko dana je do kraja prelaznog roka, pozurice oni vjerujemSoloJuve26 je napisao/la:a moguce da je to namjerno profulo da bi nam doso..gledo sam ja njega prosle god par puta, nije on los al eto velka to je to razlika igrati u Ceseni i u Juve.. Nama je da mu pozelio sve najbolje i da nam donese puno radosti..

tugo moja,na što smo spali.... inače lik je visok 167 cm,što znači da će pojesti sve budalaštine koje su govorili o Giovincu i njegovoj visini,težini i sl.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
Hoće li se novi stadion zvati Sportfive Arena, ili nešto slično, s obzirom da je ova agencija otkupila prava budućeg imena, ili se radi na nečemu drugom?
Znam da je trenutno ime Juventus Arena, ali će se sigurno promijeniti.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history
Unsung and lost, invisible to history
- arturovidal
- Kontakt:
sportfive ce dati ime stadionu, najvjerovatnije ce se zvati LG arena ili Alitalia.Bertrand je napisao/la:Hoće li se novi stadion zvati Sportfive Arena, ili nešto slično, s obzirom da je ova agencija otkupila prava budućeg imena, ili se radi na nečemu drugom?
- Bianconeri1988
- Kontakt:
I šta će nama kojeg vraga Giaccherini!?
Transfer ama baš niđe vezze....Martinez odbio Cesenu, znači za Giaccherinija ćemo dati čisti keš, bolje da se za iste pare doveo Lugano.
Loš potez Marotte, ima 7 dana da to ispravi!

Transfer ama baš niđe vezze....Martinez odbio Cesenu, znači za Giaccherinija ćemo dati čisti keš, bolje da se za iste pare doveo Lugano.
Loš potez Marotte, ima 7 dana da to ispravi!
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
- sarajlija89
- Kontakt:
Valjda ce Giaccherini biti druga opcija,jer namjeravamo i Eliju uzeti
Koji ce nam q ovaj iz Cesene..ne mozemo mi nista sa ovakvim igracima. Malog Ramireza da su uzeli, skontao bih....Iskreno se nadam da Giaccherinija racunaju kao drugu opciju i da ce tu doci jos jedan igrac, jer u protivnom, nemamo se cemu nadati...
Zamjena Storari-Alex???
Zao bi mi bilo, ali ako ce ce sjediti na klupi, onda moze. Realno, Storari je ispred Buffona u ovom trenutku, ali eto...Gigi je ime..pa...
Forza Gigi

Koji ce nam q ovaj iz Cesene..ne mozemo mi nista sa ovakvim igracima. Malog Ramireza da su uzeli, skontao bih....Iskreno se nadam da Giaccherinija racunaju kao drugu opciju i da ce tu doci jos jedan igrac, jer u protivnom, nemamo se cemu nadati...
Zamjena Storari-Alex???
Zao bi mi bilo, ali ako ce ce sjediti na klupi, onda moze. Realno, Storari je ispred Buffona u ovom trenutku, ali eto...Gigi je ime..pa...
Forza Gigi

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
Nisam bas upratio sta se s Juventusom desavalo ovo ljeto. Kakav se ucinak ocekuje ove sezone?
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.